БСП се отчита за управлението със самочувствие

Управляващите си тръгват със самочувствие за добре свършена работа в областта на социалната политика.

Обратно в новината

Коментари - БСП се отчита за управлението със самочувствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма тикво червена. От вашето управление винаги ставам длъжник на банките все повече и повече. Затова избрах да живея в Германия,избягахме от вас бе се пе ту.а не от ГЕРБ.

просто няма такава наглост, безочие и нечистоплътност.

.....СЪС САМОЧУВСТВИЕТО НА ДОБРЕ ИЗЧУКАНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ ОТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СТРАНИ- ТУРЦИ, ЦИГАНИ, АМЕРИКАНЦИ, АНГЛЕТА ПРОСТИ И Т.Н. НО КОЛКОТО СИ ПО-ПРОСТ, ТОЛКОВА НА УСЕЩАШ, ЧЕ ТЕ РАБОТЯТ.

червените, на очите им да стъпиш, няма да се пукнат.

Ало, нали щяха да седят пред бедните с разплакани очи и да искат прошка, къде е Съсела да се похвали?

Социалната ви политика беше преди всичко да изпоуволните всички,които не са "ваши" ,независимо кадърни ли са и да сложите навсякъде, до най- дребната отговорна длъжност "свои", отново без значение кадърни ли са или не! Да, в това отношение проведохте блестяща социална политика и трудно биха могли други да бъдат по добри от вас!

Смени дилъра овцо!

Знаете ли това самочувствие как се нарича? "самочувствие на голо"......глупаци!!!!!

Pesh0

Това поведение не е самочувствие . По скоро е безпардонност , гионсурат , безочие , премесено със страх и безсилие .

............ тази ......... грешка на природата пак е цъфнала като "въшка на чело". 13 милиарда а? за 4-милиона а? Май, че нещо си сбъркала сметките ..........! По точно сметката е 13милиарда ПО 4 МИЛИОНА на всеки от "НАШИТЕ ХОРА". Нали за това (и стехните пари) сторихте "уйдормата" да звемете власта от устата на Боко Великолепни! Вашето "дебело-......" няма аналог - ..........!

ГНУСНА лешнико-трошачка - тази подла, мерзка грешка на природата пак е цъфнала като "въшка на чело". 13 милиарда а? за 4-милиона а? Май, че нещо си сбъркала сметките сливо спаружена! По точно сметката е 13милиарда ПО 4 МИЛИОНА на всеки от "НАШИТЕ ХОРА". Нали за това (и стехните пари) сторихте "уйдормата" да звемете власта от устата на Боко Великолепни! Вашето "дебело-ГЪЗИЕ" няма аналог - отвратна ми вмирисана пача!

Ами ние и комунизъма го завършихме успешно преди 25 години

Като няма кой да каже една добра дума за правителството , поне те да си се похвалят. Така хвалеха и КТБ, така хвалеха Жан Виденов, така хвалеха социализъма и все провал до провал. Който иска да стане истински лузър в живота е достатъчно да стане част от БСП или поне да им симпатизира. За участие в тази партия изглежда се иска да заплюеш снимките на родителите и децата си. Те искат да жертваш всичко, за да живеят само те. Баси колко лудост има по земята, Господи!

Ако е истина казаното че "13 млрд. лева стигнаха до 4 млн. българи" това означава, че всеки от тези 4 милиона българи е получавал ежемесечно в продължение на една година по 270лв??? Твърдящите горното са негодници и лъжци!!!

За некадърните БСП и избърсването мръсните, си,охранени,червени задници е нвбивал успех!

какво самочувствие за организирана трета национална катастрофа. когато са пипнали властта България е винаги във фалит. НЕДОНОСЧЕТА червени

мразя тъпунгери!...

Вие какво друго очаквате. Няма човек, който да си признае че не е управлявал добре. И Хитлер е правил всичко в името на нацията. И Сталин и Пол Пот...

Никой не може да оспори социалната политика на Партията! Да вземеш 13 МИЛИАРДА лева от работещите и да ги дадеш на цигани и пенсионери и то по такъв начин, че нищо да не усетят изисква ОГРОМЕН Експертен потенциал! Който и да изберем на конгреса за Председател на ЦК на Партията ще обяви поредната й победа на изборите!

Pesh0

Нито са ги взели от работещите , нито са ги дали на циганите . 13 милиарда , са новите кредити , взети през тази година . И по отчет на Орешарски , са за разплащане с БИЗНЕСА. Освен ако бизнеса не е бил социално слаб , ама там експертите си знаят.

"Изминалата година беше силна в областта на социалната политика, 13 млрд. лева стигнаха до 4 млн. българи под различна форма на подпомагане на техния живот и ежедневие", посочи Корнелия Нинова." Че това прави средно по 3250 лева на човек! Ако тези пари бяха влезли в икономиката държавата трябваше да процъфтява! Навярно тези 4 мил. българи са си изнесли "социалната"помощ в чужбина?

Pesh0

обърни внимание , че 4 милиона българи , значи всеки втори българин. Моите познати , не са получили , за твоите , не знам, значи някъде другаде , всеки е получавал . Къде е това място да покаже Куротрошачката .

ЗомБайо

Аз и моите роднини и познати и приятели не сме получили нищо от тези 13 милиарда. Вероятно като са ни броили сме били все първи ;)

Геййййййййй ! Айде сига беееееееее! Ама Нинова, верно ли бе?

Гъзът с червени рози накичи - насраното да не личи !!!

Добре са спрени всички евро-средства и са взети много милиарди заеми , аслед това усвоени от офшорните сметки на Хр. Бисеров

Имаме самочувствие, може да се осрахме (до ушите), но не се изложихме

ЗАЩО НЕ ПОКАНИТЕ АТАКА и да им благодарите за предаността им към вас и Русия !!! Вие някога в 100г. си история, мислили ли сте за България или не ,забравих, че за разлика от всички комунисти от всички държави ,само за вас пътеводна звезда е Русия !!!!!!Измет продажна !

БСП:Корабът потъва,вода ще има за всички.Защото сме социалисти!!

А последователите ни са о.анисти!!!!

В последният четвърт век България беше подложена на тотален геноцид, който заплашва бъдещето на тая древна страна. И как не се намери поне един човек или една партия, която да се признае за виновна и се разкае. Що се отнася до комунистите, за тях важи поговорката-най добрият комунист е мърт....ят комунист.

Местане, къде скри Бисеров?! Цацаров, защо му прикриваш далаверите?!

"Управляващите си тръгват със самочувствие за добре свършена работа"...... е как не ???? Такава лапаница му удариха.И аз да бях , и аз щях да съм доволен, въпреки вродената си алчност!!!!

Ужас....нямам думи. Досъсипаха каквото имаше и са доволни.

Разрушаване на църкви ,унищожаване на селото , а в ново време ограбване на държавата и 3 икономически катастрофи /резултат на поголомни кражби/

На мен лично това правителство ми показа колко изостанало е българското общество и държава. Показа ми, че като образован млад човек, искащ нормален живот, нямам място тук. БСП ме изгони от родната ми държава! Да му мислят пенсионерите и нискообразованите, гласуващи за БСП, когато и другите можещи като мен също напуснат България!

И аз мисля същото и за това се ометох в Брюксел...

Аре джа на сите бугари!

Права е, народа се надяваше да бъде обран до шушка! Надеждите му се сбъднаха!

Наистина трябва да си много нагъл или да си просто комунист, за да можеш да изречеш всичките тези глупости! Просто не е истина колко са нагли тези мърши!

Аз на инструмента ли си да вярвам ,или на тъпана!!!

И след като толкова "добре" си върши работата, защо си отива правителството на олигархски? А къде е човекът, който го назначи да се изкаже по въпроса? къде е съсела и защо се скри в брюкселската си дупка? Защо не се изказва по въпросите за бюджета, за КТБ, за неизпълнените обещания на назначения от него олигархски?

"Da фалираш България със самочуване", Съветски игрален филм.

Питам се, а къде изчезнаха тролчетата на Моника и Кутев? Какво става? КТБ затвори и сега?

Поне имат ----самочувствие--

Разграбиха държавата и взеха 5.5 милиарда дълг за едното нищо и сега са много горди защото започва прането на откраднати пари а след това към офшорна зона!!!

Отчитат ли спадът на електорат ,..даже и циганите ги напуснаха. Как ще съберат ,поне 8-10%,...никой не знае,даже и те самите...

ЕЙ ТОВА Е НАХАЛСТВО

Каква свършена работа бе МЪРШиииии. Оставяте пак опоскана държавата до кокъл. Нинова, ти знаеш това най добре.

Само където ,не са управляващи ,а мандатоносители... Нали така ги унижи ----Местан ?

Pesh0

Днсека ставало 1 година , от боя над протестиращи , пред парламента . Гледах филмчето в нета , след една година събужда други чувства . Но остава въпроса , колко нагъл трябва да си , една година , след това да останеш да управляваш .

Значи декември ще бъде август. :)

Бо Бо

На Станишев се пада честта да отчете небивалите успехи на "експертното правителство", което лично той натресе на всички нас и заради което правителство екс-лидерът на БСП трябва да обере лаврите отправени и към майка му! Част от нюансите включват: 250 хиляди поздрава към майка му за обещаните и неоткрити 250 хиляди работни места! 4.4 милиарда поздрава към майка му за 4.4 милиарда заеми, които взеха и "усвоиха" поредните правителствени далавераджии (за сметка на българите, които ще тънат в мизерия и ще плащат с години напред)! 25 мафиотски поздрава към майка му (по 1 на година) за хилядите финансови далавери на 25 годишния преход! 1 поздрав лично от мен към Станишев за управлението със самочувствие и за ненакърненото достойнство на майка му!

Мислиш ли, че имат някакво чувство за неудобство или срам? Или просто се спотайват като бълха в гащи?;о)

Те сега са в изчаквателна позиция. Ще мълчат и ще се правят на умрели лисици, докато не видят изборните резултати. После, както се казва, ще действат според зависи.

Както винаги, без изключение, при тяхно управление, БСП напълни гащите. Обаче отчитат успешно управление?! Ум да ти зайде от подобно нахалство и дебелоочие. Ама след изборите пак други ще са им виновни, както винаги.