БСП настоя за национална позиция за участието ни във финансовия пакт

БСП настоява за национална дискусия по позицията на България относно eвропейския фискален пакт. Това заяви на пресконференция лидерът на БСП и председател на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - БСП настоя за национална позиция за участието ни във финансовия пакт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Националната позиция е следната: Сергей е в стойка Г в ъгъла до стената. Зад него е Дянков с потно чело. Под прозореца на стаята Р.Овч се е хванал за парното и се ослушва. Само Мая Манолова в средата на стаята е коленичила и иска 'пакт' след 'пакт'. Само ББ остава хладен към националната позиция и вкарва гол след гол на врата, където е застанала Корнелия Нинова

не е лява партия. Ако беше част от левицата, БСП трябваше принципно да отхвърли този пакт, защото последствията от него се стоварват върху обикновените трудови хора, бедните, безработните, болните и пенсионерите, включително и върху дребните собственици на фирми.

МАХНЕТЕ ГО ТОЯ ОВЧАРОВ,ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЩО ЗА ПТИЦА Е.НЕ СЪМ ФЕН НА М-р ДЯНКОВ НО ГО ПОЗДРАВЯВАМ ЗА РЕШЕНИЕТО И ОТСТОЯВАНЕТО НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ.

няма по голям плазмодий от комунистът 45 години рушиха (да да знам - постройхте кремиковци ...) и крадяха под името БКП - забраниха ги със закон - смениха си името и продължиха още 20 години да съсипват държавата когато ви дръпнаха килимчето в последните 2 годин и хората почнаха да ви бършат насраното стана голяма вой как се затривала страната ама народът е тъп че гласува за вас - но да се надяваме че и след 2 години ще ревете как са купени изборите

В последните две години ни управляват баш БКП-ейци и партийни секретари. Не стига това, ами са и много прости.

БСП никога не се е консултирала с никого, никога не е информирала за каквото и да е било никого. А сега се прави на ощипана стара мома. Абе я заминавайте в северна Корея да плачете за другаря Ким Чен Ир, че вече не искам да слушам за вас

БСП и национално отговорна позиция на другарите???

А бе вие това го предричате още от преди изборите. Сменете врачката.

Защо да си сменим врачката, не сме ли предрекли нерно? А теб ще те посъветваме да си сменищ чипа, както казва "царю честити"-:))

Какво и кога сте управлявали, та сте такива разбирачи? На трибуните стадиона е пълно с капацитети, но ако слязат на терена не могат да направят и две крачки камо ли да уцелят и топката.

Абе, говеда, вие няма ли да млъкнете най-накрая, че на хората им писна все вас да слушат! Каква национална позиция ви гони! Ви НЕ сте от тази нация, защото ВИЕ я затрихте!

Точно, защото не сме говеда няма да млълчим.Ще си търсим правата, защото такива като тебе ни ги отнемат а на всичко от горе искате да ви възхваляваме.За сведение не членувам в БСП, но като сравним резлтатите на това правителство с постигнатото от Станишев, ББ и сие могат само да мечтаят за същото .И още нещо БСП е просто по-малкото зло, всъщност те много малко се различават от ББ и Иван Костов.

Я сподели,какво толкова е постигнало правителствто на БСП ? Оставиха дългове и позволиха на ромите да живеят на наш гръб.

Правителството на тройната ламя начело със Станишев остави сключени и неплатени договори за 2.5 милиарда лева, които сегашното правителство трябваше да плаща. Не ми говорете за просперитет. При БСП никога няма просперитет. Само през последните 22 години тази престъпна партия доведе страната два пъти до банкрут - при другарите Луканов и Виденов.

.... от България тия другарЕ не бяха толкова загрижени?

По - долу човекът искал да каже 1 евро за 4 лева. Ами то е на път. През 1997г. изпихме горчивата чаша, сега стискаме поредната. Усещаме и вонята, гнусим се и се назландисваме белким ни се размине. Да ама не.

Очевидно, доста коне с капаци (бсп фенове) пишат по форумите, и са доста злобни. Оставете Герб-а да си върши работа. БСП се осраха преди тях. Нега сега се пробват те. Очевидно доста добре се справят в този труден за цяла Европа момент - кризата. А на всички платени фенове на БСП - да си намерят друга работа, а не по цял ден да злобеят по форумите.

Има военен парад и министъра присъства.Минават войници,танкове и други.Изведнъж се показват хора в костюм и куфарчета подръка.Президента пита генерала : -Тези кои са? -Най-силното ни оръжие - чинофниците от фнансовата . За броени минути могат да разкажат играта на всяка държава.

Възможно ли е Овчаров все още да стои на политическата сцена?????? Тези хора наистина нямат срам, щом партията му плаща абитуриетския бал на сина му. господа социбалисти, собствените Ви Слепи ли сте да видите това.

Защо се чудиш? България няма съдебна система да накаже един политик. Те, там в НС направиха съзнателно съдебната система да не работи. Една държава без съдебна система не е държава.

тия комуняги до онзи ден крякаха в парламента че не биле информирани какво се случва с въпросния пакт. И че можело да плащаме без да можем . Сега като видяха какво е.. Пълен завой. Вечната контра на бг-опозиционера.

БСП и национално отговорна позиция??? Специалисти по съветски униформи, дълги ,,инкасатори", пикаещи във фонтаните, Курнелии, Маи и бай Любен Корнезов с червения нос... край нямат тия национално отговорни хора.

То, хубаво гласност, експерти, дебати... Но, ако беше на власт, крилото на БСП щеше ли да предостави собствените си решения за дебат, стъпките им дали щяха да са ясни за българското общество?!?

Точно така. И аз настоявам за дебат и даже за референдум за еврото. Защото където го и не е германия само неприятности носи. Да каже веднъж завинаги народа че не иска евро. Нито фискален нито валутен съюз.

Некипели са да. Няма парно заради Р.Овч.

Ако някой гласува да дава пари на който и да било да си ги вади от джоба! Алоу, политиците! Вие се самозабравихте бе!

защо си бесен?никой не дава пари,стига психози

Всичко е ОК , но нека Дянков и всички които разказват колко е розово и,колко лесно се получават нещата се огледат в реалността,и да започнат да живеят с приходите ,които получават 90% от хората в България и тогава да философстват!!! Защо не си заменим приходите с управляващите ,които имат претенции към народа и да живеят с минималната заплата ,която гласуват????????Само за 6 месеца.Защото на чуждото магаре самара не му тежи!

Ха, БСП се разсъдливо на Дянковите думи, че България няма да участва с дял в хазната на МВФ. което значи, че БСП иска България да участва. БСП е решило да провежда политиката на формалната социалистическата левица, която се изроди в бесен неолиберализъм, обединен с национал социализъм и неофашизъм. При БСП има нещо друго- освен, че са първите неолибералисти( те направиха Плана Ран Ът който внася неолибералния модел у у нас), но и станаха първи мафиоти, от тях тръгна създаването на политическата мафия у нас.

Е, тук позна! След БСП, всички следващи вървят в тяхните стъпки. И няма как да е иначе, след като неолиберализмът налази цяла Европа, барабар с някогашните леви.

Това сме го казали още преди 5 години с много повече подробности. И продържаваме да го повтаряме. Чакаме упорито народът да прогледне най-сетне за истината. Поздрави!

До кога ще продължавате с този антикомунизъм,а не гледате фактите в очите?Защото с нашите пари се разплащат от ЕС без да ни питат за нищо,а ние нямаме право да си даваме мнението за нищо-така ли?Или понеже въпроса се повдига от Р.Овчаров и Станишев-те са от БСП и нямат право на мнение. Добре,ще ви видя още 2 години какъв ще го дъвчите проклети герберасти.А да ви кажа,че при управлението на Станишев икономическата му програма беше дадена за пример в ЕС,за разлика от Борисовата(той пък горкия нямал такава).Така,че гледайте сериозно на нещата защото всички българи ще страдаме заедно!!!

чевидно е,че нито си запознат с темата,нито я следиш!!!Така че,по-добре си мълчи и не говори за неща,които не разбираш!Колкото до икономическата програма на БСП-видяхме го онзи оли...френ А.Кутев какви глупости говореше при Кошлуков!То те ни хвалят и за фискалната ни политика ама нас какво ни интересува като джобовете са празни?!

тотално си се изгубил в превода

ПАПАТА, хич не те слуша главата май !

Ха,Ха....тея глупаци от БКП-то все по неадекватни взеха да стават, Ха, Ха....., взеха да се бласкат по стените

Прав си случая Овчаров, но твоето мнение сред всички трезво мислещи вече не се взема насериозно. Спри да се изказваш, откажи се, оттегли се, ако искаш нещо да се случи!

Дянков говори врели - некипели ама Евро - Лев ще стане 4 към 1. На Овчаров му е лесно. Той използва БСП за лично ползване. Ама другите ?

Един лев за 4 евро?

До Г-н Овчаров, Г-не, Еврото е потъващ кораб, защо да се качваме на него? Ако бяхте част от елита, то би трябвало да познавате Саймън Блек (link питайте неговото отношение по въпроса, следващия път, когато намине по българските земи.

От блога на Блек: "Цената на труда е неприлично евтина, имотите са неприлично евтини, разходите за живот са смешни. Английският се говори навсякъде и в столицата е дори по-разпространен от руския. Предприемачите и инвеститорите, които целят да се възползват от предимствата на офшорните данъчни спогодби, евтини таланти и ефективна в ценово отношение европейска база, може да вземат предвид България за своите нужди". Звучи директно, еднозначно и ужасно!

Овчаров да не приказва глупости. Дянков е съвсем прав и последователен в политиката си и изказванията си. Слава Богу, че в тази финансова и икономическа криза той удържа положението на държавата. Овчаров нищо не разбира от икономика и е време да се скрие.

Пламенчо, ти се скрий! Просто вече, извън изборите, не си актуален!;-)

БСП и другаря Станишев да вървят по ...при другаря Ким Чен-ир.Но преди това да си върнат парите на народа.

Споко! След 2 години ще говориш същото за Борисов и Дянков.

-10 или -45години,парите къде са другарю???????Или вие наглите само знаете да крадете.След две години може и да ги върнете-))))))

Аз и сега говоря открито и срещу ГЕРБ и Борисов.Всички досегашни велможи са за изритване от политическата сцена.Бъдещето на БГ е в нови и нищко общо нямащи с досегашните.

Тежко е нещата да се решават без някой та те бръсне за слива... Светът е прекалено динамичен за СерГейчето и Р.Овч., а Дянков е и компетентен и мъж, а и знае какво прави. Ония двамата обясняваха ли нещо докато крадяха! Сега подсмърчат отстрани и ровят безразборно...

Дянков знаел какво прави. Я се пробвай от втори опит да кажеш нещо смислено. Досега нищо което е казал, не го е повторил след 2 дена.

А онези чугунените глави от 70 години повтарят едно и също. По-добре ли е?

Абе тези от БСП преди месец нададоха вой че ще участваме с пари а нямаме , а сега реват че няма да участване с пари... препоръчвам преглед 3-та градска

Остроумен си, пич! Нацели ги точно!

По-миналата седмица летим в един самолет към Германия: 1. Саша Безуханова 3. Моят шеф - собственик на немска фирма с оборот няколко милиона 4. Ивайло Калфин Кой лети в бизнес класа? Естествено само Ивайло Калфин - БСП има повече пари отколкото всички фирми в Европа

БСП ли плаща на Ивайло за полета?

Абе идиот, не плаща БСП,- това е ясно а плаща тъпата еврокомисия (тоест аз ти) и Калфин използва това да се прави на "велик политик" лайнар.

само дето единствено от всички Ивайло Калфин е евродепутат...........

Така е, защото първите трима сте корпоративни оръфлеци които живеят от тримесечие на тримесечие раздавайки комисионни на такива като четвъртия упоменат, че да вържат бюджета. Компрендо?

Супер. Значи собствениците на фирми и менажерите са оръфляци, че плащат данъци, за да мое Калфин да лети в бизнес класа. Ами да мине целия свят само на партийни акционери, а?

Ако до Станишката и Р.Овч. застане и Румбата от Плевен, анимацията ще е пълна.

+ Доган и виждаме новото Бг правителство - готово да яхне българския народ (изодзадзе)

Българския народ вече усилено го яхат отзад 2 години.

Овчаров,ти говореше врели не кипели 1995г.Но явно,че колкото си висок,то толкова си нагъл и тъп.Толкова си нагъл,че си с къса памет.

Айде, на смяна дойде Герберастчето в Дир.-а! Спирам да пиша, няма смисъл!!!

Шефче, ти въобще какво правиш тук? Даже не можеш да разсмееш с твоите постинги. Скучност и бездарност...

Вярно е и аз така мисля! Колко ли му плащат?

Няма смисъл изобщо да пишеш. Заминавай си на Позитано да си крепиш старините зад някое бюро БЕЗ компютър!

Защо без компютър бе олигофренче? Вие ли ги създадохте? А ние, които работим с тях от 86-88 година, че даже някои и от по-рано, какво да правим? Гати фашиста!

отрочетата на сифилистичния Ленин отново се показаха

Нищо не знаеш.Чети Ленин за да разбереш какво следва за в бъдеще.След тази криза както са я подкарали няма друго спасение освен нов прочит на Маркс,Енгелс и Ленин.Реставрацията винаги е била временна.Въпрос на време.Не си въобразявайте,че хората ще търпят дълго бедност.

на лекар и двамата,станишев и овчаров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ние гладни в Карлуково

тия комундели що не вземат да си ходят в северна корея там бил постигнат развит комунизм вече,,,

Ам ако те останат, а дойдат северокорейците и китайците? Къде ще те крием?

Ако идеш в Китай, ще разбереш две неща: 1. В Китай е много по-добре от България 2. Не е въпросът дали ще дойдат китайците, а кога!

Догока ще търпим тези мръсни комунисти. Овчаров - нагъл, краде от собствената си партия и още му вярват и гласуват за него. Ум да ти зайде............ народе

Преди няколко години Гейчо,дойде до градинката на църквата "Свети Георги" в центъра на София,да говори ,какъв боклук е предодвратил като е дал лизинга на Румен Гайтански-Вълка!Не освиркване,заплахи за як пердах се посипаха от хората там и този уяден червен г.з така скоропостижно се изнесе със заешки бяг и такова дюдюкане падна,каквото България не познава!А в залата 6-7 човека свиркаха като първи свиркаджии"" и това беше всичко!Само журналята го изкараха много голямо събитие!Е не сме забравили как се криеше някога Жан Виденов и "Другарите" в парламента от народа наоколо!

И кризисният щаб :) Идват от Титан, прибират си боклука, след няма 15 минути минава камион на Волф, с ететакъв етикет "Кризисен щаб" поглежда празните кофи и продължава към следващите празни кофи. Не отричам проблемите на немалко места, но можеха да изпращат по-дребни разузнавачи. А нали и някакви пари все пак трябва да се усвоят :)

не сам кумонист но много е правелен овчаров всичко това което казва е истина а дянков е пополист тарси евтини девиденти.само че когато мн каят от ек ценяма пари за пареща и обори тогава ще се осере а между другота европа иска парите на заем и дава лихви за да спре спекулацята по евро облигациите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тряя си много тъп, за да не си разбрал до сега колко "умен" е твоя идол Р.Овч. И че до сега Дянков никакви дивиденти не търсел с нищо. Може за 1000 други неща да го обвиниш, но е и за търсене на дивиденти.

Тъ-ъ-ърся си овча-а-арче и си хо-о-одя сами-и-ичко в сне-е-ега. Ня-я-яма, за-а-ащото-о-о овча-а-арчетата-а-а ста-а-анаха инжене-е-ерчета.

Да участваме с парите на червената мафия и червените олигарси!

Няма да има нужда от други страни участници.

какво като са станишев и овчаров това което е истина го виждат и те нали а вие едва ли сте виждали жив комунист а всичко което каже и направи боко е истина дори и геноцида над българите наложен от герберсоките нещастници

Така да се напоркаш?

Дори един трилион евро да се преведат на МВФ не е възможно трайно успешно спасение, защото особено важната причина за сегашната стопанска криза "Грешката на Джон Лоу" няма почивен ден и непрекъснато води всяка държава към разруха. МВФ само подпомага за временно отлагане ескалация на криза с хиперинфлация. По произход сегашната световна стопанска криза е проста, защото се развива поради наличие на само една особено важна причина. До 24 часа след като се прекрати Грешката на Джон Лоу в съответна страна настоящата тяхна стопанска криза ще е успешно премахната.

Дрънкаш врели - некипели и нищо съществено. Само злоба.