Корнелия Нинова постави новото ИБ на БСП на изпитателен срок

Председателят на БСП Корнелия Нинова постави новото Изпълнително бюро на партията на изпитателен срок и му оряза привилегиите.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова постави новото ИБ на БСП на изпитателен срок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние в Пресцентъра на Партията също с радост ще се откажем от своите привилегии. Вече няма да ползваме интернет, който се плаща от Партията, а ще заделяме от личните си спестявания. Така смятаме да продължим да се борим срещу платените писачи и да ви предоставяме ценна информация за Партията и за българия.

Тази Курнелка ще дозатрие и погребе столетницата .

Минат неминат 2-3 години след поредното катастрофално БКП/БСП правителство и БКП/БСП пак се стягат да свалят правителства и пак да управляват, разбира се катастрофално! За тях не е важно, че тласкат държавата и народа към хаос и несигурност! Но парите им свършват и трабва пак да се краде! Докато ги има престъпниците от БКП/БСП няма да има нито едно правителство с пълен мандат през следващите 200 години

Добре че избраха Курнелия Нинова, тя ще оправи Беесебето!

Че как иначе. Путкен, техния вожд така е заръчал: Товарищи, дела надо! Немедлено да се спират всякакви сондажи за газ в българското Черноморие и да си се връщаме към гоУемия шлем на Гъцо Трипера. Туй е повелятя на бащицата Путкин.

А този кирил добрев известния трафикант кирил добрев ли е-сина на николай добрев,или е друг хубавец.

Бъзикам се бе ...Знам че е същия- на кирил добрев сина.Какъвто бащата такъв и сина...Нема как иначе.Те ако не на крадци нема да са в партията на крадците

Tazi puk za kakva se izjivyava !?!

При тази показна...борбеност, на другите партии не им остава друго освен да си направят самоотвод за иазборите догодина и така да осигурят 99,99% успеваемост на кръжока Сръчни ръце с ръководител др.Нинова...

БСП пак си търси враг. Вместо да обединява нацията, пак се делим на наши и на врагове.

На Гергов с хотела дето се срути и уби ромите какво става , Ще влиза ли в затвора или по параграфа на Масларова ще му се размине .

те тия със заплати, бонуси , привилегии и екстри се оа...каха , а сега безплатно какви ще ги свършат , не е за разправяне!

Тънкото клонче на което,седи?...

ОтрязАла клонче, орязАла клоните. Единствено и множественочисло. Орязала клончето - клъцнала му разклоненията или листата.

Никой в България не се интересува от "врътките", които правят слугите на изолираната от света азиатска олигархия. Предприятията и всичко, което заграбиха под масата, могат да работят само като обслужващи звена в условията на "студената война" и колониалните амбиции на изританите от ПАСЕ. Те нямат пазар за производствата си. Зависими са и са пригодени само да използват специфичния суровинен ресурс на упадъчната територия. Управляват се от алчна и страхлива шайка с природно вродена интелектуална ограниченост, която не включва истинската цена на вложения в производството труд. С две думи - назначените псевдо-капиталисти си правят псевдо-пазарна икономика. И в най-добрия случай могат да стигнат до нивото на производството в "чукчинная" или друга невзрачна губерния в степната окупация на ВОР-ягите на Рюрик. Те рано или късно са обречени на тотален фалит в условията на истинската икономика на Света. ............... Освен това Корнелия и Данаилов, не могат да яздат кон, да карат самолети, да играят хокей, да "водо-лазят"... както "водолазят" шефовете им и да "шашкат гаргите" . Нито пък имат "шишарков" ресурс да си поддържат Хибридното Тролство .... Така че и така... Хубав ден, Приятели-миряни, аз съм тук и ви пазя (в този форум не зная как се пуска линк към песничка, за това песничката в другия форум ... и там мУдолацията трябва да отчете неделното си присъствие) ------ Goddess Ῥέα, Блонди

Чудя се какво да коментирам ! Награбилите държавната собственост по време на т.н. демокрация си точат зъбите за нови подвизи...

"Александър Симов, Бриго Аспарухов, Валери Жаблянов, Весела Лечева, Георги Гергов, Деница Златева, Драгомир Стойнев, Илияна Йотова, Калоян Паргов, Кирил Добрев, Костадин Паскалев, Красимир Янков, Крум Зарков, Радослав Гайдарски и Юрий Асланов." Корнелийке,кои от всички тези,които са изброени по-горе са...новите:)))???

Ама с етикет,за разпродажба-тотална,поради ликвидация!...

социална партия с ръководсво олигарси които не си знаян парите гергов овчаров ковачки банев и още знаини и незваини герои които ограбиха бедния български народ по времето на луканов и продължават да трупат богатства на наш гръб

Хахаха, с нетърпение очаквам да видя какъв ще ѝ отвърти опашката на гущера на тая кифла... Затова БСП никога няма да са нормална партия - защото там нищо не е такова, каквото изглежда на повърхността.

Другарите в новото ИБ на БСП са си чисти олигарси с малки изключения и нямат необходимост от заплати. Те имат нужда от ВЛАСТ, за да обединят пари и власт и по традицията в Бьесепье да смучат на входа и изхода на предприятия, учреждения и главно на държавата ни

Аз съм стар партиен член, живея бедно но нямам нищо против да ме ръководят такива заможни другари като тези които посочи др. Нинова.

Както винаги нагли и безочлеви,пълни смешковци сте ....другари!!!

много яко сте се усралЕ!!! :))))))

Циганор ли си, бе неграмотнико? Пиши правилно!

Българските комунисти нямат нийде равни, уж са атеисти ...пък са православни, от любов премират към Вожда в Русия, преклонно България носят му те на тепсия... Народе, кога ще прогледнеш за таз орисия и пак ли ще пускаш гласът си за тия червени барони и нагли боклуци обрали народа си като хайдуци?!

Много ниски заплати са получавали кияците от Бюрото.Работниците във оръжейният завод ВМЗ ги примамват със заплати ,като във Кинтекс-цели 800лв,по европейски- 400 евра.Щяли да ги получават, сега получават по малко.

"членовете на ръководството няма да получават заплати, няма да ползват служебни автомобили, бензин, командировки и телефони." То тук добре ! А къде ще работят ? На улицата ли, ще ходят пеша и няма да пътуват наникъде ? Като гледам само стари ку..р..в...и са си избрали. Браво !

А под масата-сколько,товарищи?!......

Не разбраха ли тези хора, че вече са си изпяли песента. С ограбеното от нас, сега искат да командват. Да заминават при децата си в Америка.

Това със заплатите на заместниците на пръв поглед звучи като обикновен популистки ход. Но ако се вгледаме в имената на заместниците: ами това е една типична партия на олигарсите, които са в политиката за развлечение и ако може от време на време да "прилапат" някой европроект. Напълно безсмислена, а дори и вредна партия.

Приветствам другарката Нинова за новия курс и радикалните структурни ппомени.В България никога няма да се затрие лявата идея.Прекалено сме бедни,не образовани,болни и незначителни.Някой трябва да ни представлява така,че да се усети по джоба,по хладилника,по тонуса!На телевизора вече не вярваме и голямото благоденствие от една цяла БГ магистрала не се вижда или пак чакаме следващата петилетка!

Доказателства за комунистическия, антиевропейския и просъветския- руски характер на БСП/БКП Сергей Станишев БСП. 09 Септември 2013 "...9-ти септември 1944 г. e една от най-ярките и забележителни дати на съвременната ни история... "За нас, българските социалисти 9-ти септември остава една светла дата, символ на идеали, които са непреходни" Сергей Станишев БСП. 16 Ноември 2013 "БСП (!) (не беше ли БКП?) имаме историческа вина пред българските турци за -възродителния процес и се извиняваме за това", заяви Станишев пред митинга на БСП и ДПС. След тези думи двамата с Лютви Местан се прегърнаха. Николай Малинов БСП 4 юни 2014 "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз, съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат Русия" Европейското знаме е било изгорено на събитие на БСП. 09 май 2014 "Млади социалисти палят европейското знаме пред паметника на Съветската армия в София. 23 август 2014 "Над 3000 "червени сърца" с надписи СССР и Росия, със сърпове и чукове на партизански събор организиран от БСП на поляната в Жабокрек, предаде БГНЕС". Станишев чества 9 май пред Паметника на Съветската армия. 09 май 2014 "Лидерът на европейските и българските социалисти Сергей Станишев избра сцената пред оспорвания Паметник на Съветската армия в София, за да отправи послания по случай 9 май, честван в ЕС като Ден на Европа, а в Русия като Ден на победата"

ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ТАЗИ КОРНЕЛИЯ Е ГЕННО МОДИФИЦИРАН ХИБРИД НА МИЧУРИН И ЛИСЕНКО, И В МОМЕНТА И РАСНАТ МЪЖКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ !!!ХЕРМАФРОДИТА Е ТВОРЕНИЕ НА КОМУНИЗМА !!!!

Това ли е края на БСП?

не това е краят на Борисов и герб.

Нека,да помечтаем,малко-това ни,остана...

на всеки километър 2 ..ламбо съветник на циганката курнелия ,жида станишеф е велински а монката каназирев играе в казината някъде по испания

Отдавна отпаднаха нормалните начини да се оправи държавата - сега остана само един единствен начин - лустрация до 9 коляно, всичко старо да бъде унищожено до дупка и до пепелище и всичко на нова сметка, от пепелищата да се изгради с нови хора които са морални. Хората които нямат морал или го изгубиха, трябва да си тръгнат сами или да бъдат избити. Докато има циреи да кървят и гноят, здравото също ще се разваля и плътта на държавата ще боледува. Циреите трябва да се изрежат, здравото да се опази и насърчи да расте и да оживее, а което е безогледно пропаднало, да бъде буквално изпепелено. Ето това е направил Мойсей водейки народа си в пустинята в кръг 40 години - чакал е да измре старото робско съзнание и да насърчи новото свободното да укрепне и набере сила. Това съм го казвала много пъти, всички се правят на ударени. Ако трябва да бъдат избити всички останали гнусни и компрометирани куманисти в страната, тогава нека бъдат избити, за да освободят место на новите поколения. В момента най-гнусното и най-гнойното е баш начело на държавата. Не очеквайте подобрение, докато гной се лее върху здравото и го покварява и разболява. Гнойта трябва да бъде изчистена и обеззаразена. Гнойта прехвърля заболяването върху всичко здраво. Това е чума, няма лечение с нормални средства. Резане до дупка и лустрация - безмилостна! ако трябва - до 9 поколение и всяко бебе което носи куманистическа фамилия също! Княз Борис е направил такава чистка в ранна България и е опазил крехните стръкове на новото да оцелее. Изрязал е старите болярски родове, които са искали да пазят едно отминало и нездравословно статукво. Иначе всички ще измреме, и цялата държава ще изчезне. Да избиеме който си требе и си е виновен, грабили, влачили, мародерствали - и да спасиме държавата поне!

думи , но неприложими в България....всички сме "милюцюнер - роднина". :(

Ми те герб го правят,всичко изпепелиха всичко съсипаха.

Пишман станахме с тая новата. Обра парите, че и още иска.

ако не минат изпитателния срок, ще ги прати в белене а за тези които не могат да плуват на остров света неделя още известен като болшевик, а миков направо има резервирано място в далечния исток -гулаг

Време е да освободим американския  и европейските народи от "демократичната" им тирания.След това вси4ко ще си дойде на мястото.

Мястото кое е ? Курило, Карлуково...?

Ако управляваха комунисти повод за подобни глупости ... ще са невъзможни! Антикомунизмът е болест, а болният няма шанс за здрав разум.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея : ------------------------------------- Другарко Нинова, никакъв проблем нямате ! НИКОЙ НЕ ИСКА ДА РАЗГОВАРЯ, КАМО ЛИ ДА ПРЕГОВАРЯ С ВАС ! ..................... БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за - Българския Народ - Българската Армия - Българския Президент - Българското Правителство - Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели-миряни ! ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО аз съм тук и ви пазя ---------------- Goddess Ῥέα

Първият сдал властта Плювналиев вдигна бял байряк пред Корнелия!

бял баиряк пред братовчедите на корни - цветанов и борисов

Тиквени новини Изборите показаха, че тиквениците у нас са останали около 10-11% и пак желаят тиква да ги води! Никой от гласувалите за ГЕРБ не можа да ми обясни защо го прави. Просто са като зомбирани.

пак си объркал рейса! тук е за курнелия и комунягите! потърси къде плюят борисов, не е тука бе!

Збогом! Другари и другарки...

Ше съ опрайми

Кофти, на Михов какво му беше? Такъв живот си живееха...

Мъртви души, айде на бунището!

На снимката са милионери и милиардери, забогатяли от честен труд.

особено Симов мултимилярдера Не доскиваш ли че са избрани само безперспективни и сигурни доверени и Корнелия си разчисти пътя от към импийчмант и Докопа ли се до партийната пара не я търси .Бойко ги избира такива дето без ГЕРБ отпадат веднага .С ГЕРБ са нещо без ГЕРБ нищо.Това е тактика за сигурно и спокойно откъм вътрешно партийни интриги.Миков се обгради с ярки образи и му направиха инпиийчмант.

нинова да обясни откъде има 1ч0 хиляди долара по з5 хиляди на година за четири години да плаща на сина си обучението в университета на калифорния - бъркли. бъркли е един от кампусите на универсета на цалифорня. този университет се финансира почти изцяло от щата цалифорня и е държавен/щатски университет. като такъв дава финансова помощ само на жители на щата калифорния, като чужденци и нежители на щата калифорня не получават никакви стипендии. частните университети не са на държавни а предимно на издръжка от частни донори, и имат право да дават стипендии на чужденци. частни университети са тези от бръшляновата лига - харавард, яле, и други шест университета, и доста други университети които не са от бръшляновата лига. само че бъркли е държавен, и не дава пари на чужденци

Висш държавен функционер ако няма 10 хиляди долара, какъв авторитет може да е, и най-вече ако висшите (предполага умните и успелите) в обществото не могат да си пратят децата в платено у-ще, кой би трябвало да може според теб?

това не са 10 а са 1ч0 - сто и четиридесет хиляди. почти толкова колкото е спестила от това че е орязала ражодите на колегите си от партията

Червените кхмери не разбраха, че със стари Хурви нов бардак се не прави. Същото важи и за червените кхмери- герберастите, седесарите и десебарите, за сидерастите, за циганската партия ДПС , както и за другите мимикриещи подразделения на компартията в България!

Милионерите от изпълнителното бюро, биле на заплата!!!"Наемни черно работници" на трудещите се.