17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управляват ли червените некадърници,държавата фалира.

Тая коалиция се държи на 13%популярност. Ако не ги е срам - да продължават!

Коментар на палачинка....

Кръв повръщам - мандат НЕ връщам !

Кой ще изберете Израждане ли Малоъмие

На мазната крушовска биволица трябва бързо да и се отнеме възможността да бозае от държавното виме.Понеже е дърта е време да посети екарисажа.

Глупендери Остани си в чужбина бачкер

Гласувах ЗА ,но мен хич не ме е еня -живея в чужбина !А вие тъпанарите ще се чудите как ще преживеете зимата! Бате ви Бойко чакате да ви спасява ! Уфф -вие сте прости ,а той дабетер -затова се разбирате !

Не се самонавивай толкова, че като гледаме в чужбина как ви избиват мола, убиват деца в училища, наводняват ви с мюсюлмани или мексиканци.... Не е много за хвалене

Аз пък съм съгласен цената на бензина да стане 2 лева за литър веднага! Съгласен съм и билетчето за трамвай да стане 4 стотинки както беше при бай Тошо - пак веднага!

Нека върнат мандата. Би имало смисъл да го държат, ако имаше надежда за правителство или да бъдат прокарани в спешен порядък важни закони. Сега такава надежда вече няма. Оттук нататък трябва час по-скоро да са изборите, да се мине през чистилището и партиите които влязат в новият Парламента да опитат наново.

Подкрепям Ниночка и комунетата анално и веднага после орално

След резултатите от тази анкета от БСП няма да го върнат и този петък.

А бе Дир-ът, да ви се чуди човек на акъла! Де се чуло и видяло комундета да връщат нещо бе, че и за мандат питате?

Биволицата с кръв е дошла,и с кръв трябва да си ходи!!!!!!

За Бойко Борисов искаше да кажеш нали? Той е член на БКП все пак.

Ако се съди по реакцията на хората 18% не искат мандата да се върне. Т. е. толкова е електоратът на управляващите. УВО 22 копеленца!!!

Някой много е приритал за избори. Що тъй? Крадците от ГЕРБ и ДПС ли?

Явно не си влизал в магазин откакто червените боклуци управляват. Иначе нямаше да се смееш и да задаваш тъпи въпроси.

Ами детето е от лумпените от Орлов мост, които живеят с мама и тате. Как да е влизал в магазин, като родителите му пазаруват и плащат сметки.

Колко си прост, повече от мен...

Хилящ червен педал

Никакво връщане на мандата. Дръжте го докато може. Напук. Да куткудякат дирнишките форумни мухльоФци.

Щом така се наричаш другарю!?

даже е наглост да видим дале ще го върнат като четат реакцията на народа поне да бяха защитили интересите на България и да не бяха лъгали за доставките на оръжие за укрите нещата са ясни- да доуредим нашите че повече нема да ги изберат па си правете изводите на предстоящите избори

ти с минуса- чете ли статистиката, тъпанар

още два тъпанара

Четох, че майка ти е курва.

Целта на БСП е да вдигат врява. Точно това прави ДИР-а. ЕПМ

връщайте мандата бе, докога ще ви чакам, обИщал съм на новия ни дИпутат от бакшишката гилдия да го прая министър на транспорта. Човека немое вечно на аванта да ма вози! А да, забрайх да кажа че ще прая България на три морета и съм забранил ковида!

Крушовската Биволица ще го мота да последно, защото ако го върне и повече няма да има "Министър".

най-добре е да направят като ит.н, да предложат само свои министри и да кажат като в детската градина - ако щете.

Някога ДПС държа мандат 3 месеца, така че това въобще не е прецедент! Щом няма срок в който мандата трябва да се върне не виждам за какво е тази истерия?! И като върнат мандата кво, идва служебно управление за три месеца. През това време какво очаквате да се случи, цени ли да паднат, заплати ли да ви се вдигнат, газ ли да има в изобилие и на ниски цени?Пък докато заработи евентуалното ново правителство може да дойде и Нова година.

И какво точно очакваш да се случи? Чудо? След като видяхме чудесата на 4ната коалиция досега. Тази плетеница от недоразумения може да се разплетена единствено като Гордиев възел - съсича се и директно на избори началото на октомври.

Нищо добро не очаквам, нито сега, нито в бъдеще време. На новото правителство, когато и да се състави то, ще му е адски трудно и всички ще искат от него бързи и ефективни резултати.

Да го върнат на момент и никога повече да не се получава това недоразумение.

Веднага! Курнелия да не шикалкави - даже и демократите в САЩ да спечелят след 3 месеца, заради което е протакането на този мандат, сганта от БСП да не се надява на поддръжка отвъд океана повече.

БСП не са комунисти,а обратно на тива,онези,които заедно с още една партия на еврейството и в частност на чифута Андрей Луканов (СДС) унищожиха всяка възможност за нормалните хора-комунисти. Корнелия Нинова е нагла КАПИТАЛИСТКА И КРАДЛА,ЛЪЖКИНЯ И УНИЩОЖИТЕЛКА НА ЛЕВИЧАРИТЕБВ БЪЛГАРИЯ! Това не е Българска Партия,а Израело-турска кочина! Тия гадове няма да върнат мандата,а ще го повърнат!

Оттам направо на полето и активна полска работа ! Този парламент излезе чоглав !!!

В близките пет години едва ли ще има стабилен парламент !!!

То ако е в близките пет, пак добре, да не е поне едно 20-25 години!

напротив, много е лесно, връща се бб и още 12 години проруска диктатура.

Нещо хубаво видяхте ли от БСП, ПП и Демократична България. 50 процента инфлация,рекордни цени на тока и парното. Липса на газ . Много слаба външна политика и предателство на българите в Македония.

С ти от кого друг очакваш да видиш добро в бъдеще време?

Ти си нагъл червен трол. Доста глупав при това. Само простотии пишеш.

По-тъп въпрос не бях чувал да съществува.Все едно да ме попитате дали подкрепям някой да каже на семейна двойка или влюбена двойка да спрат да правят секс. Това зависи само от влюбената/респ. семейната/двойка или от съответната партия.Няма значение какво аз подкрепям и какво-не.

Корнелия Нинова е много добър политик. Тя ще държи мандата 3 години,за да се извършат важните неща. Не искате да се спре продажбата на оръжия за Украйна и така Путин да победи. БСП за България е гарант за Евроатлантическите ценности.

Много правилно, сега е лято и няма кой да гласува - да го задържат поне до средата на семпетмври. Конституцията разрешава до 3 месеца.

Има си закон за процедурата кога може и трябва да се върне мандата. Кой форумен сополивец какво подкрепя - няма никакво значение.

дасиебетемайката сичките заодно с киро тъпото и кокоран простото

ДА Го В Р Ъ Щ А Т ВЕДНАГА!!!!!!! Нека "Президента" с цървулите да си сърба попарата ,която надроби!!!! Да види фуражката "служебното правителство" /негово творение/-какво лайно ще пръкне!!! Лошото е че обикновените хорица ще ПЛАЩАТ "президентските" грешки!!!!!

ИТН си изпълниха съдбовната роля, попречиха на дявола ... от тук нататък, кротък спомен! ... В България, сантименталностите не вървят! ... Зад локвата още се чудят къде сгрешиха! ... Умните хора са казали, на Балканите могат да се случат много лоши неща без Българите да го искат, но нищо добро не може да се случи без ТЯХ!

БКП-БСП са вредни за България. Да се скрият в ъгълчето на историята.

Русофилския дир.бг иска веднага да изпаднем в криза, може да отворите нова тема, 16та република ли да ставаме, или да.

Абе да го върне, защо да не го върне? Ама като гледам каква коалиция се оформя пак от ГЕРБ, Възраждане и ДПС, накъде след това? Направо ми е жал за България! От една страна ПП, БСП, ДБ, от друга страна ГЕРБ, ДПС, Възраждане, това е като да избираш да те обесят ли или да те заколят!

Както гледам, нищо не виждаш. ГЕРБ не са БСП да прави коалиция с ДПС.

Че те ГЕРБ са си дружки с ДПС от доста години. Няма значение дали го наричат коалиция или по друг начин. Другите поне официално си казват с кого са в коалиция, а ГЕРБ - тихомълком, или както сега е модерно - задкулисно.

Как ще се коалират тези "проевропейци" с Възраждане, които искат излизане от ЕС, НАТО, недопускане на еврото и какво ли не. То и аз искам това. Най-вероятно ще стане абсолютно невъзможно да се състави правителство и после. Ще управлява служебен кабинет на Радев. С ковид идиотизма и мерките, при почти рекордна ниска смъртност по последни данни, като нищо ще увеличат резултата на Възраждане с още примерно 5%. Все пак с мерките постигнаха за 2 години поне 68 хиляди повече починали. А без мерките няма такава смъртност. А там докараха и срив на икономиката, образованието, потъпкване на права, конституцията, закони и какво ли не.

Зависи какво искат да приемат в парламента за това време. После да го връщат, а без опит за гласуване на правителство.

Амчи нъл мандалото беши лопнало? ... Пак ли нещо не съм разбрал, а?

камбаната е ударила, вече няма да преговарят с говорителя на овъргаз славчо, остава много малък минимален шанс да си купят 8 депутата от него за по 1млн. евро парчето.

От ИТН многократно заявиха, че най-лошият вариант в момента са избори. Слави същевременно каза, че няма да подкрепят правителство. Но това означава, че няма да гласуват "За", тоест не им пречи да се въздържат и по този начин правителството да стане факт. Тройната коалиция е длъжна по мое мнение, да предложи проектокабинет и да види какво ще се случи в НС.

Вън Хардвардските измамници от България.

ХиХи, нови избори ще цементират именно ПП. Новата коалиция след изборите ще е ДБ, ПП, БСП и Стефан Янев. Така че малко не си премислил в коментара си!

Въздържал се е като гласувал против в ситуацията. Може би Слави не иска повече да са в парламента. Да си плюе от време на време отстрани.

1. да закрият КОМПИ или да назначат някои ДРУГ за шеф там!!! 2. НОВ ШЕФ на КЕВР 3. Лаура Кьовеши да е в самостоятелна сграда / за да не пречи ГЕШЕВ / - АБСУРДНО е от МАРТ месец да има вакантна позиция за ШЕФ на КОМПИ и ТЯ ДА Е ОСТАВЕНА НА ГЕРБ!!!

Ама те още не са ли го върнали? Какво се офлянкват?

Ами, да го върне... ТЪПКАНО ДА ИМ ГО ВЪРНЕ!!!

Ако искат, да си го гушкат и да спят с него...Все тая, нито Дамаджаната ще стане шеф на КОНПИ, нито Пеевски ще стане шеф на ДАНС( случаите са идентични)...Избори и шут за гнусната пасмина БСП- ПП- ДБ

Да живее великият и непобедим СССР, другарите Ленин, Сталин, Путин, Митрофанова и т.н. Да пребъде дружбата с великият руски ботуш. А ти приятелю да работиш на Запад, да получаваш заплатата си в долари и евро, и да плюеш всичко.

Скрий се, бе запъртък миризлив ... баси, то бива липса, ама чак толкова не бива! ...

не само да върне мандата а да се саморазпусне заедно със коалиционните си партньори и след това герб,дпс и другите партикйки да ги последват и накрая оня пилота да си бие шута за славяново и да се отървем от сичката политич1еска крадлива сгна дето ни дере кожите вече 32 години и най накрая да изгонят посолството на козяк като вредно за интересите на БЪЛГАРИЯ И ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ

Ей го тоя пък идиот,,,Иска пак да бъде част от СеСеСеРе.....Няма да стане тая

си в бекапето бе предател козяшки,нали преди беше отрядник а сега си клеветник а,мамицата ви продажни душички

се познават козяшките мекерета дето искат бсп на власт за да могат да кирясват и бацват яко и без това опосканата ни държава от краварските отпадъчни елементи

А на мига! Бойко трябва да ги смачка след това!

Е един върти гъз. Имаше толкова възможности да вкара закон за лустрацията Да, ама не, защото и той е от тяхното котило.