Коментари - Нинова: Сега трябва да защитим България! | Днес.dir.bg

Нинова: Сега трябва да защитим България!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред симпатизанти: "Никога няма да се примирим с послушанието на български политици. Бойко, кажи си за Ердоган!"

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Сега трябва да защитим България! | Днес.dir.bg

Коментари

ЩЕ НИ ЗАЩИТИ,КОЙ ?! ПАРАЗИТИ !!!

Хората трябва да разберат, че когато някой ги лъже както Нинова го прави, добро не могат да видят. БСП е вземало достойнството на българите до степен да няма какво да ядат, не само да са бедни. И това беше съвсем скоро. Няма нито една промяна от тогава. Просто менят имената, но обещанията са същите, маниерът същия, лъжата е само малко по-голяма. БСП в следващите 10-20 години няма да е способно да върне нищо добро на българина, а може да му върне само онова, което може: криза, бедност и деморализация в повече и от днес. Може да върне и кражби на милиарди, които многократно надвишават кражбите на другите. На БСП предимството е твърдият електорат, който е ниско инелигентен електорат. Такъв електорат НИКОГА не може да твори успешна политка чрез избраниците си. Това е невъзможно. Никога не се е случвало, няма и да се случи. От татул никога няма да обереш мамул. Колкото и да лъже г-жа Лъжа.

Лявата ръка на едно тяло ще пази дясната. Крадоха, лъгаха, гавриха. Без подмяна на модела, нищо няма да стане. Богатите все по богати, бедните все по-бедни. Така си го направиха.

А нас кой ще защити? Колко години още преход са необходими? Най добре е да гласуваме за Местан и Доган, че да се свършва тази с надеждите за честни Българи.

"Нинова: Сега трябва да защитим България!" Няма как,Курнелиьо! Вече я окрадохте до шушка и няма какво да се спасява!

НАПРАВО ОНЕМЯХ! Ще защитават България от самите тях?????

Да определим Врагът и да се защитим, първа задача на селановската селищна система. Това е новото, другари! Друго няма-още другарят Ленин го е казал - има ли класов враг, ще има и война и хляб

Да спасим България от нахалната Корнелия.

Борисов, ако малко можеше да прилича на Корнелия, можеше да мине за сериозен Тип.

Тази Жена каквото Говори, това и Прави. Почти Несрещано явление в българската Политика. Вече го доказа веднъж с Президентските избори. -------------------- Корнелия Нинова ще е Гробокопача на ГЕРБ. Но си мисля, че ГЕРБ-арите не заслужават такъв Стойностен човек да ги погребва. Щото сами се Погребват - това е някакъв вид Политически и Човешки Мазохизъм.

Не гледайте какво прави Нинова! Слушайте какво ви говори Борисов!

Не слушайте какво ви говори Нинова! Не гледайте само какво прави Борисов! Помогнете му!

ARKANе, само това , че ни дели е достатъчно, да не я слушам изобщо. Само начина , по който ни прави на наши и ваши трябва да я постави в изолация. Ние се топим, човече. Такива хора само ни довършват. Личи си, че и ти си пътник, че си неграмотен и стар, ама не завличай и младежта с тебе.

Съгласен съм! Говори лъжи и ще прави лъжи. Те това е страшното. Помним всяко управление на БСП. До сега няма нито едно, което да не е завършило с криза. НИТО ЕДНО! И все едно и също лъжат. И си прав - това и правят, продължавата да лъжат.

"Ще върнем честта и достойнството на народа ни", завърши Нинова. Не мога да имам достойнство на българин, ако съм управляван от партията на тази :( Пак ще се правя на руснак , сърбин или хърватин когато излизам навън

Що не каже за руската пропаганда и колко и плашат?За Турция знаем,всичко се вижда,но за подмолната руска намеса засилена след като Русия се огелпи в Украйна ,защо не хортува,ай да каже,ама друг път!Фалшива жена!

Само Русия ни залашва и има насочени оръжия с/у нас!Други врагове,видимо нямаме около нас!БСП също е заплаха,защото действа като диверсионна 5-та руска колона в страната ни!Та ,Нинова ще ни спасява от самата нея ли?

САЩ съюзнишки ни разпаднаха като държава отвътре чрез марионетните си правителства последно от които беше това на Простия. Дано наистина е последно.

Вас в Турция Русия когато е трябвало ви е заплашвала и ви е поставила на място. Седете си мирно, на повикване.

ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ БЯСНАТА ДРУГАРКА И НЕЙНИТЕ ДРУЗЯ!!

Това е България. Посланията на тази "другарка" са като рекламите на националната лотария - платени 100%-ви лъжи. И....прокуратура в България няма!!!

Тази жена така се е разпенявила, че скоро сигурно ще започне да й излиза пяна на устата. Другарко Нинова, с тази ръка ли гласувахте Пеевси да е шеф на ДАНС. Защо тогава не защитихте България , клекнахте пред мафиотското нареждане на Станишев. Къде ви беше тогава смелостта, защо не се възпрогивихте. Или си затрайкахте за да не изгубите лапачката.

След, като нямате НАЧАЛНИЦИ в Турското, Брюкселското и Американското посолство, защо не спряхте от участие партията ДОСТ на Ердоган? АМИ НАТО, ЗАЩО ТОЧНО ВИЕ ОТ БСП ГО ПУСНАХТЕ В БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ ТУК И НЕ ДАВА И ОБЯСНЕНИЯ НАТО НА НИКОЙ? ЛЪЖЛИВА КУЧКА, АМИ ИВАН КОСТОВ ТВОЕТО ГАДЖЕ 1997 ТОЙ ТЕ ВКАРА В ПОЛИТИКАТА?

Нее първо на одъра:) После в политиката. Така правят повечето женуря-политици и не казвам, че този случай е такъв.

Да, да защитим България от руско робство!!! Да върнете накраденото на хората, таваришчи коимуняги, да спрете да се парчите с милионери и милиардери-всите върли комуняги нагушили нашите парици!!!

-Хорошо Корнелия,добре говориш,доволен съм от теб! С моя приятел Толстой решихме след като изкупим българското Черноморие да ти подарим резиденция Евсиноград.

Тя Нинова ще спаси България, а как- во е създала или построила за стра- ната нищо 00 ,а за себе си от село е ,а се уреди с апартаменти, мансарди , акции техноимпекс и без стаж и опит, но брутално.нагла оволнена от МПЕ - афери с булгар- табак и "разговори?" следователка? се предлага за Председател на МС Ужас без съвест, безумно вманячена ходи по страната с торби Лъжи и Маска, която смята за Лице Ужас!?

бс(k)п, и на вас да ви е_а майката! Същите сте и вие боклуци като боцевите, че дори и по-големи. Ай сиктир.

Драйфа ми се от това БСП. Толкова ли бързо забравят избирателите на тази партия? Да, все пак повечето от тях са на възраст, на която ги гони склерозата. Но трябва ли да се върне отново хиперинфлацията, липсата на хляб, създаването на тройни коалиции в името на парите? Всеки път, когато тази партия дойде на власт всичко се проваля и те си отиват с гръм и трясък.

За туй ли толкова десетилетия слушате и изпълнявате всякакви антибългарски заповеди, ма кУрнелийо? Я чиба!

На тази селянка единствената и грижа е русия.Ако Путин и каже да запали България и да замине-ще го направи

ЗАЩО ДА ЗАМИНЕ ? ДА СЕ ХВЪРЛИ В ОГЪНЯ КАТО ТАЛИБАНКА !!!

От кого и пред кого ще спасяват БЪЛГАРИЯ? А българите дали искат да ги спасява?

Заграбиха България. Разделиха и противопоставиха народа. Сега ще си защитават имането.

БСП лъжат и крадат, ГЕРБ замазват. После следва обратното! И така вече сто години. "Не подкрепям никого"! Гонят от Лондон медицински сестри в 13 часа б.време по радио "Хоризонт"и ........

стига си говорила от името на народа, това не ти е ОФ глупава комунистка

Звучи примамливо, , но е коварно, когато крадеца вика дръжте крадеца.

Българи,защо все отлагаме да защитим България?През 1989г.ликувахме и пеехме по улиците и не изметохме това крадливо племе.По времето на Луканов и по времето на Виденов,пак не защитихме България.През 2009г.когато си приеха "Закон за амнистията"ние го проспахме,а този закон беше същият който изкара хиляди румънци на улицата.Нашите червени крадци се спасиха,а ние не защитихме България.Дано на 26.03.не проспим възможността за пореден път,защото после ще бъде късно да воюваме за България.Дано този път не я предадем!

Костов и Паси разголиха България. Първия продажник срещу жълти стотинки за хазната, но срещу тлъсти комисиони за себе си и кръга около него продаде структуроопределящи предприятия от икономиката, Костов е виновен да се съкратят военните разходи драстично под минимума, като всеки следващ се оправдаваше с неговата политика, премахна гранични войски и телените заграждения по българските граници, а втория я разоръжи тотално вкарвайки я в НАТО и под предлог, че НАТО щял да ни пази. Тия държави дето са много на запад с едни турци в собствените си страни не могат да се справят, а чакай да помагат на България. Царя и Боко Борисов ни наложиха раболепничането пред т.нар. Големи Началници. Благодарение на тия четиримата България е надвиснала над пропаста.

3евзек

Ние в Пресцентъра на Партията можем само да потвърдим вашите слова. Големите началници държат българия над пропстта и само Ние от Партията можем да я откъснем от тях.

Това, което трябва непременно да се случи на 26.03., е да спасим България от червената напаст, която отново точи лиги към властта...

След всяко червено сборище (т.нар. конгрес) все ще спасяват България, все се променят, все по-розови хоризонти чертаят. А в действителност, когато се докопат до властта, съсипват страната. Не е далечен споменът от Лукановата зима и празните магазини, Жан Виденовото правителство с долар 3000 лв и пенсия 3-4 долара. Беров, Станишев, Орешарски...Все "успешни" правителства на червените. А някой може ли да каже едно наистина успешно червено правителство? Народът ни не е съставен от дебили, които нямат памет... Няма да ги спасят нито сборища, нито лъжи и компромати.

Ние в Пресцентъра на Партията можем да ви посочим много успешни правителства. Например правителството на Корнелия Нинова ще бъде успешно, както и всички останали, които ще градят светлото бъдеще на Партията и на българия.

Много им е къса паметта на комунистите...Забравиха, че не можеха до тоалетната да отидат, безда получат разрешение от СССР. Десетилетия на най-горния етаж на ЦУМ бяха разположени кабинетите на руските съветници, без чието разрешение нищо не можеше да се случи в България. Това "достойнство" и "уважение" иска отново да върне другарката Курнелия?

СССР мина и замина. Бившите комунистите обаче продължават да са голямо бедствие всеки път.

То и днес е така! Ти какво си мислиш? Бокова първо при Путин отиде за указания, като се кандидатира. Курнелия и тя се съветва с оня преди да почне кампания. Русия ги управлява и днес! Когато Русия заповяда да се подпише договор за Белене без цена, веднага подписаха. Ти ще подпишеш ли договор за нещо, че се задължаваш да го платиш, но да няма записана цена? Не. Ама БСП подписаха такъв договор с Русия. БСП е заплахата за България. Най-голямата. Те пуснаха и турците в икономиката и политиката ни. Дадоха два мандата в няколко министерства да се говори официален език турски! Мен ме е срам то това, а вас? БСП е заплахата. Само те са довеждали криза в България. Какво ти! Всъщност те нямат управление без тежка криза!!! Парадоксално е, че все още има такава партия. Но си има причина - 10% от населнеито ни са бунаци.

Сега ли ще ме спасяваш?Целият ми живот мина с вашите лъжи и обещания,за "светло бъдеще",за "достойни и спокойни старини",за "разпределението на благата,съобразно нуждите".Ограбихте ни пенсионните фондове,за да живеете охолно,а нас работилите по над 40 години ни докарахте до просешка тояга.Ако ви е останала капчица морал и съвест,няма да продължавате да лъжете и заблуждавате,този изстрадал народ и да живеете като търтеи.Аз съм на 69 години и животът ми е минал под вашата окупация.При Живков бяхме въдворени зад "желязната завеса",преследвани,плашени с лагери и затвори като роби на неграмотни червени другари.След преврата продължихме да бъдем роби на алчните новобогаташи,без трудови договори или ако има такива,те са на мин.раб.заплата. Деца,спасете си Родината и не вярвайте на нито едно обещание!Никога,ама никога,тези престъпници не са били честни с хората,зад театралната усмивка се крият зли намерения.Ако тази другарка беше с честни намерения,не би прелитала от партия в партия.Те създадоха групировките и престъпността,грабежите са тяхна отличителна черта.Лъжат и обещават,на простите хора всичко и на всеки, за да се докопат до властта.Огладняха и освирепяха.Ако народът и този път се подведе ще бъде по-страшно отколкото при Луканов и Виденов,но всеки народ си заслужава съдбата.Жалкото е,че старите хора се намесват без да се замислят и опропастяват живота на младежите.Утре България ще заприлича на старчески дом и циганско гето,защото младите с право ще я напуснат. Стари хора,вразумете се! Деца,не гласувайте за тези престъпници,за да си спасите Родината!

Последните 8 години бяха с ГЕРБ ! Забрави ли ? Или беше ОК да НЕ Ти Индексират Пенсията ? Доволен ли си от ГЕРБ ?

Кога ще свърши цялата тая простотия ?

Има нещо в поведението на Нинова, като на "недообучена да прави салто" маймуна, която упорито карат да прави салтото отново и отново... Тя просто излъчва антипатия и цинична наглост.

Ние в Пресцентъра на Партията сме много въодушевени, защото най-сетне ще можем да бием един пролетарски шут на всеки, който се опитва да Ни учи как да изразходваме средствата от собствения Ни бюджет. Бойко Борисов беше готов на всичко срещу жълтите стотинки от европейските фондове. Сега Ние смятаме да прекратим тази порочна практика и сме готови да платите всяка цена, която ще Ни позволи да защитим Партията и българия.

По правописа и скудоумието ще ги познаеш! А другарят Мушморок е добре платен трол, който се опитва да ни забвлява с псевдочувството си за хумор и да се радва на всеки наш минус - е, с жалки изхвърляния и самодоволство е осеян и всепобедният миризлив път на "Партията".

3евзек

Ние в Пресцентъра на Партията може да сме добре платени, но не сме тролове. Заинтригувахме се кое точно имате предвид под "скудоумие", при това се отнасяме много сериозно към такъв тип критики и затова ще ши изпратим отрчд от ДАНС, за да им обясните по-подробно. За целта ще е удачно да оставите адрес за довечера в 21:00, за да не се налага да го намираме Ние.

Най-големият враг на България на България винаги са били комунистите. От кого ще ни защитите, "седесарко" - другарко Нинова - от самите себе си? Благодаря ви за "помощта"!

Цитат: "Г-н Герджиков, моля защитете България!" ТАЗИ ДОБРЕ ЛИ Е ? Или се прави на луда?

Сега трябва да защитим България от тези които я разграбиха и ни доведоха до мизерия.Трябва да защитим България от червената престъпна групировка.Трябва да защитим България от тези,които не милеят за нея,а са отворили алчната си паст,само за власт и пари. Хора,върнете се назад и си спомнете периода от 1989г.,когато започна най-криминалният преход в нашата най-нова история,спомнете си Лукановата зима,гладът,студът и мизерията по времето на Виденов,3-те национални катастрофи,грабежа на 10-те банки...Ако не желаете всичко това,то имате пълното право,чрез своят глас да предотвратите.Тази престъпна групировка разчита,че сте забравили или простили,а тя е станала още по-нагла,още по-алчна,защото издръжката на децата им в Америка,палатите,скъпите коли и охолният живот изискват много пари за поддръжка. Хора,да си спасим страната!Не гласувайте за тази мафия!!!!

Ако Нинова наистина на дело а не на думи се стреми да защити България, трябва да агитира както патриотите за излизане от НАТО, за неутралитет и премахване на американските военни бази от нашата територия.

За спасението на България,първо трябва да смачкаме терористичната БСП,донесла само нац.катастрофи и нищета в страната ни!Няма по корумпирана и крдлива партия от БСП!Вижте номенклатурата и!

Корни здраво плещи глупости, не си поплюва. Верно, че задмина бате Бойко.

Не го задмина,натири го в девета глуха,затова скимтите гърбавите

Ти явно си от тези, за които права линия е успоредната на партийната линия (колкото и крива да е тя).

Защитете селско-колхозническата чест, защото тя нито е от Маскани нито истинска чест.Какво падение на българската политическа каста, родена от престъпната и майкопродавачка, брзродна БКП.

100г. извратена лъжкиня няма ни едно изпълнено обещание!То не бе гонене на сияйните хоризонти,не бе комунизъм,соиализъм,петилетки и безброй още лъжи,та за половин век ни направиха най-мизерната нация в Европа,пък и още се опитват дани наврът в колхозното,кално минало!

Стига сте пускали фалшивите сисоросоидни тъпотии. 1-во Нинова не е дебела,а емного елегантна ихубава жена ,2-ро не е вярно,че евродепутатите на БСП и ДПС са гласували против субсидиите за въгледобива.То бива целенасочени измишльотини,ама вие се въргаляте в собствените си изпражнения

"Сега ще защитим България". -От кого ще я защитите? -Защо до вчера я ограбвахте? -Къде отидоха парите от закритите 2200 предприятия? -Кой унищожи земеделието и селското стопанство? -Кога бяха сключени заробващите договори за България? -Как се става милионер за една нощ? -Как натрупахте милиони,без един ден трудов стаж? -Посочете 2 свърщени неща при 5-те си управления? -Защо сменихте три партии-СДС,НДСВ,БСП?Следи ли укривате,или сте все новото лице? -Чиста ли е съвестта ви,след грабежите,лъжите и манипулациите?

последен валс сбогом дебела любима

Вярно е,че някой ще реве на 26 март,но ще видим кой ще е той. Да не се окаже,че това равенство дето го говорят между ГЕРБ и БСП е балон. Има още един виц: Реформаторския блок и Радан Кънев влизат в Парламента! Ще видим за кого ще е "последния валс"?

Нинова разправяше на избиратели как ББ бил обвинил евродепутатите на БСП , че били гласували за ограничаване на добива на въглища в Арктика. Тя да е толкова малоумна - едва ли. По скоро смята пенсиите пред които говореше за такива. В същност депутатите на БСП и ДПС са гласували за спиране на субсидиите за въгледобивната промишленост, което ще доведе до повишаване цената на ел. енергията, а това засяга всички нас. Госпожа Лъжа в цялото и великолепие

БЪЛГАРИЯ Е В НАТО. РУСИЯ Е ВРАГ. НИНОВА Е ПРЕДАТЕЛ.

..........ЩО НЕ ЯДЕШ ..........НАДЕНИЦА......ТВЪРДА!!!!!!!!

ТИ НА ПУТИН НАДЕНИЦАТА ЛИ СИ ЛАПНАЛ?

Вие сега ли се сетихте че трябва да защитавате България? А не вашите интереси. Сега ли се сетихте ?

Коментари - Нинова: Сега трябва да защитим България! | Днес.dir.bg

Нинова: Сега трябва да защитим България!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред симпатизанти: "Никога няма да се примирим с послушанието на български политици. Бойко, кажи си за Ердоган!"

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Сега трябва да защитим България! | Днес.dir.bg

Коментари

ЩЕ НИ ЗАЩИТИ,КОЙ ?! ПАРАЗИТИ !!!

Хората трябва да разберат, че когато някой ги лъже както Нинова го прави, добро не могат да видят. БСП е вземало достойнството на българите до степен да няма какво да ядат, не само да са бедни. И това беше съвсем скоро. Няма нито една промяна от тогава. Просто менят имената, но обещанията са същите, маниерът същия, лъжата е само малко по-голяма. БСП в следващите 10-20 години няма да е способно да върне нищо добро на българина, а може да му върне само онова, което може: криза, бедност и деморализация в повече и от днес. Може да върне и кражби на милиарди, които многократно надвишават кражбите на другите. На БСП предимството е твърдият електорат, който е ниско инелигентен електорат. Такъв електорат НИКОГА не може да твори успешна политка чрез избраниците си. Това е невъзможно. Никога не се е случвало, няма и да се случи. От татул никога няма да обереш мамул. Колкото и да лъже г-жа Лъжа.

Лявата ръка на едно тяло ще пази дясната. Крадоха, лъгаха, гавриха. Без подмяна на модела, нищо няма да стане. Богатите все по богати, бедните все по-бедни. Така си го направиха.

А нас кой ще защити? Колко години още преход са необходими? Най добре е да гласуваме за Местан и Доган, че да се свършва тази с надеждите за честни Българи.

"Нинова: Сега трябва да защитим България!" Няма как,Курнелиьо! Вече я окрадохте до шушка и няма какво да се спасява!

НАПРАВО ОНЕМЯХ! Ще защитават България от самите тях?????

Да определим Врагът и да се защитим, първа задача на селановската селищна система. Това е новото, другари! Друго няма-още другарят Ленин го е казал - има ли класов враг, ще има и война и хляб

Да спасим България от нахалната Корнелия.

Борисов, ако малко можеше да прилича на Корнелия, можеше да мине за сериозен Тип.

Тази Жена каквото Говори, това и Прави. Почти Несрещано явление в българската Политика. Вече го доказа веднъж с Президентските избори. -------------------- Корнелия Нинова ще е Гробокопача на ГЕРБ. Но си мисля, че ГЕРБ-арите не заслужават такъв Стойностен човек да ги погребва. Щото сами се Погребват - това е някакъв вид Политически и Човешки Мазохизъм.

Не гледайте какво прави Нинова! Слушайте какво ви говори Борисов!

Не слушайте какво ви говори Нинова! Не гледайте само какво прави Борисов! Помогнете му!

ARKANе, само това , че ни дели е достатъчно, да не я слушам изобщо. Само начина , по който ни прави на наши и ваши трябва да я постави в изолация. Ние се топим, човече. Такива хора само ни довършват. Личи си, че и ти си пътник, че си неграмотен и стар, ама не завличай и младежта с тебе.

Съгласен съм! Говори лъжи и ще прави лъжи. Те това е страшното. Помним всяко управление на БСП. До сега няма нито едно, което да не е завършило с криза. НИТО ЕДНО! И все едно и също лъжат. И си прав - това и правят, продължавата да лъжат.

"Ще върнем честта и достойнството на народа ни", завърши Нинова. Не мога да имам достойнство на българин, ако съм управляван от партията на тази :( Пак ще се правя на руснак , сърбин или хърватин когато излизам навън

Що не каже за руската пропаганда и колко и плашат?За Турция знаем,всичко се вижда,но за подмолната руска намеса засилена след като Русия се огелпи в Украйна ,защо не хортува,ай да каже,ама друг път!Фалшива жена!

Само Русия ни залашва и има насочени оръжия с/у нас!Други врагове,видимо нямаме около нас!БСП също е заплаха,защото действа като диверсионна 5-та руска колона в страната ни!Та ,Нинова ще ни спасява от самата нея ли?

САЩ съюзнишки ни разпаднаха като държава отвътре чрез марионетните си правителства последно от които беше това на Простия. Дано наистина е последно.

Вас в Турция Русия когато е трябвало ви е заплашвала и ви е поставила на място. Седете си мирно, на повикване.

ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ БЯСНАТА ДРУГАРКА И НЕЙНИТЕ ДРУЗЯ!!

Това е България. Посланията на тази "другарка" са като рекламите на националната лотария - платени 100%-ви лъжи. И....прокуратура в България няма!!!

Тази жена така се е разпенявила, че скоро сигурно ще започне да й излиза пяна на устата. Другарко Нинова, с тази ръка ли гласувахте Пеевси да е шеф на ДАНС. Защо тогава не защитихте България , клекнахте пред мафиотското нареждане на Станишев. Къде ви беше тогава смелостта, защо не се възпрогивихте. Или си затрайкахте за да не изгубите лапачката.

След, като нямате НАЧАЛНИЦИ в Турското, Брюкселското и Американското посолство, защо не спряхте от участие партията ДОСТ на Ердоган? АМИ НАТО, ЗАЩО ТОЧНО ВИЕ ОТ БСП ГО ПУСНАХТЕ В БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ ТУК И НЕ ДАВА И ОБЯСНЕНИЯ НАТО НА НИКОЙ? ЛЪЖЛИВА КУЧКА, АМИ ИВАН КОСТОВ ТВОЕТО ГАДЖЕ 1997 ТОЙ ТЕ ВКАРА В ПОЛИТИКАТА?

Нее първо на одъра:) После в политиката. Така правят повечето женуря-политици и не казвам, че този случай е такъв.

Да, да защитим България от руско робство!!! Да върнете накраденото на хората, таваришчи коимуняги, да спрете да се парчите с милионери и милиардери-всите върли комуняги нагушили нашите парици!!!

-Хорошо Корнелия,добре говориш,доволен съм от теб! С моя приятел Толстой решихме след като изкупим българското Черноморие да ти подарим резиденция Евсиноград.

Тя Нинова ще спаси България, а как- во е създала или построила за стра- ната нищо 00 ,а за себе си от село е ,а се уреди с апартаменти, мансарди , акции техноимпекс и без стаж и опит, но брутално.нагла оволнена от МПЕ - афери с булгар- табак и "разговори?" следователка? се предлага за Председател на МС Ужас без съвест, безумно вманячена ходи по страната с торби Лъжи и Маска, която смята за Лице Ужас!?

бс(k)п, и на вас да ви е_а майката! Същите сте и вие боклуци като боцевите, че дори и по-големи. Ай сиктир.

Драйфа ми се от това БСП. Толкова ли бързо забравят избирателите на тази партия? Да, все пак повечето от тях са на възраст, на която ги гони склерозата. Но трябва ли да се върне отново хиперинфлацията, липсата на хляб, създаването на тройни коалиции в името на парите? Всеки път, когато тази партия дойде на власт всичко се проваля и те си отиват с гръм и трясък.

За туй ли толкова десетилетия слушате и изпълнявате всякакви антибългарски заповеди, ма кУрнелийо? Я чиба!

На тази селянка единствената и грижа е русия.Ако Путин и каже да запали България и да замине-ще го направи

ЗАЩО ДА ЗАМИНЕ ? ДА СЕ ХВЪРЛИ В ОГЪНЯ КАТО ТАЛИБАНКА !!!

От кого и пред кого ще спасяват БЪЛГАРИЯ? А българите дали искат да ги спасява?

Заграбиха България. Разделиха и противопоставиха народа. Сега ще си защитават имането.

БСП лъжат и крадат, ГЕРБ замазват. После следва обратното! И така вече сто години. "Не подкрепям никого"! Гонят от Лондон медицински сестри в 13 часа б.време по радио "Хоризонт"и ........

стига си говорила от името на народа, това не ти е ОФ глупава комунистка

Звучи примамливо, , но е коварно, когато крадеца вика дръжте крадеца.

Българи,защо все отлагаме да защитим България?През 1989г.ликувахме и пеехме по улиците и не изметохме това крадливо племе.По времето на Луканов и по времето на Виденов,пак не защитихме България.През 2009г.когато си приеха "Закон за амнистията"ние го проспахме,а този закон беше същият който изкара хиляди румънци на улицата.Нашите червени крадци се спасиха,а ние не защитихме България.Дано на 26.03.не проспим възможността за пореден път,защото после ще бъде късно да воюваме за България.Дано този път не я предадем!

Костов и Паси разголиха България. Първия продажник срещу жълти стотинки за хазната, но срещу тлъсти комисиони за себе си и кръга около него продаде структуроопределящи предприятия от икономиката, Костов е виновен да се съкратят военните разходи драстично под минимума, като всеки следващ се оправдаваше с неговата политика, премахна гранични войски и телените заграждения по българските граници, а втория я разоръжи тотално вкарвайки я в НАТО и под предлог, че НАТО щял да ни пази. Тия държави дето са много на запад с едни турци в собствените си страни не могат да се справят, а чакай да помагат на България. Царя и Боко Борисов ни наложиха раболепничането пред т.нар. Големи Началници. Благодарение на тия четиримата България е надвиснала над пропаста.

3евзек

Ние в Пресцентъра на Партията можем само да потвърдим вашите слова. Големите началници държат българия над пропстта и само Ние от Партията можем да я откъснем от тях.

Това, което трябва непременно да се случи на 26.03., е да спасим България от червената напаст, която отново точи лиги към властта...

След всяко червено сборище (т.нар. конгрес) все ще спасяват България, все се променят, все по-розови хоризонти чертаят. А в действителност, когато се докопат до властта, съсипват страната. Не е далечен споменът от Лукановата зима и празните магазини, Жан Виденовото правителство с долар 3000 лв и пенсия 3-4 долара. Беров, Станишев, Орешарски...Все "успешни" правителства на червените. А някой може ли да каже едно наистина успешно червено правителство? Народът ни не е съставен от дебили, които нямат памет... Няма да ги спасят нито сборища, нито лъжи и компромати.

Ние в Пресцентъра на Партията можем да ви посочим много успешни правителства. Например правителството на Корнелия Нинова ще бъде успешно, както и всички останали, които ще градят светлото бъдеще на Партията и на българия.

Много им е къса паметта на комунистите...Забравиха, че не можеха до тоалетната да отидат, безда получат разрешение от СССР. Десетилетия на най-горния етаж на ЦУМ бяха разположени кабинетите на руските съветници, без чието разрешение нищо не можеше да се случи в България. Това "достойнство" и "уважение" иска отново да върне другарката Курнелия?

СССР мина и замина. Бившите комунистите обаче продължават да са голямо бедствие всеки път.

То и днес е така! Ти какво си мислиш? Бокова първо при Путин отиде за указания, като се кандидатира. Курнелия и тя се съветва с оня преди да почне кампания. Русия ги управлява и днес! Когато Русия заповяда да се подпише договор за Белене без цена, веднага подписаха. Ти ще подпишеш ли договор за нещо, че се задължаваш да го платиш, но да няма записана цена? Не. Ама БСП подписаха такъв договор с Русия. БСП е заплахата за България. Най-голямата. Те пуснаха и турците в икономиката и политиката ни. Дадоха два мандата в няколко министерства да се говори официален език турски! Мен ме е срам то това, а вас? БСП е заплахата. Само те са довеждали криза в България. Какво ти! Всъщност те нямат управление без тежка криза!!! Парадоксално е, че все още има такава партия. Но си има причина - 10% от населнеито ни са бунаци.

Сега ли ще ме спасяваш?Целият ми живот мина с вашите лъжи и обещания,за "светло бъдеще",за "достойни и спокойни старини",за "разпределението на благата,съобразно нуждите".Ограбихте ни пенсионните фондове,за да живеете охолно,а нас работилите по над 40 години ни докарахте до просешка тояга.Ако ви е останала капчица морал и съвест,няма да продължавате да лъжете и заблуждавате,този изстрадал народ и да живеете като търтеи.Аз съм на 69 години и животът ми е минал под вашата окупация.При Живков бяхме въдворени зад "желязната завеса",преследвани,плашени с лагери и затвори като роби на неграмотни червени другари.След преврата продължихме да бъдем роби на алчните новобогаташи,без трудови договори или ако има такива,те са на мин.раб.заплата. Деца,спасете си Родината и не вярвайте на нито едно обещание!Никога,ама никога,тези престъпници не са били честни с хората,зад театралната усмивка се крият зли намерения.Ако тази другарка беше с честни намерения,не би прелитала от партия в партия.Те създадоха групировките и престъпността,грабежите са тяхна отличителна черта.Лъжат и обещават,на простите хора всичко и на всеки, за да се докопат до властта.Огладняха и освирепяха.Ако народът и този път се подведе ще бъде по-страшно отколкото при Луканов и Виденов,но всеки народ си заслужава съдбата.Жалкото е,че старите хора се намесват без да се замислят и опропастяват живота на младежите.Утре България ще заприлича на старчески дом и циганско гето,защото младите с право ще я напуснат. Стари хора,вразумете се! Деца,не гласувайте за тези престъпници,за да си спасите Родината!

Последните 8 години бяха с ГЕРБ ! Забрави ли ? Или беше ОК да НЕ Ти Индексират Пенсията ? Доволен ли си от ГЕРБ ?

Кога ще свърши цялата тая простотия ?

Има нещо в поведението на Нинова, като на "недообучена да прави салто" маймуна, която упорито карат да прави салтото отново и отново... Тя просто излъчва антипатия и цинична наглост.

Ние в Пресцентъра на Партията сме много въодушевени, защото най-сетне ще можем да бием един пролетарски шут на всеки, който се опитва да Ни учи как да изразходваме средствата от собствения Ни бюджет. Бойко Борисов беше готов на всичко срещу жълтите стотинки от европейските фондове. Сега Ние смятаме да прекратим тази порочна практика и сме готови да платите всяка цена, която ще Ни позволи да защитим Партията и българия.

По правописа и скудоумието ще ги познаеш! А другарят Мушморок е добре платен трол, който се опитва да ни забвлява с псевдочувството си за хумор и да се радва на всеки наш минус - е, с жалки изхвърляния и самодоволство е осеян и всепобедният миризлив път на "Партията".

3евзек

Ние в Пресцентъра на Партията може да сме добре платени, но не сме тролове. Заинтригувахме се кое точно имате предвид под "скудоумие", при това се отнасяме много сериозно към такъв тип критики и затова ще ши изпратим отрчд от ДАНС, за да им обясните по-подробно. За целта ще е удачно да оставите адрес за довечера в 21:00, за да не се налага да го намираме Ние.

Най-големият враг на България на България винаги са били комунистите. От кого ще ни защитите, "седесарко" - другарко Нинова - от самите себе си? Благодаря ви за "помощта"!

Цитат: "Г-н Герджиков, моля защитете България!" ТАЗИ ДОБРЕ ЛИ Е ? Или се прави на луда?

Сега трябва да защитим България от тези които я разграбиха и ни доведоха до мизерия.Трябва да защитим България от червената престъпна групировка.Трябва да защитим България от тези,които не милеят за нея,а са отворили алчната си паст,само за власт и пари. Хора,върнете се назад и си спомнете периода от 1989г.,когато започна най-криминалният преход в нашата най-нова история,спомнете си Лукановата зима,гладът,студът и мизерията по времето на Виденов,3-те национални катастрофи,грабежа на 10-те банки...Ако не желаете всичко това,то имате пълното право,чрез своят глас да предотвратите.Тази престъпна групировка разчита,че сте забравили или простили,а тя е станала още по-нагла,още по-алчна,защото издръжката на децата им в Америка,палатите,скъпите коли и охолният живот изискват много пари за поддръжка. Хора,да си спасим страната!Не гласувайте за тази мафия!!!!

Ако Нинова наистина на дело а не на думи се стреми да защити България, трябва да агитира както патриотите за излизане от НАТО, за неутралитет и премахване на американските военни бази от нашата територия.

За спасението на България,първо трябва да смачкаме терористичната БСП,донесла само нац.катастрофи и нищета в страната ни!Няма по корумпирана и крдлива партия от БСП!Вижте номенклатурата и!

Корни здраво плещи глупости, не си поплюва. Верно, че задмина бате Бойко.

Не го задмина,натири го в девета глуха,затова скимтите гърбавите

Ти явно си от тези, за които права линия е успоредната на партийната линия (колкото и крива да е тя).

Защитете селско-колхозническата чест, защото тя нито е от Маскани нито истинска чест.Какво падение на българската политическа каста, родена от престъпната и майкопродавачка, брзродна БКП.

100г. извратена лъжкиня няма ни едно изпълнено обещание!То не бе гонене на сияйните хоризонти,не бе комунизъм,соиализъм,петилетки и безброй още лъжи,та за половин век ни направиха най-мизерната нация в Европа,пък и още се опитват дани наврът в колхозното,кално минало!

Стига сте пускали фалшивите сисоросоидни тъпотии. 1-во Нинова не е дебела,а емного елегантна ихубава жена ,2-ро не е вярно,че евродепутатите на БСП и ДПС са гласували против субсидиите за въгледобива.То бива целенасочени измишльотини,ама вие се въргаляте в собствените си изпражнения

"Сега ще защитим България". -От кого ще я защитите? -Защо до вчера я ограбвахте? -Къде отидоха парите от закритите 2200 предприятия? -Кой унищожи земеделието и селското стопанство? -Кога бяха сключени заробващите договори за България? -Как се става милионер за една нощ? -Как натрупахте милиони,без един ден трудов стаж? -Посочете 2 свърщени неща при 5-те си управления? -Защо сменихте три партии-СДС,НДСВ,БСП?Следи ли укривате,или сте все новото лице? -Чиста ли е съвестта ви,след грабежите,лъжите и манипулациите?

последен валс сбогом дебела любима

Вярно е,че някой ще реве на 26 март,но ще видим кой ще е той. Да не се окаже,че това равенство дето го говорят между ГЕРБ и БСП е балон. Има още един виц: Реформаторския блок и Радан Кънев влизат в Парламента! Ще видим за кого ще е "последния валс"?

Нинова разправяше на избиратели как ББ бил обвинил евродепутатите на БСП , че били гласували за ограничаване на добива на въглища в Арктика. Тя да е толкова малоумна - едва ли. По скоро смята пенсиите пред които говореше за такива. В същност депутатите на БСП и ДПС са гласували за спиране на субсидиите за въгледобивната промишленост, което ще доведе до повишаване цената на ел. енергията, а това засяга всички нас. Госпожа Лъжа в цялото и великолепие

БЪЛГАРИЯ Е В НАТО. РУСИЯ Е ВРАГ. НИНОВА Е ПРЕДАТЕЛ.

..........ЩО НЕ ЯДЕШ ..........НАДЕНИЦА......ТВЪРДА!!!!!!!!

ТИ НА ПУТИН НАДЕНИЦАТА ЛИ СИ ЛАПНАЛ?

Вие сега ли се сетихте че трябва да защитавате България? А не вашите интереси. Сега ли се сетихте ?