БСП издига Кристиан Вигенин за председател на Народното събрание

Той е изключително подготвен, можещ, знаеш политик и би бил един добър председател на парламента, каза Атанас Зафиров

Обратно в новината

Коментари - БСП издига Кристиан Вигенин за председател на Народното събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурченцата нямат край!

Не обръщайте внимание, това е от скука!

ТОЯ МОШЕНИК Е ЗА ЗАТВОРА, А НЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА..... ТОЯ МЛАДЕЖ, ДАЖЕ НЯМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ..... ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ТОЯ ДА ПИША, ЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО......... P.S. ПИТАЙТЕ ГО ТОЯ , ИМЕННО ТОЯ, КОГА ПОДПИСВА НЕЩО, ЧЕТЕ ЛИ ГО ИЛИ СЛАГА ПОДПИС В ЗАВИСИМОСТ ОТ НЯКОГО ИЛИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСТРОЕНИЕ.................??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Този не е Вигенин. Този е Майданин, Кристиян Майданин. Той се целува с Порошенко и е приятел на Зеленски, на когото Нинова изпращаше оръжия и боеприпаси, укрите да убиват жителите на Донбас.

Точно, През 2014 (или беше 2015) беше на посещение в уркайна , за да подкрепи Евро ориентацията на урките та така...предател до предателя, мила моя майнольо

Вечна дружба!

Новото му име е Кристиян МАЙДАНА

Още един предател.

Не е предатал ,преструва се ..ваш човек е

Много смешно.

Ами да го издига - няма кой да го избере. Поне от кумова срама да бяха предложили някой нов. Този нали в предните НС беше все зам. председател . Явно сега пак ще е такъв. Тъпи комундели.

Заместник-председателят на предходното Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ е собственик на пристанище с 11 кораба.

е и?

На практика България се намира в конституционна криза. Невъзможност да се съставят стабилни редовни правителства и дълги периоди на абсолютна власт на президента, който управлява без парламент и без какъвто и да е било контрол. Президентът става абсолютен монарх. Пред следващите народни събрания стоят две важни задачи. Промяна на конституцията и премахване на служебните правителства. Съществува и вариантът да има назначени служебни правителства, но без да се разпуска парламента. На практика след предсрочни избори има за известен период парламент при управление на служебно правителство. И министрите са подложени на парламентарен контрол. Съвсем естествено е същото да бъде положението и преди изборите. Втората задача е да бъде даден бонус от допълнителни народни представители на формацията, която е спечелила най-много гласове. Така е в някои демократични държави. От една страна това ще спомогне за създаването на стабилни и работещи правителства, а от друга страна - ще накара партиите да създават широки предизборни коалиции в стремежа да спечелят най-много гласове в бъдещия законодателен орган. Така ще се върнем към здравословния двуполюсен модел. Разумно би било паралелно с това да бъде вдигната изборната бариера на 6 или 8 процента. Това са моите две стотинки.

Или може просто партиите да си измият ръцете с взаимни обвинения за темата "защо няма редовен кабинет" и да оставят нещата в новото служебно правителство. Защото така им е по лесно! Ако имаха необходимия акъл за да направят всичко това, вече щеше да е реалност. Вместо това ще трябва да се примирим на безсрамното им поведение и скандалите на ниво пет годишни.

Бе ти си прозд бе, ми как шъ крадът тогава? А?

Абе ей! Егото е по важно от краденето, краденото все ще стане някак. Но да чешаш егото 24/7, че си по-добър боклук от другите е незаменимо.

Абсолютно Ви подкрепям. Но само да вметна, че конституционната криза е породена не от партиите и пРезидента, а от нас - простият "народ". Онези , ние "народа" изобщо не ги интересуваме! Ние им трябваме само по избори да им делегираме власт да дерибействат. 60 % от нас десетилетия наред изобщо не се интересуват от съдбата на България и ходят за гъби, щото нямало кой! Другите са вечно недоволни и непрекъснато докарват нови и нови некадърници "спасители", които после плюят люто. И така омагьосаният кръг продължава. До кога - никой не знае. То си е казано - прост народ, слаба държава!

"ГЕРБ не могат да управляват държавата. Гражданите нямат проблем с тяхната експертност, а с техния морал. Човекът, когото предлагат, не отговаря на моралната висота на председател на НС. Въпросът е защо не са избрали Росица Кирова".

Вечният памперс на лидера....който и да е.... Кариерист ,който освен депутат друго не е работил!!!!!! Нинова нали наложи изискването :"Два мандата лимит"......!?!?!? Този "гол охлюв ",колко ги има в актива си до тук...!?!?

Той е "незаменим" , може би и най-подходящ...!!! "Врагът с партиен билет"...!!!!!!!!!!! Такива като него унищожиха идеала,разбиха партията !!!!!!!!!!!!! Кариерист....но не и идеалист !!!!!!!!!

Бахти комунистите скапани. Навсякъде са.

Няма ли да им станат малко множко постовете на социалистите? Нали най-великото им постижение при Кирчо беше как поставили 500 души на държавни постове!? "От 9 часа утре е първото заседание е на 48-ото Народно събрание." Какво? Утре ли? Както всички депутати се държат останах с впечатлението, че до края на месеца няма да ги видим в НС. От друга страна ще видим дали ще имаме кабинет или отново всички ще си подхвърлят горещият картоф!

сега очаквам файтонът с хора ДъйБъ и те да обявят свой кандидат!!!!

ДГДък-ДГДък и на изток.

С тая руска фамилия ще стане, ама друг път!

Ееее, еми много рано го съобщиха, нали в пет часа - ха-ха-ха... Всичко това не може да е сериозно - поведението на тези хора...

сякаш не стига, че Вигейнин е педераст, ами е и с руски произход. не че и двете неща не са взаимносвързани де ... https://www.youtube.com/watch?v=1J3GaBlwen8 :- ))))

Я пак да погледнем резултатите от изборите.... а да БСП са ПЕТИ!! Та как така петите ще излъчат каквото и да е ?!?

с безграничната си наглост всичко могат :)))

Вагинин само качва цената на вазелина в парламента...

пак се появи на сцената

И що? Нали уж подмяната, комунягите и слугите на олигарсите от дъръбъто щяха да правят пак управление?

БСП мина ли 4%-ната бариера

ма по-добре да не я баха минавали че белким се пооправят

На нацията и омръзна от меки китки да бъдат избирани за шеф на парламента

Бе направо Мадам Курни предлагайте и да си дойдем на думата

Достойна кандидатура но са съжаление няма кой да я подкрепи.

Тиси поркан бе пудел

Са тия от БСП.На какво се надява и кой номер в класирането са.

Излишна номинация. .... БСП живее някякъв свой живот, в света на Нинова.

Това е Матросов на 21 век голям кеф руските тролове сега не знят Матросов фашист ли е или джендър

Някакси името му звучи хем про-европейско, хем про-руско, но като цяло си остава прост младши комунист.

С опита и експертизата си той е достойна кандидатура за този толкова важен пост, допълват от левицата.Айде пак лафоризми. Кой и кога е правил експертиза за Вигенин с положителна и препоръчителна оценка. Това еважно да узнаем, иначе пак ще има мътилка и ненужни дебати.

Вагинин

Тоя утепляк си слага очна линия и грим. Тия добре ли са ?

България вече 40 год.се разграбва и то все от качествени и доказани политици като този. Няма една година в която някой политик да каве че тази година е повдигнала нивото на България и обикновенния човек. Е тогава за какъв кадърен политик говорят БСП? Всичките политици са измамници и подлоги. Аре това е....

Много мило

А толкова се превъзнасяха по Минчевчето. Явно меденият месец на ППтата и БСП а приключил.

Ах любимия ми той Вагалнин Я люблю его

Споко, комунистите скоро ще са под 4-те процента и няма да има кой да ни дразни. Ако пък останат някакви- ще ги експортираме да се бият на страната на Русия. Не знам само Курна как ще обяснява пред Путин, че сина и е в Америка, може да го представи като руски шпионин.

Това не са комунисти бе, колк опъти да ви казвам. Ти да си видял алчен комунист? Това са измамници с костюм на комунист. Различавайте ги! Вече 100 години вилъват и вие все не мовете да ги познаете. Аман от примати.

prilichat si s ninova ... aziatski cherti nema losho da imame hora koito da se vpishat v sluchai che kitaicite prevzemat

хората в селото не ги искат те кмет ще слагат

Най-добре е Хицо Хазарта! Поне ще се гледа НС заради тъпотии...

Еврогейците ме чукат анално мощно с интензитет като на шевна машина. На пълни обороти!!!!!! Вадят го кален и го целувам все едно е шоколадов сладолед. Кефи ме!!! Предпазва и от ковид. Сифилис само не ме подмина!!!! На Еврогейски кур се нанижи. Втечнен анален секрет вкуси! За вечни времена мумия в съркофак на червения площад стани!! Ванга точно в деня преди да умре е казала че русия ке пребъде, ама другт път,

Ще се нагуши

Лично виждам Вигенин на важния пост ПОСРАНИК в Израел, за да ги убеди как да разбират заповедта на Фараона" Не забравяйте да квасите млякото" Не са забчравили Пасхата, редно е да се вразумят. Аменофис 4-ти е точен и почтен фараон. Евала на заповедта.