Социалистите настояха Радев да поиска проверка в НСО

БСП настоява новоизбраният президент Румен Радев да поиска проверка на Сметната палата в НСО. Службата се ръководи от Бойко Борисов, твърди Красимир Янков.

Обратно в новината

Коментари - Социалистите настояха Радев да поиска проверка в НСО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези българоубиици отдавна ги чакам. Без изключение всички те са мои клиенти! Тези от ГЕРБ...също са добре дошли и то за дълго!

На целия престъпен минсъвен да се снемат отпечатаци!... и да се арестуват до свикване на Народен съд.

Ами прави са.За тях какво ще остане, горкичките колко са обеднели и изгладнели. Тоя Радев май забрави или се прави на разсеян кой, кой е зад гърба му.Направо да действа ,а да не се ослушва.

Хм. Той Радев не беше ли независим, що БСПто ще му казва какво да прави. Пък и нали не беше влезнал още в длъжност ...

Къде е носителя на тиквения медал от Унгария? Сигурно е зает да краде за последно дайба неговата м....

Не си верен и точен. Не мама му в детеродните органи. Защото такива не трябва да се раждат.

за колите се хванаха , а за Белене и КТБ ...тихо че там са много парите, колко джипа са и аз не мога да ги сметна

Sm3hurk0

Аз смятах парите колко са като обем.... По мои изчисления загубите от КТБ за 3,5 евро палета ( 1Х1Х1 метър ) от не употребявани банкноти по 100 лева.

Поведението на Нинова малко ми прилича на поведението на Станишев ... само хвърля кал и нищо смислено не генерира като продукт. Няма това ще направим, нонова ще направим, това ще променим, онова ще променим, това искаме да е водещо за нас, онова да е водещо за нас, .... само кал братче ... друго не може да генерират ..

Напротив! Преди три години с такава кал Станишев взе властта, не помниш ли? А на българина мед му капе на сърцето Като му кажеш колко е неоправдан и излъган от властта.

Нали Радев още не е стъпил в длъжност ! Как ще проверява ?

Браво на БКП/ГЕРБ. Разкараха всички служби опора на дърбавата, но си запазиха гавазите. Какви са тези милиони за тях !! Чърчил по време на войната е имал един телохранител ! Кой им плаща за дебелите задници ? Пълна отврат !

Първата му работа като встъпи в длъжност е да подмени ръководния състав на НСО !

"Независимия" ни червен генерал, президент, още не е встъпил в длъжност и вече дава отчет на конгрес на БКП и явно му се поставят задачи от тази партия. Поздравления за президентчето. Все пак, цял живот е обучаван да изпълнява заповеди...

Tези неща наистина трябва да бъдат проверени преди да застъпи на длъжност.Tака герб няма да могат да се измъкнат.