БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София

В партийната дискусия е било изтъкнато, че много хора с "дясна политическа ориентация" заемат ръководни позиции в общината и реално "БСП не управлява"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой нямаше да е чул за Георгиев ако БСП не го бяха направили районен кмет.

Срам и позор за Корнелия - тя наистина ще свали гласуващите за партията под 4%. Докторът е изключително читав и кадърен човек - за разлика от остатъците в управлението около "лидерката"

Позор за устава на БКП!!!!!

Бре, щом е направил всичко това ще взема да гласуам за него.

са канибали сър

Този нагъл популист вече си търси нови покровители - по примера на дани тъпото - белким успее още поне 4 годинки да блажи на общинската кьор софра - нооо , няма да го огрее !

Кой не слуша как ви Куррррнелия така става. Тази “патриотка” ,този “слънчев лъч” в политиката това вдъхновение за младите е като строга господарка със страп он. Ако не я слушкаш слага стрп она и … Комунисти Уотсън кво да ги правиш

Като жител на Изток, смело мога да кажа, че този човек направи много за квартала. Тротроари, осветление, ясла... Строи и една църква в градинката на КАТ, но герберастите от СО и Фандъкова нарочно бавят работите, за да не бъде завършена в мандата му. А това, че вече не е обвързан с феодалните паразити от БСП е чудесно. Ако се кандидатира като независим, бих гласувал за него.

Тя простотията и глупостта вървят ръка за ръка с лъжата и манипулацията, незабравяйки обаче с някой друг да си забършат далаверите.. Накривили му капата, че реално са доказали как не е не поредната им мижитурка,

Решението е било взето от местната организация на социалистите ... Устава на дядо Благоев казваше, че само първичната партийна организация има право да изключи член. Значи, който те е приел, само той може да те изключи. За да няма саморазправи в партията. Но явно времената се смениха. И правилата също. Или някой ги смени за по-удобно. Здравей, Корнелия !

Изключили са в Изгрев, който са най-големи противници на Нинова. ... Странно би било тя да почне да го защитава

Другарката Нинова нали започна уж да ги обединява, а продължава с изключванията. Тая съвсем се забрави…столетницата се затрива ,а като като се покаже мазната физиономия на Корнелия, значи манипулациите и лъжите започват. Защо не опита да се махне и тогава да видим резултата на партията! Да не е луда???

Кокала. кокала е важен за Курнелия. На нея за Партията не и пука

Хубаво ще е да се проверят назначенията и конкурсите в район "Изгрев"... Иначе е ясно - кандидатура за ново мандатче.

Поредният тарикат, който е измамил избирателите си и сега се мъчи да осребри максимално позицията си като сложи само свои хора и така се прави на самостоятелен. ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОГРАНИЧЕНИЕ НА МАНДАТИ ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ - ОБЩО не повече от 2 мандата. Защото не само в провинцията, но и в големите градова там са големите далавери и несправедливости. Някои местни феододали вече имат пожизнени позиции на своите роднински кланове и корпоративни организации.

Този човек изглеждаше твърде свестен, за да е от бсп. Добре съм го преценил :)

Кака Курни още и не е затворена на 4-ти километър?

Не закачайте Корнелия. Нека си довърши започнатото. Малко остана.

Точно! Долу лапите от кУрни бе! Ей, да не съм чул!