БСП: Плевнелиев да побърза с трети мандат и служебен кабинет

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова президента да забърза процедурата по връчване на третия мандат и най-скоро да започне съставяне на служебен кабинет.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Плевнелиев да побърза с трети мандат и служебен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази мома се взе много насериозно... Играе "сигурен бъдещ Мин.Предс. и взе да дава акъл и да осъществява натиск наляво-надясно... Явно сънува наяве детската си мечта. Е ще я събудим скоро-скоро...

По долу попитах,кой бави топката? Нинова ли? Не се правете на застреляни. Явно нито на ГЕРБ,нито на "Реформаторите " им се ходи на избори,защото голяма сопа може да отнесат. Просто защото едните няма да ги има в Парламента,а другите ще имат още по-малко депутати. Борисов се сети,че с това изсилване и хвърляне на оставки е сгафил. Сега търси задната скорост. Ясно му е,че няма да я намери,затова започват бързи назначения на "наши хора"!

Нинова се притеснява,че милиард и половина които ГЕРБ задели за саниране и лекарства ще останат в България и няма да могат да бъдат опапкани и разпределени между ,,братушките"и ,,наши"офшорни фирми! Мисля си,че е в ход голяма операция за вземане на властта от Кремъл чрез БСП,ДПС,АБВ,пишман патриоти заробване с големи ,ненужни и непосилни кредити на страната и след дестабилизация президентско управление(от руският президент)и излизане от ЕС и NATO!

Още не са дошли на власт и взеха да се разпореждат с президент, премиер. Какво ще стане като дойдат??? Ще пикаем под стрий.

Г-жа Нинова, много добре Ви е ясно че Плевналиев няма да сформира 3-т0 служебно правителство. Той ще връчи мандат на РБ или На Патриотите и по този начин ще изконсумира още 10-12 дни и така до 22.01.2017г. Така че г-н Радев да си определи новия служебен премиер и веднага след Нова година да го обяви. Той от своя страна във времето до 22.01.2017г. да състави служебния кабинет . На 23.01.2017г. Р.Радев да разпусне НС и да определи датата на парламентарните избори. Така че вършете си работата.

ама курнелио ти преди да се изказваш пита ли решетников или какъвто там беше а

Кротко, другарко, че като паднеш от високо много боли!

Някой да има съмнения по това,че Реформаторския блок няма да състави Кабинет? Аз съм сигурен,че няма! Тогава защо се бави топката?Защо се печели време,а не се състави служебен Кабинет. В случая бавенето идва и от Президента и от Реформаторския блок. Последните искат да изглеждат важен фактор и затова след като получат мандата/обърнете внимание,чак на 20.12/ една седмица ще се почесват за да стане ясно,че нищо няма да стане. И все пак:ЗАЩО СЕ БАВИ ТОПКАТА? Ясно е защо. Борисов да продължи още да управлява,тъй като трябва време за някои важни назначения на ключови места. А когато дойде новия Кабинет и освободи тия хора,ще има рев до бога и жалби в Брюксел! Така че, права е Нинова. Подобни гимнастики не са в интерес на държавата! Плевнелиев също има интерес да протака. НАЛИ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ТРЪБИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА. ЛЮБИМАТА МУ ТЕЗА! Хората не са съгласни с него и казват,че върви демократична процедура; той не! Криза било! Без неговия Бос,идва края на света.

"43-то Народно събрание е с изчерпани ресурси" ... Да интересно, как се стигна до това? Като теория когато едни ресурси са изчерпани ,то те са отишли просто на друго място ?! Как българските депутати успяват да постигнат това-да си напълнят джобовете и гушките ( няма значение дали си в опозиция или в управление ) и след това да кажат ами хайде наново всичко - значи изборите са за попълване на ресурсите или ...? Ами в такъв случай да не правим избори да видим какво ще последва?

По мое мнение Слава Трифонов и екипът му достигнаха - по железните закони на Мърфи - своята точка на некомпетентност и това ще стане пределно ясно през следващите дни и седмици. Те свършиха много добра и важна работа - изкараха наяве огромния гняв и недоволство на народа от СИСТЕМАТА и т.н. "елит", тоест псевдоелит, политици, управляващи, контролиращи...И за това трябва да бъдат поздравени и подкрепени. Но от тук нататък нещата стават по-сложни и само с лозунги и пропаганда няма да се получат положителните резултати. Аз подкрепям натиска, който те оказват на властващи, управници и политици, и така трябва, на това, че се включиха в излагането на несъстоятелността на българските политици и управници, защото така наистина повече не може да продължава, а тези много нагло и дълго се правеха на убити лисици и че не виждат и не разбират какво мислят и искат да им кажат хората, А УЖ УПРАВЛЯВАТ В И ОТ ТЯХНО ИМЕ И В ТЕХЕН ИНТЕРЕС! От друга страна Корнелия Нинова бе забъркана в поредица КОРУПЦИОННИ скандали и зависимости - тя бе и изгонена от кабинета на Станишев, и забележете - става дума за едно от НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ И ВРЕДНИ УПРАВЛЕНИЯ В ЕДНА НАИСТИНА НЕИСТОВА КОНКУЕНЦИЯ НА ПОДОБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ (да напомня, че там министър на финансите бе ... Олигарски, а Кръстници бяха ДС доносниците Доган и Гоце...) и тази едва ли има и законово, и морално право да настоява да учавства по-сериозно в управлението на България! Още повече че едва ли трябва да им се обяснява, че победата на Радев и вотът за него НЕ Е ВОТ ЗА БСП!!! И тези тъпи номера победата на Радев, или по-точно загубата на поредната герберска грешка и недоразумение Цецка да се представят като победа, и то голяма за БСП си е една - поредната на тези - МНОГО ТЪПА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ!

Аз сигурно съм станал банален и съм омръзнал с напомнянето си, че основният огромен проблем и на българите, а и не само на тях (и на американците, между другото, както сочат и последните събития и избори), Е ЛИНГВИНИСТИЧЕН! Тоест ние уж говорим на един и същи език, в случая български (или в Америка на английски), а ... НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ! И не се разбираме не винаги и само защото не искаме, тоест някой, поне един не иска или нехае, не му пука (защото за да се разберат двама души (да не говорим за повече) е нужно желание и усилие и на двамата, само с един не става...), а по простата и очевадна ОБЕКТИВНА ВЕЧЕ ПРИЧИНА, ЧЕ ВЛАГАМЕ В ЕДНИ И СЪЩИ ТЕРМИНИ РАЗЛИЧНО, ДОРИ ЧЕСТО И КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНО СЪДЪРЖАНИЕ! Да не споменавам за онези случаи, когато НЯКОИ ДОРИ И НЕ ПОЗНАВАТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ДУМИ, ДОРИ И НА ТАКИВА, КОИТО И ТЕ ИЗПОЛЗВАТ!!! И за да се разбере за какво точно говоря (от много време и години), да взема пример от една съвсем пресна информация - оказа се, че българчетата на 16 години СА НА ПРАКТИКА НЕГРАМОТНИ, ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ!!! Или по-точно, че БЛИЗО ПОЛОВИНАТА НЕ РАЗБИРАТ ОНОВА, КОЕТО ЧЕТАТ!?!?!? Това не е диагноза, ТОВА Е КАТАСТРОФА! И още - че българските деца ЧЕТАТ НАЙ-ЗЛЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА!!! И говорим за онези деца, които все още с в България, на фона на това, че 1/3 от България се изнесе зад граница, с децата си естествено, и вкл. и предимно ... ДЕЦАТА НИ!!! Дори и няма да коментирам дали това не е съвсем умишлена цел и усилие на СИСТЕМАТА, защото например един неграмотен човек МНОГО ПО-ТРУДНО Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НАПРАВИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР, вкл. и на избори...А просто посочвам (друг) очеваден факт!

А след като човек завърши средното си образование (в България) и ако не продължи учението и образованието си, ако започне някаква, особено непривлекателна работа, ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ СТАВА МНОГО ПО-ОБРАЗОВАН С ВЪЗРАСТТА СИ, тоест тук визирам способността не само да (не) се разбира какво се чете, НО И КАКВО СЕ ГОВОРИ И СЛУЧВА В ОБЩЕСТВОТО, особено когато става дума за по-сложни, и за задкулисни процеси и конспирации! И на фона на яростната ежедневна, ежечасна и ежеминутна, 24/7 медийна пропаганда и атаки от медиите, с които непрекъснато и навсякъде буквално е бомбардиран и подложен на влиянието, лъжите и манипулациите им! И МИСЛЯ, ЧЕ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ВЕЧЕ И ОТ "КОЙ":) Или по-точно от КОИ! (От притежателите им, които ги контролират, разбира се, това пояснение е за онази половина от българите, които имат проблеми с разбирането...)

Народа ГЛАСУВА ЛИ НА РЕФЕРЕНДУМ за МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ??? ГЛАСУВА ! Политиците и Антинародните ТЮФЛЕЦИ от АНТИНАРОДНИЯ Парламент ако не се съобразят с волята НАРОДНА, може и да няма нито следващ .... нито следващо... НАЙ-ЩЕ ИМА ТУПАЛКИ!!! И тогава , който е КРАЛ и е бил ПРЕДАТЕЛ, ЩЕ ГО ЛИНЧУВА НАРОДА, то се е видяло, че с ИДИОТИ НА ВЛАСТ НЯМА ДА ИМА ЖИВОТ в нашата измъчена държава!!!

Имаше някакъв референдум, но не събра нужното мнозинство. Има само статистическа стойност:) Това е.

Много и се ще на Нинова Радев да не прави служебен кабинет ,да няма въпроси КОЙ предложи тоя и оня да са неопетнени предизборно.Нещата обаче вървят натам Радев да си прави правителство а и да видим как той с кабинет избран лично от него ще се справи с мигрантите и ще ги изгони от страната как ще вдига пенсии,как ще бори монополите,едно е да плямпаш предизборно ,а сега се дърпат да си изпълнят обещанията .

МОНТАФОНКАТА КОРНЕЛИЯ, КАТОЧЕЛИ ЗАБРАВИ, ЧЕ ПРЕД НЕЯ Е ПЛЕВНЕЛИЕВ, А НЕ ПОДЛОГАТА РАДЕВ, ЗА ДА ГО КАРА КОЛКО И КАК ТРЯБВА ДА БЪРЗА !!!!

защо крещиш бе горянин, не ти ли върнаха нивите, или ги продаде за софииско жителство, и сега пак си гладна въ.ка

Бързайте, че нямаме време за чакане. Внучките ни са в 12 клас и ще требе да ходят да учат във Великобритания, Австрия, а що не и в САЩ, дядо и баба дс, вуйчо данс, сестра също ... Куринелия побързай да игнорираш безпартийните, фашистите преди 1944, че ни е писнало от тях, много бедни бре, а и мързеливи, след социализма и след демокрацията, нали така мила Курнелийка. Вива СССР, вива комунизма не трябва да си ходи, а и не си е отишъл от 1944 до ден днешен, хляб само за нас/вас, но не и за фашагите, за тези, които в Белене без съд и присъда. През нощта набързо присъда, измяна на родината и хоп направо в Белене, а че затова, че не са били през 60 г. на м.век съгласни със соца, с дънки, дори след Белене са ги пребирали в отрезвителното и след като се е доказало, че са излизали от ресторант, а не са пили, ама пустите му прости милиционери... след като си бил в ресторант си пиян... и така веднага са освободени от отрезвителното... много са злините на Първите секретари на ЦК на БКП, не всичко е пари, свободата е велико нещо, а не да ти влизат в чаршафите, да не раждаш, да не абортираш, да да да само тях да слушат, любимата партия, и да не се отклоняваш от нея, на манифестация , ако не отидеш ти заплашват с уволнение, ако не си член на бкп, и цял живот нямаш право на работа, а и пустото им жителство, преди 1944 са имали пари и през 1956? тук може и да греша всички пари са им се изпарили- изгорели... така е и до ден днешен. никаква промяна, а най-вече подмяна-бащи с деца, а след 26 г. бащи-деца - с внуци- и т.н. и т.н. правнуци, праправнуци и все така ще е... жалко както казват младите, че не сме се родили на запад. там чипът им е оригинален, като се започне от работодателя и се стигне до магазинерката в магазина..... и без задължително гласуване, защото не виждаме, за кого - освен за комунист глас да дадем-

Нинова показва конституционно невежество. Може още да не е стигнало до Крушовица, но според конституцията във всеки един момент РБ има работещо правителство. Няма безвластие. Естествено е това правителство да работи, другарко Решетникова. вие какво си въобразявате, че ще седнат и ще чакат следващото без да правят нищо и ще въртят палци и синджирчета ли?

1. Кой лъже като брадат римлянин? 2. Кой по времето на другаря Иван Костов е приватизирал башибозушки предприятията на България, Вашите предприятия и днес той и изчадията му си живеят живота в България и САЩ? 3. Кой участва в най-вонящата част от тогавашната приватизация тази чрез т.н. РМД-та, които народният фолклор нарече разбойническо-мениджърски дружества? 4. Кой купи за жълти стотинки апетитни парчета от националното богатство, стана капиталист и милионер за една нощ, а след това продаде активите си не за жълти стотинка, за да си накупи апартаментчета и гаражи, и днес се опитва отново да ви яхне чрез троянски магарета в лицето на недостойни пенсионирани военни? И накрая да знаете едно от мен когато правите избор, помнете че след това ще трябва да живеете с избора си.

Как кой? Повечето са в управлението на БСП. Как мислите кой даваше пари за кампанията на Радев и Йотова от името на бедни хорица които за пръв път чуваха от журналистите,че са дарили пари за кандидат президентската кампания.

И други другаре,победа нема а има. Що? След 20 януари сложната прическа влиза в правомощия. и това ви беше. Едни хора от голямата северна страна наричана ,често мечка използваха затишието на международната сцена на САЩ ,заради изборите и изчакването Тръмп реално да влезе в правомощия. То не бяха инсценирани изнасилвания и бомби от мигранти,помощи да Ер Доганя в Турция,Гърция,Италия,България.Проблеми с бежанците и служебни правителства. Това обаче ще свърши на 20 януари. А предсрочните избори ще са около март,април. Радвайте се на Радев ,той ще ви е всичкото.

Общото между Левски 1914 и БСП е, че си бутнаха трибуната, останаха без пари, а сега чакат спонсор, който да ги извади от кафявата биологична маса с предимно метанови и азотни газове. Но няма. Бързат, защото мирише, а не се трае и ще трябва да работят като честни хора. Не са били на власт, за да облажат малко и са с изчерпани ресурси. Затова бързат! Ако не беше така нямаше да бързат.

Корнелия Нинова обича да обвинява другите в лъжа, но тя да лъже това е най-невъзможното нещо на тази греховна земя. Надявам се, оценявате ироничността ми, която прелива в гняв! Гняв, че ние българите май ставаме само за едно-единствено нещо ставаме само за лош пример, след като позволяваме безброй пъти да ни лъжат и всеки път сме гладни за още, и още, и още. Нали знаете поговорката ако веднъж, два пъти, три пъти те излъжат другите са виновни. Ако те излъжат четвърти път ти си виновен. Ние сме виновни, че се оставяме нахалници като Корнелия Нинова да ни лъжат безкрай. Факт. Срамен и унизителен факт. И накрая опитват се да Ви подхлъзнат по много тъпашки начин. Ако и този път им се хванете на комунетата язък ви за второто място по интелигентност след евреите

Курнелия обича да обгрижва партийните членове. За тях тя дерзае!!!

Правителството ще разгледа рамково споразумение за заем от 200 млн. евро между Банката за развитие на Съвета на Европа и България 7 Декември 2016 07:05 Агенция "Фокус" Снимка: Информационна агенция "Фокус" София. Правителството ще разгледа Проект на решение за одобряване на рамково споразумение за заем в размер 200 млн. евро между Банката за развитие на Съвета на Европа и Р България. Това предвижда 20-та точка от дневния ред на министрите за днешното им редовно правителствено заседание. Проектът на решение включва и механизъм за съфинансиране на проекти, изпълнявани със средствата от ЕС по оперативните програми, съфинансирани от европейските структурни и инвестиционни фондове за програмния период 2014-2020 г. Освен това, ще бъде разгледат и Проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи/трансфери за 2016 г. И двата проекта са внесени от министъра на финансите Владислав Горанов.

Ако трябва да се обобщи от изборите и в Америка, и в България, всъщност така наречените "свободни и демократични избори" са само едно много популярно и успешно средство за това ШЕПА ЛИЦА, КОНЦЕНТРИРАЛИ ОГРОМНИ РЕСУРСИ (ПАРИ) И ВЛАСТ - предимно задкулисна и с оплетени невидими за обикновения човек мрежи от хора, структури, фирми, зависимости, корупция,... - ДА ВЛАДЕЯТ И КОНТРОЛИРАТ НАРОДИ И ДЪРЖАВИ ИДА ГИ УПРАВЛЯВАТ, МАНИПУЛИРАТ И ОГРАБВАТ (народите им) за ... ТЕХЕНИ СОБСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ, които между другото не са само кратко- и средносрочни. И ето едно много просто и съвсем логично очевидно доказателство. Няма и не може да има истински свободна и демократична държава без ... ИСТИНСКИ СВОБОДНИ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ - това едно! А едни избори НЕ СА И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СА ИСТИНСКИ СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ АКО НЕ СА ... ИНФОРМИРАНИ!?!?!?!?! Това второ! Тоест, на кратко казано АКО ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ТОЧНО ИЗБИРАШ, АКО ИЗБИРАШ СЪС ЗАВЪРЗАНИ РЪЦЕ, АКО БЪРКАШ ДА ИЗБИРАШ В ЕДНА ТОРБА, КОЯТО НЯКОЙ ДРУГ ТИ ПРЕДЛАГА И Е НАПЪЛНИЛ ТОЧНО С НЕЩАТА, КОИТО ТОЙ СИ Е ПОДБРАЛ И ПОИСКАЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО, и те кара ти да избереш, ТО ИЗБОРЪТ НЕ Е ТВОЙ ВСЪЩНОСТ! С две думи - НАЛИЦЕ Е МНОГО ДЪЛБОКА И ОЧЕВАДНА, според мен, СИСТЕМНА КРИЗА, КРИЗА НА СИСТЕМАТА, НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ОБЩЕСТВОТО, където относително много малки групи хора, ОБВЪРЗАНИ И/ИЛИ СВЪРЗАНИ И ОПЛЕТЕНИ, В СЪЗДАДЕНИ ГОЛЕМИ МРЕЖИ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ОГРОМНИ ОБЩЕСТВЕНИ И ПРИСВОЕНИ РЕСУРСИ, ВЛАСТ И ВЛИЯНИЕ НЕПУБЛИЧНО!!! Н Е П У Б Л И Ч Н О! И така общественият ресурс на цялото общество след серии от вече отлично познати врътки се "уасвоява", тоест КРАДЕ от относително много малка група хора и КРЪГОВЕТЕ И ОБРЪЧИТЕ ИМ!!!

Огромният проблем на тази организация на обществото е, че вече Е НЕСЪСТОЯТЕЛНА, тоест НЕВЪЗМОЖНА за поддържане в дългосрочен и дори средносрочен аспект, колкото и да им е трудно и дори непоносимо на шепата "кукловоди" да приемат! Тоест, тя може да съшествува и да е успешна ( и бе така дълги години, десетилетия) САМО АКО И КОГАТО Е "НА СЯНКА", ТОЕСТ НЕОСВЕТЕНА И НЕИЗВЕСТНА НА ОБЩЕСТВОТО! Но поради големия бум в технологиите, и особено информационните, и въпреки традиционните успешни опити за масова манипулация и контрол на обществото и чрез т.н. "четвърта власт" ТОВА ПОВЕЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ПРОДЪЛЖАВА, И ЗАТОВА СМЕ И СВИДЕТЕЛИ НА МЪЧИТЕЛНОТО И НЕЛИЦЕПРИЯТНО РАЗПАДАНЕ НА СИСТЕМАТА, НА ГЪРЧОВЕТЕ И ГРОЗНИТЕ ПОСЛЕДНИ УСИЛИЯ НА КРЕПИТЕЛИТЕ НА ТОВА СТАТУКВО И РАЗГНЕВЕНИТЕ, НО ПРЕДИМНО ВСЕ ОЩЕ НЕИЗЯСНЕНО, АНОНИМНО, МАСИ! И тези разсъждения са за т.н. свободни демократични държави, с прокламирани свободни и демократични избори. Да не говорим за диктатурите - открити или прикрити, като тази на Путин в Русия например, или на Ердоган в Турция (понеже те са особено важни за нас, защото ние много сме си патили от тези като народ и история, и продължаваме да си патим, те са оставили зловещ и пагубен отпечатък върху развитието ни като държава и общество!)

Именно поради тази вече все повече и повече очевидно НЕСЪСТОЯТЕЛНА организация на обществото, където ТЯ Е В ОЧЕВИДЕН ИНТЕРЕС САМО НА ЕДНА МНОГО ОГРАНИЧЕНА ГРУПА ХОРА И ВЪВ ОЧЕВИДЕН УЩЪРБ И ВРЕДА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, е изобщо възможно НА ВЪРХА НА ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ, И ОСНОВНИТЕ И НАЙ-ВАЖНИ ИНСТИТУЦИИ НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ РАЗКРИВАТ ОЧЕВИДНО НЕПРИГОДНИ ЛИЦА - не само безотговорни и нефелни, безхаберни, но и с откровени пороци, зависимости - корумпирани, със скелети в гардеробите,... ТА ДОРИ И ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! В една система, изградена наистина В ПОЛЗА НА ХОРАТА, ТОЕСТ ОТ ХОРАТА И ЗА ХОРАТА, ПРИ ПОДОБНО ВИСОКО НИВО НА РАЗВИТИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ, ОСОБЕНО ИНФОРМАЦИОННИТЕ, И ПРИ ОГРОМНИТЕ РЕСУРСИ, КОИТО СЕ ЗАДЕЛЯТ В БЮДЖЕТИТЕ И ЗА СЛЕДЕНЕ И ПОДСЛУШВАНЕ, подобно РЕДОВНО ЯВЛЕНИЕ би било абсолютно недопустимо и невъзможно! АКО ИЗБОРИТЕ БЯХА НАИСТИНА ИНФОРМИРАНИ, ТОЕСТ НАИСТИНА СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ, ТО ТОГАВА ХОРАТА ЩЯХА ДА НАУЧАВАТ ЗА "ЛИДЕРИТЕ" СИ И ТЕХНИТЕ ПОРОЦИ, СЛАБОСТИ, ЗАВИСИМОСТИ И ОБВЪРЗАНОСТИ ПРЕДИ, А НЕ СЛЕД КАТО СА "ИЗБРАНИ ДЕМОКРАТИЧНО", ТОЕСТ ПОСОЧЕНИ И ПОДБРАНИ НА ВИСОКИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ И ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ! Което щеше ДА НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНО ПОДОБНИ ЛИЦА ИЗОБЩО ДА СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ, ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА ГИ ЛАНСИРАТ ОЩЕ ПРИ КАНДИДАТЕИРАНЕ! И точно в една подобна превенция и подход НА СИСТЕМАТА БИХМЕ ИМАЛИ И ... Т.Н. ПРОСЛОВУТ ИСТИНСКИ СИСТЕМЕН ПОДХОД ЗА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, ТОЕСТ ИСТИНСКИ СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ, и изобщо за истински избори! Като прибавим към горните съвсем обективни и фактологически, и далеч несложни разсъждения и традиционното много нечистоплътно участие и роля и на ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ, НА МЕДИИТЕ, в полза пак отново на контролиращите задкулисно и останалите, И ПАНОРАМНАТА КАРТИНА СТАВА СЪВСЕМ ЯСНА, разбира се за всички онези, които искат да я видят. Защото когато някой НЕ ИСКА ДА ВИДИ НЕЩО, ТО ТОЙ НЯМА ДА ГО ВИДИ И ВИЖДА, освен, ако и докато ... НЕ БЪДЕ ЗАСТАВЕН, разбира се, тоест ПРИНУДЕН!

Кури е много нагла и долна... Коя е тя, че да казва на президента какво да прави? Много нахална бе!!!! Да гледа само себе си и да командва себе си , за да не я захванат здраво нея, тази нахалница!!!

не пише, че междувременно МС е взел днес още 200 милиона евро нов заем? За това действително трябва да се побърза от страна на президента, вместо само да тупка топката.

Ами като не искат да управляват що лопчат толкова. В следващия парламент и 10 места няма да имат.

Какво е това "лопчат" бе селянин?

От кога председателят на една партия ще съветва нашия Президент? Когато Червения/Румен/Радев встъпи в длъжност да го призовава колкото си иска. Ай де де.

Много се кефя на румените минуси.ХАХАХАХА

Кака Корна, многомашинничка и ударничка, я поканват да влезе в БКП. Дали й да чете устави, история на БКП и всичко, което е нужно да се подготви идейно. На събранието на първичната партийна организация я питат: - Како Корне, ти си наш човек, комунист. Ще те приемеме в Партията. Имаш ли някакви въпроси докато се подготвяше? Кака Корна отговаря: - Другарю председател, всичко ми е ясно, защо е червено знамето, какви са ми правата и задълженията, но едно не ми стана ясно: аз като партиен член, имам ли право да се чм с безпартийни, щото лошо - безпартиен да ч*а партиен член! Помислили другарите и решили: - Имаш право, како Корно, но трябва сама да си го вкарваш, та да се чувства ръководната роля на Партията!

От тоя виц смърди на нафталин. Освен това, аз по0големи комунисти от гербаджиите не виждам.

то и комунистите смърдите на мърша ама все искате да лапате

Гербаджиите комунисти? Що е то комунист 2016 в България?

Ето какво е написал един от дези дето герб и реформаторите им дават статут в България: В профила си във "Фейсбук" Зишан Ахмад написал следното: "Копелета, ще видите страната си долу. И по волята на Аллах идвам за вашата плът. Ще ви отнемем всичко. Аллах е велик. Аллах е велик за България. По волята на Аллах ще вляза във вашите домове. Аллах е велик, точно там, в София. В София ще ни видите. Идваме, идваме".

Явно от БСП се самодадъхват от резултата на Президентските избори!?!?!!!Нужно е възприемат този резултат като "червен картон за ГЕРБ", а НЕ като победа на БСП!!!!!При нови избори резултата на БСП ще плачевен!!!!На ГЕРБ-също!!!ДПС -ще запази статуквото си!!!ПФ- ще получи доста гласове, НО само ако ЗАПАЗИ коалицията постигната в момента!!!Други партийки в новото НС ще имат по 1-2 представители!!11

Абе защо сами си слагате плюсове , бе.То плюсът излезе преди написаното.Ама много ли се харесвате , не мога да разбера.

А сега си спомнете действията на любимото ни президент при съставянето на второто правителство на Простия. Да откривате случайно , или неслучайно сходства ? Когато му се беше запекло лайното на Боце как и по какъв начин да узурпира властта , ама му беше недостатъчно ''мнозинството'' , а Чехълът да сучеше , мотаеше и отлагаше и тогава.Да се правеха какви ли на Франкенщайнчовчета да се не изпусне келепира , като сега с риформаторските саблезъби тигърчета, а Мегленчето , а Лингарски , а Лудото Пени с дънки , сако и увито перденце около вратлето в Министерския съвет , публични изяви и къдели не щеш , като чели си е дома у заднио двор.

не ми пука за тая политическа конфронтация, нито за герберите, нито за социалистите. Всички са един дол дренки - крадци. Но за едното голямо его, да разбиеш държавата, това само Бойко го може. Щастлив ще бъда когато видя некролога му. Той е вреден за България. Няма никаква промяна в политическото статукво, както той лъже и маже навсякъде. И на следващите избори отново ГЕРБ ще бъде първа сила. Но ще стане по-лошо защото ГЕРБ вече не могат да съберат мнозинство. Проектът ГЕРБ си отива. Но за съжаление няма други с авторитет.

Едно се едно не се връзва нищо написано от теб.

На какво основание ще връчва третия мандат на РБ?? Последните избори ясно показаха, че трета политическа сила е ПФ.

така е ние от паричниа фронд сме бъдештето на българиа дерзай другариую Сидероф дерзайте обединени патреоти

Аз пък искам Червената куха лейка да ни е премиер!

Нинова притискай ги. Тези ги е страх. Разбери, че положението е такова, че трябва да атакуваш ГРОБ. Камарилата се разпада. Чистка в БСП от такива мафиоти като Киро Добрев. Крушата не пада по-далеч...........

ТОЗИ ЧЕРВЕН БОКЛУК ЩО НЕ СЕ СКРИЕ!!!! ДРУГАРКАТА НИНОВА ДА ИЗДАВА ЗАПОВЕДИ НА ДРУГАРЯ РАДЕВ И ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ПОВЕЧЕ!!!!!!!!!!!

В САЩ избраният за президент Тръмп също не е встъпил в длъжност, но откакто го избраха вече събира екип и се подготвя. А нашият Руменчо по цял ден спинка в къщи.

Много смешно е да сравняваме американския и българския президент, като се има предвид какви са правомощията на единия и на другия. Но съм уверен, че Радев също работи върху екипа си и ще имаме достоен президент, с когото да се гордеем.

По-голям сопол за президент от Р.Радев, не сме имали и няма да имаме

ББ и кохортата от калинки около него се увлякоха в "усвояването" за собствени нужди, че забравиха местните си велможи по места и те на президентските избори им напомниха, че без "смазка" механизмът на фалшифициране на изборите боксува! Защото и те хранят семейства! Сега, в мътната вода, с тези кинти ББ "смазва" механизмите за Парламентарните избори! Те са по-важните! Там са обществените поръчки, еврофондовете и големите лапачки! Президентът е имагинерна фигура за ББ и сие! Ако е "негово магаре"- добре, ако ли не - на кой му пука?

Служебният кабинет не може да приема закони.. Ама карай, то и Нинова не държи особено на фактите, стига да я водят до победата ;))

много ми прилича на станишев с дълга коса !

Тая някой я е излъгал, че председател на БСП е = председател на Република България

Когато човек умре, той не разбира, че е умрял. Другите около него разбират. Същото е и когато си тъп.

Нинова, Овчаров и Доган са всичко друго, но не и тъпи. Гениални схемаджии, перфектни организатори. Тъпи са тези, дето им се връзват. При това 4 пъти на един и същи номер.

Не е сигурно. На тъпия само по-тъп може да се върже.

Чехльо понеже все мънка нещо и тия червенобузестите почнаха наклон да му дават. А дума не дават да се обели срещу Радев. Типично. И за къде бързат? Електората намалява и няма да издържи до редовните избори ли??

Радев не иска да говори, защото ако проговори БСП ще загубят изборите. Пък встъпи ли в длъжност - никой не може да го махне от там за 5 години. Радев ще проговори след изборите и ТО САМО АКО БСП ГИ ЗАГУБИ.

Няма такова правиломза 5-те години, Куха! Не лъжи във форума, че носът ти ще стане по-дълъг от този на мокрия ти блян! От друга страна то вие, троловете на ГЕРБ тука всички сте лъжци и измамници! Иначе няма да ви платят надница!

Мандатът на Президента е 5 години. Може да бъде махнат само ако публично убие човек или го осъдят за Държавна измяна. Препоръчвам ви Конституцията ;))

Нинова, Овчаров и БСП просто нямат време. Пред страната има няколко важни проекта, в които те искат да участват на всяка цена: 1. Военните поръчки 2. Концесията за нефта 3. Сделката с Белене 4. Усвояване на излишъка Твърде дълго БСП беше извън властта. Разплатиха им оставените дългове - КТБ и Белене, сега имат широко поле за изява - добре развити проекти, осигурено финансиране, включително и санирането. Помнете ми думата - то ще продължи, като изведнъж ще стане "социално и с грижа за човека", а не "герберска кражба". Не хората ще изберат следващия Премиер. Това ще го направи Румен Овчаров, Дъбов и Диган. И ако не вярвате, значи сте пропуснали, че вече се е случвало. 4 пъти.

А кога хората избират премиер? Министрите и премиера, както депутатите, се избират от партията.

Хората избират Премиер, когато на БСП не им е изгодно да са във властта. Върнете историята назад и ще се убедите. Те никога не губят - те просто умишлено не печелят. Спомнете си и думите на ДПС - "Нарочно не станахме втора политическа сила".

Ти ако питаш комуноидният шизофреник то държавата е ограбена, съсипана, няма два лева, хората хляб не могат да си купят. След Виденов държавата беше много по-добре!!

А след КТБ е още по-добре.

Не мога да се сдържа.Гледам снимката на тази жена с някакво неприятно усещане.Но не мога точно да го определа с думи.И това ме изнервя.Изглежда че усещането не е моно а поли-тоест комбинация от няколко неприятни усещания. Може би думата чието значение най-много се доближава до моето усещане като гледам тази картинка е погнуса.Или отвращение.Може би за тези които избират кои да бъдат представени на БГ аудитория за "политици" имат като основен критерий, физиономията на съответния екземпляр да е предизвиква неприятни усещания сред околните. Надявам се осъзнавате че тези които ОПРЕДЕЛЯТ ВСИЧКИ "политически личности"-са едни и същи лица.Тези които са определили примерно жмульо желев,костов,меди доганов, борисов или нищожеството симеон,или орешарски или тази "хубавица",или първанов или...са едни и същи персони.И сега този -желЮ бойчев.Този е един своебразен връх в това да имаш ТЪПА неприятна физиономия. Нещата трябва да се разглежда и от такъв поинт.

Сигурно не харесваш жени. Чувал съм че имало такива хора

Що го изтри бе.Кво лошо казах.Да уважи майка си...С говеда като тоа -без задръжки.

Комуноидният шизофреник си я харесва. Точно както викаха Станишев е наше момче, убаво, той ще върне старото време. Абсолютно същото сега слушаме от същите тези шизофреници. Каквото и да прави БСП с държавата просто сменят лидера и всичко е наред! Винаги виновни са тези преди тях!

Каква компилация съставена от парчета на ГЕРБ-аджийски мантри. Тюрлю гювеч. от който нищо не става! Еле па, последното изречение! Ми, то се отнася 100% за Бойко Борисов и партийната му производна ГЕРБ. И пилетата под стрехите научиха, че на Бойко Борисов и ГЕРБ БСП и вечната Държавна Сигурност са виновни за всичко! Нали Държавна Сигурност е разтурена отдавна! Тя е скелет, кото държат в ръцете си десните политици и с него плашат гаргите! Сега ББ, като спечели идващите избори и си нареди мнозинство в НС, да забрани БСП, както наскоро забраниха символите на комунизма и да видим, кой ще му пречи тогава! Впрочем, докато не е разпуснат парламента, т.е. до края на януари 2017 г. десните, които имат мнозинство в Парламента могат да гласуват и закон, с който да обявят БСП за комунистическа и да я забранят, както забраниха комунистическите символи! Логично и целесъобразно, дори консервативно. А, консервативното в Европа и Америка идва на мода.

Тази джофра може да дава акъл само на Лайньо Радев. И на никой друг. Особено пък на РП. На него в момента толкова да не му пука, токова да му е през... та оттатък та ще слуша той Курнелия. Той с ББ не се съобразява, та с комундетата ли? РП ще си прави каквото си иска. И ще му се кефари. А аз ако съм на негово място ще направя така че на БСП да им е най-гадно.

И защо да прави сл. кабинет за две седмици и после Нинова и Радев да редят нов???

Фалита на банките през 96-97 г. Фалита на КТБ. Масовата приватизация. Инфлацията. Масово обедняване и мизерията. Високата смъртност. Всичко това е резултат от задкулисните игри на една плеяда от изчерпани политици. И тези същите отказват промяна.

Съжалявам но това е пълна глупост.БГ очевидно НЕ ИСКАТ ПРОМЯНА СЛЕД КАТО САМО 3% ТРИ ПРОЦЕНТА казаха преди месец че не подкрепят никого.Разбра ли момче. Ти требва да си доста глупав ако си мислиш че некой от тези "политици" може да иска неква промяна.Освен това което е по-важно-ТЕХ НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА КВО ИСКАТ.Те са поставени от една определена група която стои зад тех-групата която замисли и осъществи "прехода".А теа сополи -така наречени "политици" са само параван.и желев и меди доганов и костов и и боко-личната мутра на свинара от правец и нищожеството симеон...А на теа дето са от зад за кво им е промяна.Те си ВЗЕХА ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ И тъпите БГ им работат като роби.Ако некой може да иска неква промяна са потърпевшите .Тези на които онеа от зад ебават майката вече 70г.Но както се виде преди месец БГ са толкова тъпи че им е добре.Сега разбра ли.В БГ само 3% са нормални хора.Останалите са ГОВЕДА.Тъпи добитъци,които и когато могат да кажат СТИГА,НЕ ГО ПРАВАТ.

А вземаш ли предвид тези, които никога не гласуват, както и на последните избори, чиято бройка е около 50% от имащите право на глас? Ако речем, че 53% бяха гласували "не подкрепям никого", какво щеше да промени това? Нищо! Ама ти това не разбираш. И понеже 50% го знаят, затова и не гласуват.

Дунавъ тече, а Нинова стои на брега и го подканва: Течи, дунаве, течи! И няколко стотин хиляди олигофрена й вярват завалиите, че Дунав тече поради Нинова, а не че и без нея няма да си тече. Такава пародия виждам в изказванията на Нинова, която се очертава да е безгласна буква след няколко години, надявам се по-скоро да е.

А през това време от опозицията строят магистрали, пречиествтелни станции, режат ленти и прочие.