Нинова: Рухнаха митовете на ГЕРБ за пътищата и еврофондовете

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, каза председателят на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Рухнаха митовете на ГЕРБ за пътищата и еврофондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и санирането - 1+1 млд. Кой ? Кой плати от бюджета 240, след това 145 лв./м2, при положение, че пазарната цена е ок. 45 лв./м2 . Лесно доказуемо. Чакам "Пухкавелката" Боцкова на "Развигор" :((((

По-страшна катастрофа от това,да ни управляват децата на крадливите,уродливи комунисти и ченгета от ДС,надали може да се случи за България. Лошото е,че точно това ще се случи и малоумниците,както и купения чигански вот,ще пуснат бюлетините за тая мърша,след като няма истинска дясна и разумна партия,която да събере достатъмно гласове

Да е имало митове - да рухнат. Но са факти, а не митове. Но виж не рухна и фактът, че Нинова е поредната лъжкиня, която подхожда на изродената БСП. При всички невиждани успехи на ГЕРБ да кажеш че са мит - това е не просто лъжливост, това е уродливост. Нинова, твоята партия няма един мандат без икономически спад, ма! А ГЕРБ имат два непълни мандата, а иконмическият ръст е повече от прекрасен и заплатите пораснаха за две години с 40%! Изностъ с 30% (това вероятно е и благодарение на санкциите към Русия). Имаме икономически ръст 3.3%, ма! И индустриален ръст 3.1%! И фискален резерв 14 милиарда, ма лъжкиньо. И усвояемост на европейски средства 98%. БСП не успя да стигне и два процента през послдния пълен мандат, който ви дадохме, ма! Къде си ръгнала, ма?! Дур, сус, маскара, палачорка мръсна!

От БСП ще искат ревизия на дълга от 16 млрд. лв. ............ ЧЕ ТЕ И СЕГА МОГАТ ДА ГО ИСКАТ , НО ЗАЩО ЛИ НЕ ГО ПРАВЯТ ........................... ОТГОВОР ; ЗАЩОТО ЩЕ ТЕГЛЯТ 32 МЛРД ЕВРА

Тази червена гнида скоро ще е размазана.

Ех,корнелия до тук с победите .Като гледам листите ти ,ти бардак ли ще правиш?Къде са хора профисионалисти,защо няма един желизничар в листите ти.Вярно по ваше време железничарите с месеци не получаваха възнагражденията си.Нима БДЖ не за вас приоритет?Пак деца и внуци на червената мафия.Мислих да гласувам за вас ,но никога повече не можеш да ме заблудиш."Млади,необвързани"Ядец.Много си пр.та и мислиш ,че народа е като тебе.

Към 10:03 - Аз също съм баба, но не съм червена. Корнелия ме плаши, никога не съм гласувала за тях и няма да гласувам - особено за нея, ама никога. От нашето поколение голяма част сме с качествено висше образование и усещаме за какво става на въпрос. Не бива да ни унижавате. Тя и Корнелия мисли, че сме прости, но жестоко греши.

Припомняме, че днес се навършват четири години от деня, в който във Варна се самозапали Пламен Горанов. На 20 февруари 2013г., малко преди 7.30 ч. той застана пред централния вход на кметството с плакат, който гласеше: "Оставка на Киро (тогавашния кмет Кирил Йорданов, бел. ред.) и целия Общински съвет до 17ч. на 20 февруари 2013г.". Минути по-късно, след неумел опит на полицията да осуети протеста, Пламен пламна.

357, С какво толкова се промениха нещата за няколко месеца, че преди пуча на кабинет Борисов 1 имаше самозапалвания, а след аферата Костинброд и кабинета Орешарски народът така "благоденстваше", та изведнъж спряха тези самозапалвания. Лудите подлудиха народа български. Това са хора с боза в главите, а Нинова е една от това котило.

соросоидите, ама масово тракат своите тъпни. Значи са уплашени и вървим по правилния път!!!

матистралите са им калпави, откраднаха маса пари от цялата делавера с магистралите и от еврофондове грабиха с пълин шепи, все за свои хора, за другите все нямало как да стане. Я го изберете и за третия път, тоз крадлив и нагъл тиквон!!!

2 МИЛИОНА българи заминаха в ЕС, от името на кой народ се изказваш? Тук останаха само червените бабички, които са готови да ти вярват за всичко само да завършваш със СЛАВА НА КПСС!

А -а-а защо е така, кой, кой ще ми каже? Може би животът става все по-добър?

ти ако само за червени бабички си мислиш, това си е само твой проблем! Геронтофил! В Бг все още живеят 6 милиона човека, поне два милиона от тях са чисти българи, училищата са пълни с децата, градините също - това не са червени бабички. Та млъкни и спри да пишеш твоите дебилщини.

Абе, Корнелио, ти правиш ли връзка с действителността, кьорава ли си, и лъжите са ти като обещанията , може пенсиите да се хванат, но дотука.С какви очи излизаш пред хората! Аз не си спомням вие нещо добро да сте направили. Много си повярвахте, но скоро ще изтрезнеете!

Скъпи комунисти - не Ви понасям! Не мога до Ви дишам както хиляди други БЪЛГАРИ!!!! Боки долни искате пак с ДПС да управлявате Искате ОТНОВО да завлачите БЪЛГАРИЯ В НИЩОТО!!! Съд за Вас гниди. И тая нинова изглежда толкова долна че само като я Видя и ми се повръща!!!! СМЪРТ НА КОМУНИЗМА!!!! СВОБОДА НА НАРОДА!!!

Да жевее комунизмът! Ние сме на всеки километър! Не - ние сме герб,ние сме рб, ние сме дпс, ние сме бсп! Вие сте хиляди - ние имаме милиони, не милиарди!

Нинова е с неизменна усмивка на лицето, всичко и е наред, та за това. Дала е маса пари за да и поставят фасети, за да е вечно ухилена срещу ограбените пенсионери. Нинова, знай, че на народа хич не му е до твоите изкуствени усмивки и наглото ти поведение. Все едно, че си хванала Господа за.... шлифера. Почакай Нинова, почакай, не бързай и слез колкото се може по-бързо на Земята.!

ДругарЕ, вижте си само мордите на какво приличат.

На бас,че 2 спартака л.....не могат да и запушат лъжливата уста!

това БСП произвежда само малоумници това са болни хора а още по болни са тези които гласуват за тях

.....рухнаха ...... ......развалените ти буркани.... ......с лъжи..... .....мила другарко.....

тук по върховете, а децата в САЩ. А после защо Русия не ни обича, Москва не вярва на сълзи, не вярва на лъжи и лъжци. Само ние кой знае защо ги любим. Знаете ли къде е синът на "първата дама" сигурно предполагате и той като синът на Корни в САЩ.

Синътна на Нинова е в Щатите. Бъдете спокойни, тази откачалка за това се бори с такъв хъс за власт - за да обезпечи живота си в САЩ, та като се тропне на главата на синчето си, да не ходи да мие чинии, а да има какво да яде, без да бачка. Този българин, който гласува за нея е от прост по-прост.

Много се лъжете! Нинова е в "политиката" от 20 години поне. Тя беше част от апарата за събиране на комисионни на Иван Костов. В кабинета и в една сграда на ул. Жулио Кюри се събираха комисионни - на тия времена по 50 - 100 000 долара, максимума беше милион. След това неочаквано блесна в БСП и беше уволнена като зам. министър за корупция от Сергей Станишев. Разбирате ли за какво разкешване става въпрос, за да се прегръщат сега със същия тоя Сергей? Погледнете и хората около нея - Кирчо Добрев например. Забъркан в много схеми, с интереси в енергетиката, пътното строителство, финансите и т.н., списъка е дълъг. Рейдът на БСП към власт и хранилките с държавни пари е много добре финансиран и планиран. Така, че едва ли става въпрос само за джобните пари на Нинова за Щатите. Те просто виждат, как ББ открадна 6 милиарда евро и искат да направят същото. Но бедната ни държавица тоя път съвсем ще рухне! И народът горкия ще ръфа сух хляб в емиграция и ще псува държавата и нейните управници.

Еййй, мамака ви.... Омръзнахте ни, ще хванем тоягите и кюреците накрая и ще ви захванем! И едните и другите, всички! Мръсни гадове сте! Ппак ни пасете с тра-ла-ла! КЪДЕ СА ВИ ЕКСПЕРТИТЕ, КЪДЕ СА ВИ СПЕЦИАЛИСТИТЕ? България има нужда от грамотни хора, без значение какъв цвят са, защото крадците имат само един цвят. Пак сладки приказки за изкуфели бабички ни пробутвате! НАРОДЪТ НЕ Е ПРОСТ! ТЪРПЕНИЕТО МУ ИМА КРАЙ! ЗАПОМНЕТЕ ГО! А Б.Б . да запомни, че всички знаем какво струва кв.м. топлоизолационни материали + труд + скеле и да не ни набутва фирми с извити ръце, със спуснати цени на ръба на провала да ни изолират, защото по трасето до изпълнителя гушат парите разни торплюци. МАМА ВИ НА ВСИЧКИ, ПРОДАЖНА!

българия се нуждае ОСТРО от развитие на икономика, резултати, работни места. СПЕШНО подобряване на жизнените доходи, поставили хората да живеят в обидно положение, изчерпващо достойнство, здраве, психика. Да попитам : РАЗЧИТАТЕ ЛИ, ЧЕ един шампион по стрелба, параолимпиец или психолог ще ви дадат разковничето на икономическите решения? Аз не! Нека тези хора бъдат ползвани платено като консултанти в определените ресо ри, защото е важно хора с практика да обяснят проблемите. НО... Какво се случва пак??? Белите китки крадливи с бели якички ще бъдат подменени с нищо неподозиращи невинни хора за изпълнение на нови схеми, с цел - подмяна на лицата, обслужващи чии интереси? На десетте олигарха ли??? ХОРА, БДЕТЕ!!!! И едните и другите искат да ни пасат и манипулират.

КУРНЕЛИЯ е в един отбор с Кобурга, Борисов, Гергов, Костов... Те всички заедно чакат да врътнем и да тичаме голи по улиците. Тогава, даже и линейки няма да викат да ни приберат в лудниците. Лудите са пациенти. ДЪРЖАВА ОТ ЦИГАНИ И ПАЦИЕНТИ - РАКОВО БОЛНИ, ЛУДИ, ВСЯКАКВИ. Тогава като Меркел, ще си внесат мигранти, незнаещи езика, за да им работят. И цяла Европа съдейства за това. Точно тя, Европа ритна столчето на ББ, като го злепостави с неразрешаването да се огражда границата и с не даването на пари за това. А Русия чака да изкупи имотите на Красавицата България. А сега.... нека народът слуша Милко Калайджиев мангала, щото му е платено да поцигани и опростачи гладното простолюдие. И да разврати българските девойчета, та да не раждат. ВСИЧКО Е ПЛАТЕНО!!!

България - с главна буква!

половината са на троловете гербоухи,пишете само!

давайте чукчи, само пишете

последния пирон в кратуната на оня с особената форма на главата и оня с дръжката от банкя:)))))

Същите са като ГЕРБ защото заедно гласуваха /закона за концесиите /. По нищо не се различават ...

Няма ли кой да запуши лайн-ната уста на г-жа Лъжа поне един ден. Мечтая си поне ден да не ни тормози с присъствието си тази уродлива и крадлива лъжкиня.

може да са нови хора, може да са интересни за електората и точно за това - пак ще има хиперинфлация. То да си параолемпиец е добре, но какво образование имаш, имаш ли хал хабер от управление. Но няма лошо - първо не вярвам БСП да спечели - впрочем никой няма да има пълно мнозинство, и още от сега се готвя и аз да запраша на някъде, е не мога като синът на Корни в САЩ, но все някъде където няма комуняги.

Откровените лъжи, необоснованите внушения и дрънканици на КН възмутиха и хората от ЕС. От там и казаха: "не ставате за премиер" - дипломатичния еквивалент на "не ставате за НИЩО!" Типично по комунистически тя го извърта "Не поучавайте народа". Все пак има област, в която ТЯ е ненадмината - да лъже безогледно за ВСИЧКО, да внушава социални утопии, да опитва реставрация на комунизма (безплатно това, безплатно онова) и пр. икономически абсурди, апокалиптични "прогнози" при нова загуба на изборите и поведение на уличница по отношение на собствения си партийни "другари" - първичните партийни организации предпочетоха Мая Манолова (с всичките й грехове по Костинбродската афера), НО Курнелия им натресе генерала!! Той от своя страна нахлузи на влечугото Герджиков отговорността за ВСИЧКИ неблагополучия в държавата да бъде пришита на ГЕРБ, ББ, РБ, ДСБ, Радан Кънев, Кунева, Москов, Ненчев и т.н., А да се онинини БСП, да се реанимира политическия труп НДСВ и да се подготви обществото и общественото мнение за "грандиозната" победа на БСП. Тежко ти!!

Авера на тиквоной със злоба. Усещат, че губят и България.

Алоу, другарката Корделкина, нима не разбра, че вие с ГЕРБ сте, като скачени съдове! Хората отдавна не са така късогледи и първосигнални! Другари, смешни и жалки сте с простата си пропаганда по Гьобелски.

Май един по един,митовете ти рухват. 1-ви мит:Токът ще бъде спрян в цяла България.Защо не го спряхте? 2.Копуваме скъп ток от Турция и сметките ще набъбнат.Защо не набъбнаха,а се оказа,че токът не го копуваме,а връщаме взет назаем,съгласно спогодба. 3.Глас от Америка",Бойко нарочно използва природните стихии за предизборна борба"Защо не спряхте зимата и сте недоволни,че ГЕРБ се справиха? 4."Спрете незабавно обществените поръчките,защото са незаконни и поръчкови!Спряха ги!Сега,защо са спрени или забавени? Това раздвоение на личността ли е,или просто поредната гнусотия на вашата престъпна организация?Докарахте страната до просешка тояга и какво предлагате?Тоягата и ямата,за друго не ставате!

Забележка - "купуваме", не "кОпуваме" и Въпрос - Тока на кофи ли го "копувате"?

плещиш,май на тебе мозъка в главата също е мит

Освен с изходни визи и руски коли след 10 години чакане друго не може да даде на Българите. Но от племе което си избира Баце и Радефф всичко може да се очаква.

Е, нямаш изходна, но пък имаш входна виза - ходи се реди и си плати 360 в. за виза за САЩ - като са ти покровители, защо те карат виза да си вадиш и то толкова скъпа, а техните граждани един цент/една стотинка не дават за виза и си влизат у нас като в разграден двор. Нали са ти братя, защо не си им и ти брат като французина (може и от друго вероизповедание да е) или англичанина, или португалеца,....

Май отпадна и патосът ти.Поръчковият доклад не удовлетворява изискванията ти за митовете и легендите."Няма данни" не би те удовлетворило,защото целта ти е друга."Разделяй и владей","Плюй "за да се докопаш да властта,"Заблуждавай"за да грабиш!Аз,обикновеният потърпевш,питам какво направи с Родината ми БСП за мен?Станахте милионери,ограбихте ми и мога да ти кажа съвсем открито,че сте престъпници спрямо народ и Родина.Гордейте се с това което правите!

Пази Боже сляпа да прогледа!

Хубаво Боко и неговите жени - министри и кметици, като си веят задните части по Европа да се поогледат как точно изглеждат столиците на другите столици в ЕС , пътищата им, как функционират системните за сигурност, правоприлагащите , правораздавателнте и правоохранителнте органи. И НАЙ-ВЕЧЕ КОИ СА ЦЕННОСТИТЕ НА СЪЮЗА- ЗАКОННОСТ, СПРАВЕДЛИВОСТ, и така нататък, а не да си натъпчим джобовете с €€€€€€€$$$$$$

Не че ГЕРБ не са заченати от БКП(БСП), ама тия точно дет 45+25 май се по-виновни

Гледат ги,забелязват ги,но субсидиите за инфраструктура дойдоха през 2009 г. по време на мандата на Борисов и започна да се строи през 2010,а западните развити икономики не са от вчера и тяхните субсидии са много по отрано!До преди членството всички ремонти бяха от държавния бюджет и допълнително заеми,и основно се запълваха дупки,,само магистрала Тракия беше започната преди ,а Борисов я довърши с евросредства в участък от 100 км до Бургас!

е в хиляди пъти повече от окраденото от цк!

не е факт, а е лъжа. :-) ЦК изнесе милиарди в стари пари. Дори БСП е в пъти по-голям крадец от ГЕРБ, а ако ги събереш с тандема им ДПС, работата става ошще по-грозна. Никой до сега не е успял да назове и една далавера на ГЕРБ, или ако има такава, ГЕРБ сами си дават на съд издънките. Докато БСП и ДПС... Да почвам ли? Да почвам ли от сегашната жена на Станишев, дето изхарчи парите за лобита през австрийски мошеник, който е осъден за тази дейност? Брат му на Станишев, дето е "известен" архитект на най-дебелите проекти за бетониране на Черноморието? Големите шлемове с подписани договори без цена, но пък мсе длъжни да платим всяка цена, която нидадат? Половинмилиард за дупка? КТД - няколк омилиарда. На Доган конскултациите за два милиона?

Г-жа Лъжа ти ли си?????

Щам над 800 я коментирате за 3ч. Нинова е фактор. А че казва истината - качете се на кола и карайте в Северна България ще ще се убедите сами. АКО ВИ Е ДАЛЕЧЕ ОБИКОЛКИТЕ В СОФИЯ АМА ПО ВЪТРЕШНИТЕ УЛИЦИ - ДУПКА ДО ДУПКА, ЗА ТРОТОАРИ ???? Е много сте капризна. $$$$$$$€€€€€€€.

варна како винаги е най- зле оставиш ли ги сами да се оправят ще се избият...най- корумпирания град в най- корумпираната цървулска страна!

НИКОЙ НЕ Е ПАРАЗИТИРАЛ И КРАЛ КАТО ГЕРБ

Г-жа Лъжа! Като ти каже добър ден виж дали слънцето не е залязло хихи

Я да видим какво точно е рухнало. Че аз нещо не разбрах. Тъп съм сигурно, затова. Е, не чак толкова тъп като комунягите, де. Та, доколкото си спомням докато ББ беше на власт не беше спряно и едно Евро от ЕС. ккаво ги омайваше, какво ги лъжеше там, какво ги баламосваше, но пари на ББ не са му спирани. И сега, както се оказа все още няма спрени евросредства. И съм готов да се хвана на бас че ако ББ състави следващото правителство пак няма да ни спрат пари. Просто такава е практиката на ЕС. Но ако се състави правителство на БСП (не дай Боже) от ЕС моментално ще ни спрат парите. както е ставало досега. И др. Нинова много добре го знае. Затова са тези ревове. Колко след оставката на ББ той ще носи отговорност? 3 месеца, 3 години, 30 години? Сега си има назначено от лайньо радев служебно правителство. То си прави ревизии, то си управлява. Да бъде така любезно да си носи и отговорността. Пък като ББ се върне да управлява тогава ще видим кой прав кой крив. За пътищата. Години наред БСП и компания тръбяха :'Асфалтът не се яде". А трябваше да затворят магистрала тракия за 2 дена за да се види че без магоистрали не става. Много пари се били харчели за ремонти по магистралите и никакви пари по междуселските пътища. не, малко пари с ахарчени за магистралите. Късно са започнати ремонтите. В много по-малък обем от необходимото са. Но не може хем да твърдиш че асфалтът не се яде, хем да мрънкаш че тунел "Ечемишка" бил в лошо състояние. Ако не дай Боже Курнелия и компания дойдат на власт ще видим магистрала "Хемус" на кукуво лято. Така да знаете. на комунягите им дай да харчат пари - да се изяде, да се изсере - и всичкото в канализацията.

Нинова, такава велика Урва с главно "К" да се излага. Недей мола те

Те искат ревизия на 16 милиарда дълг, но част от тези 16 милиарда са теглени от БСП :-) Разчитат на впечатлението днес, че 16 милиарда е теглил ГЕРБ. Всъщност последното правителство усвои по-малко от 2 милиарда, като при това фискалният резерв е увеличен с 6-7 милиарда и бюджетнитет излишък е 1.4 милиарда... Нинова разчита на лъжливо въздействие спрямо избиратели, които не могат да извършват добре операци събиране и изваждане. И имат къса памет и нисък интелект. Съжалявам я...

За Нинова ще гласуват най-тъпите и най-използвачите - тия, които благодарение на тях са си уредили живота.

По-добре да рухнат 2 мита, отколкото цялата държава, както беше при Жан Виденов! Тая голяма бяла птица, защо не обясни кво рухна през 1997м-а под "вещото и компетентно" управление на БСП! Тая май смята цялото българско население за безмозъчни и безпаметни олигофрени!

Другарке Нинова за жалост и ти не падаш по далече от червеното дърво което ви разда.Като всички твои другари и обичаш да плюеш пряко съперника за да го омаскариш чрез медийни внушения.А да се сетим какво направи БСП почти нищо като изключим преасфалтирането на околовръстното на Враца защото те са си ваши хора и постоянно пускат червени бюлетинки.

Каза...

Тая сврака ще ни изпокара с целия свят, освен любимата и Русия разбира се...

Абе що плюете Корни за новите лица?! Еми има - сега, като пенсионира почти пожизнените депутати, вкара на тяхно место децата им;)) Дет' се вика - хем нови лица, хем приемственост реализира;))

Сменихте лампите в един тунел и отхвърлихте всичко, направено досега. Затова пък сега ще можете да се докажете по лакомия и демагогия - ядохме ви попарата повече от 60 години, и все някой друг ви е виновен, другари РМД милионери! Наслука, комунисти!

Олелей...госпожа "ЛЪЖА"! Повече коментари са излишни...Кога пък са казвали истината?!Имаха един свестен в БСП Жан Виденов и останалите алчните го ликвидираха за да могат даа грабят безнаказано! Над 95% от милионерите в България са от БСП!Изводите за вас...

до внчера ще ядем асфалт днес нищо не правили по партизански ли пътеки да ходим

и по партизански пътеки ще почнем.... имай търпение..... най хубавото предстои...

Ще обираме ли?...

Колко ви плаща КУРнелия,за да ни триете?

Жената си е права. При толкова заеми, можехте поне мостове и тунели да укрепите, та са не падат върху хората ! Ама то...най-добрата защита е нападението.

При толкова крадане на такива като Курнела и на самата Курнела... Милионер е още от 90-те години, от времето на Иван Костов, които я назначава на работа и Тя приватизира едно външнотърговско дружество.