Корнелия Нинова и работодателите уточниха общи позиции

БСП и работодателите се обявиха против новия план "Юнкер”, разделящ Европа на две скорости.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова и работодателите уточниха общи позиции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що за секна е работодателската и чии интереси пази. Естествено куфарчетата трябва да се охраняват.

По ваше време давахте супсидий само на зърнарите комунета,то ,,бентлита,то певачки,,,сега уж и на другите,а робовладетелите сте от едно котило,събра да накараш да гласуват робите за теб.НАКАРАЙ ДА ПЛАЩАТ ПРИЛИЧНИ ЗАПЛАТИ,ДА НЕ СЕ РАБОТИ ВСЯКА СЪБОТА ,ДЕФАКТО ,,РАБОТЕЩИ БЕДНИ

синът й ще се върне от проклетата америка и ще оправи всимко в булгаристан на доган... лицемери гадни, всички сте протежета на бкп... пак лъжете хората, 70 години ги лъжете

след като Боко стана премиер всичко е възможно, ама представяте ли си я тая офца - премиер? Ще прокопсаме, българи???? Мислете!!!!

Дълъг стана списъкът на чакащите пари от Нинова. Не от нейните милиони, а от нашите милиарди които тя мисли за свои. Млади, студенти, пенсионери, работници, бизнеса, в отбраната, в образованието, в сигурността и тн. и т.н. Нинова не се е срещала още с църковния хор и работещите в министерството на гръмотевиците и миризмите. Със сигурност ако се срещне с тях ще обещае и на тях пари.

Съгласни ли сте БСП да преразпределя според интересите си вашите пари? Съгласните да натиснат червената ръчичка в този пост. Несъгласните зелената.

А това за другите партии и интересите важи ли?

Не желая нито герб нито бсп.

ГЕРБ не правеше ли същото ? Разпределяше или грабеше? Или може би го правеше в по големи размери

Казала Нинова едно, но в Крушовица предполагат, а Господ разполага.

Някои неща с които ни заливат медиите са вредни и пречат на храносмилането на населението. Време е това да се коригира и нека медиите да знаят, че освен ужас, под слънцето има и добри неща.

"В срещата участваха представители на БТПП, КРИБ, БСК и АИКБ";))) Че те на тези организации шефовете им или стари кадри на Партията, или "куфарни бизнесмени" от време оно, или "правилни бизнесмени" от по-ново време!;) И от тях - "ПЪТНАТА КАРТА ЗА НУЖНИТЕ ИМ КАДРИ", пък ОТ ДЪРЖАВАТА , демек от всички нас - парите за обучението им?! Ай си...

Ей тия, всичките изтипосани на снимката са собственици на фирми в цяла България- демек ЧАСТНИЦИ! Е защо тогава, държавата ще им обучава кадрите??? Обмениха ли информация за доходите си и договориха ли по колко жълти стотинки ще дават на робите си?

Корнелия Нинова като нищо ще направи едни хубави социалистически зулуми, ще съсипе и без друго мижавата ни икономика и ако някой тръгне да я гони за нещо - ще я хване за вълната !!! Отсега са и приготвили топло място в социалистическия Интернационал!!!!

Нека да работи против БСП. До власт няма да я допуснем.

Ехооо, пояснете с кои "работодатели" г-жа слаНинова е "уточнила" общи позиции! С руските си работодатели ли се е срещала?? Пояснете моля, ясно е -с руските е било-но пояснете за простолюдието русофилско, за да празнуват истински!!

Вчера излезе един чичко от гражданската квота на БСП за да се навика на Цветанов в ефир, сякаш никога не е живял в първите си 7 години и ....сбърка. Както БСП която липсвала, чичкото каза, че като дойде БСП на власт, ще анализира каква е сигурността и тогава ще реши какво да прави. Тоест, БСП не е готова и не знае състоянието на сигурността , но реве, че е лоша. Същото е и с подаръците на държавни пари и комунистическото преразпределение. БСП не знае какво точно ще завари или знае но крие , но вече го преразпределя. Това говори за един опасен за обществото популизъм с който се създават настроения. Но не говори, а крещи, че БСП няма капацитет за управление. Защо? Защото БСП върши тези неща и е доказано импотентна да управлява България. БСП е със сигурност едно. Ненужна на България и българите.

Двамата привърженици на ГЕРБ, ПОЦЕЛУЙКОВЦИ на ръчици и чепици, започнаха да пръцкат тука

Другарката Нинова разделя специалностите по признак на нужни на бизнеса и ненужни на бизнеса. Ще се вземат нашите пари, тоест на обществото и ще се дадат на нужните на бизнеса, а не на нужните на обществото. Това е ярка илюстрация на комунистическото преразпределение. По-добре е да се дадат пари на нужните на обществото специалности като учители за да няма хора които започват писмата си с обръщение - "Уважаеми ГЕРБ" или да пишат в съболезнователни книги "Збогом".

КУРНЕЛО, КАЖИ ЗАЩО КОСТОВ МАХНА ТЕБ, ОРЕШАРСКИ, ДАНЧО МЕНТАТА, БИСЕРОВ ???? ЗА ДАЛАВЕРИ ВИ ИЗХВЪРЛИ КАТО МРЪСНИ КОТЕТА. БЕДНИЯ НАРОДЕЦ ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕ, НО.... ПОСЛЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СПИ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЗА ДА ТЕ СВАЛИ. ЗАЩОТО КОМУНИСТ ЛЕСНО НЕ ДАВА ВЛАСТ.

а другарката курнелия не знаели, че според идеята на нейната партия бсп, трябва да има общи позиции с работниците, а не с работодателите? или си мисли че още е при костов??

Повечето от откровените глупости с които комунистите заливат обществото могат да се случат само със закон прието от НС, но не и с подзаконов акт. Това добре знае и другарката Нинова и си призна камера. Тя знае също, че разпределението на електоралната нагласа е такова, че не само няма БСП да управлява само, но и може въобще да не се стигне до съставяне на правителство и да се наложи да се правят нови избори след предсрочните. Въпреки това, тя продължава да говори как ще направи неща които няма как да направи и не може да направи. Ако някой се хване. И защо прави това? За пречи и разединява. От как са се пръкнали комунисти по българските земи пречат, разединяват и крадат.

Малеее,Корнелийкееее,кат та гледам как сте се прегърнали с другаря Велев- жална им е майка на работниците!!!! Всичко ми се изясни- сал едно не разбрах- за УВЕЛИЧАВАНЕ НА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ доде ли ред да си бъбрите или това не е тема за обсъждане??

1500 ти обещаха другите, след 7 години на власт, за винетките още не казват, знае ли се може и 500 :)

Аз не искам Корнелийка и другите да ми обещават, а и какво ли могат да ми обещаят след като нищо не е в техните ръце!!!! Чакам да чуя другарите родни червени капиталисти да се изкажат по въпроса! Ама те са със закалка- всичко правят тихомълком, инструкции ди низовите ръководители изпращат потайно, а когато ги попиташ за важни неща се правят,че не са те чули или мълчат като " партизани на разпит"!

БСП и работодателите се обявиха против новия план "Юнкер, разделящ Европа на две скорости. Какво имат предвид. ЕВРОПЕЙЦИТЕ да си намалят заплатите до нашите нива или "Работодателите" да увеличат заплатите до ЕВРОПЕЙСКИТЕ НИВА?

Курнинова и робовладелците се възпротивили, като чули че при разпределянето на скоростите в ЕС на България се паднала задната...

ПИШМАН РАБОТОДАТЕЛИТЕ. Партийно-куфарните бизнесмени, онзи ден се душиха под опашките с Винету Неграмотни, сега с Нинува. Крайната цел е ДГД Работниците.

Тая интригантка в качеството на каква провежда такива срещи.Тя не е спечелила изборите въпреки напъните.Или вече се вижда като министър председател.Тежко ни.

Тиквата и той се среща с тях. Тоз пък Бастун, да не е спечелил?

Яда вземеш да покажеш нотариалния акт вече! За наследената от баща ти държава, че я имаш за бащиния тази държава и днес пак си седнала да я раздаваш, докато си тракаш зъбите интензивно.

ЩЕ НАСОЧИТЕ РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА КЪМ СЪЗДАВАНЕ НА ДРЕБНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ!

КУрнелия заедно с олигарсите обсъжда бъдещото разграбване на българия,след като премахнат валутния борд!!!!

Ти държавата си не пишеш с главна буква, акъли си тръгнал да раздаваш :)

Пиша от телефона и стават грешки,това е...

Де тоз късмет.Да премахнат борда, преди да сме влезли в еврозоната...Веднага ще станем, като при Виденов, но този път...Нинова ще висне на въженце

Стига плаши гаргите, при Виденов дори и в криза, хората бяха по-добре и морално и материално. Само Виденов не допусна чуждите интереси в България и затова и се стигна до там.

Ами, ако бяхме се развивали, като Полша, Унгария, Чехия, Словакия...нямаше да сме на бавната скорост..Вместо да се мерим с тях обаче, Виденовци и Гечевци ни приравниха със Зимбабве..И сега, Наглата от същата банда, не била съгласна..Кой те пита, ма?На хората им писна да ни чакат

аз не се боя! и да спечели сега БСП, пак ще се издънят бързо и ще си ходят, щото са негодници, лъжци и крадци!

Интересно, кои НЕ са !? Ама, вие сериозно ли допускате, че действително е възможно да има демократични избори при настоящата обстановка и случващото се в регионален и глобален мащаб ??

''Обединихме се около тезата: Мисли първо за малкия ...'' Браво , това е истинска майка! Синчето на първо място.

За сина на Нинова: "Преди да замине за САЩ, Рафаел завърши Софийската математическа гимназия и бе капитан на националния отбор по математика. Той има 17 медала от балкански, европейски и световни олимпиади." Ти със сигурност няма акъл за СМГ, да не говорим за 17 медала по математика. НАМЕРИ СИ ПОЧТЕНА РАБОТА!!!!!

Нема лабаво: Днес в Латвия пристигнаха пет американски хеликоптера UH-60 Blackhawk, съобщава Baltnews. Хеликоптерите и военните от американското подразделение Феникс от 10-та авиобригада пристигнаха на летището на Рига с товарен самолет Globemaster в рамките на операцията Atlantic Resolve. Въздушната техника трябваше да бъде доставена в Латвия още вчера, но заради счупването на самолета това не стана. Изданието отбеляза, че, освен летателните апарати, в Латвия ще бъде прехвърлена и американска бронирана техника. По-рано стана известно, че в рамките на операцията Atlantic Resolve в Латвя, Германия и Румъния се планира да бъдат изпратени 2200 войници, 86 хеликоптери и над 700 единици оборудване.

Едното е НАТО, другото е ЕС! Явно за теб няма разлика...