Георги Първанов напусна битката за БСП

Георги Първанов се оттегли от битката за лидерския пост на 48 конгрес на БСП, съобщиха БГНЕС и "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов напусна битката за БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

farmer не говори за червените бабички защото и ти си произлязал от тях и не се радвай на това че са на изчезване защото нищо не се знае кой кога

...господа просто свикнете с мисълта ,че въпреки всичко ще ни има ...

Така и не проумяха каква беше целта на Първанов...Така и не се разбра че той искаше да започне качествен дебат в партията, да се размърда, да осъзнае че "со кротце и со благо" не може да се противопостави на безхаберното управление на герб. Мисля че се постигна тази цел.......След тази "конфронтация" в средите на БСП идва ред на преосмисляне и диалог, защото в сблъсъка с различните мнения се постига напредък..

повече не показваите този провален селски тарикат и комунистически мафиот и не пишете за него. тои е покоиник, а за покоиника или добро или нищо. не сме го запомнили с добро, затова нищо. пално презрение и забрава на жалкия агент гоце.

simeon

Каква пошлот!! И тези хора говорят за морал.Единия СЪВЕТСКИ възпитаник, другия доносник, а клакьорите до тях окаляни до гуша ( Р.Овч. Р Петков. Димитров) и куп други ГРАБИТЕЛИ. Човек да се отврати че живее между такава ИЗМЕТ.

simeon

ауауау

Много неграмотни се изказват по темата...

Kalin

Кофти.С него имаха и шанс и лице да направят нещо.Сега ББ ще има да го гледаме още сумати време.

Kalin

Жалко с него поне имах и лице и шанс да направят нещо

Работата е ясна - Първанов е видял че няма как да спечели и ще загуби с много и затова се е отказал, че една голяма загуба на тоя вот означава неговия край в политиката.

Мале мале, ами сюга? Като президент - провал. Като ловец - провал. Като политик - провал. Като виден енергетик и голям енергиен шлемовик - провал. Като председател на БСП - провал. Гоце, какво ще правим сега? Я си иди в Сирищник. Там поне няма да се провалиш (няма накъде повече).

плаховете напускат парви потаващия кораб.

тарсят се спешно кандидати за "президент" и "зиц-президент" на фалиралата бандитска фирма бсп. добро заплащане, нооо голям риск от живот зад решетките.

тарсят се спешно кандидати за "президент" и "зиц-президент" на фалиралата бандицка фирма бсп. добро заплащане, нооо вероятност от живот зад решетките.

а какво стана с агент гоцевiя проект за аидуци за барзо вазмогване (абв), алтернатива на бардака на социялните паразити (бсп)?

Голям праз! Принципно голяма разлика между големите ни партии няма. Всичките целят едно и също нещо - да ни използват за лично облагодетелстване. герб направиха или се опитаха да направят нещо малко по-полезно за страната, колкото да ни хвърлят прах в очите. За мен бсп=герб=бкп.

1chovek

Подкрепям (макар и да ми се иска да не беше така)

парадоксално, но наи отявлените крадци и мошеници говорят за чест и морал, които изобщо и'м липсват. тази разбоиническа формация на лумпени и бандити отдавна трябваше да се забрани сас закон като криминална и тварде опасна за балгария, а главатарите и начело с агент гоце трябваше да бадат осадени и вкарани зад решетките до края на жалкия си и престапен живот. ако парламента не направи това сега, агонята на балгаря ще продалжи до фатален краи.

Аз пък, с ръка на сърцето, се отказвам от званието:"Велик майстор" илюминат и масон. Освен това се отказвам и от званието "Генералисимус" и "Най-велик ловец на архари", отстъпвам последното на агент "Гоце". Изобщо, отказвам се от всички звания и титли, отстъпвам ги на Станишката. Включително и Азер Меликов, щото не си падам по педали.... (И по комунисти също)....

нико

Aми то за такава борба се иска мъжка воля .. видя гоце , че ще загуби о даде отбой , типична к-----а постъпка :)

той станиш си знае как да шантажира,и тоя няма къде да мърда!!! хахаааааа

valentin

Другари ...просто не ставате !!!