Коментари - БСП за Галиче: ГЕРБ печелят изборите по схемата "мама, татко и аз" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако БСП губят, значи има схема. Ако БСП купуват цигански гласове в Асеновград, значи е клевета. Социалисти, сър!

Шило

Герберът се е самозабравил. Как ще променяш час, фиксиран в закон? Ама то, Герберите, закона само го миришат

Шило

Пич, остави БСП, това може да се случи на всеки. Обясни, как за 15 минути се извършва отваряне, броене, попълване? При положение, че се брои няколко пъти?

15 минути ли е броено? От БСП ли го казват? Питам, не съм чул такова нещо.

Кирил Добрев - човекът Истина..

Бесепето пак ли губи и квичи

Шило

Ти, четеш ли това, което коментираш? Протоколът го има на кадро. С часовете. Гербере, гербере....

20 гласа ти колко време ще ги броиш? Това е мобилна секция - 20 човека са гласували

изборна победа,отново за ГЕРБ.Сега на балотажа с гласовете на патриотите представителя на ГЕРБ ще бъде значително пред представителя на БСП - то.Те за това реват и квичат комундетата отсега,щото за пореден път губят избори,дори и по селата.

не са ли го командировали там да активира циганите от маалата?

От полседните 10 години само изборите за Радев бяха честни!!!

А БСП ли са затворили изборната секция два и половина часа преди края на изборния ден? Дебил!

Лъжеш, гербер! И тези за Орешарски бяха честни! И гласуването за Шеф на ДАНС Пеевски - тоже! Само лъжете и мамите от ГЕРБ!!!!

Това го казва Кирил Добрев - същият, дето каза, че два сака с долари са му портфейла.

протокола,че не го виждам.Единственото което е изнесено,че председателят на секцията е баща на депутат от ГЕРБ.Кой установил нарушенията за ранното отваряне на урната,не става ясно? Пак нещо,понеже,когато защото и пак неясноти.Не вярвам да не е нямало наблюдатели от други партии там.Пак нещо недоизказано от комунделата.Квичат,квичат от поредната изборна загуба.

Шило

Обградено ти е с червен контур това, което трябва да видиш. Ама ако не искаш, и както да ти го маркират, няма да го направиш

Шило

Пробвай да направиш всичко това- да отвориш секцията, да прегледаш кои са валидни, кои не са, защо не са валидни да посочиш и после да броиш. И това трябва да го направят всички членове на комисията. След това, да отразиш всичко в протокола.

какво като е обградено с червен контур.По закон изборния ден е от 7.30 ч. до 20.00 часа.Така е отразено в протокола който нормално е изготвен в 20.15 ч.,т.е. 15 мин. след приключване на изборния ден.Къде е нарушението ,бе губерка.Или важен е червения контур,поставен от БСП-то.

Ало , журналистите , как може да пишете подобни глупости ! "Изборите за кмет на Галиче на мястото на осъдения Ценко Чоков..." Нарушавате КОНСТИТУЦИЯТА ! Чл. 31. (1) Всеки обвинен в престъпление следва да бъде предаден на съдебната власт в законно определения срок. (2) Никой не може да бъде принуждаван да се признае за виновен, нито да бъде осъден само въз основа на неговото самопризнание. (3) Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда. Чоков може да е всякакъв , но НЯМА ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА ! Сиреч НЕ Е осъден ! Не се излагайте !

так става...не с дядо баба и внуче !!!

И едните и другите са бивши номенклатурчици на БКП . Има ли значение кой ще спечели.

Както печелят в цяла България.