БСП обеща дигитална България и 1 млн. души, които да не плащат данъци

Левицата се устреми към "дигитална България", 250 000 нови работни места, минимална заплата 450 лв. до края на мандата, подоходно семейно облагане, активна роля на държавата в икономиката, спиране на държавния рекет към малкия и среден бизнес, повече предприемаческа свобода.

Обратно в новината

Коментари - БСП обеща дигитална България и 1 млн. души, които да не плащат данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветан Цветанов постигна много в борбата с организираната престъпност- грешка. В борбата ЗА организираната престъпност. ГЕРБ е гаранция за продължаване на тази борба. Който му харесва- да го последва. Това не е моята борба.

Много първосигнални герберски индикации! Забравихте ли Бирата, безработицата, откраднатите пари, майчинските с по 2 лева, излятеете пари в трошляк, пардон, асфалт? Ами Миро, сега и герберския шеф на ДЕКВР..... Тия числа сметнете и ще установите, че числото15 трябва да бъде изчегъртано от българската история като името на поп Кръстьо!

Тия ще излязат най- читави.

ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ Е ИЗБОРЪТ НА СТАНИШЕВ ЗА ПОГОЛОВНО ОТБЛЪСКВАНЕ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ УРНИ. ЖАЛКО

Абе в Конституцията не е ли записано, че всички български граждани са равни? Как така едни ще са по-равни и няма да плащат данъци?

на всички магарета зелена трева, ама другото лято. До тогава - работете и ...само сено....

С тази си платформа бесепарчетата май сами ще гласуват за себе си.Ако искаха да спечелят изборите трябваше да обещаят , че ще вкарат в пандото Р.Овч., Р.Петков, Масларова,Софиянски, всичките си бивши депутати, които натрупаха огромни манги от подкупи и корупция, и т.н.

Професоре, май си професор по дървена философия :) Боко като обеща и Доган и Р.Овч. в затвора какво стана? Пичовете са си на свобода и даже ни се подиграват. Както ни се подиграват и Галеви от някой остров, харчейки нашите пари.

Боже какви глупости!!! Няма ли данъци няма и държава!! Може да са минимални но данъци трябва да се плащат!! Всичко друго са празни обещания и прах в очите на хората.

Какви данъци на 300-400 лева заплата, бе мен? Та това не стига и да си купиш храна ! Хората с ниски доходи трябва да бъдат освободени от данъци. Прави си комунетата. Никога повече Дянковизми и унищожаване на българския народ и бизнес за сметка на западните корпорации и червените перални !

Ако има "необлагаеми доходи" - това означава, че ще има огромно "укриване на доходи" - богатите пак няма да плащат данъци, а бедните ще духат супата. Но ..... полупизмът е сладка песен за ушетата на балъците.

скрий се бе измамник, видяхме те вече какъв долен лъжец си и как опрощаваше ддс на приближените си олигарси , как лапахте от наште данъци вие всички данъчни служители кат си взимахте бонуси от по 2 до5 хиляди на месец , пък ний абдалите плащаме данъци да ни правите на глупаци , ти си за пандиза до живот да гниеш

напълно ги разбирам искат фсички да ни дигитализират и да ни управляван от клавиатурата ,явно дигиталните анкети на сайтовете и големият им напредък с включване и изключване на модемите с цел отново да бъдат допуснати дигитално до анкетата ги е окуражила ,слад предишата им кампания- презареждане сега следва -дигитализиране а иначе с това си изгождане утепаха рибата у мръсния гьол

Народът решава кой да е на власт. Подоги като Костов, Кунка, Яне и сие няма да ги има в следващия парламент. Точно през тройната коалиция икономиката беше най-добре за целия преход досега.Вървеше само нагоре!!.Наляха се пари в държавата и малкия и средния бизнес започна силно да се развива ! ФАКТ Дойде БУДА -замразяване на доходите -500 000 безработни -раздаване на стотици милиони бонуси за "добре свършена работа" -плячкосване на здравната Каса и резервът Който казва,че преди 4 г. е било по-зле е глупак.

БУДА доведе световната КРИЗА в България... Или НЯМА ТАКАВА?

Кризата започна 2008 години, умнико. Просто герберастията унищожи България. Криза има навсякъде, но хора факли само в Боколандия.

Борисов: "Защото 17-а година така в Русия от властта на народа дойде Сталин с КГБ, в Германия дойде Хитлер с Гестапо, в Румъния - Чаушеску със Секуритате".Да не забравяме, че сам ти казваше, че дойде "от властта на народа"... Същият този народ те свали. И не те иска. Не разбираш ли!? И не се опитвайте да манипулирате вота. Този път доста повече хора ще гласуват. Против вас. Против ГЕРБ. Хубаво, лошо, ясна е каква е алтернативата. Поне е смислена, за разлика от вашата.

И това го казва бодигардът на бивш комунистически диктатор. Баси наглостта :)

Аз пък за него ще гласувам.

Ако махнеш "в" и "о" си идеален.

Орешарски, разбираш ли разликата между Wi-Fi и Hi-Fi? Белким след тая изцепка разбереш... До следващата изцепка, неграмотен КРАДЕЦО, ДОГАНОВА МАША!

Имахте осем години и показахте какво можете. Не, мерси.

Abu Talib

Както я подкарахте, ще станем виртуална България.Стига, с това противопоставяне. Всички от БСП са грешници, защото оставиха републиканската собственост да бъде прикосновима?!От 1971 г. и най-вече от 1991 г. насам.

грешка за БСП. Всеки в тази страна трябва да знае че ще плаща данъци. да се формира манталитет. гражданство, държавност. все ще има едни които ще бягат по тъча. БЪРКАТЕ господа - другари !!! Вие въведахте далаверата с плоския данък. 30% съкращение на раздутия бюджетен сектор.

Орешарски е известен с това, че направи фундаментална грешка като министър на финансите назначи по едно и също време бившата си и настояща любовница да работят заедно и си таков таковата за служителите

Прави са от БСП никъде в Европа не се облагат най-ниските заплати. 1млн. бг получават такива. Защо това не беше направено по-рано?

На лъжата краката са къси ,ние видяхме и едва ли ще повторим грешката да гласуваме за съсела .

Този който обещава да ти даде нещо, го прави за да ти вземе всичко. БСП леят сладки приказки както винаги, за да могат да грабят колкото могат. Даже не ги е срам че крадат идеи от програмите на другите партии. Не си правят труда и да ги префасонират дори. В последния момент свалят отново звездите от небето на хората намигайки им, че и те могат да намажат нещо от краденето. И понеже българина е отучен да работи а все чака някой да го уреди някъде(тъжно наследство от соца) и да му даде нещо наготово, скача като за последно и залага на червено в неспирната рулетка на казиното наречено БСП. Е няма какво вече да се краде разберете го! От тука натам следва разруха отчаяние и жалка смърт. Докъде стигнахме...

Вай Фай, амче ко е туй - кат фафлите ли? Страшна тъпотия!

тоя фъфел нама ли кой да го сложи на място..дейба и скрития червеникав тип..премиер щял да става хахах - и тогава наистина да възираме от бг

Дигитална България и Хай-Фай зони!!!:О)))

Жалки, смешни човечета некомпетентни...

Абе ти си хард глупак - това е ясно... Няма такъв тъпанар на днешно време да мрази без да има причина - сигурно дядо ти, който е бил страшна хаймана ти го е казал - "мрази"....

кажи си за офшорките.

И за Ирена Кръстева, и за Доган...

Обещанието за 1 млн.да не плащат данъци ще привлече циганите да гласуват (за тяхното добруване) и на този изборен ден ще има слаба престъпност! ГЕРБ-те мислят за всички! Като тиганите на Тефал! :)

Обещанията на БСП граничат със сагата "Междузвездни войни" - същата фантастика, че и отгоре...

Обещавам Ви светло бъдеще..Само си сложете розови стъкла на очилата..

Нее пък обещаваме осем миллиона Болгарии да не плащат данъци а сега да ги видим от БСП

ivo10

Червени популистки идиоти. Нищо такова няма да направите и ще се оправдаете за това с коалиционния партньор. Партия на крупния капитал не може да бръкне в джоба му. Само заблуждават електората си, че ги е еня за него. И като освободят 1 млн души от данъци, кой ще плаща данъци? Пак ще натоварят дребния и средния бизнес? Той съответно ще започне да крие обороти и данъци. Това са пълни дебили.

Дигитална България с Правец 386 Галакси и Смарт Веф 3 джи Технолъджи!

Комунистите са лъгали, лъжат и ще лъжат!

Герб правят всичко възможно с глупавите си изказвания да ме накарат да мина в ляво!

----------

Одобрявам, дано го направите. Браво, но и нещо със здравните трябва да се направи, отиват от пусто в празно!

Орешарски се държи нагло и подигравателно с питането си за промяната на политическата система, затова заслужава да бъде отсвирен заедно с престъпната партия на която е съучастник и никого повече да не получи и един лев държавни пари!

На мен ми писна от дигитализация. Кой от къде дойде се дигатализера нещо и после си е...... ма......та. Компютаризираха НАП и глей кво става. Се нещо не е наред, се нещо имам да плащам, От преди 2 години, 2 месеца, 3 години и т.н. Се го оправят този софтуер и се по зле става. И с Здравната каса и с КАТ и с Пенсионни фондове и с кво ли не. Преди 3 седмици си извадих свидетелство за задължения, че не дължа нищо. Преди два дни пак отивам и се оказва, че дължа 200 лв за нещо от преди 2 години. Питам как така стана, а те ми казват, че такава била системата. Казвам дай да си платя, че не ми се разправям - неможело така щото вече било единно платежно и си е..... ма.......та. По добре да не дигатизират нищо.

Обещавам, обещавам ти много неща, само по-бързо вдигни си крака!

Освен обещания искаме и план как ще се изпълнят. Иначе отивате в ъгъла при Костоф и ГЕРБ.

obe6taniata na Ore6arski grani4at s nau4nata fantastika. ili s nenau4nata!

Борисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ натрупа 8 млрд дълг, остави над 800 000 безработни - 100 000, от които младежи. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. Лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен.

Стига бе!Посмали манго!Ти сам вярваш ли си?

И аз не вярвам, но е факт.

Защо слагате "минуси", кое не е вярно?!

цените на лекарствата например!

Аз пък не съм съгласна 1 000 000 да не плащат данъци, точно това са хората, които укриват реалните си доходи, а сега и нищо да не плащат. И да отбележим - семейното подоходно облагане беше премахната точно по времето когато Станишев беше премиер. Не вярвам на нието една от предизборните програми. След толкова блъскане тук, оставям мутрите и мутресите, олигарсите и оригарсешите да се цоцат един друг, аз си вземам децата и напускам страната.

Кой не плаща данъци?Циганите.Станишев все едно ни казва: Ще вземем пари от вас, за да ги дадем на циганите!

Да,бе,да!И минималната заплата ще стане 1000 лв,минималната пенсия 500,доматите,краставиците,месата ще бъдат като едновремешните български,всяка година ще ходим на почивка...Ех,размечтах се нещо.

Пламен Орешарски - "човекът, който може да извади България от тинята", ... и да я вкара в лайната.

Сто пъти по- добре от безумията на Дянков и простащината на Буда!

Колко беше жалък Орешарски на червения фон на трибуната на Позитано - сламен човек!!

от този форум и творчество червендурите се подготвят за телевизиите. вие знаете че са платени и са тук. знаете че електората им не е тук. много ум и тщестлавие не е на добро.

от къде те знаят че има рекет на малки и средни фирми, хаиде да го докаят, прав е че милиони хора нема да плащат данъци след като не работят следователно и данъци не плащат, тези червени кратуни за луди ли ни мислят, аиде стига вече че ще ми писне и че изкарам сопата.

Хората, които гонят личен интерес са тези, които въпреки, че останаха безработни, защото бяха изгонени- пак искат да обяздват. Обещае ли ти Бойко- хич не се надай.

Ами те сега 2 милиона цигани и още толкова пенсионери не плащат данъци, та още един милион ли ще сложи да носим на гърба си ние работещите данъкоплатци ??? Ясно колко грамотен и кадърен икономист е ! Ако тоя стане премиер изчезвам от тази държава !

Като те гледам доста си се разработил.

Абе кво ми го гласите Орешарски за премиер ? Вчера предаде съпартийците си от СДС утре ще предаде народа си ! Бивши предадтели няма ! Този човек гони единствено личния си интерес !

Абе в цял свят неплщането на данъци не е ли незаконно? Значи БСП искат да узаконят едно подсъдно деяние, така ли?