Скандалните думи на Пьотр Толстой запалиха спор в парламента

Остър спор противопостави днес в пленарната зала на НС мнозинството и БСП. Повод станаха декларации на ГЕРБ и РБ за думите на руския политик Пьотр Толстой.

Обратно в новината

Коментари - Скандалните думи на Пьотр Толстой запалиха спор в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той Боко от доста време ни продава и разпродава, барем са му вързали текиш

Рубладжиите тъпанари и родоотстъпници да заминават за сибир.

рашките са крадливо племе

Реформаторите ми напомнят на Атака - не се занимават с важни въпроси а само с разни дребни скандали за да се шуми около тях. После се чудят защо постепенно хората се отдръпват от тях.

Нямам нищо против обикновените руски хора. Но заради такива като Пьотр (не искам да слагам тази велика фамилия до неговото име, защото той не я заслужава) - депутат от управляващата партия в Думата, съидейник на президента даващ му мнението си или изказвайки на глас мнението на президента. Това придобива ранг на държавна политика спрямо България. Затова казвам: Заради Пьотр и подобните на него ДА НЕ СЕ ДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА РУСНАЦИ!!! - в никакъв случай! ДА НЯМАТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ ФИРМИ ПО ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН!!! -чрез фирмите си купуват и земя освен апартаменти, така заобикалят забраната *без значение колко са богати, за да няма после "опълченци", "зелени човечета", "Задунайская губерния" и "Русский мир"

Язе га чуя у магазина ил на улицата блядове почвам да ги поцувам.Ми ко да ги прая

Аз като чуя руска реч по морето, се опитвам да ги упътя и им помогна на хората, защото не съм като Пьотр - тъп козел с имперска надменност и претенции.

Очаквам и други нагли изявления да се появят, защото вече ги срещнах по руските форуми. Например: "Тези предатели (българите) не заслужават да живеят, ние сме я завоювали тази земя (България) с наша кръв. Откъде накъде ще е тяхна (на българите)" Това е едно от най-фрапиращите заедно с това че не сме им дали ние сегашната кирилица, ами била от Петър I.

КАКВО ДА СЕ ИЗВИНЯВА ЧОВЕКА.КАЗА ЧЕ СЕ Е ПОШЕГУВАЛ.АМА ВСИЧКИ НЕОБИЧАЩИ РУСНАЦИТЕ ГО ВЗЕХА КАТО ЗА ИСТИНА.НЕ ЧЕ РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА НИ КУПИ.И ПОНЕЖЕ ДНЕС Е 22 СЕПТЕМВРИ НЕКА СИ ПРИПОМНИМ ЗА ЖЕСТА НА РУСИЯ С КОЙТО БУКВАЛНО НИ КУПИ НЕЗАВИСИМОСТА ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ.

Русия не признава Съединението от 6 септември 1885 г. Захари Стоянов Русчук 1886 г. "Кой въстана срещу нашето свещено дело съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навлязат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата срещу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна?" Стефан Стамболов Защо Русия пречи на Съединението? В. "Свобода", бр. 7, 19.XI.1886 г. "От този знаменит ден 6 септемврий се забелязва постоянно, че политиката на руското правителство е устремена против нашата независимост и самостоятелност. Русия употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението".

link

Пол Робъртс, бившият финансов съветник на президента Роналд Рейгън, СПЕЦИАЛНО за ФОРУМНЮЗ: Вашингтон купи България

Извини се бе! Извини се! Извини се на българския народ, дал ви писменоста и ви ограмотил

"Питахте ли народа дали е съгласен Европа да ни даде тези пари, за да строим нови бежански лагери, за да се превърнем в буферна зона тук, за да не отидат бежанците в Европа?", добави Нинова от името на ПГ на "БСП лява България". МА ДРУГАРКЕ! АМА НИНОВА! А ако Европа НЕ даде пари за нови лагери, бежанците ще заобикалят ли България? Според тебе, ако Европа НЕ даде тези пари, България НЯМА да се превърне в буферна зона? Без пари за лагери от Европа, в България пак ще влизат бежанци, понеже България лежи на "балканския път", НО тогава България от собствения си джоб ще плаща за лагери! АМАН ОТ ДИЛЕТАНТИ! АМАН ОТ БКП!

Изобщо не беше казано като шега. Беше казано със злост и неприязън. Беше казано в един контекст на интервюто, в което нямаше нищо хумористично. ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СЕ ДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА РУСНАЦИ!!! - в никакъв случай! *без значение колко са богати, за да няма после "опълченци", "зелени човечета", "Задунайская губерния" и "Русский мир"

Мигрантите нахлуват през всички граници, младите българи напускат България, а тези в Парламента само лаят и играят посредствен театър. В това, което е казал Толстой има много вярно. Българите обедняват и продават имоти. И на руснаци и на други азиатци.

Ние се зъбим на Русия като абортирани добермани, заставаме за пореден път на губещата страна в един бъдещ конфликт, лишаваме се от единствената подкрупа, която можем да получим срещу турско нашествие, но тези неща не се обсъждат. Обсъжда се една, между другото доста сполучлива, шега на някой си, дето до вчера не бяхме го чували. Типично за дребните, комплексирани душици.

ЗА ЦЕНТРАЛИТЕ НА КОСТОВ ,ЗА КОИТО БОРИСОВ ТОКУ ЩО ПЛАТИ 1.3 МИЛИАРДА НЕ ТЕ БОЛИ,А ЗА ТОВА ЧЕ ХОРАТА СА БРОИЛИ СОБСТВЕНИ ПАРИ ТЕ БОЛИ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ГАД ЗЕЕВИ И ЦЕНТРАЛИТЕ ,ПРА ДЯДОВЦИТЕ НА ТЕЗИ ХОРА СА ОСТАВИЛИ КОСТИТЕ СИ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ -РАЗБРА ЛИ НЕЩСТЕН НЕБЛАГОДАРНИКО?

Не знам какво се пенят нашите. Човекът не е излъгал като е казал това, че България ще бъде продадена. Само да кажа, че тя е продадена. На парчета. Пример: парцелите от вилната зона в Болата до село Българево до Калиакра от години са продадени на руски граждани, закупени почти насила. Ако някой каже, че не е така значи лъже. Та не само там са се изкупили парцели наедро, така е по цялото Черноморие и не само. А нашичките политици спят или се правят на ощипани, че не зная. Най-вероятно е второто.

Както винаги БСП и Атака са руските троянски коне. Нашите обаче са прави, особено като се има предвид как Путин орева орталъка и обвиняваше Б-я, че тя е виновна за спирането на Южен поток. И хайде стига с това освобождение! Почти всички балкански държави са освободени или получили независимост вследствие на руско-турска война, но само ние още тръбим и им се кланяме, а всички други са го забравили.

Ми ти си от онези дето взеха 150 000 000 Евро за да правят "бежански" анклав от ГАДЖАЛИ на територията на България!

"...Първо тези думи на Толстой трябва още веднъж да ни убедят, че темата е централна за президентските избори и отношението към тях да бъде критерий за оценка на позициите на различните кандидати. Не трябва да се задоволяваме с бланкетни разграничения, които съм сигурен, че почти всички ще направят, а с дълбочинен разрез на позициите на отделните кандидати по ключовите въпроси, които дефинират базираната на евроатлантизма независимост и национална идентичност на България. Трябва да сканираме всички кандидати за свързаност с външни интереси, съпричастност към реализацията на чужди проекти включително енергийните на Русия, или специфични за прокарване на интересите на руската диаспора в нарушение на българските закони, особено по Черноморието. С бежанците със сигурност ще се справим, още повече с помощта на ЕС и НАТО, но с вътрешния симпатизант на Толстой, с комплекса за малоценността и с липсата на воля да отвърнем твърдо и без уговорки, едва ли..."

Как се държаха Русия и руските самодръжци с Жан Виденов и Сергей Станишев? И с България, разбира се, при управленията на БСП???

на българската НЕЗАВИСИМОСТ! Почти в целия свят такива дни са НАЦИОНАЛНИ празници. Ние обаче, "празнуваме" рождения ден на самодържеца Александър Втори, когото без обяснения наричаме"Освободител" - нищо че става дума за крепостничеството в Русия (може би от радост, че крепостничеството може и да ни се размине?). И славословим Сан Стефанския договор, въпреки че в него не се споменава държава България (за разлика от Сърбия и Румъния) и се говори за окупационни войски!?! Имаме поне три дати, по-достойни да са национален празник на България - 6-ти септември, 22-ри септември и откраднатият ни 24-ти май! Да е честит на всички истински българи утрешният Ден на независимостта!

Александър II е известен с либералните реформи, които извършва в руското общество. Най-значима сред тях е отмяната на крепостничеството през 1861 г., която му донася прозвището Цар Освободител. Отмяната на крепостното право обаче е половинчата реформа, защото не се извършва оземляване на селяните. Когато през 1878г идват в България и виждат, че "робите" всъщност са по-свободни от тях самите, имат земя, собствени къщи, работилници, дюкяни, чаркове, мелници, манифактурни работилници и др. имоти, много от тях завиждат, чувстват се по някакъв начин излъгани и роптаят дори.

Това не беше ли професорката, доктор на географските науки, умееща да премества азиатски столици на хиляди километри, г-жа Чернотанчева?

да са го мислили когато гласуваха чужденци да купуват български имоти. какъв е проблемът дали руснаци или други чужденци купуват имотите ни ? българите също купуват чужди имоти по света. от друга страна само един Бил Гейтс (или други от неговата черга) могат да ни купят, но не ни искат.

Москалите купуват, а на хамерите и мигрантерите подаряваме!!!

Всичко Мара втасала, само се не сресала.

Я другарката Нинова да ни светне кога и къде публично е коментирано първом от генерала им Радев изказването на "оня лунатик" Толстой? Само да не е коментирано частно на четири очи с новата му съпруга в спалнята. Та затова да не сме го чули публично...

А някой-цвилят радостно от коневръза!

....ние сме част от обединена Европа и имаме самочувствието.... Ми с депутатски заплати естествено, че ще имат. Ама дайте да видим самочуствието на обикновенния българин какво е. Англичани купуват ли наши имоти и те? купуват. Ама от тези продажби печелят хората главно по селата, които си продават съборетините на цени, които никой българин няма да плати.

и?? иди си на село, и си продай съборетината и ти!

Ало, Караянчева - пази се от този който купи царските конюшни, на безценица. Руснаците плащат реални цени.

След като сме си дали глупостта да продаваме, то ще има и хитростта някой да купува. Не е луд този която яде баницата, а е луд този който я дава на безценица

ще купуват я!ще купуват, защото сме в нато! ако не бяхме, щяха да грабят като в украина, крим, абхазия, карабах, осетея, приднестровието,и так дале!

В главата ти жужат "натовски бръмбари"- липсва ясна мисъл, а устата ти бълва натовски лиги... Недей така бе "дядо ванго", я се успокой!

Отново блестящ Волгин: С голямо безпокойство забелязвам как представителите на либералстващата българска общност, секция "Русофоби" цял ден се тресат от гняв и изпадат в истерия все едно са видели Путин на "Орлов мост". Безпокоя се да не се "инфарктокапичне"/думата е на Валери Петров/ някой особено истерясал русофоб. Щях да повярвам в техния чист патриотизъм, ако така гневно бяха реагирали на новината как висши български политически дейци като примерни ученици рапортуват на заместник на заместника на заместника на американския държавен секретар за ключови решения да бъдещето на България.Щях да имповярвам, ако не се мазнеха на всеки западен посланик по начин, по който и колониалните народи не са се мазнили на колонизаторите си. Само че за нашите либерали да бъдеш американски доносник е чест, не срам. Така че, сори, нищо праведно не виждам в днешния ви русофобски гняв. А по въпроса за либералите ето една мисъл на Достоевски: "Нашият руски либерал е преди всичко лакей и само гледа чии ботуши да изчисти". Е, нашите либерали отдавна са разбрали чии ботуши трябва да чистят, за да им върви бизнеса.

Сбърканяка ензимен бърка с безимен където не свети демек у д*5о И вади оттамо кафе Венсерамо и някакво кремче от руско харемче И с улова дъхав отново надъхва такива кат' него изперкали мега! Пред тях е гоуем и дори духовит Пак боли я корем Калинка в зенит!

Какво казва в защита на българите и българщината? Освен да плюе и излива помия за да оправдава собствената си коленопреклонност пред пред самодържеца в днешната неосредновековна азиатска империя? И собствената си безмерна подкупност и националнопредателски слова? Да си ходи на Волга да дърпа въжетата, вместо да плете антибългарски интриги!

тук е хубаво , купуват! а в русия никой не купува! там и даром никой не ще!

кога бе в Русия, беше ама не

кина велиш??

макар и с шеговит тон, иска да ни каже, че сме лакеи и всеки може да ни купи. Извоювали сме си този образ още от времето на бай Тошо, а в момента не само продължаваме традицията, но и непрекъснато чупим нови рекорди. (Един пример - "президентът" ни се прави на по-голям католик от папата и говори за Русия неща, които даже Обама и Килър не си позволяват говорят). А лакеите никой не ги уважава - нито господарите им, нито (еле пък) враговете на господарите им...

що за тъп въпрос: "Ще развивате ли отношенията с България"? Как може някой да развива отношения с хора като Борисов и Плевнелиев, които непрекъснато повтарят (в угода на чужди интереси), че Русия иска да ни завладее?? Тъкмо към тях е насочена тази шега... Да не говорим, че репортажът е монтиран и са изрязани въпросите на журналистката, които явно са били тъпи и провокационни и са целяли някаква подобна реакция...

Ще ви купим имотите българи като наташките ви станат снахи и ви отровят за наследство...100 руска рубла = 2.72 лв няма спестяване

ми е забавно да наблюдавам, как половината ни държава се тресе от една шега на невстъпил в длъжност руски депутат, която всъщност има за цел да изгъбарка именно същите тези наши русофобчета (начело с нашия "президент"), които плашат хората, че Русия ще изкупи Черноморието ни и след това ще реализира по отношение на него "Кримския сценарий":)

Руският режим не е смешен, по-скоро трагикомичен.

извратено чувство за хумор имате. То таш.к на гол гъз си е живо е.. не

О, Нуга??! ..Пица? .............. Никава пица, бе! Имотица в заливица!....

Жица...жица, празна руска паница..ха.ха 100 руска рубла = 2.72 лв

Явно вече те чукят и руснаци. Голяма си интернационалистка, ма!!!

нека купуват бре! и да идват тук! то друг начин да избягат от съдбата си и живеят в нормална държава нямат горките!

Искаш да кажеш....територия??!

ааа, те територия си имат!най голямата, и най снабдената с цялата менделеева таблица! но акъл, туй дето му викаме пипе, си нямат! за това все драпат за чуждо!

Когато Филип Еднооки подарил Бляскавия град Кендейсея на снаха си Клеопатра, и наложили непосилните данъци... Не аз, а Опсчето е имала само три бойни колесници и 25 гвардейци... за една фаланга. ... и контрола на четирите пътя на света. Империята на Филип отдавна я няма... Лакедемон е станал село... дори името му не знаят а го наричат Спарта Виж Езерният град Пулподева и града на Мъдроста на сердите - Сердика, са си още тук... и ще останат. хората - също

БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за - Българския народ - Българската Армия - Българския Президент - Българското Правителство - Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели-миряни ! ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО аз съм тук и Ви пазя ---------- Θεά Ῥέα ( semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ) винаги е така, както говори богиня Рея

Нали ръшите нямат какво да ядат?? А този защо е Толстой и ...дебеличък??!

Добре , че руснак не купи Царските конюшни!?

сега депутат от партията на Путин "Единна Русия", всъщност е правнук на великия руски писател Лев Николаевич Толстой! А Лев Николаевичь произлиза от Идриса, или Индриса - княз от волжските българи, от тези на Котраг- вторият син на Кубрат! Та...правнукът на Индриса- Андрей Харитонович, получава прозвището "Толстой"- "дебел", от великия княз Василий Тъмни, наричан Тъмни, защото бил ослепен от враговете... Без да вижда, Василий Тъмни прегърнал госта си Андрей, който му се видял доста пълен и го кръстил: "Оттук нататък ще си Толстой!"... Преките потомци на Лев Н.Толстой днес са около 400 на брой и много от тях продължават просветителската, културната мисия на знаменития си прадядо и с право носят неговата фамилия "....

Яааа, скандализираните депутати да изправят пред черната дъска тези, които поискаха отмяна на решението на НС за удължаване на мораториума за продажба на земя на чужденци! Никой, който 25 години седи в залата на НС редом с ДПС, няма правото да мрънка, че руснакът казал, каквото казал.

И аз имам добър имот за продажба!!! Къде са руснаците, бе?

Тоя нагляр няма да го бъде.

...время покажет!...

Кой не разбра, че това е свръх хитър ход на Русия. Няма случайности в политиката. Глупаците от Парламента се вързаха и дрън, дрън. Спрете, не се ли усещате че сте за смях. Толкова ви е пипето.

Явно ни мислят за тъпи и джиткат без да мислят и те като ... Покупко - продажбата на имоти по цял свят върви, само да има кой да купува.

Пьотр Толстой запали люта рана у продажните грантови ненормалници.

СТИГА ВЕЧЕ С ТОЗИ ТОЛСТОЙ- КАКВО Е КАЗАЛИ КАКВО МИСЛИ- А КОГАТО НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ-ПЛЕВНЕЛИЕВ ХУЛЕШЕ РУСИЯ И КАЗА ЧЕ ТЯ НИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ-НЕ СЕ ЛИ ЗАМИСЛИХА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! АЗ ЛИЧНО СЪМ ЧУЛА ТРИ ПЪТИ ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА ГОВОРИ НАЙ ГОЛЕМИ ЛЪЖИ СРЕЩУ РУСИЯ- А КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ ПЛЕЩИ СРЕЩУ ТАЗИ ДЪРЖАВА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОРУМИ-ТОГАВА ЗАЩО НЯКОЙ ВЕ МУ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ-КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО! МИСЛЯ ЧЕ НАЙ МАЛКИЯТ ПРОБЛЕМ НИ Е МНЕНИЕТО НА ТОЗИ РУСНАК.

Чак сега разбрах ЗАЩО българинът е бил повече поробен, отколкото свободен!!

Ако са толкова скандализирани, вместо да си чешат езиците, шушумигите в НС да изработят и да гласуват закон, забраняващ продажбата на недвижима собственост на чужди граждани и закон за експроприация на разпродаденото досега на руснаци, турци, евреи и пр. чужденци! Стиска ли им?! Има ли български депутати там или не останаха? А?

Призовавам демократично мислещите хора в България да помогнат на демокрацията в България, като изхвърлят и публично изгорят всички книги на Толстой и въобще всички книги написани на комунистически език. Нека запалим огньове на централните площади в българските градове. Нека тези огньове символизират прераждането на българското общество и окончателното му скъсване с комунистическата демагогия. Нека изгорим всичко ръшистко, книги, филми, музика. Нека скъсаме дипломатическите отношения с матушка и да й обявим война. Време е НАТО да размаже империята на злото. Нека всеки който говори езика на мурзилките бъде хвърлен в затвора за назидание на всички комунисти.

"Време е НАТО да размаже" Ми айде де размажи нали си НАТО, или ти само лайната по мизерния си пърдялник можеш да размазваш! Мноо си смешен с тъпте си призиви!

Нато най-много да си размаже говното , когато сере до моя увар, друже!!! А за да запалим огньове -требе разрешение от кмета ! Имаш ли го?

За тия изказвания мълчаха като дървени идоли!!! Велик турски народе! Теб те чакат Лудогорието, Тракия, Бургаско, Айтос и Родопите! Те са твои! Те са турска територия!, каза пред тълпата Хюсеин Хафъзов. От години Турция иска да превземе България и затова говорят думите на бившия премиер и президент Тургут Йозал: Един ден Булгаристан /България/ ще бъде наша територия! Булгаристан ще бъде част от велика Турция, земя на велика Турция! Само че този път няма да превземаме с армия, този път ще ги купим!. Подобна теза заяви и турският президент Реджеп Ердоган. Тракия, Солун, Ксанти, Кърджали в България, Вардар, Скопие, Призрен в Косово, Сараево Тракия е наша! Тракия е нашата жива, турска история в Европа. Тя е турският представител в този географски регион. Най-отвратителното в случая е, че от българското Външно министерство не изпратиха гневна дипломатическа нота след тези скандални думи, а предпочетоха да се покрият като мишки вдън земя, докато отшуми скандала от надигналата се вълна от негодувание в българското общество!

Колега, Да си имаме уважението, в един отбор сме все пак.

Я люблю Россию, но тавариш Толстой, для меня представляет руское дирмо!!!!Мать его!!!

По-добре обичай украинките!..? По-близо са!?

и ти си пиян педераст като него.