Е. Йончева: Добрев създал схема за ”свои” фирми

Делян Добрев е създал своя схема, чрез която насочвал финансови ресурси на общината в Хасково към определени фирми, заяви депутатът от БСП Елена Йончева.

Обратно в новината

Коментари - Е. Йончева: Добрев създал схема за ”свои” фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая к----тина, ако ми каже: Добър ден!, няма да повярвам.

Кой го казва? Струва ми се, че забравяте за хората на ваша възраст а и по-възрастни, които имат спомени за управление от преди 28г. Говорещите за морал, нямат морал. Забравили са значението на думата.

" А га едеши кебапчеата по командировки из Изтока, кви ги разпрааше?" Щом даже и оня плужек, Сергейчо, я чупи, какво да коментираме...

Същата крадла и интригантка като Нинова.Йончева кога ще върнеш милионите на българския народ които изхарчи за правенето на безсмислени филми.Метресата на Станишев трябва да бъде осъдена за тези пари а не да лае с изкривената от злоба физиономия цял ден по студиата.Колко е жалка баба Ленче.

Това могат ,това правят комунистическите подлоги !!! Те на друго не са научени защото нямат капацитет да мислят !!! Чакат на готово и като няма се нахвърлят да изливат помия върху собствената си безпомощност .Точно тази грозновата Йончева ,жалка ,злобна карикатура е последната която има право .Жалка подлога ,парцал !!

Какво важно прикриват с тая партенка, не спирам да се питам... Като разберем ще е късно...

Червена интригантка. Неудовлетворена отвсякъде.

Това, че във всяка по-голяма община в България е така се знае отдавна, но едва сега тази журналистка посмя да го огласи. Държавата ни е феодална и тя да внимава много. Дори и тук в коментарите злобно и жално вият доста кучета които са опитвали от суджука на Бойко, пък вероятно са и пили от бирата на Мишо бирата, когото ГЕРБ помогна бързо да се пресели в другия свят. Дали ще се събуди този робски народ или ще продължи да се продава за бира и суджук образно казано. Кой знае, но като гледам коментарите сигурно няма да е скоро!

Тази журналистка точно казано ,защо забрави ,че е в политиката благодарение на бившия си любовник Станишев ??? Тази бозава баба костенурка колко пари оскуба от държавата да обикаля ,,земното кълбо ,,,с репортажи и прекрития от нашите данъци .Червена скумрия !!!

Те и двамата имат казачок потекло

Йончева ако намалиш пиенето няма да пишеш такива глупости

И в областният град където живея и където разбира се кметът е от ГЕРБ е сходно положението както в Хасково. Санирането се извършва от едни и същи фирми приближени до областният координатор на тази партия.

плешив и заядлив PEYTSCH педал

Дано да има повече депутати като Елена Йончева!

Нашите пенсионери се оказаха най-безмозъчните в цяла Европа. Дърти циркаджии.

Мими, в твоето канче може и да не погледнат.

Абе тъпако толкова години не разбра ли защо ти е толкова малка пенсията,кой е виновен.Комунягите естествено,всичко откраднаха,даже и пенсионният фонд.Те станаха милиярдери,а ти си бройш стотинките и ги благославяш.От тъкива като теб младите страдат и избягаха от нас.

Колега осъзнат пенсионер, и в твоето канче може и да не погледнат.

Правилно. Точно като нея. Ма я да ми припомниш, че забравих, тази велика личност ли се дуеше по всички телевизии, че ще съде Борисов? Тази ли отричаше за едни милки за командировки? Тази ли ревеше с пълна гърло как ще осъди всички в ГЕРБ? Кво стана бе? Де е делото? Що млъкна?

Делото ще е през месец октомври.

Не ви ли стигат бабетата дето ги имате та ламтите за още ?

Какви облаги получи дето се прави на любовница на Станишив ?

Е как какви? Толкова е семпла женицата, че всичко дължи на оня гнусник.

И пак остава в ГЕРБ???

Хубаво,че казваш за другите. Кажи сега и за твойте командировки, които възлизат на милиони левове и тогава вече можем да ти вярваме.

Няма командировки за милиони левове дори. Това си е твоя измислена лъжа. Колко да е взела от командировки, как мислиш? Основното там са самолетните билети, от които няма как да спечели. Та за какво бяха твоите милиони?

МНОГО ЗОМБИРАНИ ДРУГАРИТЕ:):):)

Смърдят като скунсове,а викат,,дръжте крадеца,,Не вярваме и на двете партий,нямате разлика,а трета читава партия НЯМА

черен вла се композира Ленче ле и ти си в последният вагон при брикетите

САМАТА ПАЧАВРА КАЗА ЧЕ ФАКТИТЕ СА САМО МОРАЛНИ И НЯМА НИЩО ОСЪДИТЕЛНО МА ВИЕ СИ БАЙТА КОЛКОТО ИСКАТЕ;)

Ленче погледни си твоята кагебистка комунистическа корумпирана личност ,която е ощетила държавата с хиляди за твоите пътувания взети с помоща на Станишев . Кучко върни парите.

Това нищожество /делян/ е за пандиза.

не е за пандиза а кой където го види да го изправи до стената

Тази сутрин гледах Йончева и не ме напусна чувството за нещо безвъзвратно загубено - образът на една симпатична, нежна жена беше изместен от някаква гротескна, възрастана дама, която с треперещи ръце разгръща някакви уличаващи документи, с треперещи (от гняв може би) устни повтаря някакви неща подготвени й от друг,който ще наблюдава нейните изяви отстрани.Определено това не е нейната битка, не е нейният обичаен стил на отразяване на фактите и поради това изглеждаше състарена и неубедителна.Просто Кони пожертва и нея за една съмнителна кауза!

ЕЛЕНО МА,ПРЕЦЕДЕНТО НАЗНАЧИ ТЪЩА СИ И ЖЕНА СИ .....ИДИ МУ ИСКАЙ ОСТАВКАТА...

А кога е намерила време другарката Йончева да проверява кой е на булката сват,кой е брат...., след като тя е дупетат и трябва да работи в парламента? Или е толкова добър шпионин,че има достъп до всички документи на хората в Хасково и цялата полицейска машина там е комунистическа и обслужва явно интересите на комунистите?! Тя самата, оправи ли си делото за клевета срещу Борисов? Какво стана с това дело?

При вас не беше ли същото. Батко и братко,,Просто ви е яд,че в момента не сте вие.Не стига ,че крадохте на воля и няма един осъден,и Герб продължиха вашето дело и те крадът като вас.Не си търсете кусури ,ами полислете ,че в тази държава живеят и хора,не сте богоизбрани.Народа ви мрази всички,защото вие също МРАЗите

Ходи да учиш в Щатите, за да дойдеш и да си го направиш у Хасково по български! Каун с каун...

И В ПЕЩЕРА ДЕСА КОСТАДИНОВА ОТ ГЕРБ УРЕДИ ПРИЯТЕЛСКА ФИРМА ЗА САНИРАНЕ.ПРОВЕРКА НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В ОБЩИНА ПЕЩЕРА.

Да живее Станишев и всичките там производни!Ура другари!!!!!!

Така е във всяка една община с кмет от ппгерб краде се над 30% от публичния ресурс...

Желязна Елена Йончева! ГЕРБ-ери,колко такива имате като нея? Разби ви и ще продължава да ви разбива. Тя, една единствена! БРАВО ЕЛЕНА!

Моника и взе под носа Станишката,явно от това е много озлобена,пък и му роди две деца та го е направила щастлив.

Е,няма такъв журналист и депутат! Има ли друг депутат,който да се застъпва така за интересите на избирателите си? И то аргументирано,с факти и документи. КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.

Това нейното е чист популизъм.Изобщо не я интересуват избирателите , а и се иска те да крадат.След всяко тяхно управление България е изпадала в икономически кризи от тяхната алчност.

Йончева ,има Видов ден ! това ,което правите се нарича ГЕНОЦИД ... каква държава е това в която сметката за ток е по голяма от пенсията на човек ,който е имал късмета да оцелее в този АД ? 150 лв?Издръжката на един помияр е по скъпа

Това го писаха преди повече от от половин година едни други журналисти. Интересно, защо тогава никой не му обърна внимание, а сега излезна на дневен ред като "шокираща" новина?

Ами щото беше "заметено под килима".

Комунистическа патка !

не знам дали е права, но може да я убият скоро, ако е.

Браво на Елена Йончева. Занимава се с делата на територията, за представител на която са я избрали. Излага теза, представя доказателства, чака да я оборят или да се приеме за доказано нейното твърдение. Няма квалификации без аргументи. Но няма и противник, който да се защитава или отвръща на удала на същото ниво - с насрещни доказателства и аргументи. Просто защото твърденията на Елена са верни, те са факти в материалната си част. А в оценъчната - тя изразява собственото си отношение към тия факти, а именно - възмущението си. Ако някой не е възмутен от фактите, разкрити от Йончева, също има право на мнение. Например - едва ли е възмутен от схемата на обогатяването си и това на приближените си, самия Д. ДоБрев. Кой ще му отнеме това право - да не се възмути от собствените си дела. Но откъде следва, че неговото невъзмущение срещу самия себе си означава, че трябва ние да се възмущаваме от Елена Йончева, че го е разобличила? Или пък - че Елена Йончева също трябва да се радва на неговите схеми и доволство от тях.

Е. Йончева със Станишев как са? Не и ли привеждаха държавни пари да си прави филмчета..ха.ха

Не. И сега какво?

Мачкай Бойче кумонистите

Тази ли ще говори за шуробаджанащина? Никой не е забравил нежните й отношения с Хамстера. Просто отвратително!!! Семпла женица, семпла журналистка, ама безочлива и нагла.

Оооо ПРОСТАТА роси сега на мими се прекръстила.Абе моме простотията ти личи от километри.

Иди на очен лекар. Можеш да си оправиш и правописа, цървуле.

ivo10

Ельона май доста хора ще я съдят. Политиката не е като журналистиката.

свой отбор по креватна гимнастика с араби

Елена! Гледай си живота и си получавай заплатата без да правиш нищо. Този народ обича да бъде ограбван и си заслужава съдбата!

Браво Елена , намери се най-накрая един честен и почтен Депутат да каже кой краде и богатей от Европейски фондове ! Истинските и нормални Българи са ти благодарни защото отряза едно от пипалата на Хидрата ППГерб ! Има още много пипала , всеки от Върхушката Герб има пипала в провинцията , от където е дошел , спомних си за крадливия доктор Стойков бивш кмет на Плевен , който народа на града не го избра за втори мандат ! Или за Добричкия кординатор на Герб бивш Депутат в Афера Суджук Гейт , скоро ще видим и друг крадлив Кмет , Депутати бъдете по-смели ! Трябва да изчистим Държавата от престъпната Партия Герб и ще видите как ще тръгне по мед и масло !

Туй,да си вдигаш краката грациозно пред араби не е малка работа!

ivo10

Искаш да кажеш, че големия октопод БСП не иска да търпи малки, пръкнали се от нищото октоподчета като ГЕРБ да му се месят в жизненото пространство.

ха ха ха За вас, червените гниди, беше по мед и масло, докато вие крадяхте. Е, сега сте гладни, но повече власт няма да видите никога.

Щурчо искаш да кажеш,че ако на власт са твоите от БСП или които и да са други , нещо ще се промени.Така ли? Всички паретии са от вашето разбойническо котило! А за за щурец има една супер рима-Щурец х-- ти в г---ц !

Как да не е ..."наложница" .Та нали бяха спукали Станишко всекидневно да се жени/щото беше разкрит като гей/ и се....събраха със сгодна другарка-наложница.Така ожениха и нашия президент скорострелно за ген.Деси.

Ровите се в чаршафите на хората, докато ви крадат!!! И оправдавате днешните кражби с това, че и преди е било така. Що за мазохисти сте?

Пардон....наложница:-))))

Първо,изводите на синеоката стерва за ГЕРБ са верни. Второ,всички определения за ГЕРБ се отнасят и за управлението на БСП. Трето,морално нечистоплътни хора не може да провеждат почтена политика.

Тази Йончева....не беше ли само зарязана заложница????

Горката Елена, те нейните съпартийци ще я изядат, ще го гледаме това падане :). Дори не знае още. Но пък си заслужава, ще я схрускат преди да се усетила, нейните хора, защото едно е да си в политиката за да те показват по камерите и да си мислиш, че си много важен от телевизора, а тесен друго в да си наистина важен и да не се появяваш по телевизора. Като цяло пирова победа. И да моралът и полуистината не вървят заедно, скъпа. Моралът е за църквата. Но откъде да знае рускинята, тя просто иска да я дават в телевизора. Голяма победа да унижи човека. Тя е депутат, а не следовател или прокурор. По-късни и нея ще я сполети болката, а тя ще от своите.

Някой случайно да вярва на тая кифличка - че тя за вярване ли е ???. Та тя самата е рожба както на шуробаджанащина, така и на нещо много по-долно - метреса на омразния за нормалните хора номенклатурчик Станишев.

като се насмуче излиза на челото, та и герберастията така, във всяко селище ще ги познаете по колите им, по жилищата им, по закръглените им кореми и охранени задници

Като чета коментарите тук си давам сметка, защо България и Българите са на това дередже - най- прости, най- неграмотни, най- нещастни и най-бедни. Браво на Елена Йончева за смелостта и куража, с който разгроми крадеца и цялата му клика.

Не, бе, тия са платени.. което пък означава, че са зле с морала и честта.. дали са точно тъпи не знам.

Не е само Хасково, не е!!! Навсякъде е така, така печелят и избори!!!

Тази красива и умна журналистка разнищи крадливите герберасти. Започнаха да падат герберски глави и на централно ниво. Досега ударът попадаше на общинско ... суджуци, пастърми ... Сега нещата са удар в центъъра. Там са Борисов, Цветанов и другите

Това момченце отдавна трябваше да си ходи, но някой трябва да му потърси и отговорност, защото яслата му е пълна. Той не е виновен.Виновен е този който сътвори Закон за държавния служител, а именно другаря Иван Йорданов Костов, който преподаваше "Основи на комунизма" в един софийски университет. За да се направи конкурс за държавен служител първо се намира подходящият човек, и тогава се обявява конкурса като въпросите с отговорите са му дадени предварително и само се изчакват сроковете по закона. Назначава се и ура.... работи за нас.

Четете само тенденциозни лъжи - Костов четеше по мое време Политикономия в МЕИ,а не в унивеситета, Писа тройка на брат ми. Останалото което твърдиш е също такава лъжа. Ако ти е интересен адреса ми, попитай

Добре че Йончева спа и се натиска със Сергейчо хаха

но не е крала

Не е крала, само е взимала крадени пари Не е незаконно, ама дали е морално? Всички, даже и червените бабишкери знаеха , кой финансира тв 7... Само тя не знаеше..Е, и ти не си знаел