Корнелия Нинова: Дошъл е моментът да бъдем българи!

В декларация лидерът на БСП Корнелия Нинова попита кои чужди държави са наложили Кристалина Георгиева като българска кандидатура за генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Дошъл е моментът да бъдем българи! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси лъжливата и лицемерна "декларация"! Това нещо-Нинова, няма "ни срам, ни очи"! И мисли народа за тъп! Онова пиянде Миков поне имаше някакъв срам в приказките, а това Чудо няма спиране и мярка...

Защо видеото вече е свалено?

Курнелия е в тежка истерия понеже има симптомите на критическата възраст,т.е.настъпил е климактериума-разстройства в менструалния цикъл,,нервно-вегетативни промени-горещи червени вълни,усещани по цялото тяло,изобилно потене,раздразнителност,,емоционална лабилност,психически смущения.И като се прибавят ежедневните политически борби и напъни за властта,която все повече се отдалечава и повече,скоро може вече и да е бясна.Крайната фаза на климактериума. Затова и по снимките гледа като вампир.

не обиждайте червените милиардери и милионери,те са "честни" бизнесмени и работодатели.

кажи първо на твоите другари,милионери и милиардери да върнат това което окрадоха от 27 год.на българите и тогава ще ти дадем право да говориш за България и българщината

А досега какви бяхте?Как мислехте за България?Преди 27 години направихте преврат,ограбихте пенсионните фондове,изнесохте парите,фалирахте 9 банки,не броя КТБ,хиляди хора загубиха спестяванията си,хиляди фирми фалираха,хиляди бяхме изхвърлени на улицата.Групировките,създадени от вас,ни ограбваха,станаха наши работодатели/Работехме без осигуровки,затова хиляди от моето поколение останаха без пенсии или се пенсионираха с пенсии под 200лв.Дойде времето в което др.Курнелия/Беше синя,сега червена/да ми се хвали че мисли за българите като им увеличава пенсиите по Швейцарското правило с 2-3 лв.Заминавайте,след откраднатите пари и оставете България на нас БЪЛГАРИТЕ.Нагли,лъжливи,крадливи,неспособни гадни комунисти!

Корнелията е в тежка истерия, моля комуноидите да я спасяват, че тази разпенена женица скоро може и да се гътне.....толкова енергия, ентропията й е голяма!!!!

И защо само искате хаос? И да подаде оставка Борисов пак за него ще гласуваме. Ами още помним как изпапахте една банка миналата година.

Бъдете българи- кажете на всичките си членове и служители на ДС да върнат заграбеното. Наисетне дойде ви времето. Стига искахте от Борисов, направете нещо и вие.

Борисов е постигнал всичко сам , а тези с помощта на премиер министри и цели държави искат да царуват, а никой не ги знае и никой не е чувал за тях, какво са направили за нас. Защо мъжът и е в европейска банка, а не се върне тук да работи, а тя все по света. Това са хора на комун истическия Интернационал.

Ти, по рождение ли си толкова наивен, или само за случая? Виж твоят идол как си постига всичко "сам" : " На заседание на Окръжен съд Шумен от 25.11.2011 г. подсъдимият г-н Васил Костов с прякор Кеца дава обяснения, в които твърди, че през 1999 г. се е провела среща на шефове на организирани престъпни групи, които решили да купят висок пост във властта на г-н Бойко Борисов, за да бъдат закриляни от него. Г-н Васил Костов дава допълнителни детайли, че тогава г-н Бойко Борисов е имал бригада, което означава организирана престъпна група за рекет и други незаконни дейности." Ти си коментирай тази, и многото други информации, от тоя вид!

Наивник,колко му е този Костов или да е заплашен с нещо,или да му е платено за да говори тези неща.Ти знаеш ли с какви приьоми си служи тази партия.На времето ни гонеха и арестуваха за това,че някой казал че съм говорил с/у Тато.Имаше приятели,съвсем нормални,които изкарваха като луди.Не можеш да говориш,не можеш да ходиш с дълга коса,не можеш да ходиш с къса пола,келнерите бяха уши,комшиите бяха уши,не можеш да излизаш в кап.страни.Нищо не беше разрешено,а тая която иска да стане българка ходеше където си поиска,получаваше каквото си поиска.Стига им толкова.Нагли комунисти-цели поколения,крали и лентяйствали.България ще бъде по-щастлива без тях!!!!

07.10.2016 г. в 15.30 часа се поопипах и огледох в огледалото.Верно бе,станал съм българин.

работи за света, а не за страната си. Затова е правилно всички страни да имат отношение към нашата кандидатура, да имат мнение за кандидатките ни. Но откъде момичето от Крушовица може да знае това.

ЕС,НАТО и САЩ,трябва да се намесят силово в Сирия,ако искат да спасят милиони беззащитни деца,жени и цивилни от Путиновите убийци и наемниците на Асад!

М да-а-а.Путин разсипа Сирия, Либия, Ирак, Римската империя, и даже наводни Атлантида. И що им трябваше на руснаците да се месят в нашите работи и да ни нарушават 500 годишното съжителство с турците? Абе , руска му работа.

Путин ще отрича разбира се всичко до дупка! Това е стар КГБ-ейски номер! И за него полезните ходове стават все по-малко! Важното е че вече никой не му вярва! Освен няколко промити атакистки мозъчета, разбира се!

Тебе май дамлъта те е ударила от сутринта.

и масов убиец е! За да бъде избран първия път за президент, когато беше абсолютно непопулярен и неизбираем, бяха взривени четири жилищни блока в Москва, Волгодонск и Буйнакск. Бяха подготвени за взривяване поне още толкова - в Москва, Рязан. В Рязан истината лъсна - взривяванията са подготвени и извършени от ФСБ! Когато е взето решението и е извършена подготовката Путин е директор на ФСБ. През септември 1999 г. когато са взривени Путин е министър-председател (тогава вдига рейтинга си до небесата с култовата фраза "Да ги издавим в нужника!"). А като става президент - всякакви разследвания са преустановени!? Масово убийство беше и отказът да се окаже помощ на морячетата от "Курск"! Масово убийство беше и смъртта на невинните заложници в театъра на "Дубровка" когато възхваляваната спецакция не беше предвидила медицинското им обслужване след нейния край. Но др. Путин иначе много обича руския народ, както и православието...

"Неудобните" на Путин: 28.02.2015 15:12 ( нерегистриран ) - Галина Старовойтова - застреляна във входа на собствения си дом; - Сергей Юшченков, депутат - застрелян във входа на собствения си дом; - Владимир Головьов, депутат - застрелян на московска улица; - Юрий Щекочихин, депутат, главен редактор на "Новая газета" - отровен; - генерал Лев Рохлин - застрелян в дома му; - генерал Александър Лебед загива при катастрофа с хеликоптер; - харизматичният генерал Трошев - загива в самолетна катастрофа; - Давид Двали, бивш икономически съветник на Путин - застрелян в окото от велосипедист; - Александър Литвиненко, съавтор на "ЛПГ" и "Взривяването на Русия" - отровен в Лондон с полоний-210 (най-вероятно от Луговой, ФСБ); - Анна Политковская, журналист, автор на "Русия на Путин" и "Руски дневници" - застреляна във входа на собствения си дом; - Борис Березовски, предприемач и политик, протежирал Путин и с основна заслуга за кариерата му (директор на ФСБ, премиер, президент - (само)удушен в дома си във Великобритания. ... - (Анатолий Собчак - ("острата сърдечна недостатъчност" е по-скоро качествено изпълнение на ФСБ...) ... Борис Немцов ???

да не можем да ги върнем! Може, може....може и да бъдат съдени за нелегално влизане в държавата, може и да не има се оказва никаква подкрепа... можееее, ама управниците и разни продажници не искат.

Вече повече от четвърт век всички български управници обслужват чужди интереси! Сега обаче БСП-то крещи най-предизборно за кандидатурата на КриСталинка, което си е наистина гаф, който обаче е несравнимо по-незначителен от гафовете на БСП, като например спирането на ЮП от БСП-Орешарски, или някой ще ми каже, че то не е било в чужд интерес и то в интерес на световните мутри. И когато тая ми говори за "падение на едно човешко достойнство е да се отречеш от миналото си, от семейството си, от рода си, от баща си", що не погледне бесепарската сбирщина от продажници и си зададе въпроса къде е тяхното достойнство, след като точно дрОгарете от БСП-то продадоха националните ни интереси като извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. и ведно със СДС и другите си престъпни креатури сложиха началото на съсипията на българския народ и държава, за да ни докарат до нечувана мизерия и демографски срив? Всъщност аз не знам да има по-долни соросоидни креатури от европейските и нашите т.нар. социалисти, които нямат нищо общо със социализма, а са най-едри капиталисти и то благодарение невиждания грабеж на всички блага, създадени от българския народ!

Южен поток го спряха ГЕРБ ! АЕЦ Белене го спряха ГЕРБ !

Южен поток го спря Орешарски веднага след посещението на 2-ма хамерикански сенатори! За Белене пък БСП-то крадоха като за световно и накрая ББ завари един гьол, та затова го спря!

"...Премиерът Пламен Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода Южен поток, докато проектът не отговори на всички изисквания на Европейската комисия. Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн. Изявлението на премиера дойде три дни, след като лидерът на ДПС Лютви Местан поиска Южен поток да отговаря на всички изисквания и забележки на Еврокомисията. Седмица по-рано пък председателят на ЕК Жозе Барозу обяви наказателна процедура срещу България заради избора на строител. (Виж долу.)....", 08.06.2014 20:40; Виктор Иванов, 24 Часа

Макар и много закъсняла,става наложително лустрацията да започне веднага и да нанесе тотален удар ,върху продажните,антибългарски ,проруски,червени диверсанти от БСП,АБВ,АТАКА,ДПС!!

Абе некадърен, лустрацията започва от управляващите! Тя се прави за хората, заемащи важни държавни постове. Кой, сега, ги заема тия постове?

Абе хора, най-вече гербержийски мутри, защо постоянно се връщате на зад - кой какво бил или не бил направил преди години.Ами питайте и за Аспарух.Кого, освен вас, вече го интересуват тези работи.Нали за това взехте властта, за да оправите старите грешки!А вие само се вайкате. Темата на деня е каква попара (лайна ) дробите сега и кой ще ви ги сърба.И стига с тази тема за комунизмът.Пълно безочие е да я повдигате, след като ръководителят на партията ви и на правителството е член на БКП.Пълно безочие е да коментирате тази тема, след като предлагате за президент бивш партиен секретар от БКП! Между другото, в момента има само една комунистическа държава в света, и тя е най-бързо развиващата се икономика.

А не, да си ги нямаме тези. Трябва да се знае и да се помни, за да не допуснем същата грешка пак - БСП на власт. Но пасаран товаричи.

Как няма да се връщам назад,когато най-престъпната партия ми пречеше за всичко-образование,кариерно развитие.Когато ме следеше,когато ме арестуваше,за каквото си поискат,когато наричаше родителите ми невъзвращенци.КАК?Ако ти си бил привилегирован,аз не съм бил нито кариерен подмазвач/с висше образование съм и съм завършил МЕИ,а не историческият факултет на СУ/не съм бил гъзолизец.Бил съм винаги работлив,честен,почтен и родолюбив,за разлика от децата на комунистите,на които им се даваха дипломи.Те докараха България до тук-неграмотни,необразовани,с безкрайни привилегии,с фалшиви дипломи.Не знам кой си 55,но аз 48 съм свидетел на всичко.Замълчи!!!!

Без лустрация и ви готвят за президент Член на КОМПАРТИЯТА Стругарката Цецка

да бъдем българи от сега нататък,понеже:бяхме фашисти и комунисти,русофоби и русофили,нямащи и правоимащи,седесари и бесепари,селяни и граждани,гербаджии и соросоиди и т.н.Ми не става така,всички българи ,без изключение със руско самосъзнание и да се възвърне ръководната роля на Партията БСП ... до пълната победа на комуниЗЪМА/ама другарите да си останат милионери и милиардери/.Кой казва,че социалистите намали идеология.Идеи за ..разграбване на народ и "Родина" многооо.

нас ни разграбиха недоказани БСП ари които уж БСП ари а отидоха да стават СДС ари.ГЕРБ е сбирток от СДС ари БСП ари .

... защото сме българи и за в бъдеще ще продължаваме така, ще се ядем, ще се борим безпринципно за постове и няма да решаваме проблемите, които засягат всички, да попитам г-жа Нинова кой ни направи такива, че освен омразата, която изпитваме по-между си, други искрени чувства не са ни останали или това важи само за политическия "елит", за какво се борят реално тези хора, за какво им е тази власт, ще остане ли над кого да упражняват?

Държавите които наложиха Кристалина са Германия Белгия и Люксембург

Плевнелиев КОМСОМОЛСКИЯ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ви е президент. А ТЛОхРАНИЛЯ на Тато ви е мин. председател. Ххахахахаххахахах

Герберасти, асти, асти

"Първото падение на едно човешко достойнство е да се отречеш от миналото си" Няма нищо по-нормално и естествено да се отречеш от един престъпен комунистически режим! Това всяко едно нормално човешко същество би трябвало да го направи! За останалите, разбира се че не важи! Те затова и не са от нормалнити! А дали са човешки същества въобще е един друг въпрос!

Не можеш да се отречеш от миналото си, то винаги те стига. Тези "нормалнитЕ" според теб, се отричат от всичко и от всеки според ситуацията ... Явно има лапнишарани като теб, които им се връзват .... Боко специално да се обяснява как еди кой си бил с комунистическо минало е все едно шефът на Ал Кайда да се оплаква, че терористи гръмнали къщата му....

" Тези "нормалнитЕ" според теб, се отричат от всичко и от всеки според ситуацията " Не не така и никъде не съм казвал подобно нещо! Нормалните например никога няма да се отрекът от род и Родина, както го правят безродниците! Казах, че е нормално да се отречеш от ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ! Да това е нещо напълно нормално, както и отричането от всичко престъпно! Но да ми слагаш думи, че трябвало да се отричат от всичко е НЕВЯРНО И НАГЛА ЛЪЖА! Нищо такова не съм казал!

Псувайте леля Корнелия, колкото си искате, но в случая с бежанците е напълно права, както е права и в случая с комунистическото минало на герберите. Тия хора що се правят, че страдат от амнезия не мога да разбера?

КОГАТО ЕС НАРЕДИ НА ГЕРБ ДА РАЗДАВАТ ПАРИТЕ ЗА САНИРАНЕ ОТ БЮДЖЕТА ГЕРБ ПОПИТА ЛИ НИ ДАЛИ ИСКАМЕ ?ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ ? КОГАТО САЩ КАЗА Д УВЕЛИЧИ ПАРИТЕ ЗА НАТО ГЕРБ ПОПИТА ЛИ НИ ДАЛИ ИСКАМЕ ? КОРНЕЛИЯ ТИ БИ БИЛА ЛИ СЪГЛАСНА ?

БСП,с антибългарският си проруски нрав,винаги са се държали като национални престъпници,предатели и потвърждават,доказват това си престъпление с нахалната подкрепа на една пропутинова ,противна бабиера,Бокова,която българите я ненавиждат!

Тази "бабиера" е Генералният Директор на ЮНЕСКО - 2 мандата! Там членуват 163 държави. (И слава богу, там нямат ГЕРБ!) Ти кой си? В качеството си на какъв (цървул ) обиждаш тази организация, в лицето на нейният директор?

Довечера има протест и който не иска да трепери за децата си нека заповяда. Ако някога след време нещо (не дай си Боже) се случи с детето му, да се погледне в огледалото и да види кой е виновен.

Колко файтона поръчаха,другарите?

Всичко зависи от нас, ако съпротивляваме ще клекнат много бързо, ако наведем глава ще почнат да заселват главорези и изнасилвачи безчет.

Те тия дето казваш, че искат да ги заселват, дори и да ги вържат, със зъби въжето ще прегризят и пак ще избягат от България! Я стига плоски пропагнади как чужденците щели да ни превземат! Докато сме толкова бедни и зле икономически, такова чудо няма как да се случи! Колко чужденци са поискали постоянно убжище в България! Бяха двама, но единия на третия ден си събра багажа и забягна! Другия не знам дали е още тук!

Ще се заселят и още как. И джамии ще си построят и ще бият дъщеря ти, че ходи с открито лице. И до 30-40 години ще станат повече от българите (справка Косово). Земята ни е прекрасна и магнит за всякакви завоеватели. Това не са имигранти, не са бежанци. Това са воини на Аллах, дошли да завземат Европа.

Синьото елече... че ме чака... път далечен...

Дир-а, не се правете на алтави - попитах конкретно по темата: Защо линкът на видеото Е ИЗТРИТ?!!!!

Червения Курвалък нещо се е превъзбудил? :)

Боже, тия нямат срам! Българи били! Когато се нагушиха станаха българи.

Не ме интересува, че Корнелия Нинова го е казала. Бих искала ББ и компания да излязат в медиите и да обяснят какво са публикували в Държавен вестник?!? ТОВА е важното и то съдбоносно важно за България - коментирайте тези факти, а не миналото, настоящето и бъдещето на другарката Корнелия. Защото утре като нахлуе тази сган от юг и изток, няма да питат кой комунист, кой седесар и т.н. Така че е БЕЗУМИЕ да се делим според партийните страсти. Време е за ОБЕДИНЕНИЕ, иначе може да се озовем във времената на цар Иван Шишман!...

...вестника е общодостъпен, така че вземи си прочети.... или не можеш да четеш....

Не е много сполучлив опитът ти за остроумие. И нещата съвсем не опират до майтап. Защото зад-ниците ни са ГОЛИ. Или ти живееш на по-безопасно място и съдбата на България ти е безразлична?!...

Ами като знаеш го напиши.Защо ни караш да дирим Държавен вестник.

... ей бастун, така ще говориш на майка си...... друго не искаш ли, примерно да ти го дам в джуките....

Защо напоследък комунистите от БСП, ДСП и АБВ са изнервени до степен истерия?

От север!

оставам с впечатление че ренегатите от геРБ НФСБ БДЦ са доста изнервени ?Не пускат управлението и правят свир/ки на Бойко .

А, ами до сега какви бяхте?

защо толкова бързо изчезна "ГЕРБ обвиняват в лъжа...." с изказаната лъжа от Цв. Караянчева? Не ви харесаха коментарите ли или така ви наредиха?

КОМУНИСТИ идете си с мир

Кои точно комунисти, тия от Герб ли? Че то в днешното БСП почти не им останаха ...

Всичко това е така, само че поетът го е казал точно: "...Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: "Боже, помилуй - грешен съм азе", думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази..."

Иван Костов Командирът е на върха на славата си, неговото мнение не търпи възражение, а думата му е закон. Няколко правителства преди това на Костов, се опитваха да правят приватизация, но тя все се оказваше половинчата и неудачна. Останаха обаче големи и апетитни хапки за приватизиране като външнотърговските дружества Техноимпекс и гиганта Техноимпортекспорт. Това са две златни мини и то предимно валутни. Костов, както и неговия икономически екип знаеха това много добре. Предстоеше подмяна на ръководните кадри на подлежащите за приватизация големи държавни предприятия. Без съмнение, тези въпроси се решават на най високо равнище и сигурно последната дума е била на Иван Костов. Но се случи нещо невероятно случи се чудо, забулено в особена мистерия и тайнственост. За изпълнителен директор на Техноимпекс е назначена неизвестната, твърде млада на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова. Чудото продължава: Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт друго външнотърговско дружество гигант.

А тая до сега блядка ли беше ?

Бяла креслива птица(гъска).

Дир-а, защо линкът с видеото е....УЕКО ИЗТРИТ, а?!

Аз винаги съм бил българин, за разлика от другарката Нинова и шайката от партии и хора около нея. Ако са решили да стават българи сега - разгеле, сетиха се, ама дано не им мине мерака бързо, че само по избори стават българи.

Който сее вятър - жъне бури.

Вместо Нинова да прави празни декларации, да излезе и припомни на българите какво направиха БСП и ДПС за Родината. Да изброи добрите неща. ..ама май няма такива? Затова се налага само чужда дъвка да дъвче.. което още повече отблъсква хората. И резултатите им го показват.

Не само си куха лейка, ами и пробита! Заради такива като теб сме последната дупка на кавала!

Защо? Казаното е истина.

по времето на социализЪМА и комунизЪМА трябваше да сме българи-интернационалисти.Не разбрах,сега само българи ли си оставаме?

Само интернационалисти...