БСП: Не сме съгласни служебният кабинет да задължава България с милиарди за нови самолети

"Искаме повече средства за социална политика, каквато провеждахме ние в редовния кабинет досега", настояват от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България вече няма собствено изтребители. Позор е да нямаме поне една ескадрила. А БСП си играе на предизборна пропаганда, за да гласуват за нея червените рашистки чугуни.

Аз пък никъде не съм чул, служебното правителство да иска закупуването на още самолети... Чух само, че оценката за авиацията ни е критична. Така или иначе, това правителство, няма правомощия и не може да сключи такава сделка. Явно, това са само поредните предизборни фишеци на Корнелия!

Ние пък искаме нови самолети! Искаме и кораби, подводници и артилерия. Силната армия дава подкрепа в преговорите и е национално самочуствие.Дава увереност на хората да вярват в държавата.

тоест, искаш да пълниш чужди джобове, изпразвайки нашите собствени?... Еха, браво! Голям "родолюбец" се извъди!

кой дава гювеч бе будала , нали украйнците понапълниха и нашите джобове :)))

Та кой ги пита че не са съгласни. Робите само изпълняват.

Вас кой ви пита какво искате? Нали бяхте във властта! Какво направихте?

Не знам дали има такъв народ, но знам, че има такива боклуци като бсп.

От 600 милиона чертежите станаха 2,2 милиарда. Къде са самолетите на войводата. Излиза че нито самолети нито комисионни. Комисионните ги изядоха ония от ГЕРБ, а сега търсят нови парички. Ако бяхме купили руски щяхме да имаме самолети и за тия пари 5 ескадрили.

Докато бяха в управлението думичка не обелиха мръсните комундели.

Дава ли си сметка простата сеянка като просто Киро колко Руснаци уби с подписа за продажбата на оръжие а сега друга песен лае

Що се обаждаш, като никой не те пита и по-важно не зависи от теб.

Тази сделка за самолетите някак си ми напомня тукашните сделки за застраховане през 90-те

Курнело, Курнело....Курнело... тъпа, нагла, проста селянка. ти ще излезеш по тъпа и нагла даже от Борисов по начина по който се държиш. до преди няколко седмици държеше ръката на Киро и Христо. изгодни посланици, праща оръжия, спря газта, говориха за оръжия и самолети от САЩ....сега изведнъж не била съгласна с тази политика. тая ще се окаже по проста даже от Волен Сидеров май

Нинова,Нинова, твоята интригантска политика докара България до тук. Относно договора за още 8 самолета, много удобно пропускаш да уточниш, че плащанията ще са разсрочени и първото плащане ще започне със пристигането на първите F16 блок 70 които вече сме платили. За какви страхове говориш, след като е договорено , че това ще започне не по-рано от 2025-та година. Или така опорната точка ти го даде Решетников .Твоята русофилска партия е противонародна и в услуга само на Русия, нищо българско няма в нея. Партия на предатели, предали се за копейки.

БСП отдавна не е русофилска партия. Или си тъп или се пробваш да внушаваш.

е за пред хората , ама окото и все на залез слънце гледа :)))

Тъй, тъй ,тя даже и няма нищо общо със БКП. Абе комунистически мутанти, вие дето ни натресохте Радев ,на кого ги говорите тия .Първи сте на сборището на язовир Копринка.

Сигурно сте прави, но не бива да забравяте, че много хора не бяха съгласни с газовите безумия и изгонването на 70 руски дипломати от кабинета Петков. А това стана с вашата подкрепа за кабинета Петков. Сега ще се плаща. Ще си гледате резултатите на изборите! Нали се готвите пак да управлявате с "Продължаваме промяната" и "Демократична България"? Че какво българско има в тези партии? Това са американски слуги, които вие подкрепяте! За глупост се плаща!

А какво български има в БСП и ВЪЗРАЖДАНЕ? Отговор не искам,той си е затеб и за пред Решетников!

Румъния вече има няколко ескадрили F16 и въпреки това стандарта на живот там е по-висок от България.

Ами то дедовото и ние си имаме една ескадрила. На чертежи! А иначе последната част от името ти много ти подхожда. Изстрел право в десетката!

Имаше оферти за втора ръка самолети, но руското лоби начело с резидента не даваха.

Ало! Простия, ти като си купиш нова кола отиваш да си купиш и втора ръка ли, докато чакаш новата? То бива американско подлагане, ама дайте да им купим и боклука, а всеки друг самолет ако бяхме поръчали, вече щяхме да го имаме, да ви таковам и в подлогите!

ДеБъ-джийте ще изпаднат сега в Амок. Как така руската слуга Радев ще купува още Ф-16????????

В грешка си, Радев е слуга, ама не на руснаците.

Тия политици са за разстрел без съд и присъда ако дадат още милиарди на американците за тези стари щайги ф16.

Живота в БГ ще стане непосилен ако одържат пари и за тия кенеФ-16и

А кой ги е питал?

Ами не сте, щото нЕма да има комисионна за КУРнелия и компания...

На старите пенсионери с коефициент на тежест като на новите пенсии. Това е геноцид за старите пенсионери. Ощетени сме с 20%.

На стажа.

Само бсп имат право да ни загробват и никой друг...

Старите пенсионери. Осъвременяване то за старите пенсии става с коефициент за тежест на стажа 1 и 1,1 а за новите с коеф. 1,2. 20%е разликата в осъвременяване то на старите и новите пенсии.

Добре бе, хора! Тези, които толкова защитават Ф16, сключите бизнес сделка да продадете 100 тона жито в чужбина. Плащат ви страхотно, но трябва да поемете и доставката. Дори да закупите камиони, пак сте на печалба и решавате да си направите една фирма, да закупите камионите и да наемете шофьори, така след края на сделката ще имате фирма за транспорт и може дори да развиете бизнес в тази посока. Отива, договаряте се с фирма производител за 10 камиона и уж всичко е наред и те ви казват: -Предплатете и след 10 години ще ви ги доставим. -Ама на мен ми трябват сега! -Добре поръчайте още 8 и може след 8 години да ви ги доставим. Ако искате дотогава срещу съответното заплащане може да наемете наши камиони и то когато и за колкото ние кажем. Хора! Вие малоумни ли сте? Като си купувате нещо, така ли пазарувате, че карате цялата държава да се набутва?

Само да припомня на овцете, че служебният кабинет на Усмивката Софиянски и на Пешо Коня ни вкара в кошарата на НАТО...без да пита никого.

България влиза в Нато през 2004 при правителство на руския цар

Купувайте самолети да не ви еба на ситен клец ...

Милиардите са такса спокойствие а не за самолети. Че уж са за самолети е оправдание.

БСП не съгласни щото сега иде реч за Ф-16. Когато служебните недоразумения на Радев гласяха Грипените БСП мълчеше... Де гиди Радево ОФ.

И къде са тези Ф16, дето толкова ги хвалиш? На нас сега ни трябват самолети, не след 5 или 10 години.

сега имаме руски, а след 5г. пак ще ни трябват самолети, или планираш да сме вече най-изостаналата руска колония

Какви руски бълнуваш? Не чу ли, че понеже са купувани по дядо Тошово време са купувани и вече не могат да даянят? Но ми е смешно, щял да бъде изостанала руска колония, смешник, с това ниво на държава от третия свят тя и Русия няма да ни иска вече.

отивайте на седесарския митинг на съюзниците си под американското знаме да протестирате срещу президента

Какви 'нови" самолети, то ги няма първите 8. Не е ясно кога и дали ще дойдат. Парите също ги няма. Докато ги чакаме , те ще се окажат безполезни. Модела е от 1970 г., отдавна неактуален.На въоръжение влизат безпилотни дронове с много по-голяма ефективност. Малоумието ня Бг управниците е потресаващо!

Тук не става въпрос за тяхното малоумие, а за това, че правят нас на малоумни. Опитват се да се откупят пред господаря си за наша сметка, защото все пак избори предстоят.

като е отдавна неактуален този модел самолет, защо Ердоган толкова много го иска, а не го получава? Да, точно същия.

Ердоган иска Ф35 не Ф16. Не му ги дават, защото не се подчинява безпрекословно , гледа интресите на Турция прди всичко.

в Турция преди 30 години...

а с белене и турски поток сте съгласни? 20 милярда минус оттам.

Левите хора искаме повече средства за социална политика, каквато провеждахме ние в редовния кабинет досега, отбелязват от левицата. Да се разбира: Леваците искаме да раздаваме чужди пари на простолюдието и да прибираме част от тях. Да припомняме ли какво е казала Тачър за социализма?

Радев бърза да прокара чуждите интереси докато няма редовен кабинет

Служебния кабинет се е взел за редовен. Да спрат с дивотиите, че ще направят прецедент да бъдат първия изритан от хората служебен кабинет.

Когато казаха, че имаме спешна нужда от самолети си помислих, че говорим за други самолети, различни от американските. Защото на американските вече им получихме картинките, а само идиот може да прави едно и също и да очаква различен резултат!

Нормално виждане за тях. Всички леви партии разбират икономическата политика като преразпределяне на пари чрез раздаването им. Левицата у нас не е изключение, тяхна е култовата фраза "асфалт не се яде". Проблемът е с поредната хитринка на БСП е, че не служебният кабинет ще задължава България, а българският парламент вече я задължи, като одобри параметрите на договора и възложи на правителството да подпише. С други думи поведението на БСП в момента е безотговорно и е спекулация, тъй като решението вече е взето по най-демократичния възможен начин, при това по време на тяхното управление. Служебното правителство няма нито вина, нито заслуга, нито въобще нещо общо.

А бе комунисти Вие не разбрахте ли че вече сте в осми глух коловоз и никой не Ви пита какво ще се прави.А на следващите избори може да сте под чертата.

Ти към кои си от НАД чертата?

Ами то се очертава скоро да няма правителство. Това означава да се бавят всички стратегически сделки, защото БСП не били съгласни с нещо си. Ай сиктир!

така се е разбързала,че не се знае тези,които сега завършват Военно-въздушното,дали няма вече да са пенсионери...

да се побере в един файтон не може да дава акъли какво и как да става . Точка :)))

"Най-спешните проекти са придобиване на нови бойни машини за Сухопътните войски... и реализиране на ВТОРИ транш самолети Ф-16", посочи ... служебният министър на отбраната Димитър Стоянов. Да бе, от СПЕШНИ ПО-СПЕШНИ са и двата проекта. БАСТА! ... Браво на Корнелия!

Не е работа на служебните недоразумения на Радев да се занимават с превъоръжаване. Тяхната работа е да се съсредоточат върху мадурките на Слави и Радев. По тази тема те обаче си свършиха работата и сега се чудят как да оправдаят престоя си във властта.

Само ги продаваме, нйщо не купуваме

Мунчовата хунта може да вгорчи живота ни още повече. Трябва да ги изринем заедно с главанака.

Да, но мунчо не е чел Конституцията и не разбира от политика, мисли, че всичко му е позволено като държавна глава и управлява като диктатор, а служЕБАНИТЕ марионетки изпълняват прищевките му.

Трябва да плащаме иначе - война !

С кого, с Македония ли?

Може и да греша, но единствената задача на СЛУЖЕБНОТО правителство е, да организира избори! Какви самолети, какви пет лева?

Изборите - с мадурките на Слави Радев си свърши работата по изборите. Сега недоразуменията му работят да се покажат колко по-добри са от пак неговите Кирчо и Кокорчо. Целта е президентска република и партия тип Единна Русия.

Бах вашта социална политика, за седем месеца сринахте покупателната способност на населеието няколко пъти и въпреки неадекватните опити да възстановите възможностите на хората да могат да задоволят основни свой потрбности пак се провалихте. на ваше място бих замлъкнал, щото квото насрахте сега друг трябва да ви го бърше. боклуци

Тея от тоя измислен кабинет много на сериозно се взеха.....