Коментари - Добрев: След 10 г. ГЕРБ Габрово е намаляло с 10 000 души | dnes.dir.bg
назад

Добрев: След 10 г. ГЕРБ Габрово е намаляло с 10 000 души

"10 години Габрово се управлява от ГЕРБ. За 10 години градът е намалял с 10 000 човека”, заяви водачът на листата на „БСП за България” в Габрово Кирил Добрев.

Обратно в новината

Коментари - Добрев: След 10 г. ГЕРБ Габрово е намаляло с 10 000 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За онези, които не си спомнят или искат за забравят ще напомня, че от 1999 до 2007 година Габрово се управляваше БЕЛЧЕВ и БСП тогава беше върхът на миграцията от Габрово около 600-700 души на година. Намалението на населението при ГЕРБ от 2007 до 2017 година е повече резултат на демографската криза. Умрелите ще бъдат с близо 800 повече от родените в Габрово през тази година.

бащата на Добрев, К. Добрев : след 1944, смяна на парите, отнемане на народа земята и в ТКЗС, жителство, ергенски данък, лихвоточки и неть жилища, с години ползване на парите на отрудените хора, чакане на лек автомобил по 15 и кусур години, ползване на парите от държавата, много са небивалиците на комунистите, внасяне в ДЗИ, всеки месец по 24 лева, при заплата 100 лева, и на 18 години 2400 лева, доста пари са били, но след демокрацията получихме 80 лева, всичко по времето на управляващите бкп/бсп. ограбиха народа и сега се гласят пак те. нищо против, но наблюденията ни са в отрицателна посока. все се назначават по места пенсионери. да ходят другаде. като са толкоз умни, имат пари, бизнесмени, да отварят работни места, ама така е по лесно курнелийка. стефчо, томата, сергейка, над 55 годишни са, а знае ли тя колко млади точно заради комунистите напуснаха Родината си, или не ви пука, ама ще дойде време и народа ще ви натресе там където ви е мястото. всяко нещо има край, ГЛАСЯТ СЕ ПАК ДА КРАДАТ, и едните и другите, а народа че е недохранен, изнервен, младите работят по за 280 като пазачи, някои и за това няма, а на запад теглят кредити и заминават, и оставят на старите си родители да им погасяват кредити и всичко що има и накрая и те гладуват, а сме работили много, роби при соца, безпарични при демокрацията, при соца имаше пари стоки нямаше, а сега стоки има, а пари няма. не се оплакваме само ви напомняме, както казват юристите, колкото повече се сменят депутатите, толкова по зле... не съм еродиран човек, не съм чел дебели книги, но съм очевидец, наблюдател и нито мога да потвърдя нито да отрека думите на юристите, но по вярвам на юристите, а не на вас депутатите. ЛОШОТО СВЪРШИ ИДВА ПО-ЛОШОТО. пак кражби, пак теглене на кредити, пак оправдания, че Бойко бил крадец, и такива от този род, а първо си вижте вази, и тогава плюйте по ББ. Не че той е цвете, но вие от 1944 до ден днешен сте на хранилка от данъците на народа и това е партията бкп/дс/доносници

То 17 г и преди това 45 г БКП-то като управлява ,Габрово и стратата направо цъфтяха.., абе Бойко иКостов са виновни, ние сме чисти и непорочни като сълза...

Габрово, гледайте да не се излъжете по това, че пустинята Сахара ще ви се види оазис. Държат вече и армия и полиция и докато не оберат всичко до шушка няма да мръднат. Това е БСП, наследницата на БКП, дошла с терор и руски бутуш насила в България- да не се заблуждаваме.

Кирил Добрев е трол на Решетников. Тролят из целите Балкани, защото ни завиждат, че сме добре, а те са зле. И искат и на нас да ни го направят. Просто клатят властта навсякъде, за да си правят каквото искат.

Откакто свалихте втори път правителството смао убийства, самоубийства, пътни проишествия. не ви ли идва нещо на ум? И тази стара муцуна сега с нови обещания ли излиза? Ами покажи досега какво си направил? Защо лъжете хората, нали живеем в капитализъм? Държавата се занимава с публичните средства, а корупцията се оправя с промяна в Конституция и отзоваване на всичките ви съдии, прокурори и тн. и назначаване на нови. Системата е капитализъм и там не можеш на накараш частника, които сте вие милионери имилиардери да дава висока заплата. Там само инициативният, здравия и умния може да успее/ може и да не успее/. Защо хвърляте прах в очите на хората? Ще намалеят разбира се. Измрели са старите хора, младите ги няма- те са навън, като синът на Корнелия и всички комунисти- чуждопоклонници.

Киселите герберски троловае изпълзяха от смръдливите си дупки

Буржоазна партия ли е БСП ? Милионер ли е Курчо Добрев? Баща му пиандура ли беше ? Как Курчо натрупа финансови еквиваленти-с думите "Еб.х го и народът"!!!

кой ги говори тия ПРИКАЗКИ - КИРИЛ ДОБРЕВ- ТРАФИКАНТ НА ВАЛУТА, ПОГУБИ НЯКОЛКО ЗАВОДА В ШУМЕНСКО ЗАЕДНО С ДИМИТЪР ДЪБОВ И Т.Н. .......

А 10 години преди ГЕРБ в Габрово имаше 5-6 работещи заводи,където работеха,почти,всички габровци.Вие,червени престъпници,унищожихте цялата индустрия,не само на Габрово.Къде ви е моралът за да задавате профанският въпрос за напусналите хора.Престъпници с голи обещания.

А след червената чума, която се готви да вземе властта и на която тиквата е ученик, ще намалее до 90%!

И тоя лъжец като шефката си, лъжата е заразна. Но доказано вече не работят, времето на Гьобелс беше друго.

Ето на това се казва фалшива новина! Той кирил Добрев може да говори глупости , но не вижаме защо журналистите ще повтарят измислеците на пртийните ндльгвания.

Кирчо е прав!С много пот и сълзи успя да спастри някой и друг милион.

герберското жуже рецитираше глупотевинити на бибитко!

Тоя се появява в Габрово само по избори,но итова стга на тукашните близачи да му олижат не само д.пето!!! На снимката са само найизявените.

Мачкай Кирчо! Тролислав Дончев изгоре!

Просто от 10 сме в ЕС и всичко по читаво се изнесе да работи там, защото родните червени "бизнесмени" се опитват с трици маймуни да ловят

Заплатите трябва да се изработят! Не са ви виновни бизнесмените, производителността ви е ниска.

високо производителна техника а не в имоти и автомобили.

Добре де, ама това не са ли обещания, които трябва да дава кандита за кмет на Габрово? Боли го кура този парашутист, какво ще се случи с града след изборите. Боклуци!

тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Като си спомня насраната ти физиономия, когато те бяха хванали да правиш контрабанда... 90-те години. По югоембаргото. А сега си се изпъчил и сееш наляво и надясно мечти. Лъжете бе, момче. Лъжете и окото ви не потрепва! Патологични лъжци!

Учил съм в Габрово. Там демографската криза е от време оно, ама язък за хубавия град, унищожиха го всички, които бяха на власт там.

минаха СДС (Зеленогорски), БСП (Румен Петков), ГЕРБ кметове - вече сме под 100 000 (реално под 70 000 от 150 00 преди 89-а) и сега кметът седераст ще затваря - познайте - след изборите, рзбира се - 2 училища, вкл. родното ми! Изводът е, че за всички маскари не трябва да се гласува!

всяка седмица дават по тв какъв чудовен икономически ръст имаме, а Габрово е сред "Клъстерите" - каквото и да значи това - демег цъфнали и вързали... Нямат кадри даже "бизнесмените" - а те кадрите изтичали... що бе?- кои ми с..а в гащите - щото давам африкански заплати!

за ГЕРБ, все пак мисля, че преди години те се опитаха да направят нещо по въпроса - електронно правителство (мечта на Плевналиев), деконцентрация на власта - беше предвидено някои агенции и дори министерства да се преместят във Варна, Бургас, Пловдив... И какво - огромна съпротива, викове, сълзи... Орешарски тази работа я спря, вместо да я продължи. Така, че Добрев да не приказва глупости. За обезлюдяването на страната най-съществената роля играе БСП и ДПС, чак тогава идват и другите "десни", които не можем да наречем безгрешни и некорумпирани.

Това с поговорката - трети път майка и баща, за ГЕРБ свърши хубавото време, оттук насетне ще почнат да си броят и стотинките след изборите, защото народа ще ги изпрати в шеста глуха!

Не че Мутрата струва - затвор и даже обесване за него. Но само да питам...с колко се качи населението на Габрово когато БСПарите беха на власт?

Това не са мои думи (Уви, не съм толкова умен). Каза ги проф. Иванов в едно предаване по телевизията. (Мисля, че беше преди 2-3 години при Цветанка Ризова). И понеже неуважваният от мен К.Добрев ще попита - "ама как?" и тук ще използвам отговора на професора: " В КЛАСАЦИЯТА НА 20-ТЕ СТРАНИ С НЕГАТИВЕН ДЕМОГРАФСКИ РАСТЕЖ, 19 СТРАНИ СА БИВШИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СТРАНИ. ЕДИНСТВЕНОТО ИЗКЛЮЧЕНИЕ Е ЯПОНИЯ." То се знае България, Русия, Беларус и прибалтийските страни са водещи в това отношение.

Гледах дебата, който беше демонстрация на добро възпитание от страна и на двамата участници. Кой какво каза - чухме. По-важно е какво казаха гражданите на Габрово - няма икономика, няма работа за младите хора и те продължават да емигрират в търсене на реализация. Очевидно трябва да гласуваме за личности, а не по партийни пристрастия. Иначе продължаваме по същия път, който води към нищото.

Дойде време, заек вук - ГЕРБ да оноди!

Население Габрово 2001 година - 67 350 души 31.12.2015 година - 54 950 души ----- човека е прав. Повече от 10 000. 13000 души официално. Неофициално още повече. Ние се топим като нация. В провинцията си жив-умрял, разликата между столица и провинция се увеличава, както разликата в заплатите между столица и провинция, така и разликата в стандарта на живот, в трудовия пазар, в икономическия растеж, в инвестициите, всичко... Ако се продължава с тая пагубна политика за провинцията ни не ми се мисли след още 10 години как ще е. Независимо как се казва партия, повече с тая политика за провинцията не може.

Ами всички селяндури от ГЕРБ, бързо забравиха от къде са дошли и от къде им е корена, все пак трябваше да помислят и за своите съселяни от геадчета и паланки, а не само когато дойдат избори да развързват торбата с лъжите!

Всички които гласуваха за генерал Радев, на изборите сега ще покажат червен картон и на ГЕРБ.....отвращението от ГЕРБ е толкова голямо, че тази партия ще се изпари като зарската!!!

Koмунделите нямат равни в наглостта си !!

Това не е нищо - Враца след 20 години БСП - намаля с 40 000....

Там петилетката е за 3.

Зомбираните комунисти -престъпници ги чакат вампирясване и до девето коляно всички в ада !!!!!!!!!!!

След 10 години управление на ГЕРБ, София се увеличи със 100 000, Бургас с 20 000 и Варна с 20 000. Нещо с което никоя червена община не може да се похвали.

...и България намаля с 1 милион.

Ако ги оставим още 5 години да управляват, няма да остане нито едно село в България, ще останат само изброените от теб градове.

Без Паника

И как ще остане село, след като в селата управлява БСП?

добре че дойде герб че да се оправи малко тази държава. само знаете да крадете бсп. нещастник. този от горе гледа.

Да бе да, те ГЕРБ не крадели...скоро бях в Габрово, все едно бомба е паднало, хората са мрачни и замислени за насъщния си с по 400 лв. заплати и то хора с висше образование, това е от "доброто" управление на ГЕРБ!

Ало! Преди няколко години в центъра на Габрово, в Янтра се изсипа една бетонна подпорна стена, за която гологлавият красавец, в качеството си на кмет, беше изсипал няколко милиона. Оправданието - голяма работа, финансирано е по проект на ЕС. Медиите тогава - все едно не се е случило.

Контрабандист от с потекло от партията.

Този грозник е един от най - големите хайдуци и крадци в БКП !!!!! По - голям е дори от вещицата Нинова ! Да му се ударят 10 000 тояги на голо в центъра на Добрич на почивки. .

Гласуваш за БСП, получаваш ДПС !!!!! ДОКАЗАН ФАКТ ВЕЧЕ 3 ПЪТИ!!!!! Опичайте си акъла ей...

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш задълбочаване на мизерията. ДОКАЗАН ФАКТ ВЕЧЕ 2 ПЪТИ!!!!! Опичайте си акъла ей...

А не казва за 30 000 дето намаляха през БСП-ДПС и БСП-НДСВ-ДПС.... все с ДПС.

При Гроб е България намаля най малко със 2 млн., не само Габрово. Герб това е най гадна болест на България.

По времето на БСП намаля с 6 милиона.

Ох мамин златен огладняхте ли?А тебе като те хванаха на сръбската граница с куфарче долари разследване имаше ли?

А защо Тиквата лъже, че Визите за Канада били падали?

А то на майка ти гащите паднаха

Такива са световните тенденции от 100 години, сигурно. Съсредоточаване на населението в големите градски центрове и автоматизирано и промишлено селско стопанство, т.е. прехрана. Коле, айде, друм. Ако може и партийните ти домакини.

При тази свръх централизация всички пари отиват в София и затова там населението расте!Моделът на управление на България е тотално сбъркан и във външен и вътрешен план!За съжаление и могъщи външни сили, са за интерсовани това да е така!

А бе другарю, хората в Габрово не са пък чак толкова глупави, че да ти вярват. Ти пред възрастни хора ли си го говорил това, или пред деца?

Рейгън - враг номер едно на Тутраканската селищна система!

ДЪРВЕНИЯ ВИНКЕЛ КИРЕ СОЦИАЛО ЕМБАРГОВЕЦА ЛИ ЩЕ ПРЕСТАВЯ ГАБРОВЦИ??

Тази крива мутра ще им направи деца на тези от Габрово....Боже, избави ни от тези гадове!!!!