БСП със сигнал до Сарафов заради демонтажа на ПСА, искат наказание за Вяра Тодева

"Тези, които постъпиха по този начин - съд и наказателна отговорност, а пък отговорните институции и лица - възстановяване на паметника", заяви Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - БСП със сигнал до Сарафов заради демонтажа на ПСА, искат наказание за Вяра Тодева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като прокуратурата в повечето случаи не бърза с проверките , сигнала на БСП до Сарафов заради демонтажа на ПСА, и исканото наказание за Вяра Тодева ще бъде приведено в изпълнение едва след като бъде демонтиран целия ПСА.

Сетила се Мара да се поБАра! То всичко свърши, а Корнелата реши да изцърка като мишчица! Но сенилният й твърд електорат ще остане доволен от това.

лудницата, време е да връзват шизофренната Курвелия

На тази Тодева ще и стигнат ли парите, за да възстанови това, което е разрушила?

Трябва да удържат разходите от субсидията на БСП, израждане и ИТН. Който е засрал да плати почистването

И да накажат героинята Вяра Тодева,паметника е нарязан на парчета. И нищо няма да и направят а тя ще остане в историята.

Защо да не преместят паметника на Бузлуджа? Така антифашизъма ще се възвиси над цялата страна, и освен това ще е удобно да се проваждат другарски събори.

Паметника на окупаторската фашистка руска армия е нарязан и никога повече няма да бъде видян от русофилите комунисти. Ромите вероятно ще му се зарадват за скрап. БСП изобщо да не се надяват,ние българите няма допуснем.

От 90-те насам не ходя по площади, мина ми времето, но тръгнат ли да връщат паметника, 100% ще съм там да подкрепя всички които ще им попречим

Я паметник тебее воздвиг нерукотворный!.... Вознессся выше он голавою непокорный Александрийского столпа........ "Нашата партия" оратория

го разрушиха за дни сега ще се моткат с години ако въобще го възстановят. . Но в крайна сметка за всеки гяволък се плаща!

и за кво ти е тая безсмислица точно?

Какво наказание ще иска Корни, направо да накарат Тодева да плати за възстановяването на разрушеното. Който чупи, купи! Точка.

На изборите ще останете извън парламента!

Вътре ще са. Хаха

И аз искам съд и наказателна отговорност за другарката Курнелия като наследник на мракобесната комунистическа партия, която прибра без никакви докуменит 2500 декара на дядо ми със комбайн Ламборгини. Съд за психически тормоз за надписите Кулак на вратата му, и съд за разбитото здраве на дядо ми в Белене. А тази грозотия не ми е ясно за какво и е - ди си я монтират с Копейката в къщи на тревата и да си я съзерцават по цял ден. Аз искам паметник на нясой от великите български владетели, възрожденци или будители, защото освен социалистически безсмислици никъде няма такива!

Цитат: “Нямало било основания!? Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от XXXVIII народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г. Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа. В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава - СССР - „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“. Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит". Уикипедия“

да се оплаче на мутрофановъ.ха ха ха ха двете да се съберат и да си поплачат да им олекне..ха.ха

Г-жо Нинова, обърнете се към арменския поп.

ха ха, тая сигурно и народен съд ще иска, какъв напън само на рубладжиите ...

Корнелке зсщо си под 20% нс изборите , спечели ги и тогава построй колко си искаш паметници!Между другото когато върнеш парите от приватизацията на "Техноимпекс" , както и откраднатите пари от хората и станете пролетарии, тогава говорете и искайте нещо , за което няма разрешение за строеж!

що не спечели изборите и да направиш още 100-ина паметника със Серьожи и шмайзери ?

Това са антбългарите от БСП, които чакат отново чужда държава да ги назначи за диктатори в България. Нещастници!

Като гледам ти подкрепят доказани слуги на Козяк !