17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май?ата им на тези от Брюксел! Заради идиотската им политика няма и пръста да си мръдна та спестя поне малко енергия.

Бърка им се в задника на комунистите у нас, щом се заговори, че сме прекъснали пъпната връв с рушняшката измет!

А подиграваха Мао, че врабчетата му пречели да изхрани китайския народ. Само като си помисля с какви малоумници сме се хванали, става ми жал за внуците. За протокола - избягвам да пускам климатик през лятото, но не с малоумни мотиви.

Брюксел: Климатикът с 2 градуса нагоре в жегата, за да намалим зависимостта от руски газ, и на 10 кофи кюмюр по-малко зимата за да намалис глобалното затопляне.. ббаахаха СМЕШНИ ПАЛЯЧОВЦИ

Европейци, вземете инициатива и увеличете климатика не с 2 а с 4 градуса. Така ще спестите и средства от дрехи, защото те няма да ви трябват. Казват че е много здравословнао да се къпеш със студена вода- така ще станете и здрави. А защо не елиминирате и едно ядене дневно. Вместо 3, само две. Ще станете ТЪНКИ. Готини. Нека им на руснаците. Нека да ядат пшо три пъти. Нека да имат топла вода. Нека да им е комфортно у дома. Ние нали знаем че това не е хубаво

Наистина съм такъв. Докато вие тука ни ругаете, аз мисля, търся варианти да не ви е горещо. Открих! Еврика! Ще използваме кривите краставици. От тях ще направим сенници, да предпазват домовете ви от слънцето.

Имам и други идеи: Идея 2: хладилниците в ЕС фабрично да се настроят да поддържат температура 18 градуса по Целзий, а в камерата или фризера нула градуса. Идея 3: в леярните заводи чугуна да го леят при температъра 1000 градуса, алуминия при 500. Мисля,че тези предложения ще дадат възможност за рязко понижаване на зависимостта от Русия. Какво чувам? Храната щяла да се разваля, а пък чугунът и алуминият нямало да се разтопят? Амо размърдайте си и вие мозъците, направете ценното ми предложение възможно!

Аз: На тези от Брюксел, по един хуй в гъза, че да се кротнат малко!

Като немам климатик.

През зимата Русия да спре доставките на газ за Европа. Стига с тази гейска сган.

Климатика на максимум! Европедерасите да се шибат!

Този призив ми напомня за онзи гувернатор, който по време на локдауна прелета от домаси в САЩ до вилата си на плажа. И през това време призоваваше хората да седят заключеи и да не пътуват. С други думи, гледайте си работата! Справянето с този проблем, който ВИЕ ни насадихте е ВАШЕ задължение! Ако не ви харесва си подайте оставките! И без това резултат от глупостите ви НЯМА!

Специално в Бг може да се постигне толкова много със соларни панели...за съжаление отново няма мисъл и желание от страна на държавата Отнасят го хората Докато маймуните в парламента де бият, плюят и кокорят Европейците не ги мислете. Те от години си развиват алтернативни енергийни източници

Щом електроенергията от соларните панели е по-скъпа от другата, с тях нищо не може да се постигне.

Нека 7-мия пакет санкции да включва и 2 пъти по-малко хранения. Ефектът ще е в пъти по силен срещу РУСИЯ от всички други санкции: 2 пъти по-малко енергия за: производство, транспорт, съхранение и почистване; 2 пъти по-малко необходимост от торове; икономия на търговски площи; стимул за преодоляване наднормено тегло и от там икономия от медицински услуги; "регулиране" на броя на населението и много други ефекти. Ограничаването на потребноста от храни и свързаните с това енергийни потребности и дейности много бързо ще нулират инфлацията. Не проумявам защо брюкселски идиоти, още не сте се сетили, бе!

Аз предлагам брюкселските бюрократи да си купят по 1 велосипед и така ще запазят околната среда, а също така ще се погрижат за здравето си.Много от тях имат нужда от раздвижване- ще се отрази благоприятно и на фигурите им.

Нито летят с правителствени самолети да зарадват любовниците си, нито отсъстват от срещи, където твърдят, че са били И да, някои ходят на работа с колелета и с обществен транспорт и не се срамуват от това

подкрепям идеята за климатика. Лятоска - два градуса нагоре, зимъска - два градуса надолу и... руски петрол ли?, спирам колата от движение. Ще студувам, ще гладувам, ще се мъча, ама ще правя мръсно но Русия, нека й, нека й, нека й ...

В Брюксел изглежда всички са малоумни!

Да, ама в Брюксел руски глас и коментари около вътрешната политика на Белгия не се чуват. Нали се сещате защо

Аз изобщо не го пускам и пак ми е скъпо бе !

Понеже съм възпитан, няма да ви кажа през къде ми е за зависимостта от Русия, но вие не сте възпитани и ще се сетите. Ужасно ми е жал за трагедията на хората в Украйна. Но също така ужасно ми е жал и за загиналите в Профсъюзния дом в Одеса. Виеоще се преструвате на слепи и глухи, не сте осъдили онова зверство и не сте поискали, Украйна да накаже виновните. Посяхте ветрове, сега жънете бури.

Вие посяхте ветровете, ние жънем бурите! Мразим ви и в червата си!

Няма защо еврочиновниците да тормозат хората. Трябва мобилност! През лятото местят цяла Европа в Швеция и Финландия, през зимата в Гърция, Италия и Испания. Пфез април и октомври ще живеем в домовеге си.

Снощи гледах Камен Донев и се смях от душа и сърце. Като прочетох това заглавие се смях още повече..... Слава Россий!! Слава Россиской армий и Красной флаг!!!!!

А не е ли по-правилно да седнете(да бяхте седнлали) на масата за преговори, като не можете един без друг????????

Могат и сигурно го искат. Краварите не дават.

Щом нашите лидери искат, ще го направя. Още през ноември ще настроя климатиците на два градуса повече от миналата зима.

Не е важно на нас да е добре! Важно е на Путин да му е зле! Ех, поне да си мислим, че му е зле!

А зимата с два градуса надолу!!! Кофти е да си Брюкселска зелка - преди ми бяха смешни, сега са жалки!

Ми не, би следвало да е 4-5 градуса по ниска защото охлаждането до колкото знам изисква по малко енергия от колкото отоплението. Но няма проблем, ако сме били на 22 градуса сега ще сме на 16, след хиляда години организма като свикне 16 ще ни се струва егати жегата! - нали така? :)

Ебете им майките на Еврогейците. Нямат мозък в кратуните.

щот нямат мозък им процъфтяват държавите айде, моля

Брюксел: Климатика с 2 градуса нагоре в жегата, за да намалим зависимостта от руски газ - Боже !! Пази ни от идиоти !!!

Това приложено ли е или се предлага само на шараните

Аз предлагам на Брюксел да се изнесем в пешери и да ползваме вълчи кожи. Така ще сме напълно независими от руската газ, и от всички достижения на цивилизацията. Досущ като психоприматите, които управляват света. Докога ляводесните либералтроцкистко-фашизоидни психопримати ще налагат болната си идеология над света? Докато не го унищожат.

Лесно е като в брюксел няма жега. Южна Европа да го духа

Има студ А ако има жега, я има още повече, защото е влажно Хората обаче инвестират в иновации и инфраструктура, екоенергия, норми.. Не като в Бг-то, опънал си апартамента по последна мода, ама 10 лв за изолация на входа или общия покрив са му много..докато не падне панелената колиба...после пак ще са ви виновни

БСП трябва да състави самостоятелно правителство начело с Корнелия Нинова. Само БСП ще оправи България. Видяхте го Кирил Петков как ви излъга.

Поредната тъпотия на фон дер Лайнен !!!

Климатика само аз си го командвам . Брюксел да ми яде …….. работа !!!!!!

Плашиш пе'рас с онождане.

И с ново, и без ново правителство не можем да очакваме нищо добро от това Народно събрание, избрано не от народа, а с измамническото Мунчо-Мъдуровско машинно гласуване! Факт, ЦИК все още не е представил резултатите от проверката на контролните разписки! Защо?

Направо да предложат режим на тока. Смешници . Хем си видят голия гъз хем се репчат на Руснаците

А не може ли, за да намалим зависимостта от руски газ еврочиновниците да минат от мерцедеси, аудита и беемвета на дачии? Същото се отнася за всички лица в ЕС, намиращи се на бюджетна издръжка от съюза, държава или обшина.

Не ги мисли, до '25 ще са на електромобили, зареждани от соларните им панели вкъщи Хич не им е до твойте шкоди

С две думи брюкселските зелки ни казват да се върнем в каменната ера, защото евроджендърчетата са решили да се правят на отворени на Русия, санкционирайки всъщност не Русия, а собствените си народи, спирайки кранчето за газта. Е, брюкселски зелки прости, джендърски, много добре знаехте, че газта няма как да бъде заменена в нужните количества, сърбайте си попарата сега.

СЛАВА КОКАИНЕ СЪР

"За бога братя не купувайте"... ЕС трябва да ни платят лиценз ако искат да ползват тоя лозунг.

Няма такава тъпотия! Тези които нямат климатици какво да намаляват?! Нищо не се променило от времето на Мария - Антоанета! Като нямате хляб,яжте пасти!

Климатиците са сигурно вредни за здравето и те правят кекав. Каквато е природата, такава е. Свиквай с нея.

Надявам се и през зимата не се отопляваш. Каквото ти предложи природата.

Искам да видя, как някой тъпунгер от Брюксел, си нарушава личния комфорт, в името на санкциите срещу Русия...

Правят го и се гордеят с това Ще ти кажа, че още от началото на войната почнаха дори по радиата да дават инструкции как да се намали потреблението на бензин..караш с 20км/ч по- бавно по магистралите, без включени светлини, освен ако не е наложително, постоянна скорост,... Компаниите и държавата от години дават субсидии на км за тези, които идват на работа с колелета Имам колеги, които карат по час в посока, само и само да не ползват кола

"А когато сняг забръска..."

Когато сняг забръска следва некролог. Ама пък за такива недостойни хора, които не са отишли доброволци в Украйна, на еврочиновниците не може да им бъде жал.

ХахахаВ да бе, а да ям червеи и шишарки, да не се къпя не искате ли.... Дебили! Климатика на МАКС!

23-24 градуса и зиме и лете! Тяхна работа е да решат този проблем. Не е моя да си ограничавам или променям начина на живот. Ако не ги кефи да подават оставки!

Напред (назад) към пещерите! Там дори ще трябва да си носим пуловерче! А тези, които нямат климатик да пърдят по-малко!

Икономията е майка на мизерията! Тази явно не е гледала филмите на Тодор Колев. А трябва...

Абе брюкселски боклуци, що не си намалите заплатите, та да спрете да пърдите. Ще помогнете на нашата планета с/у глобалното затопляне......

Брюкселсите зелки да махат санкциите и да купуват руска газ преди съвсем да им се сварят мозъците.

Урсула, 20 години по-млада да беше, пак щеше да си същия урунгел.

Тая Урсула незнам коя си ще ни върне в каменната ера само и само да угоди на американците срещу Росия!!! Тия европейци спят ли или и те като наще евроатлантици са обработени от прозападната пропаганда?