Цачева отново върна питане от левицата към премиера

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева върна за втори път въпрос на депутатите от левицата Петър Курумбашев и Корнелия Нинова до премиера Бойко Борисов, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Цачева отново върна питане от левицата към премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поне да бяха някой други поставили въпроса,безпределна е наглостта на бившите управници.

Скоро както виждам ще ви е честит пак Станишев, първанов, или някой подобен смрадлив и крадлив комунист! ПРОСТ НАРОДЕЦ, СЛАБА ДЪРЖАВА! Тогава ще ревнете пък от тях.. Скапаняци Засллуж си теглото.. Хайде, лайте си тук на воля.. Че иначе не ви стиска..

Правилно! Да сезират направо Комисията за конфликт на интереси!

Казват, че на времето жителите на Владиславово (района) били строго еднотипни , и много трудно можело да ги вземат за варненци . А какво стана с морската ни столица и кои са истинските гаулайтери там - е отдавна една отворена книга . (от многото) .

И аз искам да питам ББ за супер сделка на ГЕРБ - продажба на 122 дка от Морската градина и крайбрежната ивица на град Варна (Станишев ряпа да яде) И още Copy/Paste от Alex още по-фрапантният случай беше, когато Столична община продаде на едни частници един парцел земя в Младост 1, близо до пазара. След това се наложи, за да се направи изход за спирката на метрото, част от тази земя да се отчужди обратно. Компенсацията за отчуждената не повече от 1/10 от първоначално продадената земя беше няколко пъти (мисля, че 12) по-голяма от цената на която целият парцел земя беше продаден преди това. От това по-голяма субсидия - здраве му кажи. А откъде си сигурен, че въпросните заменки не са минали през нотариалната кантора на депутата от ГЕРБ Искра Фидосова и/или не са ползвани адвокатските услуги на Цецка Цачева, например!

От къде на къде ще връща питане? Тази позна да се самозабравя нещо!

Правилно е сторила Цецка! Не трябва да се допуска мухоБойко да отговаря на въпроси, щото....Ха сопа де! И всъщност ЩО НИ ТРЯБВАШЕ ДА МАХАМЕ ТАТО, КАТО ЩЕ ГО ЗАМЕНЯМЕ С ГАВАЗИНА МУ!

Коле, първо не си наясно със съдържанието на писмото от ЕК за заменките и дали твоя идол правилно го е прочел. Второ, всичко е важно, без значение дали опира до министър Нанев иля някой друг. Почнеш ли да ги делиш на наши и ваши, ти не си по-различен от комунстите, които толкова много обичаш.

Ti si naj tupoto

Варна знае, много хора на Варненска област знаят, че Министър на здравето има голям конфликт с това, че семейството му (пише ги по декларации на жена си с която живеят заедно) има частни болници и поликлиника, частни аптеки. Така хората си обясняват и закриването на държавните болници-да наливат пари от държавните наши пари в частния им бизнес. Така обясняват и защо е станал Министър-пари, пари-за кого, и това се знае и коментира във Варна и област, че дори до Стара Загора и Пловдив, до Добрич и Силистра . НЯМА ТАЙНИ У НАС. Безпорно посещението в САЩ има проблеми. По-голям е обаче проблема, че в МЗ са назначени с идването на ГЕРБ дългогодишни БКП секретарки-Зам Министър, Директори, Ръководители на направления, силни БСП активисти и деца на номенклатурата. Реално Министерство на Здравеето е квота на БКП/БСП. БКП се върна на бял кон в управлението чрез Бойко и ГЕРБ и подчертаваме-като БКП/БСП екип на Министерство на Здравето.Зтова е ТОЗИ ХАОС В ЗДравето у нас от 6 месеца. Бойко се кле (в памет на родители, дядо), че няма да управлява с БКП/БСП. Е, четохме как комунягите не са дали на майка му да изучи, как семейството е страдало. Ако ги има някъде-да видят. Синът им, за когото не само гласувахме, но и агитирахме и убеждавахме вкара БКП изявени партйни секретари във властта. Другото е игра, и на Корнелия и другари, на Цецка и другарите й от БКП-игра за пред народа. Но няма прост народ-има народ който помни обещанията предизборни. Има народ, който е притиснът от бедност и болести и бъркотии. А сега цирковете си (знаем ги от Виденово време) оставете за лятото-зима е, поледици, бури, хората страдат, гладуват и боледуват. Няма да е добре напролет-но така е било винаги с управленията на БКП/БСП-Виденов, Луканов, Станишев, сега и ГЕРБ управление. УПРАВЛЯВАШ ЛИ С ТЯХ-това са резултатите, вкл. в запазената крепост на комунистите-сегашнот ръководство на Министерство на здравето. Хаос, бъркотии, заблуди, липса на коректност, дори на милост към бедните и страдащи пациенти в отдалечените крайща на държавата. Днес например МБАЛ Бургас спира приема на белодробно болни. Мними медици поставят диагнози за рак. Здравна реформа се прави без обществена подкрепа, хората протестират, народа не удобрява начина--те това е подобно на наглост. И дали тази наглост не засяга живота и здравето на милиони стари и бедни хора. От гербер е и с респект към Бойко.

Според мен е здравословно да има опозициа, която да държи нещата под око. Ако я няма, и Герб ще се оакат. Но малко ми е болно, че има такива българи като комунистите, които срамят не само Рдоината, но и човешкия род изобщо. То тъпо, нагло, безочливо и цинично! Вече сметката им по дела илзиза на половин милиард, още за около милиард и половина се задават констатирани кражби - пари за деца, за болни, за възрастни... Кое е това животно, което е способно на подобна низост?! - комунист-болшевик. Долно и гадко нещо!

набързро ви насмете патронът да дращите тук май а)))хи хи смешковци

Cecka e mnogo silna i voleva jena celiqt Pleven q podkrepq v deistviqta si ,na komunistite ne trqbva da i se obrashta vnimanie ama hich

таз Цачева около струга в рабфака многоиширети научила бе...)))

Комунист (04.02.2010 г. 12:12ч.). ТИ си най-тъпия заедно с останалите соци и коми-та. Затово станахте един файтон изроди.

Много чудни ора сте бре, някой не баш много умен чиляк, рече нещо по тиливизора и вие го вземете за права дума. Язе мислим дека, преди да думаш нещо, треба да помислиш дали не словоблудстваш.Да , да... язе така мислим.

Николчо, билета е бил безплатен за министърчето, но като почнат да измират младежи по болниците ни, и започнат да се пращат органите им законно в ЩАТИТЕ, ще ни излезе доста ...

Чудя се кой е по тъп:Цецето или Румито.Вие как мислите?

ами на този премиер трябва много да му се обяснява на прос български че да разбере когато му обясняват от БТВ боже как ги разбира та те му пъхат всяка дума в устата по цяла нощ Ани С.му обяснява как точно да го каже

КАК НЕ ГИ Е СРАМ КОМУНЯГИТЕ ДА ПРАВЯТ ТАКИВА КУХИ ЗАПИТВАВИЯ ,ЗАЩО НЕ ПИТАТ НЕЩО ПО АКТУАЛНО НАПРИМЕР ЗАМЕНКИТЕ КОЙ ГИ ПРАВИ И ЗА КОГО ,ЗА ОЛИГАРСИТЕ РАЗБИРА СЕ,ЗА СЪЗДАДЕНАТА ОТ КОМУНИСТИТЕ МАФИЯ, ТОВА Е ВАЖНО ЗАЩО НЕ ДЕБАТИРАТЕ ТОВА БРЕ ПИСАЧИ В САЙТА, ТОЛКОВА ЛИ Е СКЪПО ПЪТУВАНЕТО НА МИНИСТЪР НАНЕВ КОЛКОТО ЩЕ БЪДАТ ГЛОБИТЕ ОТ ЕВРОПА ЗА НАПРАВЕНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ТОЕСТ ЗАМЕНКИТЕ,

А какаво стана с така наречената био-маса която експортирахме. И по обема на която доколкото си спомням от прочетеното бяхме на трето място в света. Този въпрос получили някаво прокуроско внимание или беше сложен под килимчето? Така и не се разбра откъде се укомплектова тази био-маса и с какво гражданско съгласие това се прави. Тази практика да се съобщи нещо и да чакаме да се забрави е неприемлива.

Ще се борим за пълната победа на соци... а, пЪрдон, на тоталитаризЪма! Дерзайте!

От какво сте впечатлен в случая...? От това, че не допуска питане за конфликт на интереси за един от правителството? Браво!

Смешко, върви под прозорците на Бойко да ги скандираш тези простотии. Той ги харесва

Защо, другарко, защо? Нали щяхме да сме съвсем прозрачни в управлението.

ЦеЦе-то, като /уж бивша!/ партийна секретарка си ги умее тия работи!

в Парламента?????????? като и там немогат да попитат нещо ББ къде ли би могло да стане достоверно

Наглостта на червените задници е на завидна висота-не може убииците на българина да проявяват подобна загриженост за явно измислени от тях проблеми!

За първи път от толкова години да има някакъв ред в парламента... Впечатлен съм...

ша ги питам комсомолците на избори некой работи нещо за раците през зимата да поназнайват

Какво ли има за чудене.Тя си е адвокат и като такава,дори и на новия си пост,се чувства задължена да защитава работодателя си.

КУРНЕЛИЯ НИНОВА ДА НЕ БИ ДА Е МЕРАКЛИЙКА ЗА СТОЛА НА ЦАЧЕВА, ПО ЩЕ Й Е УДОБНО АКО НА СТОЛА ПРЕДИ НЕЯ Е СЕДНАЛ СТАНИШЕВ ТАКА И ТАКА СА СИ ДРУЖКИ, А НЕ Е ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ЗАМЕНКИТЕ КОИТО НАПРАВИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ,ТОВА Е НЕЩО НЕСЪЩЕСТВЕНО СПОРЕД ТЯХ , КОМУНЯГИ НАРОДА ЩЕ ВИ НАТИРИ В МИША ДУПКА , КОМУНИСТИЧЕСКОТО ИГО КОЕТО ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ Е ЯСНО , А ВМЕСТО ДА ЗАДАВАТЕ СМЕШНИ ВЪПРОСИ СЕ ПРИГОТВЕТЕ ЗА ОТГОВОРИ ПРЕД ПРОКУРОРИТЕ,МОШЕНИЦИ ,ГРАБИТЕЛИ НА БЕДНАТА БЪЛГАРИЯ, ТОВА ПРАВЕХТЕ ДО СЕГА ИЗМАМНИЦИ НЕВИЖДАНИ

kade go namerihte tova izchadie?

fgfgfgfgg