Йотова: Освен ДПС и други партии ще ни подкрепят

Освен ДПС и други политически партии ще заявят подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на БСП, прогнозира кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова пред БНР.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Освен ДПС и други партии ще ни подкрепят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атака и Евророма също са с вас!

Никога повече БСП-ДПС на власт. Българския народ е с много къса памет.

всички сте от едно котило!!! Бойкот на балотажа!!!

То да си умен не е лесно! Алчноста ви ще ви погуби натам сте тръгнали , въпреки ,че ГЕРБ се чуди как да ви спаси с разни тъпи ходове за да провокира хората да гласуват за вас!

СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС ...,целувки и раздаване на управлението на България,...отново на Турция ,честито !

Много, ама много е тъжно, как хората не сядат да се замислят, че една не малка част от ГЕРБ са много по - червени отколкото може би половината настоящи членове на БСП. А по повод подкрепата: това, че някой те подкрепя по свое положение, не бива да се чете, че може да очаква нещо от теб в замяна - първо. Второ: Изразяването на подкрепа за кандидат е указание към неориентирания гласоподавател, привърженик на съответната подкрепяща партия, за кого да гласува. Това важи с пълна сила по повод подкрепата на БСП за Радев. Това, че са те избрали комунисти, фашисти, марсианци, не означава, че ти си такъв - това трето. И четвърто: Абсолютно съм убеден, че на БСП ще им излезе много крива сметката, ако си мислят, че ще могат да управляват Радев.

Страшно прост народ сме. То не случайно сме на бедните в Европа де.

признахте ли си....пак на дпс ще се огъзите,както винаги...народа наистина доказа колко е прост...

Не гласувах! Не ме вълнуват представителите на червените - вълнуваше ме хубавото време, позволяващо ХУБАВО да се хване лопатата, с която да се ОБЪРНЕ градината. Щото, с червени или без РУМЕНИ, по-важно е да се подготви почвата за червени домати и чушки, другата година.Останалото е подробност, която не ме храни.И да знаете: на ЧИСТ въздух и с лопата, човек се чувства много добре, пък ако вземе и мотиката, изкопава БУРЕНА /особено, има един червеникав, с дълбока коренова система.../, първо той се чисти, а след това се обръща - надълбоко. Дано и на 13-ти времето е хубаво. Разбрахте ли ме, гласуващи???Е, късмет ви желая! И пак: работи се с мотика и лопата - не с чук и сърп!!!

Г-жо Йотова в списъка на сороските подлоги в ЕС ли сте ?? Наскоро беше показан един такъв със снимки и данни и там присъствахте и вие !

Да гледаш, как препикания гербер Асан Генов води неравна битка за микрофон с Беновска на пресконференцията на непобедимия ген. Радев- БЕЗЦЕННО!

"Освен ДПС и други политически партии ще заявят подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на БСП, прогнозира кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова" Абе моме, нали уж Радев е издигнт от инициативен комитет, как така изведнъж стана кндидатпрезидентска двойка на БСП??? Леко с опорните точки, правителството в момента се крепи на тази песен с представителността...

Смятайте само как хубаво целува Станишев, щом на ДПС още им държи топло..

Аморе...

Оня от Орлов мост вече се целува с Бойко и армагани МУ праща от одаите на султана.

Не мога и не искам да повярвам,че един наод може да бъде толкова трагично тъп, че да повтаря една и съща грешка непрекъснато. Но явно комунистите добре си познават народа и си го пързалят както си искат и то само с думи, бля,бля, бля......Кого наказвате- самите себе си отново....

Добре Уважаеми, За кого да гласуваме ? За Трайков :D Очевидно на хората им е достатъчна една плюнка - президент. За Цвъкалецка ? - все едно да дадем на Бойко всички правомощия в държавата. За Марешки ? - Сериозно ? За Каракачанов - тук не мога да кажа нищо. Не съм запознат добре с личността му, от гледна точка на образование изглежда добре подплатен. Предвид процента събрани гласове, може би е добър кандидат, поне според 15 % от гласувалите.

Т.нар.социалисти са тези,сред които има най.много милионери в парламента.Как не ги е срам да се показват по телевизията?!?Само преди 2-3 години фалираха една от най-големите банки и сега пак ламтят.Ей,братя,тия нямат насищане,бре!И трябва да си много нагъл и дебелоок,че пак да се наредиш на народната трапеза.Нямам думи просто!

Да тъпчеш България с талибани и муджехидини срещу заплащане и да крещиш против българските турци е по герберски цинично.

Как гласуваха в ЕП за мигрантите БСП и ДПС, що не ми припомниш?

Гласуваха мигрантите свободно да отиват в страните, които искат, а не да остават в първата гранична страна(Италия, Гърция, България)!

Да един етнос, който не е чак толкова читав, но носи гласове!

Боце-пощенският гълъб на Ердоган и Местан е троянският кон на Турция в ЕС. И вчерашните избори го показаха.

Щом ДПС е за Русия, значи са патриотично настроени.

Ген.Радев изглежда читав човек,но подкрепен от БСП...Освен това българите държахме да натрием носа на Бат`Бойко,защото съвсем пропадна държавата.Та затова и кандидатът на комунягите дръпна напред...Те пък взеха,та си повярваха.В неделя вече гласувам за Цеца,че иначе-КТБ-2.С Бойко зле,без него-триж по-зле!Докато не се появи алтернатива,ще поддържам тия.Пък вие както си решите!

Българина е уникален с това сам да се закопава. Колко пъти комунистите прецакват тази страна и колко пъти гламавия народ си ги качва отново на влат. Малоумни ли сте бе,гламавили сте или мозък нямате, та действате първосигнално и хич не му мислите за последствията.

И то, го правят в комбина с турците...А Ганьо продължава да им гласува...То не бяха далавери, заменки, хотели, шлемове, сараи, фалити, хиперинфлации...А Тъпото продължава да настъпва мотиката

Най-циничното е, че Йотова не се срамува с радост и гордост да заяви, че ДПС ще ги подкрепи. Браво, българи, гласували за Радев - тикате България в лапите на Доган и ДПС, защото всъщност те са истинските господари на БСП.

Щях да се притеснявам,ако бяхме на парламентарни избори. Тогава пада алъш вериш,вземаш даваш получаваш. Тука обаче призивите на партийни велможи са без значение. Избираш,гласуваш и край.

Ники ду.... ка взема после се срина на парламентарните и изчезна

"Освен ДПС и други политически партии ще заявят подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на БСП, прогнозира кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова пред БНР. " Всъщност, Йотова, колкото по-малко се хвалиш с подкрепата на ДПС, толкова по-големи са шансовете ти да ни станеш вице...(брррр...). Тъй че що не млъкнеш поне тази седмица?;) От Баце поне едно си заслужава да се научи - "език мой - враг мой"...

То е ясно и ДСБ и циганите..! Пак ще има далавера, пак ще се прегръщате на Орлов мост и целувате с ДПС, пак ще гласувате в Европарламента с ДПС срещу Българските интереси догато разграбите всичко и унищожите окончателно Бъ;гария! Ако народа не се осъзнае това го чака!

действайте почивка няма.Герберите бачкат на пълни мощности.

Какво ще изквичи по въпроса? Нали реваха срещу секциите в Турция, а сега от там ще подкрепят дезертьора. Кажи си, Иване, не се страхувай, патриоте! Кажи си!

патриот се изтърка вече.Мижи да те лажем.Те такава е позицията им.

КАКВО НАМЕСИ КАРАКАЧАНОВ,ИДИОТ ТАКЪВ?! АКО НЕ БЯХА ТЕ,СЕГА ОТ ТУРЦИЯ ЩЯХА ДА ВИ ИЗБЕРАТ ПРЕЗИДЕНТА,НО ГИ СПРЯХА С ОГРАНИЧЕНИЕТО В СЕКЦИИТЕ И С ПОПЪЛВАНЕТО НА ДЕКЛАРАЦИИ!!! ВЧЕРА,ИДИОТ ТАКЪВ,ПАТРИОТИТЕ ПОИСКАХА ОФИЦИАЛНО ОТ ЦИК ДА СПРЕ ИЗБОРИТЕ В ТУРЦИЯ !!!КОГО СЕ ОПИТВАШ ПАК ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ?! ЩО НЕ ПИТАШ ЦИК,КАК ОТГОВОРИ НА ИСКАНЕТО ИМ ?! ПОДЛОГА С ПОДЛОГА !!!

Стига сте ни плашили с турците. Това е избор за Президент, не е задължително да е от ГЕРБ, дори е по - добре да не е, стига с това единовластие. ГЕРБ дори не трябваше да излъчват кандидат за Президент.

Ама верно ли? А кой ни плашеше с приказките на Ердоган за Кърджали? А? Или защото ДПС са руски турци, не са страшни?

ujabg

Може всички партии да Ви подкрепят, но народа не Ви подкрепя! Комунисти.

ПП ГЕРБ няма да позволи България да попадне под турско-комунистическо робство! А всички, които ни предадоха и гласуваха за нашите врагове, ще си понесат последствията! Ще действаме решително във всички общини, където нашите кандидати не са на първо място!

Пич, аз съм десен. До сега на избори съм гласувл за ГЕРБ, но на първия тур гласувах различно (не за Цачева, не и за Радев въпреки че го харесвам). Исках да покажа на Борисов, че е сбъркал в избора си. Не е разбрал че президентските избори са мажоритарен вот, не партиен. На 2-рия тур, обаче ще гласувам Цачева и не мисля че съм бил предател. Не подхождай така към привържениците.

Aз също!

Само че, неговата е лесна..А такива, като теб, които си въобразяват, че показват нещо на някого, сега плащат на Гоце ''шлемовете'', а тепърва и на Радев

Че сбърка с Цачева, безспорно сбърка, обаче ще е пълна катастрофа за България, ако Радев стане президент. Цачева не става, но е за предпочитане пред комундето на руски конци Радев. А като добавим и ДПС към Радев, нещата стават страшни.

Ех, герберасти! Сами си бихте шута, защото си мислите, че сте големи "шмекери",... а всъщност сте прости тъпунгери, точно като шефа си! Не точете лиги по втория тур - играта за вас приключи!

Играта не е приключила.На ход е "Костинбродската печатница".

Факт е че президетските избори са мажоритарен вот. Факт е че ген. Радев е много по харизматичен от г-жа Цацеча. Факт е, че в тези трудни времена е по-добре мъж с опит в отбраната да е президент. Факт е че Борисов наистина допусна няколко грешки. Факт е че взе да ни омръзва с постоянно сменяне на мнението. Но, не искам БСП и ДПС отново във властта. Защото те разрушават всичко. Не искам нови избори и нестабилност в държавата. Затова призовавам всички, които изметоха БСП и ДПС от властта, да подкрепят Цачева на 2-ри тур.

Аз виждам нещата по различен начин, а именно в 2 варианта: 1. Цачева печели. Вот на недоверие през зимата и правителството пада. Предсрочни избори през пролетта, Цачева реди служебно правителство 2. Радев печели. Правителството пада сега, Плевнелиев реди служебно правителство Играта по избора на президент е кой ще реди служебното правителство, преди предсрочни парламентарни избори. Според мен вариант 2 е по изгоден за Герб, защото Плевнелиев ще избърза да нареди "правилното" правителство сега. А по повод гласуването - не е важно за кой от двамата гласувате, а да имате позиция, която да искате да отстоявате, част от което е гласуването. Повече хора ако им пука, ще е по лесно да тръгне напред държавата...

И аз не искам БСП отново на власт, но не искам и герб повече да управляват. Не разбираш ли, че с този твоя призив ще си докараме да сме посмешище пред целия свят - само президент-травестит не сме имали.

Сега е моментът тази спешно да бъде скрита, покрита, да изчезне от общественото внимание, ако искат червените да вземат нещо от изборите

Тая Йотова е много мазна, та чак противна. Явно държат Радев с нещо, защото нали уж той щеше да си избере вицето? А тая дебелата не се посвени публично да му се закани, че а е кривнал от партийния път, а е гризнал дръвцето. Радев само преглътна буцата в гърлото си и замълча в недоумение.

Бре, каква изненада! ДПС щели да подкрепят БСП, какво чудо! За пръв път се случва! А сега тия, дето гласуваха за Радев - искате за пореден път да ни управляват турци в комбина с комунисти ли? Браво на вас, да ви и у "българите".

Я да видим вота от Турция и ромските гета: О чудо, 85% от гласовете са за г-жа Данговска и Бойку!

Абе то стига дпс да Ви подкрепят, че да се отвратим от Вас съвсем!!! Е, може и дост, и корман-чето да Ви подкрепят...

Турците идват!!! Българи, всички за ГЕРБ!!! Само ГЕРБ ще ни спаси от турците и кумунистите!

ДОСТ ли бе ?ДОСТ ли ще те спаси?Турските гласове отишли за ГЕРБ.Марешки обича турците и презира циганите.Такава остра реакция срещу циганите .Марешки обича ГЕРБ.ГЕРБ я обичат олигарсите.Марешки щял да прави партия за пореден път .

Турците и сега са на власт ...и те осигуриха победата на ГЕРБ ...2009 ,2014 ...

Интересно ми е тази порнозвезда Илиянчето, какви ще ги дъвче другия понеделник и дали ще е толкова мазна, колкото сега?? Не се радвайте толкова рано комунета смешни-колкото и да не ни харесва Цачева, ще гласуваме за нея ! По-добре тя, отколкото мазните, охранени и противни клоуни от червено-руско-турската мафия!!!

Естествено, че всички създадени от БСП партии ще я подкрепят ;)) То това е идеята на създаването им. Успех! Бях се затъжила за БСП и ДПС, но хората ги върнаха в играта.

мдаа, друго си е да си на власт и в конфликт с Местан, реформатори, патриоти, бареков, марешки... Опааа, май нещо в горното изречение не е вярно :)

Колко подвеждащо заглавие....!Ей, яко работите на подсъзнателно ниво, направо суфлирате на Бойко и ГЕРБ!

След всичките мръсотии и поразии, които натвори Гоце, да вземеш да гласуваш за негово копие?Колко трябва да си тъп?

Спечелихте защото Борисов каза че ще даде оставка ако загуби.Иначе щях да подкрепя патриотарите.И щях да съжалявам.сега не съжалявам.

Уф че мазна и охранена муцуна! Стига орта-будалащини с турците ма! Спечелете си сами изборите! Твойта партия ги прекръстваше преди 10-ти, а сега си сваляте гащите, само и само да се докопате до някой пост.

Смазахме герберите, България празнува! Поклон пред госпожа Йотова, истинска патриотка!

Патриотът радев ще върне дпс на власт след като Борисов ги изхвърли два пъти

патриотарите ще задържат Борисов на власт точно който Радев ще го изхвърли.

Както написах преди малко под друга новина но някои не вярваха - гласуваш за радев полумаваш путин доган и пеевски.

Гласуваш за Цецка Цачева и получаваш Тиквата министър прецедател, президент, министър на вътрешните работи или просто казано супер Бойко. Също така и за цялата престъпна банда от евро атлантици и слогина на Америка дето разбиха европа с бежанската вълна. Тази престъпна група създаде алкайда, ислямска държава и още един куп терористични групи с една цел да унищожат Европа.

Не е ясно защо се отдава толкова голямо значение на тези избори при положение че са 3-те по значимост в страната. От президента общо взето нищо не зависи-това е една синекурна длъжност която няма реално значение за развитието на страната освен да приема други президенти да чете лекции да открива форуми и тем подобни мъгляви дейности. Какво стана след като МЕРКЕЛ загуби в няколко провинции-някой да заговори за предсрочни избори в Германия?

Не се научиха глупаците. Докато ползват ДПС като патерица ще духат супата.

То, за ортаците ви е ясно..Не е за вярване, че Ганьо гласува за турско-бесепарската мафия..Но, факт....Последното място в Европа си е заслужено