8 г. затвор и 1.3 млн. лв. конфискация за български сводник в Брюксел

Българинът Радомир Христов Росенов, на 29 години, е бил осъден от Апелативния съд в Брюксел на седем години затвор и конфискация на недвижимо имущество в България за 1,3 млн. евро, съобщи вестник „Дерниер йор”, цитиран от Дарик.

Обратно в новината

Коментари - 8 г. затвор и 1.3 млн. лв. конфискация за български сводник в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как на ония доказателствата им стигат, а на нашите тъпунгери и мафиоти от съдебната система - все не им стигат.

Радомире, ела си в родна България да те съдят - тук за някакво сводничество най-много общестевно порицание да беше получил и на 3-та инстанция щяха да те оправдаят.. егати безобразните европейци! Да съдят елита ни!

Значи в Брюксел може, а у нас.... май нямаше да може да бъде осъден така люто! ИСКАМ И ВАЛЬО ТОПЛОТО, И МУРГИНА, И МАСЛАРОВА И ......ВСИЧКИТЕ НА СЪД В БРЮКСЕЛ, А НЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА ДА СЕ ЗАКРИЕ1 ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ИКОНОМИИ ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ.....

Западът е пълен с куманизти. Ние му пратихме нашите проститутки и прекрасни сводници, а те ги олепиха! Защо не ги съди български съд - чист като момина сълза, с бедни, но неподкупни съдии?! Какъв е този капитализъм, дето е против нашите престъпници?! Нали мислехме в ДКМС, че капитализмът е див, варварски и толерира изметта на обществото, на които се опира? Сега излиза, че Западът е чист, със действащи закони, здрав морал и експерти, които не можеш да купиш с нашите мръсни пари от наркотици. Това не може да е истина! Искаме капитализъм по българки герберски модел! Искаме Бойко начело на Европа. Искаме си парите!

Седем или осем години???

Забележете, че втората инстанция, където е обжалвал и по родна съдебна традиция се е надявал да намалее наказанието го увеличава от 5 на 7 години. Само можем да мечтаем за подобно правораздаване и наказване на родната престъпна паплач. В България за сметка на това пак ни налагат медийно сводника Иван Главчев /Ванко1/

Това добре! А конфискувания имот е в полза, на кого?

Има ли значение(сигурно на Белгия) важното е да го конфискуват.Ако беше у нас щеше да го изкарат по- чист от сълзата и да се раздели с някоя хилядарка евро под масата. Като излезе от затвора няма и да си помисли да развива този бизнес повече в Брюксел.

Кой направи беля и не иска да го съдят, да бега у БГ. Тамошната Темида е с толкова вързани очи, че никакви доказателства не вижда, особено ако са за Масларова, Мургина, Вальо Топлото, Валери Цветанов, Николай Цонев, Георги Гергов, Маргините, Красьо Георгиев - Черничкия, "социално слабите и безимотни" магистрати, "октоподи", "нагли" и т.н. и т.н. все партийни, административни и престъпни величия, които всички знаят. Ако беше у БГ този сводник щеше да си се разхожда на свобода с 10-тина висящи дела и още толкова пробации. А иначе цялата сила на БГ правосъдието се стоварва бърху Манго, който откраднал 10 кила желязо да храни чаветата.

прав си,но ако беше в бг нямаше да спечели милиони ,явно в белгия харесват нашите мургавелки и плащат яко :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да обжалва пак че много ниска присъдата

Просто нямал късмет.Ако беше в България,нашият Апелативен съд просто щеше да му отмени присъдата.Нали напоследък практиката му е такава.

Ако искаш повече - на Гоце съдиите! Ако го съдеха тука - липса на доказателства щеже да е заключението на червената темида...еля оная съдийка на мафията - Мирослава Тодорова, де съди Цецо за клевета...при нея оправдателната присъда беше сигура

абе този брук селски сад защо се занимава с такива дребни риби и кокошкарски истории, а не осади няколкото хилияди балгарски добре облечени комунистически "бизнесмени" оглозгали балгария до кости?

Ама да не пропуснат и черния Ваньо от Драгалевци, и още много други.

Ще доживеем ли това да се случва и в България? Престъпниците да бъдат осъждани и ако обжалват, още по-тежка присъда.

гоцевските червени садии у нас биха се изсмели ехидно на брук селския сад. та те оправдават убиици, а сводниците за тях освен донори са и "герои на цоца ли стическия сексуален труд. ако агент гоце беше още агент-президент несамнено щеше да награди тези сводници сас "стара планина" с розови жартиери, още повече, че и тои си пада по този деликатен занаят.

malko mu e!