Коментари - БСП изключи Георги Кадиев от парламентарната си група | dnes.dir.bg
назад

БСП изключи Георги Кадиев от парламентарната си група

Парламентарната група на "БСП лява България" изключи Георги Кадиев с 37 гласа "за".

Обратно в новината

Коментари - БСП изключи Георги Кадиев от парламентарната си група | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този вой за жената на Кадиев? Да не би от вчера да знаете какъв е семейният бизнес? Ако има конфлинкт на интереси, малко институции ли си имаме, които е трябвало да разследват? Защо да не се кандидатира? По-черен ли е от другите? Хайде по-кротко, нали всички били маскари ;)

питам се докога ли тази гнила партия на дърти комунисти и популисти-олигарси ще продължава да тлее на командно дишане.

Ще гласувам за него!!!

Сериозен и отговорен и най-важното не е подлога на ГЕРБ като Чехльо

Нагла разправия между циници... По-добре е сега и БСП да се самоизключи от парламента. Както казваше любимият ми бурсук от червеното котило, Станишев - "циркаджии"...

ама много принципен този, много справедлив. Хората като го гледат как благо хорува, как се прави на вода ненапита. Ама отде ще знаят - това не се прави на въпрос. А и защо ли - да не е само той. И хората си мислят и го избират преференциално - много е добър - не краде. А жена му върти страхотен бизнес къде - там където се печели най-добре, къде - В ЕНЕРГЕТИКАТА.

Следсезонна скука се е спуснала над коментарите в тази тема. Опорните точки са спорни и рехави, спонсорите гадно мълчат, основните коментатори са сърдити и през 5 минути рефрешват пейпал акаунтите си да видят дойдоха ли парите или пак ще карат на стари макарони без фурна. Слаб ден, очертава се и слаба седмица. Да идват тези избори, че не се издържа повече!

комуняги, изяжте се-е-е.

Страхил Ангелов Татяна Дончева Георги Първанов Георги Кадиев пишете, другари...

Румен Петков ,Калфин ....

Калфин не беше член.

И други знайни и незнайни герои. Останаха само червените бабички над 80г.

най-после едно нормално решение на левите , за никой не е тайна че гошко кадийчето като агент на цру се блажи с милиони долари уж съветвайки най-големите щатски банки , пък жена му видите ли трупа милиони с посредническа фирма за износ на ток в едно с Р.Ов. , ама пак ще се уреди тарикатчето в АБВето , партииката на измамно забогателите бесепарчета , къпали се обилно във власта

Врагът с партиен билет. Американците ни подкупват членовете. На нас все някой друг ни е крив. Партията е права дори когато греши. Рейгън - враг на тутраканската селищна система.

и син на бивш политически офицер , ЗКПЧ в армията , нищо не е случайно

Баща му ли го вкара в НС? Баща му ли гласува 6000 пъти преференциално за него? Въобще познаваш ли баща му?

Тоя е още едно самозабравило се келеме в политиката- оядено и разлигавено. За каква подкрепа от хората говори изобщо тоя? Със сигурност, ако сега се гласува, тоя няма да получи никакви гласове, освен от аверите му по бизнес и далавери. Много добре, че са го сиктеросали от БСП.

Предния път получи 6000 преференциални гласа - лично за него. Друг от БСП не е получавал толкова. Ако има личност, доказано предпочитана от избирателите на БСП, това е Георги Кадиев.

Правилно са го изключили . Сега Кадиев ще си търси нова партия интересно при коя ще отиди при Бойко ли, при реформаторите ли и ли при Първанката, а може и при Местан по едно време нали с тях заиграваше.

Щял да се яви на изборите като независим или от широка лява коалиция "ГЕРБ се държат като "Ислямска държава", мачкат всичко по пътя си", заяви още Кадиев.

Изключен е от парламентарната група. Не от партията. Дали ще посмеят да го изключат от партията? Помниш ли "изключването" на Първанов? Припомни си го - много беше показателно за кадровото и идейно безсилие на Столетницата, Не че Гоце е цвете за мирисане.

Правилно са го изключили. И той трябва да разбере, че самочувствието не се гради само на парите и печалбата.

За "съжаление" в БСП останаха САМО гъзолизци и некадърници!!!За мен това е МНОГО ХУБАВО!!!! Колкото по-малко крадливи комунисти има в Парламента ПО-ДОБРЕ!!!! А относно Кадиев- той има добър бизнес, съпругата му "купува" евтин ток от НЕК и го изнася на двойна цена!!?! Уредил се е и сега иска да е водещ и в БСП, ама Миков НЕ пуска кокъла!?!!!Нека БСП се разпада по-бързо!!!!

Парите са по-силни от партийната окраска - ярък пример е "маневрата" на Кадиев , в услуга на ГЕРБ!А то за какво ?За пари от ел.енергията , която да му купи Държавата /т.е. Борисов/Гадно копеле бил тоя Кадиев!

Да си режат единствения здрав крак.

Кадиев би трябвало сам да напусне партията ,след сато не е съгласен с позицията ,а не да обикаля като цветарка медиите .

гладен депутат ????

Чудя му се на Кадиев??!! Защо не напусне сам тази и от бога прокълната партия на червени милионери, ченгета, манипулатори, некадърници, бандити и пр. сган! Явно е със същата кръвна група!

допускаме ненормални да ни командват гласуваха за мен - 6000 преференции, за да съм различен, отбеляза Кадиев

И сега? Кой е виновен, че бай Гъдьо отново няма да има кмет на София, защото е раздвоен от собсвенат си партия? Та, кой е виновен? Миков, Паргов, Кадиев, всичките изброени задено или дежурен виновен е пак Бойко Борисов?

Аз съм виновна! Освен ако господин Костов не ме е прередил.

Случаят с Кадиев поставя под въпрос възможностите на изпълнителното бюро за правилен избор и за демократичността на този избор. В БСП е нужна революция отдолу.

Няма да стане докато Доган им прави тиха революция отзад.

Единно ли е ръководството на БСП и врадее ли Миков положението? Дори и след изключването на Кадиев, този въпрос остава открит.

VLADEE PIENETO

Най-големите предатели са комунистите!

Такъв резил, дори и при Станишев не се е случвал.

"Не ми е фикс идея, напускал съм вече парламента, навремето и като заместник-министър съм напускал" -Орешарски те уволни за некадърие :) хахах мали мали наглост неземна

Пиши в Гугъл "Георги Кадиев: Орешарски си отива" и си припомни какво, кога и как се случи. И датата виж, пък после сравнявай с твоите спомени. Ще ти стане топло и влажно на дупето.

МНОГО МОЛЯ, НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!!!! АЗ СЪМ, ЕДИН ОТ МНОГОТО ДАЛАВЕРАДЖИИ ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, НИКОГА НИЩО НЕ СЪМ ДОПРИНЕСЪЛ С НИЩО, НО ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО

Даже и различните в БСП са окаляни! То не са фирми, то не са пари, ама много, то не е за разправяне... А висшистите ровят в кофите за боклук!

БСП все повече заприличва на прасе, с крака на пиле. Северозападна порода.

Жалък,по-жалък,най-жалък,жалък на n-та степен комунист

В БСП тече процес, в резултат на който, враговете с партиен билет изключени от пратията, скоро ще превишат числото на членската маса.

"Това е човек галеник и храненик на партията, който на гърба на партията постигна всичко това, което е в момента." За мен всичките сте такива и сте се обърнали срещу Кадиев защото е малко по-достоен от вас.

Точно в десетката!

Жалък,по-жалък,най-жалък,жалък на n-та степен.

Винаги другомислещите сред комунистите са били обявявани и преследвани като врагове от комунистите. Партийната им история е пълна дори с убийства на такива. Не ме учудва и сегашната реакция на българските комунисти. Генезисът им идва от онези които убиваха враговете с партиен билет защото защото са си позволили да мислят различно от вожда. Е, Кадиев мисли различно от вожда Миков. Вожда Миков.

неуместно е да използваш думата комунисти. явно не познаваш значението и. В сегашните партии и най-вече в БСП, комунисти няма. Всички са предприемачи с частен и акционерен бизнес, било то и с поставени лица.... В България е имало много малко истински комунисти и те отдавна измряха от старост или бяха избити от псевдокомунистите от БКП.

Без Паника

А може би понятието 'комунист' еволюира и се изражда и не е същото, каквото преди 50 години?

Без Паника

От днешна гледна точка, комунисти като днешните са малцина и никога преди не ги е имало.

Абсолютно вярно!

Всички партии сте еднакви. Всички партии сте рожби и внуци на бабата БКП и дядото ДС. Щом някой мисли различно, значи е вреден... Не вярвам този Кадия да е света вода ненапита, но констатацията, че не действа по поръчение на партията е показателен, какво се очаква от всеки партиец. Явно според партиите техните представители не трябва да действат по убеждение, а по нареждане.

Ако Кадиев беше председателят на БСП, нещата в партията щяха да бъдат доста различни, а гербаджиите щеше страх да ги тресе. Това не е мънкащия мазник Станишев, нито вдървения Михов. Може би щеше да отблъсне част от пенсионерите, но щеше да привлече тези младежи и на средна възраст хора, които в ръководителя на Герб виждат просто една Тиква и нищо повече. Аз лично не виждам нито един ръководител на парламентарна група, нито партиен председател, който да може да се сравнява с Кадиев. А, и да добавя - въпреки ника ми тук не симпатизирам особено много на БСП, поне не и както е в момента.

аз не виждам разлика в тази или онази партия. всичките им лидери са създадени от ДС и БКП. тук-там изникват личности които не се вписват в партийните норми и стават вредни.

Тиквата, колкото и да я псувате си остава най-успешния български политик. Нямаме друг с толкова много безапелационни попеди на избори. Та дали е тиква сам си отговори. Щото ако той е тиквата, то тия които мачка в собствената им игра (нали бил и прост пожарникар) смятай колко по-доло от тиква са.

LeGrandTulup

Бил е телохранител на Тато и е попил маниерите му. Дебелашки хумор, съчетаване на видима строгост с доброта към народа. Неща, които привличат доста от немислещите, но осланящи се на харизматичното. Но нещата стигат дотам с това копи/пейст на татовите маниери и отвъд няма нищо повече.

Иван Петров

Ако мислеше преди да пишеш, нямаше да пишеш глупости. Най-успешния български политик е Тодор Живков. Добър или лош, фактите са тези.

да обичаш Путлер

"Предстои изключването Кадиев и от партията." Неграмотни журналисти двойкаджии. СРАМОТА!

Какво бе, какво искаш? Изключването Кадиев е най-доброто изключване на света.

Без Паника

Недейте да богохулствате! Нищо не може да се сравни по големина с изключването от КПСС.

Вълкът козината си мени, нрава си не мени. Така е и с тази партия. Тя има традиции в роенето, традици в дружбата с криминалните, традиции в борбата против българските и народните интереси, традиции в подмяната на истината, традиции в тероризма. Няма ли найа-сетне да се дорои на малки незабелижими партийки, че де си отдъхнат тази земя и този народ от престъпните български комунисти?

Къде се скри оная украинска мишка Станишев!За толкова години нищо не свърши!Само лапане!И то не само на пари!

Много знаеш ти

От ДПС веднага ще го поканят!Откак групово обладаха Чобанов много са весели!

По убеждение съм марксист, социалист. Отдавна наблюдавам много хора от тази партия. Едно не мога да си обясня - как все още може да има хора, които гласуват за БСП. "По-малкото зло" не приемам за отговор.

Айде сега обясни, как партията причинила ВСИЧКИТЕ национални катастрофи в най-новата ни история е "по-малкото зло" ? Тая партия дори се е разписвала с взривявания на църкви сизбиване на собствения си народ. По-малкото зло ...

Аз не казвам, че са "по-малкото зло", но често получавам този отговор от гласували за БСП

Последно: марксист или социалист?

нека да е марксист щом не харесваш съчетанието

Щом и Кадиев след Първановата клика и Дончева бие отбой, значи в БСП нещата са на зазимяване. Лека и пръст на Столетницата! Сергей Станишев успя все пак!

Който много говори срещу ЗАМЕНКАДЖИИТЕ СЪСЕЛОВИ така му се получава

Не съм от БСП и изобщо не ме интересуват, но що се касае до кадийката, мисля си че е двуличник и играч.Постоянно мърмори и се прави на умник!

На това му се вика политик.

Защо другаря Паргов, не осветли общестовото, кои са тези - "галеници" на партията които искат и получават всичко? Защо на Бузлуджа, другари, не разказахте на старците които се биха за кебапчета, за тези - "галеници"? А, Паргов галеник ли е? А Манолова и подобни, галеници ли са?

Боли го ханша Кадиев че са го изключили!Така се е налапал от енергиини схеми че ака жътици!Да му мисли народа!

Сега ще плаане мотора като Лоренцо Ламас и като досущий ренегат ще обиколи "сродните" образувания, разбирай "АБВ". Бедни ми бедни Кадиев, добре че поне не си беден...

Ти гледай изборите. Особено ако получи по-висок резултат от кандидатът на БКП.

Бай Пешо

Е па ний сме страна европейска, нормално е един , макар и бивш, член на Борда на директорите на Интернет Секъритис Инк., Юромъни Холдингс ПЛС да надделее връз един праволинеен комуняга. Въпросът е дал ще надделее връз Фандъкова, щот она е млого яка.

Като чета коментарите виждм че манипулирането на стадото върви по план :) Или иначе казано - Разделяй и владей :)

Щом толко добре виждаш, значи си се покачил нейде нависоко. Вземи та слезни, щото "брего се рони, ще паднеш от него..."

БрЕго у българия е скалист и трудно се пада от него, но виж по-лошо е когато стадото е от овце, а не от кози....

Този каза сутринта, че ако стане кмет на София, ще подравни блоковете в Дружба, защото не може едни да са по-високи от другите. Затова всъщност обвини Фандъкова, че не си е свършила работата.

Ти, уруспйо, иди при Бойко Две , със Цецка, да си направите, една коалиция шветцка ?