БСП с ”12 червени линии” на управление

БСП са очертали в платформата си 12 червени линии, от които няма да отстъпят. Кампанията им започна под звуците на симфоничен оркестър и на по чаша вино.

Обратно в новината

Коментари - БСП с ”12 червени линии” на управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама всички отдавна знаем, че редовно шмъркат по няколко линийки тези от ръководството на най- загробващата партия в Родината ми! Шмъркат, и после нямат идея след това на кой свят са. А след 12 ли нии... пък хич :-) Нещастно, комунистическо котило!

Загробваща е, напълно съм съгласен, но не е НАЙ-загробващата! ГЕРБ гордо държи това определение и не го пуска!

свещеници, напр. този в Саранци и др.

Умствено изостанали боклуци, които дори не са се научили да говорят като хората. Затова пък могат да лъжат и крадат.

Тука пратените гербери са се юрнали, да изпълняват нормата. Е да сравнят с техните линии: - либерален пазар на тока т.ел пълнене торбата на ЕРП, американците, Златев, Бориславова, С. Дончев и т.н., - пенсионна реформа - т.е. плащаш осигуровки за пенсия, но не доживяваш да си ги получиш; - реформа в здравеопазването - пакети от здравни услуги, съобразно осигуровките т.е. както в САЩ, ако не ти стигат парите умираш ти или детето ти съвсем законно; - образование - който има пари да праща децата си в чужбина; - индустриализация - не ни трябва и ТАКА НАТАТЪК

Глупако, какво общо има ГЕРБ или някой друг тука. Става дума за комунистическата тъпота, продажност и лицемерие.

Даа... много добре си му го казал на тоя умствено ограничен тъпак! Лошото е, че тоя тъпак утре ще иде и ще избере пак тея мърши да са отгоре.... Иначе- нека си е тъп колкото иска.

Нещастници, надъхват се за поредните лъжи и демагогия, с които да ловят нискообразования си електорат.....

Разговор м/у червени: - Къ-къ-дее учи-чилището за-за тиия, детото за-заекват? - Ама защо ти е учиуище, ти много убаво си заекваш. Бегай с Маноуова на протест.

Браво, достоен си за лидера си! Интелект, оригиналност, мисъл просто струи от това, което си написал.

Да си..., ти пък за какъв интелект претендираш!? За да подкрепяш т. нар. социалисти, трябва да си кръгъл идиот.

Гербаджийска работа - да се подиграваме с на хората говорните дефекти, да си обиждаме собствения народ и да работим за себе си и за ПАРТИЯТА а не за народа и държавата....

Всъщност имат само 3 линии - лъжи, кражби и измами.

"БСП са очертали в платформата си 12 червени линии, от които няма да отстъпят". 1. компрометиране на правителства, министри, депутати, политици. 2. Флашки и други звукозаписи от аноними източници от ДАНС. 3. Платени тролове по форуми, 4. платени статии и репортажи по вестници и телевизии, ПР-агенции. 5. Омаскаряване, 6. орезиляване, 7. дискредитиране, 8. Шантаж, 9. диверсии, 10. провокации, 11. шпионаж, 12. саботажи

Иде ми да ви тегля 12 червени леви , само доброто възпитание и цензурата ме спират! Айде на изборите около и под 10% .

На сто години и "червеното изворче" още не е пресъхнало..брях...брях, още пуска "червни линии"! При нормалните жени най-много около 50 години и..край...суша!

Сега пък червени линии. След опорните точки - червени линии. Тия са се смахнали напълно, но жалкото е, че много хора им вярват с преданността на мазохисти. Сигурно идеята е пак на др. Кутев.

бсп са на 12 бели линии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЛИЦЕМЕРИ Срам нямате ли? Съвест нямате ли? НЕ ВИ ВЕРВАМ!

БСП-фирмата или ГЕРБ с асфалт паша и пица без брашно или ДПС- шекерлия турско кафе по мекия път към халифата!!!На тези "Избори"националистическите партии ще поднесат голямата изненада защото напипаха пулса на гаснещите в мизерията!!

Тези червени линии са като оставените от гол охлюв - гнусни!

Някой левак да си гласува за такава програма, но точно тези простотии не са ми по вкуса.

Като гледам колко "много" коментари има тук за партията БСП/Евророма, то работата е ясна - за покойник или добро, или нищо :)))

Обичайните тролски паразити!Много си е добре столетницата,не и бери грижа,една Мутра ти остана и чакай пак "дъ тъ оправи"!

ДОЛУ ГЕРБ , НАТО , САЩ , ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ВИРУСИТЕ С КОИТО ПРЪСКАТ ОТ НЕБЕТО НИ ДА НИ ЗАРАЗЯВАТ . ТОВА Е ДЕЛО НА МРЪСНИТЕ ЯНКИ .

ivo10

Алооооо! Електронния микроскоп, пак ли цапаш форума.

12 червени прашки и непричтна миризма на корупция и коминтерновски далавери не ! това ми е познато много добре ;(

трупа стаж за европейска пенсия ... и мисли злото на България и за комисионни от азиатската империя ...

Само ги погледнете на снимката - лъжец до вреслива кокошка до пияндурник до охранен шопар.

И какво са излъгали,това си беше добро управление,започнаха да решават проблемите,да не мислиш че Мутрата става за нещо,освен да глади егото с простащини и насилие и никаква грижа за другите!

Е,хубаво,може и повече ангажименти,няма разделителна линия между ляво и дясно,важни нуждите на страната и гражданите,икономическото развитие,иновации,така че колкото повече ,толкова повече,хайде дерзайте,изобщо да не ви пука!

ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ,ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ,ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ.......

последните идиотщини на ГЕРБ и техните "обещания ",БСП-няма да имат нужда от кой знай каква предизборна агитация.Герберистите сами ще се закопаят.

Абе туй червения трол не е като човека! В момента се коментират червените бабички, ама нали те са скучни, дай за тежест да включите и ГЕРБ. Правете си вашите простотии! Нямам нищо против. Защо все се нареждате и опитвате да мерите ръст с ГЕРБ. Ами много смешно стоите така. Ниски стари и елементарни.

Към настоящият момент в политическото пространство няма нито една партия, която по един или друг начин да не се е възползвала от облагите на властта и не е направила нищо за укрепване на държавността, пресичане на отявлените, граничещи с криминални, насочени срещу народа и държавата действия на всички властимащи. Това се отнася и за новото партийно отроче ББЦ на Бареков, защото това е финансирана, лансирана и управлявана от други партия, а Бареков е само актьорът на сцената, но не и партиен лидер. Не бих гласувал за никоя от борещите се за власт партии и партийни групировки (коалиции), защото до сега не са показали нищо, с което да са заслужили да управляват страната. Остава открит въпросът, какво би станало ако всички недоволни българи не гласуваме. Видно е, че това няма да спре предопределените, от вън, партии да запълнят (чрез закупени гласове и фалшифицирани изборни резултати) политическото пространство и да продължат да управляват страната в ущърб на собствения си народ. За това, трябва да се гласува, но не по цветова партийна пристрастност, само след внимателно проучване и сравнение на това, което говорят и това, което са направили до сега. Лично аз няма да дам превес на ничия партийна линия, а на това което е направено до сега и на възможностите на всяка партия да направи каквото и да е за вбъдеще.

Заради електорални единици , които не гласуват ни управлява али реза от сараите . Защото кадъните от анадола гласуват под строй .

БСП-партията на неграмотните,простаците,циганите и терористите!!!Ако се чуствате такъв,гласувайте!!!

Къде видя в БСП,неграмотни,терористи,простаци,ама ти си психопат,тежка форма!

А с кои гласове се добраха до властта? Абе ти не виждаш ли какво става или и ти си трол червен?

БСП с 12 червени линии на управление! Факт или илюзия! 1. кокаина не е червен! 2.по 3 линии на вечер! 3. на 4-въртия ден БСП - без гориво! Извод: - Комунист без дрога не лъже и заеква!

70 години комунистически, победни, 70 години по-бедни.

Много утайки,много фурнаджийски лопати.Иво И.;Бож.дар;Блюдолизец Храбър,,,Всички са за измитане,лошото е ,няма нито един за избиране

Видяхте ли как съм ги измайсторил "12 червени линии", възхищавам се от себе си. Ще ги разплача направо балъците. Хайде тролчета, изроди мои, въртете 12- те линии от които няма да отстъпим, пък после аз ще им извадя душата на балъците с памук.

Нова -бедна кампания, нова-социална политика, нови- по-скъпи костюми.

Вярвам на БСП, че ще бъде социално чувствителна партия, защото само БСП доказа че е такава.Само за една година във властта, БСП успя да разруши една системна банка и да направи хората с вложени пари в нея зависими от социални помощи. Това е една голяма крачка към всеобщо равенство, към всеобща бедност. Само времето не достигна за да се справи и с останалите, банки, остатъците от хазната и всички други неща и места където има пари, които дразнят произведените от българския комунизъм бедни и така да има социална справедливост, тоест, никой да няма пари, освен избрани хора от БСП.

Е трябва да си пълен идиот или да мислиш хората за балъци!И как БСП унищожи една частна банка с която няма нищо общо!Искаш да кажеш че парите източени от Василев в негови частни фирми,телевизии,вивакоми,предприятии и разни да ги прехвърлиш на БСП,въпреки информацията от прокурорските разследвания,квестори,направо си жалко лигаво тикве,без мозък,обичайните долнопробни гейберунделски изопачавания,щото Мутрата иска искала кокала,та да лъжем на поразия!Кратуни кухи!

Bell

С какво ще я правите тая социална политика, като сами признавате, че България е бедна? Данъците ли ще пипате, осигуровките ли? Пробвайте. Ще ви изхвърлим този път с шутове от Парламента и МС.

Още поне 15 години ,БСП ще пътууува ,........все по-НАДОЛУ...

Лошото е,че си прав.Станишко толкова провали БСП,че и Ухото не може да го компенсира.Марш Станишко на бунището на историята

Какво обещахте ,какво стана?

Проблема не са партиите, а системата която позволява да се превръщат в търговски дружества.

Това за неотстъпчивостта и червените линии го разбрах! Това, което не ми е ясно е: Защо не се вижда на снимката кой държи кофата с вазелина!?

На снимката едни печени хитреци.

Отдавна са преминали червената линия на моето търпение, за другите незнам.

Най-вероятно става дума за 12 червени лъжи, но защо 12? Но защоооо 12?

Не е вярно, че в БСП нямало промяна. Вероятно, би могла да е и по-голяма, но те вече осъзнаха пагубността на постоянните отстъпки пред ДПС в името на компромиса на всяка цена! Сега вече обещават да не отстъпват от тези 12 точки и аз им вярвам. Предишния път оттъпиха пред ДПС за подоходното облагане и за ядрената централа в Белене, но вече няма да се излъжат повече. Аз им вярвам и ще гласувам за тях. А иначе за Герб на Боко ли да гласуваме, които са невежи, груби и нагли? Или за реформаторите на Кунева и ДСБ като ясно помним, че именно Костов от ДСБ и неговото... още управление разпродадоха на безценица предприятията, продадоха и допуснаха да се фалира авиокомпанията Балкан, продадоха продажно ТЕЦовете в Марица-Изток и т.н. А Кунева мижитурно клекна и допусна затварянето на годните и сериозно подобрени блокове 1-4 в АЕЦ Козлодуй? Или за наглото ДПС, което разчита все по-малко българи да гласуват и на тази база да вземе все по-голям процент от гласувалите, за да превземе България? Или за ББЦ на Бареков, който само приказва сладки приказки, но не пропуска да сложи себе си и приятелката си на избираеми места в по две избирателни листи, та освен евродепутат да станат семейно и депутати, та да цицат... При цялата тази мила родна картинка все пак БСП предлага най-приемливото!

И М.Миков е от семейството на СЪСЕЛИТЕ .... По-добре беше Станишко да си остане ,...ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА ...НЯМА ЕЛЕКТОРАТ ,ИЗБЯГАЛ Е .

а вторник-70 години " под игото".каква гавра,бедни ми народе......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Към честото споменаване на България, социалситите трябва да прибавят две неща които задължително ще постигнат. Че за пореден път няма да излъжат и за пореден път няма да направят коалиция с ДПС.

ivo10

И не можах да разбера какви са тия 12 чревни линии? Ще стимулират сюргюна в населението след изборите или значи нещо друго?

Бъдещите им костюми ще са в рае и се борят да не е познатото сиво затворническо рае, а червено, но няма да ги огрее.

Тежко и мъчително е да се четат подобни "новини", за българските социалисти. Те от много десетилетия са далеко в ляво и настрани от истинските проблеми на своя народ. Те от много десетилетия водят война против народа си в полза на чужд народ и на груповите си партийни интереси. Тяхното "лице"са обтекаеми и нищо не означаващи изречения, в които се споменава България за първосигналните, а обртаната страна на "лицето" им е грабежа и разрухата които докараха на Родината си и народа си.

Оня плазмодий,дето ви скапа партията- Станишевото копеле ,се спаси тихо-тихо...Поне да бяхте му теглили една на изпроводяк...Ама нали и вие го крепяхте!