Коментари - БСП прие офертата на Борисов, взима Бузлуджа | Днес.dir.bg

БСП прие офертата на Борисов, взима Бузлуджа

Решихме да приемем предложението на Бойко Борисов да се грижим за Дом паметник Бузлуджа по две причини, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП прие офертата на Борисов, взима Бузлуджа | Днес.dir.bg

Коментари

няма лошо, де - паметниците трябва да се пазят. Това е история. Всеки унищожава творенията на предходния - страна без истори, без паметници, без забележителности, много сме зле. Хората от камък правят туристическа атракция...

Тия, дето си мислят каква голяма далавера е да си върнеш чинията . . . . Ако имаше и 5 лв далавера, БСП отдавна да са си я взели. Боко пък нямаше да им я дава . . .

Новина 1: БСП след като 6 години си бърка в носа се сети за Бузлуджа. . . . Нинова се пеняви. Новина 2: БСП се нервира за проектозакон на две седмици, че не влиза в парламента . . . . Нинова се пеняви

"щом държавата не можела"!!! Ама парцал, вие колко време бяхте на власт ма миндил? Що не се погрижихте за поредния соц грозилник тогава ма? мамк ти долна популистка червена

придобиването на собствеността от БСП да бъде само за чинията, но не за земята под нея.

Комунистическите хищници искат всичко и то безплатно, партия на паразитите-тарикати, които не знаят, не могат да създават материални блага а крадат чуждите

комунистите ако ги заселим в Сахара след десет години пясък ще искат да вкарват от чужбина! Интересно каква мушия са намислили този път. Много недалновидно решение на ББ трябваше да го купят защото е строено с нашите пари а не да им се подарява!

бсп е готова да вземе какното и да е!1 само нещо да вземе, щото изпосталя на цяло веч!! една дръзновена бригада в стил хей, другарю, ти какво решил си с чука..? и ето ти от чинията изчукали 6 000 000 тона вторично желязо!

курнелия ми падна в очото! да приеме офертата на борисов, за който каза че нищо няма да приеме от него!?? курнелиьо ти изневери на пролетарската си дума!

Ама аверче, Курнелия не е пролетарка бе. Тя е костова приватизаторка, така че може да си лъже на воля!!!

Mnenieto mi za Ninova-naduta samonadejana jena,proteje na Ovcharov,kojato otkroveno laze ...citiram"naroda si"Tolkowa se samozabravi,che si predstavi che she e sledvashtia ministar -predsedatel... I ima naglostta da govori che she ni opravi....shtoto pada ot Mars i dosega ne e zaemala nikakvi postowe w darzavnata administracia.... Na horata im dotegna...toja film sme go gledali....

Кво ще възстановите ма Курнелийо? На бай Тодар огромния портрет ли? Или на Бай Димитър Благоев който предупреждаваше да стоим настрана от Русия?

Няма да се грижиш другарко,друга ти е целта,не заблуждавай хората,защото решението изразяващо недалновидността на Борисов относно последиците,не е точно за грижа ,а за прехвърляне на собственост,но вече няма никаква стойност,защото е отменено от служебния кабинет!

Чинията не може да остане партийно червено свърталище,това е исторически паметник от близкото минало,но не и средище за реставрация на комунизъм!Подобно на къщата на Гьобелс в Берлин,властите се отказаха от продажба ,за да не стане средище на неонацисти! Освен това Герджиков е отменил решението на Борисов за прехвърляне на сградата на БСП и Курнелия не занам какъв го дири!

А а а така! Тъкмо като се пооживи работата около върха и Валерката ще може да чукне едно-две хотелчета под върха!.

тия другаре само ще са изнасат на друга планета иначе за кво им е това големо нищо

Крадаха тогава от цял народ сега ще им я дават безвъздмездно. И то кой? - Борисов, сякаш е на баща му. А земята под нея? Или така стъпка по стъпка партията ще се сдобие с имоти и земя. Пък как ще я стопанисват? За какво ще я ползват? От къде ще взимат парите?

....кажи името на един от тези дето крадоха.Аз ти казвам.Преди има няма 2-3 месеца любимият ти Тиквун окраде 51 млн.лв.от АМ Марица./4-ри км.канафка=51 000 000/

Ама все пак на г-жа ЛЪЖА по и ходеше розовкото!!!! Ко и туй жълтото? А да бе тя оди при царя на ден рождения!!!

Не съм виждал оферта, с валидност повече от три месеца. /а не 7 години!!!/ Тука явно става въпрос за "право на ползване, срещу гледане и издръжка" !!!

не,бе за прехвърляне,колоко му е бил на Борисов тогава акъла ,то се вижада! Само,че Чинията е строена с дарения от целия народ,а Корнелия и БСП не са целия нарад,а остатъци от прехода на партия разрушила създадено през комунизма!

Чета коментарите и направо съм сащисан, колко хора не могат да надмогнат политическите си пристрасия, за да видят обективната истина. Чинията на Бузлуджа е една развалина, за чиято охрана целогодишно се грижи областната администрация на Стара загора и това струва пари. Ежегодно около тая чиния пъплят да се снимат хиляди хора /не само червените през август/, грехота е да се остави така. Ако държавата няма пари и БСП-то я искат да им я дават, нека те й плащат охраната и те й търсят финансиране за ремонти. Да им намери Станишев пари от Шулц, Мулц и подобните нему, какво лошо има. Така ще оправят пътя до чинията и ще почистят боклука около нея, какво лошо има.

За какво им е на БСП Бузлуджа ? Или генерал Решетников я иска ? Няма да стане ! Вън руските служби от България !

Хайде недей да бъдеш толкова сащисан, моля! Искаш да кажеш, че БСП взима една сграда безвъзмездно която ще използва за туристическа атракци я ще ползва парите за да облаги на партията. Ай моля! Мисля, че ако си толкова обективен, би трябвало да си обърнеш сащистването в обратната посока.

Тези,ненаситници,само искат.За тази чиния сме дали над 14 млн.лв.През 70-те години събираха пари и дарения за да построят "Дом на българите живеещи в чужбина"Мои познати от Бившата ГФР,дариха 2 страхотни картини и пари.Така и дом не се построи,а когато поискаха да узнаят къде са даренията/Председател беше Павел Матев,а заместник Леда Милева/ги разиграваха като маймуни и накрая им казаха,че архивите са изчезнали.БКП-беше Българска Крадлива Партия,а наследницата и още по-крадлива.Манталитет,предаван по наследство.Комунист е диагноза.

Чинията в това й състояние не струва 14 млн. лева, защото държавата като собственик не я опази, нито се сетиха да изкарват пари от нея. Както правят от комунистическите си паметници унгарците например! Ти като данъкоплатец къде беше като се рушеше пустата чиния, що не говори с народния представител от твоя район или не стартира подписка, че е нерентабилно такава постройка да се руши? Сега не БСП, ами и ГЕРБ не могат да я докарат във вид да става за туристи с автобусчета ще трябва да изхарчат много повече от 14 млн. лева.

Собственик на държавата, респективно "паницата" е БКП, преименувана по десетки начини през последните 70 години!

Никаква Бузлуджа на БСП - руските служби ! Това решение е против националните интереси на България !

НЕ МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ КАК БУЗЛУДЖА СЕ РУШИ А ГЛЕДАШ КАК НАРОДА ГАСНЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.ОРГАНИЗИРАЙ МАЙДАН - ОСТАВКА.

В порт Дананг, във Виетнам има ше една страхотна РЛС. Бузлуджа е нещо подобно за България. Стратегическа височина. Щом БСП я иска, това е в полза на Русия и не трябва да им се дава. Нека първо МО и ДАНС да я обезопасят и чак тогава.

Много нахалство , много безсрамие !!! Как социалистите от БСП ,ще приемат постройка на БКП - комунистите , които ограбиха парите за пенсиите на хората ? Които убиха сумати народ . Тези трябва да бъдат съдени и затворени , да не си спомняме повече никога за тези изедници !!!

Да се натоварят в чинията" и да отлитат. Има място за всинца им, толкова са много. Писнаха ми вече с това другаруване. Другарите-милионери, а останалите не. Как става този фокус?

Всичко построено при комунизма е с доброволен-задължителен труд, бригадирско движение, ученически бригади, студентски бригади, трудови войски, ленински съботници, бригади от предприятията в ткзс-то, всичко без пари на гърба на народа. И за тази глупост пари давахме. Сега пак искат без пари, дайте им го да си трошат главата. Рапорт даден, рапорт приет.

Събираха пари от заплатите ни "ДОБРОВОЛНО"за Чиниятя,за "Знаме на мира"и за още куп тъпотии.Сега искам да ми ги върнете,защото след вашите грабежи,живея с 200 лв.пенсия.Само за чинията сме внесли над 14 млн.Сега ви я връщат безвъзмездно,а вие сте си направили сметката как да печелите.Кого обвиняваш,че не ви поддържа чиниите.Преврата беше 1989г.След вашите управления до 2009г.имахте други интереси-крадене,яко крадене.Бойко ви я връща 2011г,а вие не я искате.Защо?Сега,за ваше сведение сме 2017г.Може би не сте очаквали,че ще ви я върнат и сте се подготвили за люти разправии.Не става от вас нищо,нищожества алчни.Само с откраднатото на един богаташ от вашата партия можете и чинии да правите и на хората да върнете.Не съм бил свидетел през живота си на комунистическа честност и на връщане на заграбено.

С наши пари се плащаше за охрана и съхранение на мумията.За поддръжка на стотиците партиини домове.Върнете ни парите!Длъжници сте на целият български народ.Върнете ни даренията,върнете ни откраднатия пенсионен фонд,върнете ни откраднатото от 9-те фалирали банки.Върнете всичко и отлитайте !

С "дрОгарЕ дайте да дадем" може в Евразия, в България/ЕС става само пари.

Това е добро решение. Да им го дават. Така поне ще носи приходи от данък сгради за държавата. Па като го пооправят може и данъчната оценка да му вдигнат

Наливайте пусто в празно. Накрая хванете си оправете чинията и отлитайте в дълбокия космос !

В комунистическата тоалетна на Бузлуджа съм из,кал един вагон гомна.

Знам как може да са полезни тия паметници на съвецките окупатори. Всеки който иска свободно може да ги опикае срещу 10 лв

Важно за комунистите....опа моя грешка социалистите

а ще върне ли парите които са дали "доброволно" бащите ми и майките ни?

Ако си говорим сериозно от чинията на Бузлуджа би излезнала страхотна концертна зала, достатъчно далече е от хотелите и хижите наоколо, за да им пречи с шум, една кръчма могат да отворят вътре и ще правят доста добри пари през летния сезон. Но ремонтът и реставрацията ще изисква милиони!

Без съмнение, ако държавата вложи пари и я реновира, другарят Гергов и курнелия ще и намерят добро приложение.

Пловдив го взе -Гергов. Сега Бузлуджа.....постепенно се приближават към София! Гегов вече и ЦУМ е взел... министерски съвет му е през една стена само.

Аз пък да припомня, че инициатива за войнишките паметници имаше още преди 1989-та. Какво стана с парите, наследници на столетницата, ммм?

Ще им го дам, ама няма да го възстановят, и бас и бяс хващам! Трябват пари, а червените цървули не дават. Да видим комсомолците с куфарите ще дарят ли за паметника??!!?

По банките има. Още едно КТБ и готово.

да се грижа за вашата чиния. Кои са най-богатите у нас - бивши и поколението на комунягите. Кой строи новия оръжеен завод - да бе да - щял да има 200 работни места. То и завод за бира и безаолкохолно има и повече работни места, ама не носи същите девиденти.

ДО БЪЛГАРИН-АМА ТОВА КОЕТО ГО ПИШЕШ СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДРУГАРИТЕ ОТ ГЕРБ-НАЛИ ТАКА???

ДО ЕЛЕКТРОТЕХНИК-Митьо ти ли си? Щото от с. Крън беше само ти?

Когато се възстановяват паметници и се строи е хубаво! Но, тук нищо няма да се получи! Бойко Борисов е управленец, които мисли само за днешният ден, как да мине, та утре да дойде! Това,м че 2011 г. е искал да даде паметник на Бузлуджа на БСП, не значи, че днес мили така! Сега няма да им го даде, докато е на власт! Ей така, от келешлък!

Манол Генов?

Ще им го дам, ама няма да го възстановят, и бас и бяс хващам! Трябват пари, а червените цървули не дават. Да видим комсомолците с куфарите ще дарят ли за паметника??!!?

Работих на чинията ,зимата за отопление гореше ток на месец колкото цялото градче Крън.Такъв студ и голяма влага не сте виждали.

Нали за това искат да се строи!

А защо сте отоплявали на ток?

За нашите дарения от 14186000 лв.,сана ли въпрос или да ги съдим?Да си оправят и къщата музей Георги Димитров,на Опълченска срещу БИЛА,защото е пред срутване,а от там минават майки с детски колички.От кражби не им остана време да се грижат за символите си.Аз пари за порутеняци не давам.Изпитвам радост,като гледам,че всичко тяхно е пред разпад,както и т.н.партия. Ура-а- другари.Напред и нагоре,нагоре,нагоре,докато се изпарите.

Като вземат властта един ден за нула време ще фалират някоя банка и готово. Пари ще има и за ракета, която да изведе чинията заедно с всичките останали комунисти в космоса

Работих на чинията когато беше действаща.

Комунистите все още считат, че комунизма е обществен строй за лично облагодетелстване .

литкат те по върбите, курнело! лъснеш ли чинията по партийна линия, ще цъфнеш и в централните новини за американци. което, няма да е шамар от серж, ще е харакири. унищожаването на паметници е престъпление срещу историята и човечеството, като това важи за всички паметници. броят на идиотите, които се кланят е отделна тема но все пак, има ясни цифри за едностранна тенденция. важното е, че поколенията трябва да знаят в какво са вярвали враговете от които произхождат, именно за да не стават жертва на същото. не може, нещата просто да се изтриват и да не се повторят, няма такъв филм в природата. за сметка на това, всеки култ пада.

Коментари - БСП прие офертата на Борисов, взима Бузлуджа | Днес.dir.bg

БСП прие офертата на Борисов, взима Бузлуджа

Решихме да приемем предложението на Бойко Борисов да се грижим за Дом паметник Бузлуджа по две причини, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП прие офертата на Борисов, взима Бузлуджа | Днес.dir.bg

Коментари

няма лошо, де - паметниците трябва да се пазят. Това е история. Всеки унищожава творенията на предходния - страна без истори, без паметници, без забележителности, много сме зле. Хората от камък правят туристическа атракция...

Тия, дето си мислят каква голяма далавера е да си върнеш чинията . . . . Ако имаше и 5 лв далавера, БСП отдавна да са си я взели. Боко пък нямаше да им я дава . . .

Новина 1: БСП след като 6 години си бърка в носа се сети за Бузлуджа. . . . Нинова се пеняви. Новина 2: БСП се нервира за проектозакон на две седмици, че не влиза в парламента . . . . Нинова се пеняви

"щом държавата не можела"!!! Ама парцал, вие колко време бяхте на власт ма миндил? Що не се погрижихте за поредния соц грозилник тогава ма? мамк ти долна популистка червена

придобиването на собствеността от БСП да бъде само за чинията, но не за земята под нея.

Комунистическите хищници искат всичко и то безплатно, партия на паразитите-тарикати, които не знаят, не могат да създават материални блага а крадат чуждите

комунистите ако ги заселим в Сахара след десет години пясък ще искат да вкарват от чужбина! Интересно каква мушия са намислили този път. Много недалновидно решение на ББ трябваше да го купят защото е строено с нашите пари а не да им се подарява!

бсп е готова да вземе какното и да е!1 само нещо да вземе, щото изпосталя на цяло веч!! една дръзновена бригада в стил хей, другарю, ти какво решил си с чука..? и ето ти от чинията изчукали 6 000 000 тона вторично желязо!

курнелия ми падна в очото! да приеме офертата на борисов, за който каза че нищо няма да приеме от него!?? курнелиьо ти изневери на пролетарската си дума!

Ама аверче, Курнелия не е пролетарка бе. Тя е костова приватизаторка, така че може да си лъже на воля!!!

Mnenieto mi za Ninova-naduta samonadejana jena,proteje na Ovcharov,kojato otkroveno laze ...citiram"naroda si"Tolkowa se samozabravi,che si predstavi che she e sledvashtia ministar -predsedatel... I ima naglostta da govori che she ni opravi....shtoto pada ot Mars i dosega ne e zaemala nikakvi postowe w darzavnata administracia.... Na horata im dotegna...toja film sme go gledali....

Кво ще възстановите ма Курнелийо? На бай Тодар огромния портрет ли? Или на Бай Димитър Благоев който предупреждаваше да стоим настрана от Русия?

Няма да се грижиш другарко,друга ти е целта,не заблуждавай хората,защото решението изразяващо недалновидността на Борисов относно последиците,не е точно за грижа ,а за прехвърляне на собственост,но вече няма никаква стойност,защото е отменено от служебния кабинет!

Чинията не може да остане партийно червено свърталище,това е исторически паметник от близкото минало,но не и средище за реставрация на комунизъм!Подобно на къщата на Гьобелс в Берлин,властите се отказаха от продажба ,за да не стане средище на неонацисти! Освен това Герджиков е отменил решението на Борисов за прехвърляне на сградата на БСП и Курнелия не занам какъв го дири!

А а а така! Тъкмо като се пооживи работата около върха и Валерката ще може да чукне едно-две хотелчета под върха!.

тия другаре само ще са изнасат на друга планета иначе за кво им е това големо нищо

Крадаха тогава от цял народ сега ще им я дават безвъздмездно. И то кой? - Борисов, сякаш е на баща му. А земята под нея? Или така стъпка по стъпка партията ще се сдобие с имоти и земя. Пък как ще я стопанисват? За какво ще я ползват? От къде ще взимат парите?

....кажи името на един от тези дето крадоха.Аз ти казвам.Преди има няма 2-3 месеца любимият ти Тиквун окраде 51 млн.лв.от АМ Марица./4-ри км.канафка=51 000 000/

Ама все пак на г-жа ЛЪЖА по и ходеше розовкото!!!! Ко и туй жълтото? А да бе тя оди при царя на ден рождения!!!

Не съм виждал оферта, с валидност повече от три месеца. /а не 7 години!!!/ Тука явно става въпрос за "право на ползване, срещу гледане и издръжка" !!!

не,бе за прехвърляне,колоко му е бил на Борисов тогава акъла ,то се вижада! Само,че Чинията е строена с дарения от целия народ,а Корнелия и БСП не са целия нарад,а остатъци от прехода на партия разрушила създадено през комунизма!

Чета коментарите и направо съм сащисан, колко хора не могат да надмогнат политическите си пристрасия, за да видят обективната истина. Чинията на Бузлуджа е една развалина, за чиято охрана целогодишно се грижи областната администрация на Стара загора и това струва пари. Ежегодно около тая чиния пъплят да се снимат хиляди хора /не само червените през август/, грехота е да се остави така. Ако държавата няма пари и БСП-то я искат да им я дават, нека те й плащат охраната и те й търсят финансиране за ремонти. Да им намери Станишев пари от Шулц, Мулц и подобните нему, какво лошо има. Така ще оправят пътя до чинията и ще почистят боклука около нея, какво лошо има.

За какво им е на БСП Бузлуджа ? Или генерал Решетников я иска ? Няма да стане ! Вън руските служби от България !

Хайде недей да бъдеш толкова сащисан, моля! Искаш да кажеш, че БСП взима една сграда безвъзмездно която ще използва за туристическа атракци я ще ползва парите за да облаги на партията. Ай моля! Мисля, че ако си толкова обективен, би трябвало да си обърнеш сащистването в обратната посока.

Тези,ненаситници,само искат.За тази чиния сме дали над 14 млн.лв.През 70-те години събираха пари и дарения за да построят "Дом на българите живеещи в чужбина"Мои познати от Бившата ГФР,дариха 2 страхотни картини и пари.Така и дом не се построи,а когато поискаха да узнаят къде са даренията/Председател беше Павел Матев,а заместник Леда Милева/ги разиграваха като маймуни и накрая им казаха,че архивите са изчезнали.БКП-беше Българска Крадлива Партия,а наследницата и още по-крадлива.Манталитет,предаван по наследство.Комунист е диагноза.

Чинията в това й състояние не струва 14 млн. лева, защото държавата като собственик не я опази, нито се сетиха да изкарват пари от нея. Както правят от комунистическите си паметници унгарците например! Ти като данъкоплатец къде беше като се рушеше пустата чиния, що не говори с народния представител от твоя район или не стартира подписка, че е нерентабилно такава постройка да се руши? Сега не БСП, ами и ГЕРБ не могат да я докарат във вид да става за туристи с автобусчета ще трябва да изхарчат много повече от 14 млн. лева.

Собственик на държавата, респективно "паницата" е БКП, преименувана по десетки начини през последните 70 години!

Никаква Бузлуджа на БСП - руските служби ! Това решение е против националните интереси на България !

НЕ МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ КАК БУЗЛУДЖА СЕ РУШИ А ГЛЕДАШ КАК НАРОДА ГАСНЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.ОРГАНИЗИРАЙ МАЙДАН - ОСТАВКА.

В порт Дананг, във Виетнам има ше една страхотна РЛС. Бузлуджа е нещо подобно за България. Стратегическа височина. Щом БСП я иска, това е в полза на Русия и не трябва да им се дава. Нека първо МО и ДАНС да я обезопасят и чак тогава.

Много нахалство , много безсрамие !!! Как социалистите от БСП ,ще приемат постройка на БКП - комунистите , които ограбиха парите за пенсиите на хората ? Които убиха сумати народ . Тези трябва да бъдат съдени и затворени , да не си спомняме повече никога за тези изедници !!!

Да се натоварят в чинията" и да отлитат. Има място за всинца им, толкова са много. Писнаха ми вече с това другаруване. Другарите-милионери, а останалите не. Как става този фокус?

Всичко построено при комунизма е с доброволен-задължителен труд, бригадирско движение, ученически бригади, студентски бригади, трудови войски, ленински съботници, бригади от предприятията в ткзс-то, всичко без пари на гърба на народа. И за тази глупост пари давахме. Сега пак искат без пари, дайте им го да си трошат главата. Рапорт даден, рапорт приет.

Събираха пари от заплатите ни "ДОБРОВОЛНО"за Чиниятя,за "Знаме на мира"и за още куп тъпотии.Сега искам да ми ги върнете,защото след вашите грабежи,живея с 200 лв.пенсия.Само за чинията сме внесли над 14 млн.Сега ви я връщат безвъзмездно,а вие сте си направили сметката как да печелите.Кого обвиняваш,че не ви поддържа чиниите.Преврата беше 1989г.След вашите управления до 2009г.имахте други интереси-крадене,яко крадене.Бойко ви я връща 2011г,а вие не я искате.Защо?Сега,за ваше сведение сме 2017г.Може би не сте очаквали,че ще ви я върнат и сте се подготвили за люти разправии.Не става от вас нищо,нищожества алчни.Само с откраднатото на един богаташ от вашата партия можете и чинии да правите и на хората да върнете.Не съм бил свидетел през живота си на комунистическа честност и на връщане на заграбено.

С наши пари се плащаше за охрана и съхранение на мумията.За поддръжка на стотиците партиини домове.Върнете ни парите!Длъжници сте на целият български народ.Върнете ни даренията,върнете ни откраднатия пенсионен фонд,върнете ни откраднатото от 9-те фалирали банки.Върнете всичко и отлитайте !

С "дрОгарЕ дайте да дадем" може в Евразия, в България/ЕС става само пари.

Това е добро решение. Да им го дават. Така поне ще носи приходи от данък сгради за държавата. Па като го пооправят може и данъчната оценка да му вдигнат

Наливайте пусто в празно. Накрая хванете си оправете чинията и отлитайте в дълбокия космос !

В комунистическата тоалетна на Бузлуджа съм из,кал един вагон гомна.

Знам как може да са полезни тия паметници на съвецките окупатори. Всеки който иска свободно може да ги опикае срещу 10 лв

Важно за комунистите....опа моя грешка социалистите

а ще върне ли парите които са дали "доброволно" бащите ми и майките ни?

Ако си говорим сериозно от чинията на Бузлуджа би излезнала страхотна концертна зала, достатъчно далече е от хотелите и хижите наоколо, за да им пречи с шум, една кръчма могат да отворят вътре и ще правят доста добри пари през летния сезон. Но ремонтът и реставрацията ще изисква милиони!

Без съмнение, ако държавата вложи пари и я реновира, другарят Гергов и курнелия ще и намерят добро приложение.

Пловдив го взе -Гергов. Сега Бузлуджа.....постепенно се приближават към София! Гегов вече и ЦУМ е взел... министерски съвет му е през една стена само.

Аз пък да припомня, че инициатива за войнишките паметници имаше още преди 1989-та. Какво стана с парите, наследници на столетницата, ммм?

Ще им го дам, ама няма да го възстановят, и бас и бяс хващам! Трябват пари, а червените цървули не дават. Да видим комсомолците с куфарите ще дарят ли за паметника??!!?

По банките има. Още едно КТБ и готово.

да се грижа за вашата чиния. Кои са най-богатите у нас - бивши и поколението на комунягите. Кой строи новия оръжеен завод - да бе да - щял да има 200 работни места. То и завод за бира и безаолкохолно има и повече работни места, ама не носи същите девиденти.

ДО БЪЛГАРИН-АМА ТОВА КОЕТО ГО ПИШЕШ СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДРУГАРИТЕ ОТ ГЕРБ-НАЛИ ТАКА???

ДО ЕЛЕКТРОТЕХНИК-Митьо ти ли си? Щото от с. Крън беше само ти?

Когато се възстановяват паметници и се строи е хубаво! Но, тук нищо няма да се получи! Бойко Борисов е управленец, които мисли само за днешният ден, как да мине, та утре да дойде! Това,м че 2011 г. е искал да даде паметник на Бузлуджа на БСП, не значи, че днес мили така! Сега няма да им го даде, докато е на власт! Ей така, от келешлък!

Манол Генов?

Ще им го дам, ама няма да го възстановят, и бас и бяс хващам! Трябват пари, а червените цървули не дават. Да видим комсомолците с куфарите ще дарят ли за паметника??!!?

Работих на чинията ,зимата за отопление гореше ток на месец колкото цялото градче Крън.Такъв студ и голяма влага не сте виждали.

Нали за това искат да се строи!

А защо сте отоплявали на ток?

За нашите дарения от 14186000 лв.,сана ли въпрос или да ги съдим?Да си оправят и къщата музей Георги Димитров,на Опълченска срещу БИЛА,защото е пред срутване,а от там минават майки с детски колички.От кражби не им остана време да се грижат за символите си.Аз пари за порутеняци не давам.Изпитвам радост,като гледам,че всичко тяхно е пред разпад,както и т.н.партия. Ура-а- другари.Напред и нагоре,нагоре,нагоре,докато се изпарите.

Като вземат властта един ден за нула време ще фалират някоя банка и готово. Пари ще има и за ракета, която да изведе чинията заедно с всичките останали комунисти в космоса

Работих на чинията когато беше действаща.

Комунистите все още считат, че комунизма е обществен строй за лично облагодетелстване .

литкат те по върбите, курнело! лъснеш ли чинията по партийна линия, ще цъфнеш и в централните новини за американци. което, няма да е шамар от серж, ще е харакири. унищожаването на паметници е престъпление срещу историята и човечеството, като това важи за всички паметници. броят на идиотите, които се кланят е отделна тема но все пак, има ясни цифри за едностранна тенденция. важното е, че поколенията трябва да знаят в какво са вярвали враговете от които произхождат, именно за да не стават жертва на същото. не може, нещата просто да се изтриват и да не се повторят, няма такъв филм в природата. за сметка на това, всеки култ пада.