БСП: Не водим преговори с "Продължаваме промяната", както обявиха

Никой от легитимните органи на партията не знае за подобни разговори, твърдят социалистите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо Ментата и г-жа Лъжа как си паснаха.

Абе това тарикатче Курчо ще спре ли да лъже?

удари другия . Другарите ще водят преговори с Кирчо чак след изборите когато видят че са четвърти ... мдаа ... сега все още са курназлии . Истината е в ГЕРБ .

„Ааа, ние не, ние не си говорим с тях изобщо“. В началото страхотни любимци, сега всички се птдръпват от тя, след като разбраха за шашмите около канадското поданство и планирания още преди даването на мандатите служебен кабинет. След като твърдят, че се борят срещу задкулисието , сега да се откажат и от подкрепата си за Радев.

Изглежда Кирчо го сърби главата отвътре и неможе да се почеше, но на 4-ти км могат.

Не ПП, а ПЛ (продължаваме лъжата) им подхожда.

Браво!

Не разбрахте ли, че целта е Кокорко и Самохвалко е да са в устата на медиите. Дали е истина - няма значение. Важното е да са по лампата и да им се вдига рейтинга.

Тайно, бе ! Водят се тайни преговори и с БСП и с ИТН под диригентската ...тупалка на Радев Юмрука.

Това момче Кирчо не е добре с главата , има нужда от доктор . А някои хора искат да става Мин.Председател , майко мила...

Киро лъжецът съвсем му отърва края. Явно в Харвард основният предмет, който се изучава е как да се лъже. Или поне Киро това е усвоил най-добре. Някакси отвътре му идва да лъже. Не може да се спре просто. Затова и много хора вече възприемат "Продължаваме промяната" като Продължаваме измамата.

Кирчо и Кокорчо пак излъгали.

Минавах покрай ШЕРАТОНя та са отбих да вида моя патрон Румбата. Влянах вътре и гладам Румбата баджанака му Свиленски Йотова и един гвардеец играят белот. Свиленски докат цепеше картите вика- Кире, споко, ки са коалираме следизборно. Вика онва пиянде Рашков току що ни донесе веки и резултатите от изборите. Знаим поименно кои как е гласувал. Па Йотова вика- СИЧКО КОЗ имам и терца, да знаите Борисов го писахме че е гласувал на машинте за БСП Е те тва бе разговоръ с човека на БСП

Г-жо др. Курнела! Не разбрахте ли и ти, и СлаФчо, че тези мошеници ви търгуват на дребно? Те ви го казаха в прав текст, че ги интересуват дупетатите, а не партиите, но вие не вденахте! Насочват се към потенциални депутати, от избираемите места в листите, и си ги пазаруват един по един! Всеки кандидат за дупетат е потенциален корумпяга, без значение кой и за какво го купува. Важно е количеството на предлаганите банкови разписки, т.е. банкноти. Колкото повече, толкова повече! - както е казал един популярен приказен герой! Да ви е честито! тарикатите ви заобиколиха и за вас ще има нъцки! Хахаха!

Киро може да е говорил с гергов.нали са от града под тепето.Ама Корнелия не е съгласна.За нея Гергов е предател.

И що така, тоя пловдивски геврек смело лъже... Много ми прилича на уди кълвача с тази прическа и криви джуки Толуп Мека китка

След като е протеже на Георги Гергов, кой ли му дърпа конците?

Тези новите "почтени" май са решили още на старта да се излагат?

Какъвто материала, такива и политиците му. Все повече пада летвата...

Кирил Петков си говори само с Мика Зайкова. Понеже много я харесвал.

Хм и ИТН също твърдят че не водят разговори.Кирил Петков взе много да лъже.Тоя човек ще се окаже патологичен лъжец.Както един приятел викаше че се лъже само когато не може да се провери или живота ти е в опасност.В случая Киро канадеца не е спазил правилото.

Докато БСП се "разграничава" от ПП, троловете им упорито ни облъчват, да се съберат ПП с ИТН и БСП и да командват Парада следващите 45 години.

Мислех Кирчо за лъжец, а се оказа патологичен лъжец. Който ви е излъгал веднъж, нищо не може да го спре да ви лъже още.

Еййй, тия, почтенните, много почтенно и безпардонно взеха да лъжат. Тоя Кирчо превърна лъготенето в спорт. То не бе гражданство, преговори с ИТН (Трифонов го опреверга), преговори с БСП ( и те го опровергаха). Не знам дали и Радев не лъжат, че ще го подкрепят, ако че са негова партия!

съвдем се оплете. Съвсем скоро КС ще го разплете до размазване.