Коментари - БСП прие своя стратегия за бюджета и председателството на ЕС | dnes.dir.bg
назад

БСП прие своя стратегия за бюджета и председателството на ЕС

Конгресът на БСП прие алтернативната бюджетна политика на партията и доклада „Председателството на Съвета на ЕС - възможност за България".

Обратно в новината

Коментари - БСП прие своя стратегия за бюджета и председателството на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда . . . Те и децата бяха приели своя стратегия за детските стаи и алтернативен бюджет за разпределение на средствата, ама . . .

Лесно е да правиш алтернативен бюджет, когато няма да го изпълняваш. И аз мога да определя за приоритет България да стане икономически и културен център на света, българският език да се изучава в Сащ и въобще всеки който има български паспорт да получава пожизнена рента ;)

Кой ги пита?

Другари повтарям, нападат се само мандри на ГЕРБ.

Глупости.който плаща той командва музиката Нинова искаш немците да хранят и българските комунисти освен гръцките?няма да стане.

Курнелия започвай с чистенето. Елиминиране на лъжливия преход.

Социалистически простотии...

Всички богаташи от всички партии да върнат заграбеното от народа ,начело с БСП и Корнелия,пандиз за този който е продобил за жълти стотинки незаслужени печалби и чак тогава госпожо ''лъжа''говори за участие в властта.Или сега дойдоха по младите и чакат да се напълнят и техните джобове.Моля,гледали сме ги няколко пъти вече тези сценарии.

Няма такава партия от измекяри и крадци заедно с нейният лидер как се казваше курнелия ли офелия ли ...и тя ще води бащина дружина,ако иска в северна корея...!!!

Корнелия Нинова не е само г-жа Лъжа. Новото и прозвище трябва да е г-жа ОМРАЗА. Действа и говори с ОМРАЗА към всичко що не е кървавочервено. Тя иска ние хората с различно политическо мислене да се мразим, бием, убиваме и взривяваме. Ще го допуснем ли? Вярвам, че НЕ.

Колкото управления на БСП, толкова катастрофи. Но не ги е срам за искат пак.

е най-изявеният враг на българите. Нейната политика и нейното говорене са насочени към всяване на омраза и непоносимост между българските граждани. Всичко това се прави в името на властта на всяка цена - с лъжи, всяване омраза, преувеличаване на дребни случаи и омаловажаване успехите на опонента. Преди взривяваха мандри, а сега искат да взривят нормалните отношения между нас обикновените български граждани.

ПАЗИ БОЖЕ КОРНИ ДА Е АЛТЕРНАТИВА ! НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ЛЯВ ПОПУЛИЗЪМ И ДЕМАГОГИЯ !

Мачкай Курни, всички нормални хора те подкрепяме в борбата да бъде унищожена червената чума отвътре!

Дрогарията взе да осъзнава, че с Курни си пуснаха таралеж в гащите.

"Бращолевнето на глупости няма край. СССР-то го закри Рейгън като свали цената на петрола до $8, а после фалира и цялото прогресивно човечество. Мизерията на соца можеше да се види във всеки смесен магазин по малките градове и села. Това не пречи на комунистическата паплач да я отрича, както тогава, така и сега. "

Другарите си мислят, че имаме кратка памет и сме им забравили золумите: ""Граждани ,качете се на тротоарите за да минат колите на другарите" РАДОЙ РАЛИН [/quote] А ние, талантите, се возим на Трабантите, защото тия с Чайките ни ебвт майките РАДОЙ РАЛИН "

След като самите бесепари определиха този конгрес като ненужен, какво друго им остава освен да се занимават с Бойко Борисов, любимият и недосегаем персонаж за корнелията.....ха-ха-ха!!!

ДАНЪЦИТЕ 10% СА ПРИЕТИ ОТ БСП.И ГЕРП СА ДЕЦА ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА НА БКП.ЦЕНИТЕ РАСТАТ ХОРАТА БЯГАТ ОТ ДЪРЖАВАТА.И КАКВО КАТО СИ ЧАТИМ.КАТО МИ ПЕЕШ ПЕНКЕЛЕ,КОЙ ЛИ МИ ТЕ СЛУША.

питам само и повече не дискутирам -КОЙ, КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС - всички знаем - мъдрата БСП -избърсаха се с Орешарски, ама и той не издържа и каза - Станишев -ха-ха. Абе как не могат да го препишат Пеевски на ГЕРБ, дори и Ленчето и то не може да измисли нищо. Абе може да каже, че бившият мъж на Моника, Йосифов с фалита на Първа частна банка срути всички банки у нас като Василев с КТБ. Да ама Моника е жена на Серго, а той се грижи за бившите си любовници.

Още малко, и най видните блядки на БСП ще поемат председателството на ЕС начело с др. Мишкуев.

ГЕРБ нямали стратегия. А БСП като има стратегия защо доведе до няколко национални катастрофи - при Луканов - фалира държавата с отказа си държавата да си плаща дълговете, Виденов - доведе до неимоверна хиперинфлация, БСП нищо не направи освен ЗАМЕНКИ, Цанков камък - ха-ха, Водно огледало - три пъти ха, впрегна коня пред каруцата с договори, които сега друг плаща за ядрени реактори да си ги чукаме у главата. Кажете ми, че не помня - по-високи заплати ли имахме, по-високи пенсии ли, с колко ги намали Бойко?

били сме много зле. Сигурно, защото никога, ама никога не сме били добре. Аз съм възрастен човек и помня, че дори в светлото бъдеще ли минало ли - дори в социалистическият блок бяхме на ПРЕДПОСЛЕДНО МЯСТО - след нас беше слава Богу Албания. Но май и тя се отказа от блока и мръдна преди нас. Сега в ЕС не ни харесва последното място - ами да искаме със Закон другите членки на Съюза да спрат да се развиват, да може някак да ги догоним но и това не става - последният си е последен, особено като има такива които да бленуват за миналото ни с панелки и в кафез.

След нас бяха Турция и Албания! Сега са пред нас! Толкова за демократичното настояще!

ГЕРБ нямат стратегия за нищо. Толкова е нивота и капацитета на Борисов и Цветанов. По структурите надолу мислят само за суджуци и далавери. Гербажиите реагират само на външни команди

Бойко бил мутра, а Нинова каква е - приватизаторка и то в своя полза. Тя приватизаторка, мъж - митничар, син - работи при Рокфелер в банката му ГолдманСакс, а тя бленува за Русия - и това ако не е наглост и двуличие. Тя изкачила се на поста си с парите на комунистическите милионери, а сега ги гони с измислици. Щели да се коалират с ГЕРБ - ами това е убийство за ГЕРБ - не ви иска!!!!

Не искаме повече Лукановци, Виденовци, Беровци, Орешарски, тройни заменки. Вие друго не можете. Ето защо ще гласуваме против вас за да не ви допуснем до управлението на страната ни.

какво станало с децата ни, с доходите ни. Ами децата ни са на Запад, не в Русия. Там са и вашите деца - НЕ тази тема - къде учи и работи детето на Нинова, а детето на първата дама? Моето дете е също в САЩ, защото знае, че няма отърване от вас комуняги. Да допуснем - пази Боже, че комунетата вземат властта - на другия ден ще има опашки пред Терминал 2. Не разбрахте ли, че никой не ви обича и иска!!!!

Абе ба мен ли ми викаш комунист? Нещо не си в ред. А пък и да забелязваш, че от 8 години не управляват комунистите.

Червените мафиоти капиталисти, с най-меки черти на лъжци и крадци начело с лидерката си КУРнинова ще се борят УЖ с корупцията - ДЕМЕК СЪС СЕБЕ СИ...!?!?!? Типично червено дървено желязо... Не може БСП мафията, наследници на партия от убийци, терористи, крадци и интриганти като БКП, да бъдат други - те са генетично увредени комунисти и най добре да си вървят при Путин... Да им отдели едно място от Сибир и там на сушина...

не е толкова отдавна. Всяко ваше управление изгонвахме с камъни, но трудно. Вкопчвахте се за властта - с месеци при Виденов в студена зима хиляди ВСЕКИ ДЕН излизахме и чак когато отиваше към гражданска война се отказахте от властта. При Орешарски също - цяла година хиляди излизахме да ви гоним и което си е право, чак когато и ДПС ви обърна гръб сдадохте властта. А при Бойко - два пъти извикахте - "оставка" и той се отказа. И веднага спечели изборите и то два пъти. Къде го има това - два пъти да се отказваш и два пъти да печелиш. ЗАЩОТО БОЙКО НЯМА АЛТЕРНАТИВА.

Жалко, че няма алтернатива. Вече се питам пък толкова ли прост народ сме та Бойко да няма алтернатива, да те управляват мутри и да нямат алтернатива - абе почваш да се замисляш дали смата среда в държавата е такава, та смачква всякаква инициатива за промяна към по-добро, както и хората - заложници на алчни и безкрупулни хора.

krassikat@

Да, ние, милиони, сме прости! А вие, един файтон хора, които една кочина не сте сковали в жалкия си животец, сте сложни и умни... А, пропуснах, и красиви... ;-)

БСП ще се бори неуморна да предизвика дълбока и всеобхватна декомунизация до девето коляно.

БСП бленува да предизвика още една национална катастрофа. От създаването си БКП/БСП не е спирала да води война срещу собствения си народ.

и този се оля - 45 години сме били възпитавани от БСП, не-е, от БКП сме възптавани, която партия със закон през април 2000 гт. от НС е обявена за престъпна. Първо БКП крадеше от мандри, убиваше хора - без съд и присъда с вика "в името на народа?, а като дойде на власт с помощта на чужда армия се развихри. Изпращаше хиляди хора по лагери и затвори пак без съд и присъда, интернираше хората и в собствените им жилища настаняваше свои комунисти. Обяви частната собственост за престъпна. Нямаше дори малки частни работилнички. Само ние в Европа отнемахме земята, добитъка, работилници и фабрики , а собствениците убивахме. Добро възпитание - на разбойници!

Чакай малко- а мутрите какво правеха? След 2009 г. какво стана с децати ни, с доходите ни, с престъпността?

Да ти кажа може и да е вярно и аз не ги харесвах, ама какво да ти кажа - не харесвам и това да сме на последно място в Европа по общочовепки цености и на първо по корупция, болести и т.н. Разбирам те, че мразиш тоталитарни управления, кой ги обича. Ама и мутри да те управляват и това не е живот.

БСП в този си вид и състав няма достатъчно капацитет въобще да споменава думичката бюджет. Да не говорим за европейско председателство. Ако такава проруска партия се озове по време на председателството ни в управлението, ще работи за руските интереси. Това вече показа президентът на тази партия.

ама тази какви бюджети прави,да не би да управлява,че някой да й ги иска,смешница!

Стойнев който вчера се упражняваше с думичката - бюджет, беше вече министър. Някой помни ли да му влязъл 1 лев поне в джоба, от министерстването на Стойнев?

Комунистите никога не са били съзидатлени, а винаги са били преразпределители на богатството ни. На нашето богатство не на тяхното. Ние като народ имаме лоши спомени от тяхното прерзапределение. Луканов, Беров, Виденов, Орешраски. Това е достатъчно за да се борим БСП да не дойде на власт. На избори да гласуваме против БСП.

Продавате 27 години създаденото по тяхно време бе ! Не те е лие срам да лъжеш толкова? По демокрацията какво се построи , че да продаваме после ?

...да рушим всичко,което другите постигат,нали?!

За БСП не знам- всички над 45 години сме възпитавани от БСП, лошо или добре, по-добре от мутренското възпитание на подрастващите, които първото им изпитание в живота са продавачите на дрога. Та да си дойда на думата де, Елена Йончева просто ме радва. Ако някой работи за българите трябва да чуства подкрепата им, независимо от коя партия е. Важното е да си човек, другото идва после.

Вземи си у дома,бе и си я динкай като е толкова хубава Йончева.

Това е решил римския сенат преди 2000 години.Това решава и Народното събрание,но с Езоповски език.Едни искат да строят атомни централи,газопроводи,да купуват изтребители,други искат магистрали,саниране,влакове и т.н.Далавера има и за слепите.Като добавим и усвояването на европейски фондове,картинката е ясна.А сме на последно място по жизнен стандарт,заплати,пенсии,здравеопазване и др.Това и при ГЕРБ,и при БСП.А тука,ние зомбираните,ще се избием кой бил по най,най.,най...Разделяй и владей!

Бюджетът на БСП не носи алтернатива на домашните ни бюджети. Напротив . БСП се стреми с всички сили да внесе хаос и несигурност в страната предизвиквайки предсрочни избори. Такива неминуемо биха биха разрушили макро икономическата рамка и от там биха се отразили на всеки. Да не говорим и затова , че глупостите които БСП предлага трябва да се платят. Няма да ги плати БСП, ще ги плащаме ние.

По добре да ни управлява новия бай Тошо-Бойко ,отколкото новата баба Цола- Корнела !

Нагли черерни крадци, точно вие които ограбихте народ и държава ли пеете тази песен?!!!

тия още са в априлският пленум! като четеш петте стълба на курнелия ти става смешно! цитирам:....формирането на силно конкурентна социална пазарна икономика!???? българия в ядрото на....а не в периферията с ясна стратегия за приемането ни в ??! третият стълб си е само бля, бля, бля! многогодишна финансова рамка,предвиждаща нови собствени източници на финансиране!? ...западните балкани да станат....а черноморският регион.... тая направо си е в комунистически транс!

абе и аз не знам и не ме интересува за какво гласуваха на великия конгрес на БСП - ха-ха, я стига с тези конгреси. Събрали се някакви намаани младоци с мерак стани ти- да седна аз,синилни старци и необразовани селяци. Та Нинова предложила нещо и то се приело с 397, против 149 и въздържали се -45, което значи че и те са против. Та против 194 - половината на прелите го. Не съм чувала за такъв конгрес с толкова много против. Ако греша - поправете ме.

та как ни един от тия 550 делегати не стана да каже, ама дрОгари бе, къв бюджет, ква стратегия бре, та ние сме в опозиция! трябва властта да спечелим, сетне да се гласим на бюджета бре!!

След като строиха и накрая срутиха, комунизма, след това ограбиха капитализма, сега щели да строят социализъм !!! С "човешко" лице!? Лицето на г-жа 48%. Вършейки това, дето не им е работа!!! Бюджет и евро.председателство в опозиция!

могат да приемат само стратегия към предсрочни избори. Ако са управляваща партия тогава да си приемат бюджет и стратегия за председателство на ЕС. Ха-ха-ха - играят си на ужким както децата на кукли.

Докато Каранга не им стане вожд ши гледат властта през крив макарон

Народа знае че БСП са руски кавали и целта им винаги е била да превърнат България в руска губерния

Курс на въоръжена борба.Ще свалят Бойко... Смешници!

Лепа Брена, Лепа Брена. Немой мужо, я съм Курпена. Трай ма, я куро си лажем.

медиите наистина се занимават само с глупости, но не и с реалните проблеми на българите, които са много и са страшни. десет дена слушахме само за Спас-Александър. сега десет дена ще слушаме само за въздухарския конгрес на бесепе и властовите напъни на тая бесепарка, която е и седесарка и фронтиерка. аман от глупости! щом некакъф си Бойо от Банкя не могат да победят десет години на избори, прави сметка какво представляват...

На Нинова сметките и в Американски банки набъбнаха...Ще има голям бонус,ако наистина довърши БСП. Вижте как се пъне,ще откачи...все пак хонорара не е малък? Ще поживеем ще видите!