Мая Манолова: Левите хора искат промяна в БСП

Мая Манолова смята, че хората, които симпатизират на лявата идея, искат сериозна промяна в БСП, а това зависи и от начина, по който се излъчват посланията.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова: Левите хора искат промяна в БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то от 5 месеца управляват на Борисов хора. Защо служебният премиер и служебният финансов министър не обяснят защо не са влезли в бюджета планираните приходи. Некадърно служебно правителство и некадърно ГЕРБерско правителство. Важното е като стигнеш дъното да продължиш да копаеш.

Стола на някои Белградски пияници изстива. Искаме си Миков искаме Станишев искаме си Виденов.На овцата доли(кюстендилската овца) власт не и стига.

ДПС и БСП са близнаци. Върхушката от милионер нагоре, елктората от прошляк надолу.

ЦЯЛАТА И ПАРТИЯ СЕ КРЕПИ НА ДАЛАВЕРИ И ПИАР СЦЕНИ!!!!!!!! КОЛКО НАГЛО, ДОВЕДОХА БЮДЖЕТА ДО КОЛАБС А СЕГА ЗАМАЗВА С ПРИХОДНАТА ЧАСТ НА БЮДЖЕТА. ТАКТИКА БЕШЕ НА БСП ДА УВЕЛИЧИ НЕОСНОВАТЕЛНО ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ТА ДА НЕ БИЕ НА ОЧИ НЕГОВОТО ИЗПРАЗВАНЕ . ТАЯ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВА Е ИСТИНАТА НО, НАЛИ ПАРТИЯТА И ТРЯБВА ДА СЕ СЪВЗЕМЕ ОТ ГОЛЕМИЯ ШАМАР. ЕДИН ГОЛ, БЕЗ ПОКРИТИЕ ПИАР МОЖЕ ПЪК ДА ПОДВЕДЕ НЯКОЙ И ДРУГ ИЗБИРАТЕЛ. ТЕ СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. КОЛКО Е ДОЛНА ТАЗИ НИКАКВИЦА ...СЕДЕШЕ НА СТОЛА В ПРЕДИШНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ С ХИЛАВАТА СИ УСМИВКА И ЗАЕДНО С ГЕЙЧО СЕРГЕЙЧО ВОДЕХА ЧИСТ РЕВАНШИЗЪМ С/У ГЕРБ. ГЕЙЧО СЕ ЗАКЛЕ, ЧЕ ГЕРБ НЯМА ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВА И Б.БОРИСОВ НИКОГА ОТНОВО ПРИМИЕР. ЕЕЕЕ КАК ДА ИМ ВЯРВАМЕ. ТЕ ВИНАГИ СА ЛЪГАЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ С ЛЪЖА, С КОЕТО САМИ СЕ ЗАЧИСТВАТ ОТ ПОЛИТЕЧЕСКИЯ ХОРИЗОНТ И В ОЧИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ....

майче послание към теб - само прочети коментарите от долу и ще разбереш от какво имат нужда младите хора а не ти да си мислиш за боклукчавата ви идея и смотана комунистическа партия и още повече да изказваш мнение.

Майче, колко повече да се промените: Ти например от кокошка в проскубана квачка.

Левите излязоха големи леваци. Нищо не става вече от тях . Ще последват примерана СДС.

хората искат да видят сестра Галева в сливенския затвор, заради многото престъпления, които е извършила - аферата 'Костинброд' , връзките и с братя Галеви, разтварянето на чадър над контрабандни канали от нейна страна ! Нейният олигархичен червен вожд отдавна го изхвърлиха от ПЕС , а това САМО доказва какви лица има в тази партия ...

Юристка по образование, с нито ден стаж по специалността, подкрепила бюджет с 2 милиарда завишена приходна част, подкрепяла със зъби и нокти правителство, довело страната до национална катастрофа. От къде тази наглост да изказва мнение относно актуализацията на бюджета? То ако прокуратурата и съдът си свършат работата, няма да се налага изобщо да се тегли кредит, защото е ясно къде са парите, но дали другарката ще има смелост да каже на конгреса: "Другари, върнете милионите!" Май е по-загрижена за благоденствието на ВС на БСП, отколкото за държавата!

Най-атрактивни ще сте ми 2 метра под земята.... Друго от вас какво да иска човек.....

Левите хора да "одат у лево". Трябва да си някакъв полуидиот за да поддържаш комунистите от БКП-БСП.

Милионерите от Позитано 20 се изгавриха с лявото. БСП не е БКП. Тя е Луканово ГМО, което ще изтече в канала. И така е най- добре. Това кадрово корумпирано ръководство на там я тласка. Нейни клонинги са смешниците от СДС НДСВ ДПС ГЕРБ АБВ и всички други. Върхът на наглостта беше плоския данък. Управляващите в тази камарила са толкова нагли, че не биха стигнали до катарзис. Те са в основата на престъпния преход. Присвоявания, комбини, себеуреждане, наши срещу ваши, братовчедска мафия. А имате ли капацитета да вникнете в написаното ?

тая има един учител - "нека се примериме, да се припреглушиме, па като отмине тази буря ще се преистроиваме" тодор живков, 1985.

Ама Простотиьо,махни се за винаги,никой не се интересува от лява идея , а от ядене.Ти си напълни търбуха нали?

Единствената сериозна промяна, която трябва да стане е върхушката на бсп-окрала България да отиде в затвора.

Последно какво стана Мая Манолова вкара ли "бат Сали" в Парламента? Браво комунистке, се такива тарикатски закони да предлагаш

Правилно! Всички тъпи кокошки начело с Мая Вън!

Не пълнете интернет с глупости За тия обадете кога спрът да дишат

Не Промяна, а Забрана!

Ех, ако с тази уста пъргавелка ми лъснеш бастуна...

Интересно, защо Мая Манолова си мисли, че лявата идея трябва да се олицетворява от БСП ? В последните 25 години БСП се превърна в партия на олигарсите. Същите тези олигарси, криейки се зад лявата идея ограбиха хората, които трябваше да бъдат защитавани от лява партия. Поради тази причина БСП трябва да отиде на бунището.

Мая си вярва заради това , че имат милиарди.Цял преход БСП краде, после обра и КТБ с фирмите си.Е сега в опозиция може спокойно да ходи при рибите да ги баламосва с лявото и да си ги харчи.

Радикални реформи с едни и същи докопали се до баницата на властта мутри. Като знае, че трябват радикални реформи в БСП, да си подаде оставката от ИБ на БСП и от Парламента, ама като как го виждате да стане това?

чиба... Сития на гладен не вярва! Как се е барнала, като че всичката Мара втасала та за леви бунаци ще мисли...

Проблема на БСП е, че номенклатурната върхушка все повече започва да прилича на тая на БКП. Хора богати, защитаващи своите собствени интереси, който нямат нищо общо с бедните, обикновени хора. Те живеят в два паралелни свята.

Абе кой те е...а за скапаняк слива,че пък и искаш да командваш в БСП ! Ау у у смрад !

Нормално е , левите вече да станат нормални!Цяла Европа кара у десно!Само БСП и UK карат у лево!

амбриаж....

Общата се пръкна. Ти го плюеш, а то си мисли, че дъжд го вали.

Дали ще ме издържиш Мая ако ти го нацепя отлево.

Сериозната промяна в една партия почва с пьлна смяна на рьководството!!!! Ееее, от твоята оставка започва промяната.... Сьсела избяга в Брюксел, ти си наред да се прьждосваш!!!!!

абе майо вие колко милиарда взехте заеми?пък и говори !

Ей, Майчето е страшна бе! Направи "обиколка на страната" и откри едни 2.9 милиарда!! Я да обиколи пак, та да излезем на излишък!

Елегантна и Точна, както винаги!!!

Когато беше в управлението - всичко беше прекрасно! :) Като се окъкаха на изборите започна да говори за промяна :) Дано тя да подеме промяната :) - на следващите избори ще са още "по"-боре БСП-то

Е тая гад с промените си натика бат Сали в парламента.

Дръпнете шалтера надолу.........

+++

Егаси наглостта - лицето на старата линия се обявява за дисидент?? Комундета...

"Комундета" не беше ли жаргона на бб (Тиквун? ;-)

+++

Кои са тия бб - бистришките баби, безмозъчните бесепедери, или кои?

Точна, както винаги. "...кредитът, който ще трябва да тегли държавата, вместо 4,5 милиарда е възможно да бъде 1 милиард и 600 милиона лева, което ще натежи по-малко на бюджета и ще представи един дефицит, който е в рамките на европейските стандарти." Каза Ви го в "прав текст".

Говориш пьлни глупости, точно като пчеличката Мая..... Тя предлага да се вземат липсващите милиарди за КТБ от резерва на БНБ.... а знаеш ли какво става, когато БНБ остане без резерв???? Пада валутния борд.... Другото е познато от правителството на финансовия "гений" Виденов...!!!!

Какви леви,какви десни!?!Всички сте един дол дренки!

Майче, майната им на посланията ви, хляб дайте! Аман от ритане на въздух и плюене в тавана, гарнирано с велики приказки и кожодерство под шумок!

antani

Оххх Майчеее ша ти скъсам прашката.....

Чикиджия, мечтател ;-)))

такива като теб да ги няма..... нагли същества...

На Мая и апандесита и е в ляво- Като влезне, в ляво !