БСП ще търси партньори сред всички опозиционни партии

БСП започва общи опозиционни действия срещу правителството на Бойко Борисов. Голямата ни цел е мобилизация на партията, заяви лидерът Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще търси партньори сред всички опозиционни партии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалките комунистчета си мислят,че някой ги брои за хора все още !!! Хи -хи-хи ! Как да ви броят за българи като сте си дали охранените задни части на Русия ,бе некадърни партийни секретари,дебилни комсомолци и всякакви некадърници,които само лапат и мляскат!!!

НАЙ ДОБРАТА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ Е С БУКВИТЕ СДС - БСП НА НЕЯ .......... ОСТАНАЛИТЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВАТ РЕДОВНО ПРИ ИЗХОЖДАНЕ

ЩЕ ТЪРСИ ПАРТНЬОРИ НАЙ ВЕЧЕ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ИЗРОДИ ОТ СДС И КРАДЕЦА КОСТОВ СЪЩО НАГЪЛ ИЗРОД

На БСП-то и телефонните измамници,само някой пенсионер се вързва

За мъртвите или добро, или нищо!

ЗАГЛЕДАХ НА ТЕЛЕВИЗОРА КАКВИ "МЛАДОЦИ" ПОСРЕЩАТ НИНОВА В БЛАГОЕВГРАД, И СЕ ЗАРАДВАХ, ЧЕ ИЗГЛЕЖДАМ КАТО ТИНЕИДЖЪР ПРЕД ТЯХ. УРААААААА !!!!

Мале-е-е, каква загубенячка и колко е нахъсана. Народе, Мая Манолова подмени вота и след това фалира Корпоративна банка, сега Корнелия Нинова ще подмени вота, ще фалира следваща банка. Абе тия не си ли управиха най-после положението та продължават още с ламтеж за власт с най-долнопробни методи.

Нинова, големи изцепки правиш, не се ли усещаш? Съвсем обикновенна гражданска съм, не съм трол, но ти като че ли имаш съчма в главата? Считай, че още повече ще загубиш изборите, колкото и да се изхвърляш. Много високо летиш, та не можеш да усетиш нещата. Престани да хвърляш на ляво и на дясно високопарни думи, че си смешна - народа не може да те понася с твоете демонстративно самочувствие.

Комунизмът е зло, а злото трябва да се унищожава!

че те партньорите са ясни от мандатоносителното време още!! дпс .

Лилов ги е визирал... : "...Форум, поздравен от премиера Борисов, иска да преориентира България към Изток Почти анонимна международна конференция, проведена в София, поставя изключително остри въпроси пред управляващите и обществото. Тази новина няма да я срещнете в нито една родна медия - печатна, ефирна или интернетна, в сайтовете, а най-малко в правителствените. Председателят на фондация "Славяни" Захари Захариев изчете официалното приветствие на премиера на България Бойко Борисов. Като основен организатор е представена фондация "Славяни", но ето ги истинските, иначе посочени като съорганизатори, коментира Лилов: - Институт Европа на Руската академия на науките; - Федерална агенция РОССОТРУДНИЧЕСТВО при Министерството на външните работи на Руската федерация и Представителството в България; - Фонд за подкрепа на публичната дипломация А.М.Горчаков при Министерството на външните работи на Руската Федерация; - Дипломатическа академия при Министерството на външните работи МГИМ Т.е. научната конференция е дело и мероприятие на руското външно министерство А другите съорганизатори от българска страна са също много интересни: Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД, на Светлана Шаренкова; Европейски политехнически университет - ЕПУ. (става дума пернишкия университет Университет по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ), Стоян Денчев,Димитър Иванов, Цветлин Йовчев и т.н. Национална асоциация за международни отношения Българска академия на науките /БАН/ /УНСС/.."

Ако другарката Курнелия обещае че с държавни пари ще почиваме по хотелите на БСП по черноморието през зимата ще гласувам за БСП(както едно време Макларова)

И язе и язе ако обещае ша чукна за нея бюлетината ама искам у Гръчко на морето

едно пиленце ми каза че и там БСП има хотери...на Михалевски и Янкова.

Дрогарката ша връща ТКЗСтата и АПКатата. Па ша крадеме на воля земеделска продукция като едно време. Ша си дам гласа за дрОгарката.

атова другари прехода беше мирен. Защото комунистите преядоха с крадени пари (Белене,Банките,Кремиковци,Всички държавни предприятия,задграничните имоти и сметки, обръчите от фирми,пенсионите фондове до 90г)

БАЛКАН след 90. И Костовград и т.н. и т.н. Защо така едностранчиво бе тиквета.

А познайте с кого ще се цилива Корнелия С ДОГАН ИЛИ МЕСТАН или со двамата.

и с корман !

Ще гласувам за БСП , ако някой тук ми посочи 3 успешни правителства на БСП след 1989та година.

Луканов,Жан,Орешарски..ха.ха все произвеждане на кредитни милионери и фалит на банки.

Вярва тази женица, че е подготвена да води България и че може да промени нещо в добра посока, но България не вярва. Много е лъгана България и усеща фалша и лъжат. Достатъчно е да се погледне най-новата история на България и на малко дете ще му стане ясно, че БСП е неспособна да води България и да подобри живота на българите.

В България лявата и социалната политика са исторически провалени благодарение на БСП. Колко още и за кой ли път БСП ще се упражнява с тези мантри напразно?

БСП обещава, че още един път няма да ви излъже.

Имаме Воля да....КРАДЕМ.....

И к'во ти откраднаха? Та ти нямаш и цървули!!!

Партията Станишев и Миков я редуцираха до това ниво, но може още...

Соросчета, като плюете като каруцари по столетницата, нали не мислите, че ще ми повлияете, а?! Още малко и ще взема да гласувам за банкянския пърделн-к...

В България няма леви,няма десни. Има организирана престъпна група (наречена партия) свързана с обръчи от фирми и хора за истачване на държавния бюджет и еврофондовете.

Тавагишутка Нинова има много партньори но нито тя нито те имат електорат. Проблемът на тавагишутката и партнерите и е че няма критична маса балами да гласуват за тях.

НИНОВА ДАЖЕ НИЩО НОВО НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ Корнелия Нинова БСП. 31.05.16 "Говоря конкретно за антимонополно законодателство" Сергей Станишев БСП, в. Дума. 16. Февруари 2013, брой 39 "Решителни законови и управленски действия в посокa ограничаване и регулиране на монополите" Корнелия Нинова БСП. 31.05.16 "защита на малкия и среден бизнес, за да осигурим една работеща икономика, която да гарантира приходи" Сергей Станишев БСП, в. Дума. 16. Февруари 2013, брой 39 "Незабавно да преориентираме политиката към възраждане и стабилизиране на малкия и средния бизнес- гръбнака на заетостта" Корнелия Нинова БСП. 31.05.16 "защита на дребния земеделски производител и потребителите" Сергей Станишев БСП, в. Дума. 16. Февруари 2013, брой 39 "Възраждане и насърчаване на земеделските, трудовопроизводителните и потребителите"

Станишко нокаутира столетницата, Курнелчето ще я закопае.

Всички честни комунисти да отиват в Атака!

Идеята на Нинова не е лоша, но е рано. Не е необходимо да се изразходва толкова енергия за президентски избори. Трябва стратегическо мислене. Единственото възможно е всенародно обединение на националистическа база. Недопускане на мигранти и други нашественици. Но съюз с псевдо националистите на Симеонов е опасен. Сидеров не го коментирам. Доказаният български произход трябва да бъде предимство и чест, а не недостатък. Станишев си позволи да издигне кандидатурата на някаква патка Достена Лаверн за български еврдепутат. Само националистическа и патриотична ориентация може да съживи БСП. Но не вярвам, че ще стане. БСП не разполага и с необходимия интелектуален потенциал.

накрая излиза ...че всъщност е бил заченат от БКП. И хич не ми обяснявайке за по- малкото зло.Едно зло като се наяде става голямо зло. Има и едни партии мънички такива.. харесвам ги...но виждам че и те искат да папкат от чинията на злото.. Та се чудя всъшност...струва ли си ...да се участва в играта Черен Петър..

Тежко наследство = на липса на бъдеще !

Курнелия от село Крушовица беше едно време тъмносиня седесарка.

На изборите тая лелка ще усети първата сричка от името си, хахаха

Курнелийка обявила, че ще сваля Бойко Разбойко. Ама имало един проблем - Бойко не я харесвал...

Да дава кебапчета Курнелчето и ще бъдем с БСП.

за по силна България в миролюбивото НАТО!!!

шумете дебри и балкани

немат наяждане....най-съвестни...предния отряд.. най-организираната сила /мафия/...

не можем да се оплачим, имаме много "различни" партии , та да избираме, ту на сам ,ту на там, а циганите винаги виновни! Я)))

искаме Гергов за Президент!!!

Хайде столетницата в небитието!

Курнелия ще полегне ли на кремълското джудже?

Бойко паша отдавна е полегнал и на еврогейовете в Брюксел, и на шимпанзето в бялата къща зад океана, и на султан Ердоган! Въобще той вече е изпечен професионалист в полягането!

Курнелия беше полегнала едно време на СДС Костов, разбирай на САЩ.

Ало терористите от БКП/БСП/...вие страх от бога нямате ли? 26 год.минаха, не измряхте ли?

Няма умирачка чедо.Партията е забранила всякаква умирачка докато не пипнем властта. Много сме силни сме,беззъби сме,гладни сме,жадни сме. Курнелия ни пита.Как е по правилно да се каже -Сирене не ми се яде ИЛИ Не ми се яде сирене. Не мога се досетя, ако може помогнете ни.

Измряхме ма децата останаха. Ходиха учиха по чужбина па и малко имотец такованка. Заводче хотелче могазинче. Ти добута ли до прогимназия че ми требе портиер у Бояна. А пиши деее.

за всеки, който я пожелае

тия ако още един път ни оправят - държава няма да има, както и млади хора няма да останат

То тиквата се спука да ги задържа. Три синджира роби.

частни спонсори може ли?

Абе стига сте се вайкали за БСП... това като формация трябва да изчезне от историята завинаги! Ако някой ден има пак социалисти, то те трябва да нямат нищо общо с тая крадлива номенклатура и наследствени разбойници!

Аз тъпата мутра на Бойко не мога да понасям, но ако трябва за ГЕРБ ще ида да гласувам - тъпи червенигъзовци да седят по-далече от Властта! Че от всичките комундета, тия са най-най-крадливи и вредни!

Ами то дупето на тиквата кърваво-червено бе. Моля те не се излагай .

Парламентарната ни група ще внесе няколко закона, които отразяват нашата политика за връщането на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава, каза лидерът на БСП. Е това , ако стане за две три години България по ще се превърне в Северна Корея на Балканите, Швейцария не успяхме да станем. Къде се видяло Бългаеската държава да е добър и отговорен собственик.ТАМАН ЩЕ УВЕЛИЧАТ И ЦИГАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ.

Глупаци,комунисти ако имате нещо лично водете си война някъде другаде а не на гърба на българските избиратели.Идиоти такива не разбрахте ли че народа иска развитие ,заплати,по добър живот .За Това трябва да се борите а не срещу някаква партия.

Само в случай, че си го е намразил.

Дадох си труда да прочета още веднъж бръщолевенията но Курнелия. Липса само една част - взривяване на църкви, копаене на землянки, обиране на мандри, палене на кметства, убиване на болни и ранени невъоръжени войници и праскане на казачоци. Всичко това в очакване на съветската армия.

чекай малко- ся кат дойде годишнината от Жабокрек дето убиха невъоръжени ранени немски войници и изнасилиха непълнолетната дъщеря на австрииският инженер пак Курнелия ще носи китки кат цветарка

Как така срещу ГЕРБ, та те са от едно котило......

майка БКП

Уж са от едно котило, пък квачката събира всички пилци СРЕЩУ партията на Борисов. Тука некой лъже.