Нинова: БСП няма да преговаря за коалиция с ГЕРБ

Ако ГЕРБ не успеят да направят кабинет и ни бъде връчен мандат, ще се опитаме да направим правителство, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: БСП няма да преговаря за коалиция с ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Гладна кокошка просо сънува!" При това доста тлъстичка ми изглежда! Явно се е нагушила доста преди...

Те не я пускат в селото тя пита за къщата на попа!! Каква коалиция ма голяма бяла птицо?????

Помните ли вица как Живков бил полулегален?Никой не го търсел но той се криел. Сега и Нинова. Никой не я кани, ама тя неще!

от възторг? Ще стана премиер, ще стана!

Много ще ми е кеф,монтафонката ДА СЕ ПРЕСТОРИ НА БЯЛА КОБИЛА, та бойко най после да се върне вместо на бял кОн, НА БЯЛА КОБИЛА !! Пусти мераци за власт !!!

С ДПС и златния пръст на ПатрЕотите! Това показва математиката. Друг вариант няма!

Другарко (госпожо) Нинова, Вие сбъркахте превозното средство. Трябваше да яхнете бяло магаре, но явно имате и мисловни проблеми, другарко Корнелия. Голяма КАРИКАТУРА сте.

прекалено много, защото може да се спънеш преди да направиш скока.

Нещата за БСП не се получиха , защото и Президента Радев- състави едно правителство от "професионалисти" все "близки" на НДСВ.Какво показа досега служебното правителство- уволнения и няколко гръмки изказвания, а се очаква повишение на цените на газа, тока и "жизненото ни равнище".Стратегическа грешка на БСП е , че остави припознатия си президент да реди служебното правителство.Хората не видяха никаква промяна от това , че Рдев е президент - специално в социалната сфера , като изключим изказването му срещу Ердоган.

За Нинова няма бял кон !

Вечните ''победители'', ама ''М-ОРАЛНИ''! И , ''ако'' вземете мандата , КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИТЕ ?

Това ли си мислиш празноглава корумпирана краво, ГЕРБ затова се явиха за да ти дадат мандата. Егати наглата лъжкиня, това вече граничи с простотия ама от всякъде. Ама то нали е родом от някаква циганска Крушовица Плевенско ли Врачанско ли, нали видяхме как снимаха човек и то май кмета беше да купува гласове за 4 0 лева и за кого мислите - родното място на това природно недоразумение Нинова. То верно че голямата ѝ уста нещо замлъкна, то не бе лаене, то не бе плюене, то не бяха заплахи, то не бяха обиди без доказателства и обвинения... Абе селянчето напористо си мислеше че превзема България. Радев президент,мъжлето й шеф в руския Лукойл тя Премиер...ЕХ МЕЧТИ КЪДЕ ОТЛЕТЯХТЕ....

в Москва ръководството за печелене на избори! Явно Путин я е подвел, или тя е подвела Путин!

Кретени,няма ли да спретеда хулите една умна и красива жена? Нали си избрахте "мочо" Бочо,радвайте се на предстоящия "просперитет" на България.

прайм ся с курнелия и двата алтави пудела около нея - крум зарков и александър симов? Партията не обича провалите !!!

Тая да не получи схващане на челюстта от изборите , та изведнъж спря словесното растройство и замлъкна. По логиката на циклофреничната и душа сега следва тежка депресивна фаза. Споко ма Курнелке , Боко е добър, все ще подхвърли нещо за начесване на клептоманията, е няма да Техноимпекс и Булгартабак. Я лотче от магистрала за Свинчо, кредитче от насърчителна банка за Свинаря и Понса, Боце винаги е мислил и за вас , е няма да има путоци и яецове , ама все някоя милонче ще спастрите . Умереност му е майката.

Честито на вси герба-джии! Да ви е честит 200 килогамовия! Да се надяваме, че през мандата ще успее да научи още една английска дума. Да се надяваме, че Дойче Веле по-малко ще ни се присмива заради Начелника ви!

кУРнелия, къде е оставката? Защо синчето ти не е мОсква при развития социализъм, защо не плащаш с рУбли, защо на 21г. си директор, какви заслуги имаш, колко си откраднала............... няма смисъл да отговаряш, че ще излъжеш...

Теб пък кой те пита.Въобще никой не иска да преговаря с теб.

Поздрави на ГЕРБ за победата. Корнелия Нинова трябва да бъде уважавана като достоен опонент и коректив на ГЕРБ. Без силна опозиция едно правителство е ялово и се самоизолира.

Тази хитра селска турта да обясни на българския народ като как е станала мулти милионерка, партията ли и даде куфарчетата с нашите пари или тя сама си ги открадна?

Имам нужда от мениджер на слугите, бих я назначил щом иска толкова много да управлява, но ме е страх, че покраднюва.

Гласовете от чужбина за ГЕРБ са два пъти повече от тези за БСП. Заради кого емигрират българите и как БСП ще ни направят осем милиона?

За единадесети път гласовете и властта са за ГЕРБ, за БСП пак остана "МОРАЛНАТА" победа! Големи моралисти,голямо чудо!

се загуби другарката Нинова Много и лацаше устата, изведнъж замлъкна. Опита се да излъже народа, като наричаха всички крадци, а тя която е най-голямата крадла се опитваше да излезне чиста и да ни убеди в чистота на червената партия. Такава заблуда, та чак себе си да лъжеш, да знаеш ,че си забогатял за сметка на хората ,да знаеш ,че си им ограбил спестяванията и да имаш дързостта да ги лъжеш, е това не мога да разбера.

Щом Курка иска толкова много да управлява, Бойко да я назначи за главна мадам на жриците на платения секс у нас, ще и отива много.

Важното е, че БСП е във възход , а ГЕРБ в упадък.

М-да, и паднали пак не си признават. ГЕРБ и сега печели със същия брой избиратели, както винаги досега. Т.е. при тях упадък НЯМА. А тези, които предадоха БСП и отидоха при АБВ на предишните избори, сега пак се върнаха при БСП - т.е. възход НЯМА. Обикновено избирателите от типа колхозник-мизерник, които разчитат някой друг да "да ги оправи" винаги гласуват за популистите и за партиите, които им обещават вдигане на пенсиите и заплатите, затова и ВОЛЯ и ОП успяха да влязат в парламента, а БСП да се върне на старите позиции.

Дааа,окуця коня на Нинова-много му натежа селянката! Сега организирам бране на ягоди,за да стигнат за всички наежени комунисти ,които са на опашка пред Бойко да им тъпче в лай.яните усти ягодки като на Курнелия. Велика карикатура !

Ей, крошовска моме, зАпри се малко!

тя казва, че няма да посети поповата къща.

Вие сте истински боец.Заслужавахте повече,но разните милиардери-комунисти ,някак не се връзват за представители на бедните.На всичко от горе поехте третото поколение на тъпите ,неграмотни дядовци -шумкари,които се изживяват "аристократи"такови,дакови,бокови,пирински и прочие.Лустрирайте ги.

Госпожата също е милионерка.

Скрийте тази гро.теска от 80-те години на миналия век.

Нинова, нали щеше да си Премиер?! Айде, друг път.

В ГЕРБ мъжете отдавна работят в т.н. отдел преместване - ако ме разбирате за какво иде реч.

МНОГО ВАЖНО... Сутринта в кафенето срещу къщата на Борисов в Банкя коментираха, че той щял да си върже червена панделка на оная работа, че комунягите не щели да преговарят, като че ли пък някой ги е канил де...

Нахална ей. Иска да управлява и това си е. Няма да управляваш. И добре че няма ,щото глупостите дето ръсеше по цяла Европа бяха умопомрачителни.

А бе тая нормална ли е? Мисля, че не е. Отказва без някой да я е канил. Може да я поканят само турците евентуално ... ако ме разбирате.

ами никой. В парламента са само партии с десни програми. Никой не харесва левите резби.

Тя да си каже, че не се знае дали някой изобщо ще я пита...

да яхва коня и да изчезва право в Москва! Там Путьо москалски ще и позволи да поплаче на рамото му.

jingiby

Оставка...

Ама много се беше засилила тая пача да става министър-председател

Нинова,да те светна!Вчера до към 15часа наблюдавах движението в квартала,в който живея.Само бабички и старци тичаха към училището да гласуват за вас.Защото вярват,че ще им направите пенсиите четворни ....от утре!!След 15часа се активизираха младите и тръгнаха да гласуват.Кой за ГЕРБ,кой за ОП,кой за реформатори.Не,че ни беше по сърце(защото не ги искаме),но само за да не вземете вие да сте първи.Това е реалната оценка!!Всички сте провалени.Всички,които за пореден път се набутахте вчера да лапнете властта!!

че си нямал какво да правиш,освен да се светнеш,че само бабички и дядовци са гласували за БСП.Сега като те зауправлява Бат Боко ще си намериш добре платена работа,достолепна здравна помощ и прекрасно образование.Бъди щастлив и след може би четири години отново ще се срещнем във форума.

Явно е само ,че залагаш на куци(стогодишни) коне.Следващият път си избери нещо по-младо;)

Резултатът за БСП е много показателен и добър според мен.Все пак,ако г-жа Нинова беше на чело със сигурност щеше да управлява по-добре от г-н Борисов,но сценария "Орешарски" отново би могъл да се повтори.Народът избра Герб и ние сме длъжни да се съобразим с даденостите.

боклуци всекакви. Изборите за пореден път доказаха, че българите в голямата си част не обичат русията и всички соц. простотии от посока североизток! Набийте си в кухите кратуни, че БЪЛГАРИЯ НЕ ОБИЧА РУСИЯ! И един по дебел и чепат - отзад!

Вие освен чалга май не обичате друго.

Нинова: Ако ГЕРБ не успеят, вземаме мандата. Другарката Нинова май още не е разбрала какво се случи, още витае из розово-червените облаци на мечтите. Ще вземете ама не мандата, ами нещо друго ...голямо и хлъзгаво. Щяла да променя статуквото: ми ти и партията ти сте част от това статукво. И ми е много интересно по какви математически закони изчисли, че спрямо парламентарните избори преди 2 години сте си удвоили резултата, а за последната година сте го утроили - това е баси глупостта! Ама нали голямата част от електората ви е прост, трябва да го облъчвате с тъпите си лъжи непрекъснато за да продължи да ви вярва.

Нинова: Ако ГЕРБ не успеят, вземаме мандата...ха.ха следващата петилетка след априлския пленум..ха.ха

Рушветников в траур....рубли на вятъра..ха.ха Няма да има Белене да се краде от НЕК,ЮП също няма да възкръсне поне за 4-и велик ден-а ..ха.ха Санкциите за фашистка Русия също няма да отпаднат..ха.ха

Тая нали щеше да си пита електората.Ако хората от БСП искат коалиция с гробарите,какво прави?

Обществеността очаква да си подадеш оставката! Незабавно!