БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София

В партийната дискусия е било изтъкнато, че много хора с "дясна политическа ориентация" заемат ръководни позиции в общината и реално "БСП не управлява"

Обратно в новината

Коментари - БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кака Курни още и не е затворена на 4-ти километър?

Не закачайте Корнелия. Нека си довърши започнатото. Малко остана.

Този човек изглеждаше твърде свестен, за да е от бсп. Добре съм го преценил :)

Поредният тарикат, който е измамил избирателите си и сега се мъчи да осребри максимално позицията си като сложи само свои хора и така се прави на самостоятелен. ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОГРАНИЧЕНИЕ НА МАНДАТИ ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ - ОБЩО не повече от 2 мандата. Защото не само в провинцията, но и в големите градова там са големите далавери и несправедливости. Някои местни феододали вече имат пожизнени позиции на своите роднински кланове и корпоративни организации.

Хубаво ще е да се проверят назначенията и конкурсите в район "Изгрев"... Иначе е ясно - кандидатура за ново мандатче.

Другарката Нинова нали започна уж да ги обединява, а продължава с изключванията. Тая съвсем се забрави…столетницата се затрива ,а като като се покаже мазната физиономия на Корнелия, значи манипулациите и лъжите започват. Защо не опита да се махне и тогава да видим резултата на партията! Да не е луда???

Изключили са в Изгрев, който са най-големи противници на Нинова. ... Странно би било тя да почне да го защитава

Решението е било взето от местната организация на социалистите ... Устава на дядо Благоев казваше, че само първичната партийна организация има право да изключи член. Значи, който те е приел, само той може да те изключи. За да няма саморазправи в партията. Но явно времената се смениха. И правилата също. Или някой ги смени за по-удобно. Здравей, Корнелия !

Тя простотията и глупостта вървят ръка за ръка с лъжата и манипулацията, незабравяйки обаче с някой друг да си забършат далаверите.. Накривили му капата, че реално са доказали как не е не поредната им мижитурка,

Като жител на Изток, смело мога да кажа, че този човек направи много за квартала. Тротроари, осветление, ясла... Строи и една църква в градинката на КАТ, но герберастите от СО и Фандъкова нарочно бавят работите, за да не бъде завършена в мандата му. А това, че вече не е обвързан с феодалните паразити от БСП е чудесно. Ако се кандидатира като независим, бих гласувал за него.

Точно! Долу лапите от кУрни бе! Ей, да не съм чул!

Кой не слуша как ви Куррррнелия така става. Тази “патриотка” ,този “слънчев лъч” в политиката това вдъхновение за младите е като строга господарка със страп он. Ако не я слушкаш слага стрп она и … Комунисти Уотсън кво да ги правиш

Този нагъл популист вече си търси нови покровители - по примера на дани тъпото - белким успее още поне 4 годинки да блажи на общинската кьор софра - нооо , няма да го огрее !

са канибали сър

Бре, щом е направил всичко това ще взема да гласуам за него.

Кокала. кокала е важен за Курнелия. На нея за Партията не и пука

Позор за устава на БКП!!!!!

Срам и позор за Корнелия - тя наистина ще свали гласуващите за партията под 4%. Докторът е изключително читав и кадърен човек - за разлика от остатъците в управлението около "лидерката"

Никой нямаше да е чул за Георгиев ако БСП не го бяха направили районен кмет.