Коментари - Актьор се отказа да е кандидат-депутат на БСП | dnes.dir.bg
назад

Актьор се отказа да е кандидат-депутат на БСП

Актьорът Любомир Ковачев, който трябваше да е един от кандидат-депутатите на БСП, се е отказал да влиза в партийните листи.

Обратно в новината

Коментари - Актьор се отказа да е кандидат-депутат на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но Нона Йотова не се отказва.Толкова години живее с Богомил Бонев предателя мевереджия, прикритото ДС

по-добре рано отколкото никого. а и кой ли би гласувал. то не е като да пиеш кафе, а там се коват закони. разказвано ми е от депутат на жена от дпс. съпругът и през тия четири години два пъти операция. всеки гледа парата. млад си, като искаш иди на запад, работи и ако си пестелив ще скъташ някой и друг лев, ако пушиш не става, цигарите са скъпи, квартирата е скъпа-най-вече ако си сам в стая, ако си с друг е страшно и затова най-добре сам, ама и парата е много, транспорт скъп, храна блудкава и всеки у НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, има работа пари няма, а има и с много работа с малко пари, всеки има глава на раменете и това младо момче е размислил много правилно, иначе ако си чувствителен загиваш с глупостите , обидите по форумите. НЕ Е ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН ЧОВЕК. ТЕПЕГЬОЗ ТРЯБВА ДА СИ В ДНЕШНО ВРЕМЕ, ПЕРДЕееее

ОСЪЗНАЛ СЕ Е , ЧЕ ТО ПОСЛЕ С НЕГО Е СВЪРШЕНО -- ЩЕ Е ЗАВЪРШЕН ИДИОТ

Гледал съм го, мн. добър актьор. Ама тия в Парламента са много по добри. Те просто нямат стигане. От утре им започват представленията официално. Досега беше пред премиера. На 26 март вота на заблудените зрители. Ще гледате по всички ТВ. И те така ................................!!!!

Каквито и да са мотивите му, добре е направил. Не е редно според мен хора отдадени на изкуството да се набъркват в политиката защото изкуството е духовна храна, а политиката - безкръвна война. Двете са несъвместими. Срам за ПП, че се опитват да обсебят и тази сфера в обществения живот и да я оцапат с мръсните си ръце. Никой истински творец, артист, музикант не би трябвало да се хваща на въдицата им.

Те са на всеки километър,съжалявам,че не мога да изпея песничката

Щом си в 80-те%, трябва да четеш повечко: Пише си го в Уикито, прочети. P.S. Да ти имам ника: Тиквун Тиквунов Комунягата (регистриран), пък и регистриран ;-) Сам си се определил като нискоинтелигентен.

Чужденецът 2012 много свеж филм. В ролите; Любомир Ковачев Саня Борисова Николай Илиев Катрин Готие Асен Блатечки Елен Колева Кристоф Ламбер

Никой имащ някакво лично достойнство и малко акъл не би следвало да има нищо общо нито с червената комуноидна гняс, нито с лъже-десните некадърници начело с Боко.

Този се усети, че стана за смях.

човек никога не е късно да се оцапа ,въпрос е бързо да се приведе в изправност .Въпрос на ниво на съзнание . Поздравления .

Малко кофти змучи, но от досега управлявалите не съм видял никаква файда.Най много се дразня обаче,когато ни будалкат,че тук няма мафия,няма и корупция.

480! машаллааа! Целио подземен илекторад на най-популярната гангстерска организация е в атака! Баце, поклон доземи! Дон Корлеоне ряпа да йде

мафиоти и убийци не са там кадето в нормална държава щяха да са? Защо ГЕРБ повече не говори за Шенген нали една стена оставаше да измаже Цвъко. Народе замисли се преди пак да подариш власта на мафията / Герб/

Мафия са! Да ! Защото въведоха доста препятствия пред другата мафия, наивнико с катаракта на очите. С много усилия - спомни си връзването на търговските обекти към НАП, кранчетата за точене на гориво, събирането на данъците и акцизите. Много си се успал

Ако не гласувате за мен ще се оплача на Пашата, Котарака,Маджо, Кокаина и Дебелянчо.

Този е пълен некадърник като актьор, като режисьор същата работа. Имаше някоя кака дето му плащаше за да си практикува хобито.

Чужденецът 2012 беше приятен филм. В ролите; Любомир Ковачев Саня Борисова Николай Илиев Катрин Готие Асен Блатечки Елен Колева Кристоф Ламбер

Момчето взе парите, ама се отказа и ги върна.

Браво.

от сорта на Антон Тодоров в листите на ГЕРБ отврати мен и семейството ми и посмъртно вече няма да посегнем към бюлетината на тая партия.

ще замести "достойно" мИтодитУ. ГРОБ отдавна са се превърнали в кошче за боклук.

Бих гласувал за всеки друг, но не и за бившите комунисти Борисов, Цачева и Цветанов. Няма нищо по-гадно и по-смрадливо същество на тоя свят от пребоядисал се комунист.

гласувай си за курнелия!

Курнелката се е боядиславала най-малко два пъти.

Има,правоверен резняк и истински комунист

Отказал се, глупости. Отказали са го. Като чуя актьор иска да става депутат ми става ясно - пари! Актьорите са цъфнали та завързали и в парламента е кацата с мед. Примери бол. Такава е врътката в Бг!

дай примерим бе , нещастник осавен Ламбо кой друг актьор знаеш, че е станал депутат? отказали го били...ОТКАЗАЛ СЕ Е САМ- ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ!

Тодор Колев, лека му пръст.

ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ: Евгени Генчев Будинов е девети в листата на ГЕРБ за столичния 25-и многомандатен избирателен район, показва списъкът, публикуван в сайта на районната избирателна комисия. Актьорът заедно с колегата си Анатоли Лазаров бяха участници в спречкване с Волен Сидеров и Десислав Чуколов пред НАТФИЗ... Сега си получават наградката пуделите на Тиквун.

Забрави и к....та Нона Йотова.

ми ще се откаже я! лявата столетница е направила кандидат депутатски листи, дълги като поменник за голяма задушница! ей, курнелия, предният път вкарахте само 39 депутата бе!!

Дали някой се замисля по въпроса с качествените закони които ще "коват" в бъдещето народно събрание тези второразрядни артисти,застаряващи и изкукуригали такива ,пенсиионирани спортисти,пенсионирани милиционери и пенсионирани военни????? Даа,знам след това ще е виновни съдиите,лекарите, машинистите на влакове и шофьорите на тролейбуси!!

Абсолютна сбирщина наблюдавам във всички партии. Особено ценни са военните свикнали да козируват и да не подставят под въпрос нареденото им от разни тиквочи. Просто няма за кого да се гласува. Ако има отрицателен вот може и никой да не влезе в парламента.

Не мога да разбера как нормален човек може да иска да влиза в тази партия, пък и депотат да става..

Абе, замирише ли на парици и най-"принципните" се натискат да ни крадат. Всичкото народ се мъчи да се набута в мафията през някоя вратичка - партия. Нищо, че до вчера са се пенявили срещу "статуквото".

Листите на всички пълни с актьори и певици. Това парламент ли ще е или увеселителен клуб

Един гей по-малко в Парламента!

К..рнелия пак се издъни както винаги е било.

е било недоразумение - те всичките по рождение са едно голямо недоразумение там, та пак добре, че човекът овреме се е осъзнал де!Все пак нерде 2017-та, нерде 1917-та.....И забележете - дори т.нар. им Октомврийска революция е била на......7-ми Ноември, така се оказа! И това им ялово. И не забравяйте - оня с "Есть человек - есть проблем, нет человека - нет проблема"!

От боклуци като тебе сме на това дередже. Октомврийската революция си е била през октомври,ама пътьом календара се сменя с нов стил и датата става 7-ми ноември. Ама отде психодесен като тебе да знае такива умни неща. Всички сте за бесене!

Какво са се юрнали всички циркаджии без мозък (да се чете актьори) да се навират там дето не им е мястото? С какво слабоумни нискоморални хора, които само могат да се чекнат и заучават написани от други фрази биха могли да допринесат за упревлението на страната??? Аман от профани без мозък, но с грандиозни амбиции!!!!

Що бре, младо? Далечко ли беше от водача в листата, ЧАДО?

То след като избраха това недоразумение в Младост всеки реши, че става за депутат и управленец.

Момчето е умно и красиво ,мястото му е само в Герб, а не при червените бастуни и превтаслите бабугери!

ееее, ама то с една гола красота всеки може :-) красавци и красавици с лопата да ги ринеш...

човек никога не е късно да се оцапа ,въпрос е бързо да се приведе в изправност .Въпрос на ниво на съзнание . Поздравления .Оставете го момчето да остане човек.

А някакви професионалисти дето поне са учили нещо за управление на държавата не слагат ли в листите ?Само пилоти.артисти,спортисти и т.н

Да не се яви утре в листите на ДОСТ?

За да те вкарат в която и да е кандидатска листа се представят и подписват саморъчно редица документи, включително и изрично съгласие да бъдеш включен като кандидат- депутат за еди- коя си партия. Никой не е включен случайно и без негово изрично писмено съгласие. Действията на двамата "видни" български артисти, още веднъж показва за каква неуравновесеност и невежество става дума, поради което и можем само да се радваме, че същите са се "самоизключили". Не говорим изобщо за партии, само за интелекта на някои хора.

Правилно, господин Кючуков! Не ни трябват колебаещи се персони. Или припознаваш БСП като партия, която може да допринесе за подобряване живота на хората, или стоиш отстрани и гледаш. А "гледачи" има много.

на БСП млади хора, след като там е пълно с дъртофелници, па макар и актьори.То и без това тази партия е на изживяване ,какви млади хора,какви перспективи.Те по-добре да мислят откъде ще закупят памперси,че и този въпрос да бидеше 1 на конгреса им.

Трябва да си пълен боклук, за да симпатизираш на наследниците на варварския комунистически режим. Този явно му е посветено, че много позор ще събере.

Не ме учудва. Никой нормален човек няма да иска да има нещо общо с доказаните престъпници от БСП. Ламбо им даже рева преди няколко дена, че не могат да си намерят масовка за клиповете, хората не искали.

Че кой го е включил насила в листата?! Иди-ми, дойди- ми...

Как може да си актьор или поне с интелект над средното равнище и да се обвържеш с БСП или с ГЕРБ?!! Ужас!!! В тия две ПП има само малоумници или далавераджии!!!

Ха, ха, ха, малоумници, казваш? На мен пък ми се струва, че никак не са малоумници, а малоумниците са тези, които ги избират!!! ;-)

но за ГЕРБ не,всичките са железни.Мразите ГЕРБ,защото сте лаладжии и некадърници.На Бойко Борисов с малкия му пръст не можете да се мерите.Сложи ви всичките в малкия си джоб.

Мда, Бойко Борисов сложи парите на всички ни в големия си джоб!

Виждаш ли. Де да беше и ти останал млад по дух

Усетил е ,че това не е ТЕАТРО, а жив ЦИРК!!?

А "квадратчето" ше го има ли? Или ше кажете че то нема смисъл от квадратчето в настоящия момент.За 6 или колко там месеца тези 3% от БГ които СА ХОРА и ИЗБРАХА а не само гласуваха като останалите 97% ИДИОТИ,нема как да са станали повече.Щото ХОРАТА в БГ са 3% нали си знаете...Останалите сте малоумни след всичко случващо се вече 27г

"...Актрисата Нона Йотова обаче твърдо остава в листите на БСП." Ами нали става въпрос преди всичко за пари! Това се отнася за кандидатите от ВСИЧКИ ПАРТИИ!

Ами актьора под прикритие Захариев - видя че за актьо не го бива и реши да търси друго поприще....

Опааа к'ва стана тая, нещо май почват да стават интересни работи.

Актрисата Нона Йотова обаче твърдо остава в листите на БСП. Тя е на четвърта позиция в 24 МИР в София Аз си мисля , че самата Нона Йотова е "недоразумение".

А Георги Марков (агент Николай) от листата на ГЕРБ какво представлява?!

Всички са едни и същи, без значение от коя партия са.

Работата на хората на изкуството е да ни забавляват а не да ни управляват.

Пропуснал е шанса да стане министър на културата след 20-на години:)

Като не стават за актьори поне да се пробват за дебудади.

Постъпил е умно човека БСП са мафия.Управляват за да грабят.

Кой го е сложил насила тоя? Прави се на интересен