К. Нинова: Правителството ”Борисов-2” върна България назад

Двугодишното управление на правителството на Бойко Борисов и мнозинството в 43-ото Народно събрание върна България назад.

Обратно в новината

Коментари - К. Нинова: Правителството ”Борисов-2” върна България назад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кво ми разправяш за взриване на черкви, права е Курнелия - минали работи. Що не кажеш защо я издигна Костов за шеф на най-печелившите външнотърговски фирми. Досега се чудех - била е млада и хубала, ама той не е по тази част. А то мъжът ѝ бил шев на митницата Олтоманци, откъдето петролът течеше като река за Сръбско.После отиде в БСП и разпродаде Булгартабак. Ало-о Цацаров къде гледаш? И вие червени бабички - къде гледате?

Е браво!Айде сега пак да си направим тройна коалиция!Нинова и робокоп от ДПС и Свинктеропредложителя Сидеров!Чудно а !

Яко по стъпките на доктор Гьобелс - всяка лъжа изречена 100 пъти става истина ...

Душица!И тя за власт мечтае!Да бяхте си оставили оня препарирания алкохолик Миков начело!Кротко си потъвахте ама не!Нямате един мандат в които не сте се оакали!всеки път едно и също!Гледам охранената вице президентка и ми се плаче!Оядена и доволна!Не че герб са стока ама вие сте бедствие бре Нинова!И оня заекващия шушляк сутринта сте го пуснали в НОВА ТВ да се излага!Нямаше идея за какво говори милия!Аиде със здраве!загубили се изборите отсега!

:)

А времето на Орешарски и БСП колко деситилетия ни върнаха назад? Тази като я видя и ми пада либидото.

Кефи ме тая овца! Цял свят казва, че благодарение на Борисов 2 сме най-отпред, тя пак си мечтае да сме най-отзад. Което само показва каква е нейната цел, ако спечели по някаква случайност изборите ... опразване на държавната хазна и крадене на еврофондовете до дупка, че секват 2018г. ... Няма по-прости хора, от тези които пускат бюлетина за БСП.

Курнелия смята, че света започва от нея! И че българите, останали тук, сме толкова зомбирани и тъпи, че сме забравили за всичките свинщини и мародерства, извършени от БСП за 27 години насам! Тая се е взела много на сериозно, че е голямата работа. Тая, дето предлагаше подкуп на Михаил Миков да се откаже от председател на БСП! Тая, дето е мултимилионерка в зелено от честен труд в разни бордове на разни мазни фирми! тая, дето изпрати синчето си да учи къде - в Щатите, разбира се, вече в Москва не е престижно! И тая същата си мисли,че голямата маса хора не знаят това! Тя си мисли да ... управлява с мръсната сган около себе си, която я и издигна! Няма да стане Кур нелия! No passaran, другарко!

Дааааааааааааа.

кухата ти лейка в ауспуха на майка ти.

АЛООООО, КОЙ ДОКАРА бЪЛГАРИЯ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ- ИМАХМЕ СИ ВСИЧКО- РАБОТА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,СЕЛСКО СТОПАНСТВО , И КАКВО СТАНА РАЗРУШИХТЕ БОГАДСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО СЕГА РЕВЕТЕ ПОЛИТИЦИТЕ. АМИ ЩЕ РЕВЕТЕ, КАТО ГО СЪСИПАХТЕ,СЕГА ОТНОВО 40 ГОДИНИ ПАК ЩЕ СТРОИМ, НЕДЕЙ СИ БОЖЕ ДА ДОЙДАТ НЯКОИ ДРУГИ,ТЕ ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА НА ЗАЛИЧАТ ВСИЧКО, И ХАЙДЕ ПАК НАНОВО ОЩЕ 30 ГОДИНИ- ГЛУПАЦИ НЕМОЖАХТЕ ДА СЪХРАНИТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ ИМАЛИ, А СЕГА ПАК ОТ НАЧАЛО.

Не вярвам, че е дошло времето за съграждане. Нещата още не са узрели достатъчно. Тепърва ще трябва да се повтори случката с "цвета на нацията" и чак след това ще можем да дръпнем напред.

Като те чета... разбирам, колко сериозно е съсипано образованието ни.

Разбирам интелекта Ви не позволява повече от едносрични думи и мучене. Не се обаждайте,няма какво да кажете. Мучете си в обора и кочината и не давайте акъл защото го нямате. Едноклетъчните са в друг режим на комуникации. Божеее.

Нинова, ЗАПЛАТИТЕ. Не оправите ли заплатите ще бъдете изгонени с камъни и дървета. Работещите бедни сме бесни. Искаме достойни европейски заплати,повече приказки и басни не понасяме. Сега и веднага,иначе прости си отивайте завинаги. Няма какво да губим повече,живота ни мина в нищета,бедност и мизерия, а имаме по 30-40 години стажа. Стига ! Просто а ко сте като ББ просто си ходете.

Стига с тия заплати бе! Те не се пускат отгоре, а се изкарват! Кво ти пречи да си намириш работа за 4-5 хиляди лева и да не квичиш!

А мощните коли на меринджеите? А? И те ли се спускат от някъде? Или са откраднати от труда на работещите? Ей като чуя, някой мухльо като тебе да разсъждава...

Кво ривеш? 40 години стаж, при добра заплата на юрист - 910 лева пенсия! Ако ти е малко, беги у Москва, там ще вземаш 6500 рубли пенсия!

Какви заплати ще ти даде тя? Да не е комунизъм и всичко да е държавна собственост, че тя да определя заплатите? Я се освестете и стига сте вярвали на малоумия.

Другарко , с изявлението - Няма да има БЪЛГАРИ под и над линията на бедност " какво обещаваш?

Обещавам че няма да има българи

Че ще става Робин Худ, ще взима от богатите, да дава на бедните, а от най-богатите ще взима за себе си. :)))) Всички ще живеем в справедливост и равенство с еднакви доходи ... учил, не учил, ще си ни беден, ни богат. Да живее Комунизма! :))))

И ко прайм сега? Не пипнахте закона за изборите и като гледам се задава "Борисов-3".

Затова синът на Корнелия забегна в Америка, чак в Калифорния, да се учи в Калифорнийския Университет Бъркли! Там ще се научи как после да прилага левите идеи в България, ако се върне! Ще се върне, ама друг път! Мухахахахахаха!

Той ще се върне на бегом в БГ защото мама Курнелия му е намерила вече някоя клатикурска работа.

Не вярвам, там завършилите Бъркли започват с минимална заплата 150000 долара годишно! Тук да си скъза зъза, повече от 20000 няма как да изкара! А момчето хич не е глупаво, за разлика от електората, когото Корни баламосва със сладки приказки!

Само правителство на БСП с Премиер Жан Виденов може да но "оправи"! Направо си мечтая за тогавашната пенсия от цели 3 ДОЛАРА, вместо днешните мизерни 910 лева! Да живее БСП, нашата спасителка!

кой взема такава пенсия?защо и нашите родители,баби и дядовци не получават подобни възнаграждения ?...личи си че си от страната на измамниците

Тавана на осигуровките днес е 2600 лева, умножено по 0.35 = 910 лева! А има заплати по 3-4 и 5000 лева! При соца, бабите и дядовците взимаха по 15 лева социална пенсия, а днес 10 пъти повече!

Къде видя пенсия 900лв? Такава вероятно взимат около 1000 човека /висши военни и бивши министри/, моята е 3 пъти по-малка.

Ако беше бачкал три пъти повече и твоята щеше да е 900! Пенсията не е подарък, а се изработва!

През 1944-1947 около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време.Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Със специално решения на МС на НРБ представителите на Съветското командване дори са били освободени от задължението да представят отчетни документи за извършените от тях разходи на българска земя. На практика всеки ден от правителството се гласуват огромни суми (300 600 млн лв) за издръжката на Червената армия, за която до края на 1945 биват похарчени 23 млрд лв, а до края на 1947 г. 60 млрд лв. Когато средствата в държавния бюджет се изчерпват, за издръжката на червеноармейците отиват и сумите, събрани от населението по т.н. Заем за свободата. Изнемогвайки под това непосилно време, към края на 1945 МС се осмелява да помоли В. Молотов да бъде преустановено това безумие, защото хазната ни няма повече средства. Москва обаче не само не се трогва, но продължава да иска още и още, повече и все повече, с аргумента, че България като победен съюзник на Хитлер би трябвало да е дори благодарна, че дава само толкова. Цифрови данни за сравнение: 1. Количество на парите в обръщение: 1945 70 млрд лв; 1946 80 млрд лв; 1947 76 млрд лв. 2. Банкови влогове на населението: 1945 12 млрд лв; 1946 14 млрд лв; 1947 34 млрд лв. 3. Средна месечна работна заплата през 1947 г. 10 000 лв. Скъпичко са ни излезли освободителите, а?!

Госпожо,не вдигнете ли заплатите няма да изкарате и шест месеца. Ние ,работещите бедни сме бесни и гневни. Не ни интересува бсп илисдс или други крадци. Искаме европейски заплати,сега и веднага. Иначе камъни и дървета за вас.

Какво да изкрат 6 месеца ? Да не мислиш, че ще спечелят избори ?

Ти пък защо ревеш бе" юрист"? При теб приходите си зависят единствено от теб.

Милиардерката от кражби си ти. Всички трябва да чукате камъни по кариерите!

Тъпа шутка недоклатена! За кой се мислиш ма, свинко тлъста, а? Да не си пипнала Господ за шлифера, или си родена със златна лъжичка в половия орган, а? Никога няма да дойдеш на власт, защото ако дойдеш, тогава и червените бабички ще се изнесат през Терминал 2!

Само да попитам, При антикомуниста и демократ Борисов, не се ли изнасят? И защо така само към нея, а не към всички от последния над четвърт век? Нещо не си безпристрастен.

Лелче, не знам к'ва си, но определено си пълен КУКУНДРЕЛ!... Вие, седерастите, костовистите и деформаторите, така и не разбрахте през всички тези години. КОЙ всъщност ви дърпа конците!...

Корнелиике целувка за късмет на изборите:))))))))))))))

Корнелия не е проблем за България. Проблем е кукловодът, който й дърпа конците. А той паразитът се е впил дълбоко в икономиката на страната ни и смуче ли, смуче ... Знаете откъде купуваме най-скъпата газ и нефт. Та с нашите пари този октопод си купува партии и политици, които продават интересите на България. А ние от край време сме си стадо овце, та сме свикнали да ни стрижат.

А комунистическият режим от 1944та до 1989 година и последвалият безкраен преход към капитализъм върна България от времето преди тутрското робство, когато България е била разделена на царства и интересите са били разнопосочни. какво по-лошо наследство можеше да има страната от комунистите, които и до ден днешен разграбват страната ти. Нинова има ли готов отговор и по този въпрос. или всичко лошо дойде и ще си отиде с ББ и България с БСП ще се превърне в нормална държава. Тя е по-скоро комунистически ястреб отколкото социалист, защото идеите на комунизма са прекрасни, но пътищата за постигане на тези цели са гнусни.

Хайде стига с тази мантра за комунистите. След 89г, България беше предадена на интересите на световния капитал, както и политиците ни обслужват интересите на същия този капитал. И БСП и ГЕРБ получават наставления от САЩ. ЕС също.

Тази,колко лъжи е казала само за 5 минути.... В здравеопазването било бардак...,ами този бардак беше заварен от ГЕРБ,преди тях бяхте вие!!!! 15 години управление и съсипахте всичко в държавата!!!! Тази също е част от мафията - КУрнелия Хамелеонова,дясната ръка на Иван Костов,който започна с разпродаването на България!!!! Тази си е е*ала капаците!!!!

В БСП и ислямски изверг да сложат кукловодите за шеф,пак простия народ ще го избере,важното е да е от партията майка,другото за простия народ не е важно!!!!

КУрнелия не трябва да притежава акт за раждане,а писмено извинение от производителя на презервативи!!!

че нали това се прави през последните няколко десетилетия - всички връщаха България назад, кой повече, кой по- малко.......

Тази беше от БКП , после стана от СДС , защото Костов я взе заради мъжа и - шеф на митница Олтоманци и се започна далаверата с контрабандата на петрол за Сърбия .Костов и затвори устата като и набута най- богатите външнотърговски фирми и я включи в далаверата . После пак стана комунистка от БКП и стана сол тъшачка на Румбата Овчи и зам. министър и после окраде Булгартабак ...ТАЗИ Е ЗА БЕСЕНЕ ...

Курнелия Нинова, майче е позабравила за миналите си "авантюри" и как ликвидира Булгартабак и как се кланяше на Костов, сега иска власт...и ако разбира се ако може да грабне като за последно нещичко от европейските фондове. Но с Генерала хич няма да й е лесно. Пиесата запчова и обещава да бъде интересна.

Стига лъга ма. Аман от простотиите ти!!!

Такава жена ако ми е в къщата ще психясам и ще избягам. Пуска едни сериозни погледи като Сидеров... какво я учат да прави пред камера не знам. Що се правят на сериозни... Толкова ли е сладка властта...

въртейки каналите случайно попаднах на речта на Нинова пред нейният пленум ли, що ли. Ама откъде го вади този фелдфебелски дебел и силен глас - то не се трае. Ама отива на корпулентната ѝ фигура. Ама то и синчето ѝ на нея мяза. Една фигура дошуш като на Пеевски. Явно добре го хранят в САЩ - може да служи за реклама.

Надявам се поне г-жа Нинова да си вярва на неистините които говори ...

разбрахте ли, че всички медии са платени с червени пари - не-е рубли, а долари и евро - много ги обичат тези валути. Досега сутрин, обед и вечер щяха да питат за ловците ако бяха на ГЕРБ ама сега си мълчат. Редовно канят Румен Гечев - червеният депутат за дискусии, да им дава акъл и като са го зяпнали в устата, а знаети ли кой е той- икономическият министър на Жан Виденов, при който имахме безпрецедентна инфлация.

......курнелио накъде гледаш ма ??????????????? .........може би като твоя президен към СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ !!!!!!!!!!

и аз си мисля абе кво направи за две години Бойко та така вият комунягите - заплатите ли намали, пенсиите ли?

питайте Костов. Тя беше изпълнителен директор по негово време на Техноимпекс - организацията която пращаше лекари, сестри,шофьори, работници на работа по близкия изток и им вземаше половината заплати в долари.Кво стана раздържави ли го, кво стнаха доларите - мълчат като комунисти на разпит.

Пак се ерчи кака Нина - безпардонната Лъжкиня. .

Напред другари (стари) за безапелационна победа на нашата Българска соцКапиталистическа Партия на предстоящите избори! За всички вас сме приготвили подарък по чифт цървули.

Че го върна, върна го, но сега чакаме БСП да дойде отново на власт начело с Жан Виденов и така да ни тласне напред, че ще се осъзнаем изведнаж в Райския кът, в Орландовци! Там няма да имаме никакви нужди или грижи! Къса памет, много къса!

от братската руска прегръдка, която ни приготвиха червените и агента с големия ,пардон, шлем. Той е неосъществен и такъв ще си остане.

Искам да знам другарката Нинова и останалите другари, сега като завзеха президентството, ще отварят ли концлагерите Белене, Ловеч и останалите. Не е ли по добре гербаджиите да се екзекутират още при ареста.

.

Стратегията на бесепарите: Говорете обратното на истината и да не ви пука. БСП няма да спвчели предстоящите избори, за Парламент по една проста причина. Българите никога няма да дадат цялата власт на една партия. На ГЕРБ не я дадоха, въпреки добрите резултата и на БСП няма да я дадат, заради лошите преди.

Всеки път ,когато си отвори устата ми напомня на партийната ни секретарка в училище от преди 1989год...особено патосът? Г-жо ЛЪЖА защо излагаш другарите си...? Кажи ни,как си направи първия милион?

А защо не попиташ същото Господин 6 апартамента?

Не се спря тази усойница, БОГ да пази България ако тя се докопа до власта,как пък един нормален човек няма в тази партив!!

А при правителството Нинова-1 от чешмите ще потекат мед и масло! Спете спокойно, деца!

последен валс. сбогом любима КУРНИ

КУрнелия ще бъде изненадана на изборите.Тя мисли , че заслугата за избора на президент е неин.Хората гласуваха за Радев защото беш по добрия вариант за президент.БСП ще има още години да сърба попарата която надробиха за бедния ни народ.

Нинова с държанието си така дразни хората ,че след изборите ще си подаде оставката.

За това се иска достойнство и доблест! Ще лъска банките в НС от 4 години ,вероятно в опозиция

Кога ще има пресконференция зачервените ловци ????

Нинова, ударите под пояса не са ефективна предизборна тактика в днешно време. По-добре ни припомнете успехите на БСП правителствата, че нещо ми убягват. Бедността се била задълбочавала при Борисов 2. А при вашите режими нямаше ли бедност? Говориш за бездуховност. Това също не е от вчера. Чалга-културата наложихте вие, комунистите. От вас тръгна опростачаването на народа. Време е да започнете да правите предизборните си кампании като цивилизовани хора. Дайте да видим вашите постижения, инак сте просто жалки. Вие един паметник на Бузлуджа не можете да опазите и поддържате, правите пленумите си под руините, та държава ще управлявате. Време ви е да се саморазпуснете и да изчезнете от политическия живот на страната. Сто-годишната ви партия не става за нищо.

БСП винаги е била на власт с ДПС винаги сме били с спрени еврофондове заради корупция винаги са правени ненужни инвестиции и проекти като Белене Цанков Камък Водно огледало заменки на земи с най красивите кътчета от България митниците не работеха и бяха изсточник на средства за партийната централа.Сега се променили ами да се откажат тогава от историята на партията си от атентатите диверсиите грабежите които са извършвали от концлагерите.НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАЗИ ИЗМЕТ НА ВЛАСТ.

Замисли се, защо не спират фондовете при ББ - не е защото корупцията е по-малка, нали. Не ги спират, защото той им играе по свирката, ама от това само той и няколкото мутри край него печелят, не българския народ.

Боже,моля те пази България от тази злобна и лъжлива комунистка.Плюят я ,че лъже а тя мисли, че роса я роси.