17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При гадния социализъм също валеше дъжд но тогава чистеха каналите с едни големи лопати и вадеха тинята от тях.След това купчините се извозваха с камиони.Сега концесионера освен да вдига цените на водата и да не чисти канализацията си е факт.Докога ще правим френска любов на французите .Явно комисионните са големи и на селяните управляващи София изобщо не им пука.Крайно време е всички общинари начело със самоковката да си ходят по редните места.

Малоумници.....

БСП май е забравило вица от времето на соца, че и за сушата, и за дъжда е виновна БСП. Сега пробутват стари номера от селски вечеринки. Чудят се какво да измислят, за да пречат на работата на столична община и да развяват червени лозунги!

От години насам софиянци са доказали , че са избрали и преизбрали своят кмет , в случаят Данчето . От бсп нямат шанс да видят някога баш София , това да не е Крушовица ?

летни бури е имало и ще има. но такава като вчера - на бая години един път се случва...поне аз горе долу преди десетина години си спомням подобен потоп. как сметнаха че 50 литра/квадрат е нещо обичайно? ма друго си е да се появиш и да поревеш в медиите - може и някой потупване по рамото да получат за тея изказвания.

Преди няколко години по Ивановден имаше зверска виелица в Бургаско. И метеоролозите, и КАТ предупреждаваха да не се тръгва на път без основателна причина. Естествено, дебилите тръгнаха с колите, закъсаха, а Нинова обвини Борисов за виелиците през януари. Та и този Паргов не пада по-долу. Софиянци вчера много добре видяхме за какъв библейски потоп ставаше въпрос. Не валеше, а все едно от небето се изливаше вода от варели.

а бе това комунягите от всичко разбиратзатова следнащия кмет на софия да е от тях та да направят график кога ще вали и колко на квадратен метър а може е някаи от тях господ да стане те всичко могат" умното си е умно в тоалетната да го затвориш пак ще намери какво да яде"

Паргов, точно такъв като тебе ни трябва за кмет. Напорист, умен, решителен... Ти си човек, който разбира от вода и дъждове. Виждал си даже и Венеция. Ти само за един мандат ще направиш повече, отколкото направи Фандъкова за всичките си мандати. И теб ще те заобичаме много повече от Фандъкова.

Много проста партия.Или много огладняха червенушките.За всяко нещо се хващат, вече.

Парговчето се облизва за кокала

Гладен, ама много!

Паргов да взима властта, да направи график за дъждовете кога и по колко да вали и който не спазва - глоби до дупка!