БСП откри предизборната си кампания на мястото на разрушения мавзолей

На Мая Манолова бих дал не само пари назаем, а и кодовете на банковите си карти, заяви Христо Монов

Обратно в новината

Коментари - БСП откри предизборната си кампания на мястото на разрушения мавзолей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Социалистите пак откровено се подиграват на софиянци ? Нищо де , на 27 софиянци от своя страна за пореден път ще се подиграят на социалистите :)

Гнидите изпълзяха.

Само да обясня защо БСП са жалки- не вярват и на дума от това, кото говорят на избирателите си! Те са социалисти и русофили само защото в България има достатъчно много клиенти, пардон- избиратели, които използеат за да стоят във властта и да имат облаги. Нинова е най-жалка от всички, некадърна лелка

Меко Даков, Пеко Баков и Альоша Путинов.

ЗАКЛАХА ЛИ КОЧ

Ще гласувам за теб, ама някой друг път. Очень мъ кефиш...твоят девиз явно е тази година 75 кг, до година 80 по догодина още пет и така...все по холяма тежкарка,

Браво за избора! Идеалното място за политически трупове.

Мавзолей... Полезните идиоти!

серГЕЙпарад или КУРнелинмарш са правили тези?

Никой не лъже повече от червените бoклуци.Курвата нинова, агент на Решетников

Да построим мавзолей на БСП! Да има къде да се клнят заблудените, на веки веков и на вкеки.

При Мавзолея? Търсили са призрака на Гошо Тарабата. Онзи, дето прати да взривяват църкви и избиват невинни хора. Вождът и Учителят им. А Манолева днес дори влезе в църква. Да се подиграва на християните навярно..

Дотук напразно търсех културно написан коментар. Срещнах само просташки писания. Няма ли поне един културен и възпитан човек, който да е против БСП? Няма!

На мястото на разрушения мавзолей се събираме и посрещаме всяка нова година. И тази Нова година сигурно пак там ще е посрещаме, това си е традиция.

Вчера другари, днеска лихвари, утре господари!

Откъде ви раждат такива?

Тия подливат много яко вода на Манолова, аз лично по скоро бих гласувал за бившият вокал на Хиподил от Глас народен за общински съвентик, отколкото за таткъв на БСП след таква изцепка(още по-малко за паргов)

Е па той Светльо си е в пъти по-читав от кой и да е социалист, еле па от сестра Галева.

БСП откри предизборната си кампания на мястото на разрушения мавзолей Това явно е символика,което означава ,че социалистите нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.

"БСП откри предизборната си кампания на мястото на разрушения мавзолей" БСП трябваше да открие предизборната си кампания в концентрационния лагер ТВО Белене, където БСП избива хиляди Българи! Или в църквата Света Неделя, където активисти на БСП извършват най-големият терористичен акт в историята на България. При атентата загиват 134 души, а ранените са около 500, като част от тях умират по-късно от раните си.

Кирил Добрев 12:02 | 05 юни 2016 „Това са лидерите на БСП Тодор Живков, Димитър Благоев, Георги Димитров, Михаил Миков“. Така Кирил Добрев коментира поклонението на депутатите от БСП в родната къща на Тодор Живков "Ако имаш претенция, че си партия на 125, каквато претенция има БСП, то трябва да носиш кръста от своята история. В Правец се снимаме в къщата на Тодор Живков, в Благоевград - до паметника на Димитър Благоев, ако случайно направим изнесено заседание в Ковачевци, при всички положения ще минем и през къщата на Георги Димитров. Дай Боже след 50 години да имаме шанса, когато минем през Кула, да минем и през къщата на Михаил Миков. Това са лидерите на БСП, разбирате ли."

Курцелия кажи и спри да говориш....

ми некрофилията си ги е обсебила, и тъй ще си я карат докато се мумифицират!

То тази година аттам ще тръгне и гей парада

Виждам, че фашизоиден гробаристан се е нас-рал от страх... Има защо...

А Манолева къде е? Срамуват се да я покажат ли? Или тя се срамува от тях? Къде? На църква ли? Въх! Това е по-скандално, отколкото ако беше извадила снимките с двата вибратора.. Комунист в църква е като свиня в аптека.

Сега ли трябва да обещавам? Обещаван коня с каруцата.

На Мая Манолова бих дал не само пари назаем, а и кодовете на банковите си карти, заяви Христо Монов Мда, доверието е най-силният коз.

То само като видиш Кой е писал първи коментар и ти става ясно...)) Жегата!

Явно е на червено червеният и е ларж на приказки.

И какво ти се изясни? Бибата?!?

Калоян Паргов се прекръстил на Како Паков. Да мяза на Пеко Таков. И Мако Даков.

Знаем ви мерака гжо Нинова за какво да вземете власта в БГ.Например ако е ваше правителството Автоматично ще поискате БГ да бъде изключена от ООН от ЕС и ще поискате веднага от гн Путин да настани 100000 руска армия в България.Тихо мълком ще бъдат арестувани всички необичани хора на бсп.Руският ботуш ще тропа всеки ден на жълтите павета.Тогава ще стане по лошо и от преди.Защото никога комонистите неса мислили доброто на Република България и Българският народ.Само дебнат да откраднат някак власта и повече да не работят.Не дай боже това дасе случи.Да живее гн Бойко Борисов...

И аз се доверих на Мая. Веднъж и дадох да ми го подържи. И нищо не ми стана. Не заваля и го прибрах. Чадъра.

ТИ за Вярата на Хората/Човека не говори!!! Ако си истински вярващ няма и през ум да ти мине това,камо ли пък и да го пишеш!!! Да не се окаже,че т.н. кумундета са по-вярващи от такива карикатури като Теб.смешник!!!

Мръсници

Тези сладури отново впечатлиха с оригиналност. То бива, то може, но комунист да си е тежка орисия

Пътувай!

Ох те милите вече се чудят какво да направят та да е различно и какви приказки да кажат та някой да им се върже. Иначе за събитието са избрали доста готино ,подредено ,чисто и приятно място.Такова каквото същотото това място преди никога не е било.

Червеният Хр. Монов осиновил едновременно 2 деца. В деня на рождения им ден / датата на осиновяването / резервил маса за семейния празник...И получил обаждане, че родният му син е убит... Изводът за ценностната система на червения оставям на теб...

Липсва символика. Трябваше да открият кампанията си от църквата „Света Неделя“.

Мне, "Света неделя" е запазена за сините. Дядото на А. Агов доставил взрива за атентата.

С тази демонстрация БСП показа, че не желае да скъса с миналото си. Затова никога няма да бъде приета като модерна лява европейска социалистическа партия.

Честно ти казвам,то каквото и да бяха "направили",където и да е пак нямаше да е прието от Вас,така че...Проблема е във Вашия телевизор!!!

За хората с ниско кръвно - в средата има абзац с обещанията на Нинова. Прочетете го внимателно няколко пъти! Наблегнете на "всеки 1 лев, събран от вашите данъци, се връща при вас" и "днес, което обещаваме, утре изпълняваме.". Няма смисъл от пресолени яйряни, шоколад и кафета! За хората с високо кръвно - внимание, Здравната каса не поема лечение след четенето на дрънканиците на Корнелия. За прекаралите инфаркт - не отваряйте тази новина, прочетете нещо друго. Ако все пак любопитството ви надделее, уверете се, че до вас са необходимите ви медикаменти. Викнете човек, който да ви наблюдава!

Браво браво, така се прави, листата на БСП с кандидати за общински съветници е сборище от хотелиери, собственици на фирми за бързи кредити и босове на казина. Аз лично на сестра Галева не бих рискувал нищо да и дам, хеле па пин кода за банковата ми карта. Нека Ванко 1 Кондю и братя Галеви и ги дават, вече си имат изградено доверие Не бих рискувал да си кажа кода на лъжец твърдящ че има висше образование, а то било само средно за комсомолска секретарка в школа за картечарки в Москва На лъжци банков пин код не давам

На мястото на мавзолея на жалкия руски слуга. Отива им. Отрепки, господи. Банвайте ме колкото искате.

"БСП откри предизборната си кампания на мястото на разрушения мавзолей"... Това решение е лош знак за успеха на БСП, така,както и НАТРАПЕНАТА подкрепа на БСП към Манолова за нейния УСПЕХ !! Тя трябваше да се разграничи и остане независима, така ,както повеляваше и длъжността и до сега!

Чудя се от къв зор им е на БСП въпросното тюрбе на алкохолика Гошу Тарабата, като от приложените снимки се вижда, че идеално ги устройва и една селска орънжерия. Така де, в Крушовица примерно в такива пейзаните гледат краставици и домати и ако някой се зажени - тав правят и сватбата. Докат сидат на масата и си пиват ракиица- сватбарето си скъсват и по някой корнишон направо то ляхата. Е го сестра Галева - къв свеж зарзават е !

Явно са си го заслужили та другаде е проблема!