БСП и ДПС към Манчестър: Не сте сами срещу тероризма

Лидерите на политически сили в България изразиха съболезнования за пострадалите при взрива в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС към Манчестър: Не сте сами срещу тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да знаете, че лично Нинова ще се саморазправи с терористите - жалки картинки - родни !!

Така е ,Нинова! Терористите не са сами,те са заедно с вас-комунистите. Знаем какви атентати в църкви,гари и други места в България сте правили,другари комунисти. Много сте свързани,знаем.

А атентаторите на гара Буново?Във вагона "майки с деца"?А чешмичката на До..н!А взривените самолети?А 11.септември?И там ли бяха комунистите!Параноик!

семейството ми толкова много изстрада от другарчета бесе парчета че не им вярвам и една дума

Няма кой да ти се хване на фалшивите съболезнования Курнелио(г-жа лъжа).Цяла България Ви знае какви терористи и крадци сте с Догановата партия. Нещастници!!!!!!!!!!

А кога БСП и ДПС ще се извинят за атентатите в църквата "Света Неделя" и за взривения влак край гара Буново?

Ама че противни тъпи лигльовци! Как да не са сами бе, абсолютно сами са, и мъртви! С какво противно лигавите ви декларации ще помогнат. С нищо!!! Евентуално с промиване на мозъците на и без това смахнатите ви поддръжници! СТРАХЛИВЦИ!

Съболезнования към загиналите при терористичният акт в Манчестър. А защо политическите сили в БГ не си зададат въпроса "Кое е първичното в Европа - терористичните актове или различните видове популизъм в ЕС?", нещо като философския въпрос за "яйцето и кокошката". А проф. Г. Карасимеонов се е опитал да го обясти в днешния брой на в. Стандарт, като посочва че тероризмът в редица европейски столици само допълнително налива масло в реториката на днешните европейски популити.

"БСП и ДПС към Манчестър: Не сте сами срещу тероризма" Двете терористични организации изказват съболезнование. Щеше да е комично, ако не беше тъжно!

Изявлението е недопустимо тъй като се прави от първия дипломат на държавата от името на държавата. Това изявление може да бъде само частно като съболезнования към посланика и близките. Подобно е поведението на президента Радев- съболезнования се изказват към британския премиер, а не към кралицата. То бива, бива, но "нашите" от ляво нещо са се побъркали и опитват да управляват държавата без да имат властта.

Точно от Нинова да чакаш съпричастност това си е жива химера.

Ислямокомунистите изразили съпричастие, тия същите изроди преди няколко дена квичаха като, недоклани свине срещу снимки с РИМСКИЯ ПОЗДРАВ, но гадове в природата празно няма, има природен закон за действието и противодействието, така че скоро ще има и "Зиг Хайл" и ще се почне и този път ислямокомунизма ще бъде изтрит от лицето на земята!!!

Вие не сте сами, но близките на жертвите са сами и самотни. Правете нещо с този ислям в Европа, защото народа вече му писна.

Само изселване на мюсюлманската паплач, ще спаси много хора от смърт и наранявания (духовни и телесни).

БСП(БКП) и ДПС - винаги заедно винаги, дори и в терора. Справка миналото на двете партии.

ДПС-то специално имат доста да обясняват за покровителството, което упражняват върху различни ислямски духовници из Родопите и в циганските махали.

Горките, ако са опрели КурНелия и Доган да ги пазят, по-добре да снабдят терористите с атомни бомби.

" БСП и ДПС към Манчестър: Не сте сами срещу тероризма ". И... С какво можете да помогнете? С нищо. Само правете леко сътресения на въздуха ветрец. Познат ритуал.

По малко лицемерие ще да е по добре в този момент.. Нам как някой да ме убеди че всички ''загрижени'' наистина изпитват някаква съпричастност, защото ако имаше такава нямаше да има разбити държави, милиони убити невинни ама без никакво съжаление от търгашите с оръжие и смърт пишещи се за големи ''миротворци'' Такъв е бил света такъв и ще остане ако мнозинството не се освести навреме..

Даа, приказват БСП и ДПС "Не сте сами срещу тероризма", приказват, ама кви ги вършат: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. И няма как тази изява да е случайна, щом и другите им действия са в полза на ислямските джихадисти срещу християнството: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед. Някои много обичат да слушат сладките бесепарски приказки, но са кьорави да видят продажните бесепарски действия!

Вие сте сами .Прегърнати с Москва.

Присъединяване ли се към Джон Джихадиста ?!

турския комунизъм и Пкк са с вас

Празни, кухи, фалшиви фрази, без никакво покритие, ама нали трябва да кажат нещо...

Не дърпайте дявола за опашката!

Вашите евродепутати гласуваха в ЕС ЗА емигрантите! А в България ВИЕ насъсквахте българите СРЕЩУ тях!

Няма плаши! Бойко Борисов бди за нашата сигурност!

Колко е лесно да се приказва и колко е трудно да се погрижиш за собствения си народ.

Корнело, вие сте с Москва, не сте с Лондон!

Днес и Бокича и Курнелията къртят с изказвания. Българите ревем за британците, българите щели да помгат на британците срещу тероризма.