Близо 20 часа лов на терористи в Брюксел, поне 8 арестувани

Полицията е задържала най-малко 8 души в Брюксел в антитерористични операции, започнали снощи и продължаващи в момента, съобщават белгийски и френски медии.

Обратно в новината

Коментари - Близо 20 часа лов на терористи в Брюксел, поне 8 арестувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 20 часа да бяха задържали поне 20 заподозряни, а то и тия 8 сега ги хващат, после ги пущат.

Джон, защо изтри еврейската си молитва за дъжд?

Джон, като се научите да не триете мнения, чак тогази ще ви кажа из хода, ама ше е късничко за вазе, понеже сте дебили....

Джон, като си един от нас ела при нас бе, келеш, недей да се правиш на евреин! Евреите не умират от тези атентати, а само ние, обикновените! Даго туря на майка ти в шапчицата, деби!

Аз съм пълен дебил! И го доказах многократно!

Народната милиция - биещото сърце на Партията! Попитали Радио Ереван: - Възможно ли е Русия отново да нападне и овладее страните от бившия СССР? Радиото отговорило: - Путинциално да!

Абе титан на мисълта на костовата еманация на крадливите еврейски свине. Много ли ти е смешно?

На 8 март от Българския Хелзинкски комитет подадоха сигнал в прокуратурата , затова, че българи"организирал отряди за залавянето на нелегални имигранти по нашата граница". Това е резултата,когато т.н.Българския Хелзинкски комитет бъка от путенояди и вся осталная сволач

След лова в Париж ,сега в Брюксел , а утре къде?

ivo10

Лова на терористи се осъществява единствено с добра нарезна техника с перфектна оптика от добро разстояние. Тероризмът е нелечима болест, а снайпера лекува всичко. Така може да бъдат излекувани съвсем успешно и пазарджишките ислямисти дето мисията им била да убиват християни.

симо

ЛОВ....ЛОВ на какво по-точно.....Сега на терористи/уж/,после лов на какво??????Законът не е ограничен по време.

Кога ще над.Упите и бабето? От кога чака завалийката

СТРАННО ОТНАЧАЛО СЕ НАС=РАТ А ПОСЛЕ ВИКАТ МИРИШЕ !!! ПРОСТИЯ Е ТОЗИ ЕС ТЪПОТИЯ

Абсурд, Белгия се бори срещу следсвието, но се прави, че не вижда причината. Много инресно,защо нито Франция, нито Белгия воюват срещу ИД. Нали тази ИД пое отговрността за убийството на мирни и невинни хора.

Вържи попа (путин) да е мирно селото (света).

Е, колко пъти ше го повтаряш?

Този ли? Той само чука - памет няма!?

ivo10

Тъпан, ти май току що си кацнал и още дори вестници не си чел.

Май се оказва,че точно тези,които ни сочат с пръст като най-корумпирани,са доста по-наясно с корупцията на практика.Нека някой обясни как за толкова кратко време се залавят точните хора на точното място,щракваш с пръсти и готово.Даже и дете не би повярвало.Знаем,но си траем...

Лоша новина за Масква. Почнаха залавянето на кадрите на Путя.

.. много постно...

ivo10

Наколкото човека в тая тема криви сопи ли сте или просто сте с ментален дефицит?

Заболя ме главата докато прочета тази новина! Но едно искам да кажа - полицията не е подготвена да действа в постоянно променяща се обстановка. Тя си има принципи, правила, норми, устави и безсмислени заповеди и закони, които трябва да спазва, а терористите нямат тези ограничения. Понеже живея до Лъвов мост, където е пълно с арабески, гледах снощи как едно полицайче се мъчеше да разпитва на развален английски някакъв имигрант, който виси постоянно там и знаех, че говори български. Изпуших една цигара, като кротко наблюдавах мъките му, не се сдържах и му викам : "Що не му шибнеш на тоя два шамара да не се прави на интересен?", а полицайчето ме гледа като извънземен. В Америка не действат така - не знаеш английски? Бой, бой, бой и пак бой!

Защо, Стояне не помогна на колегата полицай? Защо не каза на колегата полицай, че новия сънародник говори български, докато си пушиш? Защо не им шибна по едни шамар и на двамата? Това е въпросът

"Лов на терористи" - звучи смешно. По-правилно ще е Лов на вещици! Смешни, жалки и безпомощни. Нали след Париж всичко щеше да се промени, да ама нищо не се промени. Оланд отиде с два кораба да трепе терористи и като му свиха сърмите отвъд океана си подви опашката и се прибра като на..ран, а.. забравих французите копнаха няколко видеа от руснаците и ги представиха за свои заслуги. До там беше. Белгийците не знаят къде им щъкат гражданите!!! Докато Европа не спре да дели терористите на свои и чужди, докато не стане СУВЕРЕННА кошмара ще продължава. Взрирове, хайки, сирени, паника и СТРАХ. Нищо хубаво. Да не говорим, че европейците не знаят откъде да започнат... Вчера се сетиха, че само 4 държави си обменят информация за съмнителни личности....

Кери е мегалицемер! САЩ и Саудитска Арабия разпалиха войната в Сирия. САЩ и Саудитска Арабия са съюзници, саудитците са главните спонсори на джихадистите по цял свят. САЩ окупира Ирак, САЩ( и европуделите им) разгромиха Либия. Като титаш гнездо на оси после не се чуди , че те жилят!

Това принуди Путин да сложи допълнително още една армия на западната граница.

Разбира се, че е Скарбек. Истинско събитие е журналист да напише и произнесе правилно чуждо име.

Thorn

Кварталът се казва Скарбек

Штурмовата група на отряда "Соколите на пустинята" са влезли в Палмира. Въпреки, че терористите са минирали огромни площи.

Терористите се докопаха и до този сайт.

Още вчера бяха влезли!!

Оная...Меркел, заловиха ли я, да и ... мамата?

Теб със сигурност ще те заловят за публична обида на Европейски Лидер ?

Де видиш обида, би баба? Тва си е благослов!!!

Прави ми впечатление, че почти всички уж "сирийци", които пристигат в Европа, са родени на 1 януари ! Службите в Европа, не се ли съмняват във фалшивите им паспорти ?..

Не ти ли прави впечатление голямата цензура? И заравянето на главите в пясъка.

Само изселването е решение... изселване на всички мюсюлмани извън Европа. Това е крайно решение, но е животоспасяващо.

И така няма да стане - ще се върнат по някакъв начин. Най-добре, като ги изселват със самолети, някъде над Средиземно море, самолета да се отваря, и да изсипва цялото "карго" :)

Само олигофрен може да си сложи таралеж в гащите. По собствено желание. Кажете им имената, високо и ясно! Само тогава нещата ще тръгнат в правилната посока.

Извън редно в Блиц Палмира е изчистена от главорезите!!!!Сирийската армия е освободила града!! Вие еврогеьове кога а а а а ще почистите кочината си??????????????????!!!!!!!!!!

що ти какво почисти? руската кочина ли? ма тя палмира не е руска бе кретен:) само ви изпозват да разчистите..после ще ви бият дузпата..хахахахахаххаха...балъци:)

Терористите получаващи до сега външно финансиране и въоръжение отстъпват. Минират пътищата след себе си.

Вече спокойно можем да кажем, че на тия полицията са далеч по-големи серсеми от нашите.

А като дойде тук Дж. Кери да научи:" Я сум банкянец"!

Брюксел е столицата на джихадистите.

А в Турция са лагерите за обучение. Имаше международно финансиране.

това е като да се опитваш да интегрираш лъвове тигри глигани и вълци всред тревопасни животни -еми не става колкото и да се отнасяш добре с тях от малки в един момент кръвожадната им и хищническа природа избива!ето това е поуката за европейските политици!

В момента евакуират пътниците от метростанция "Ар-Луа" в Брюксел.

тоя конфликт е откакто съществува исляматоест от около 632 година-от кръстоносните походи до днес всичко се повтаря на ново ниво....и който не може да постави диагнозата на конфликта не може и да го реши- а диагнозата е че исляма е една кръвожадна и войнстваща спрямо другите религия която създава само варварски конфликти и потъпква човешкото достойнство! докато това не се разбере от европейските политици ще има атентати и по-лошо -може да има и атомно и бактериологично оръжие и нови страшни болести -но клиничните дебили като меркел и някои други от западна европа още не са сесъбудили и не са се стреснали за да започнат да разбират същността нва проблеме-ние тоя филм 5 века сме го гледали и нада ли има по-потърпевша нация от нас -затова на висок глас трябва да заявин нашата позиция и светът дани чуе а не да се спотайваме като борисав и да се ослушваме откъде духа вятъра

Сложих ти "+", но имам едно уточнение: ислямът не е религия и няма нищо общо с християнството като естество (макар да е откраднал много от него). ислямът е политическа идеология, която се занимава не толкова с връзката между човек и Бог и пътят на единия към другия, а с това как да се управлява едно общество, кой да го управлява, кои да са законите (правото) му, как да се разпределят финансовите потоци, как да се увеличават и разрастват териториите му. Той е една зелена чума, подобна на комунизма и фашизма. Той използва методите на невролингвистиката и промива до неузнаваемост мозъците на хората, като ги превръща в зомбита и спящи терористи.

Време е да кажем "Аз съм терорист" , "Ние сме терористи". Едва когато осъзнаем , че ние , хората, не сме разумни същества , а сме примитивни агресивни животни, тогава ще имаме някакъв шанс да се преборим с терора в себе си.

"метастазите" , както казва един от участниците фъф форума, на ислям а аз добавям и на шалом, са навсякъде. да така е. Жалко за света. Жалко за нас "нешаломци", "не мюслюманя".

орките нямат страх от силите за сигурност и правораздавателната система в "християнските бастиони"

Късно е либе за китка! Исляма е "раково заболяване" на обществото, метастазите му са навсякъде в Европа и са в доста напреднал стадий!

Шаро:) какво подходящо име за псе:)) хаха Така ли те викат за хранене господарите ти: Шаро, ела тук, седни. дай лапа..айде сега яж! Браво, добро псе!хахахаха собака несчастная:)

Колко ти плащат като дришняр???

Не е късно никога. Дори и в напреднал стадии има надежда, но трябва да се реже до кокал. Първото нещо, което трябва да се направи обаче е да се започне самостоятелна европейска политика и създаване на европейски въоръжение сили. Видя се, че НАТО е само машата на САЩ за постигане на собствени интереси, но не и за нещо друго. След, като се отърсим от американския колониализъм и грубото му вмешателство навсякъде съм сигурен, че ще се справим и със следващото по степен зло - ислямския фундаментализъм.

Първо си ги отглеждат, а после ги ловят! Интересна работа... Не им стигат тези, които са си отгледали, а и си внасят нови отвън. още по-интересна работа... На всеки с малко мозък в главата вече е ясно, че тези активни мероприятия са извършени под вещото и мъдро ръководство на новите ни задокеански господари. Всеки предполагам, може да се сети защо го правят и какви са им стратегическите цели...

Джон Кери: Аз съм брюкселец. Ок тогава се качи на метрото с гражаните без охрана, за да го докажеш.

Ми той бойко нали каза вчера , че неговите министри искали да се возят с метро, ама НСО ги карало (насила) с бронирани автомобили. Та те така...! А вервам. Днес срещнах поне 5 политици в метрото!

Пародия

КАЖИ ЗАЩО СЪЗНАТЕЛНО ИЗЛЪГА В ДРУГАТА ТЕМА ЗА ДА ИЗВЛЕЧЕШ ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ???

Гейчета, сетихте се най после, че нормалните терористи трябва да се избиват..... взимайте поука от товарищ Путина!

как ликвидира немцов ли?

За враговете се полага смърт. Иначе Русия щеше да заприлича на България и Сирия.

Комсомолеца ли....с тях трябва така да се постъпва, те са останки от комунизма!

Та Немцов не беше ли комунист и после се превърна в богат капиталист...преспа и хоп, палачинката се обърна...да, ама не, такива заслужават смърта си!

Неуморен катил си ти! Заеми се с нещо полезно - за самия теб! Стига си джафкал по форумите! От Путин и от Русия няма да ти дадат орден за активната ти дейност като трол!

Че какво лошо е казал, дали Путин или Обама..."нормалните" терористи наистина трябва да се избиват, пък дай Боже и Обама да го разбере най после!

Путин е пич и има топки - големи топки.Много има да се учим от него.

Даже Путин има 3 топки - той е извънземен! Джудже с 3 топки - freak of nature:)

Ти се учи от него-приляга ти! Нормалните хора не се учат от комплексирани, злобни, късохуести, руски, комунистически, кгб-ейски джуджета!

момчета, форумът е тук за да се обменят мнения на нормални човеци, а не да покажете колко сте тъпи и откъснати от цивилизацията.

. Стига вече "парав2а на човека". Да определим най- после кои са човеци и кои не са. Тия , които правят атентатите не са човеци и не трябва да се толерират от глупаците европейци.Да бъдат върнати обратно, докато не се научат да ценят протегнатата ръка и благата на цивилизацията?

Никак не е весело да си мюсюлманин тези дни. Ако не те изтребват активно в Ирак, Сирия, Либия, Афганистан и т.н. , те ловят и опандизват в ЕС, САЩ и цивилизованите страни. Скоро ще почне и депортация обратно при родните чалми. Мисля, че това беше и е целта на САЩ и ЕС и нещата стигнаха дотук. На мен ми харесва.

нищо не се чува за депортация обратно при родните чалми. Чуваме че ще приемат още от Турция.... ако вярваме на Меркел и Ес.

Пародия

НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗВИНИШ ЧЕ ИЗЛЪГА ХОРАТА СЪЗНАТЕЛНО В ДРУГАТА ТЕМА И ИСКАШЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ ОТ НЕЗНАНИЕТО ИМ ЗА ДА ИЗВЛИЧЕШ ЕВТИНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ И ДА СИ ПРОКАРАШ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ????

Европо, както си се замърсила, така трябва да се почистиш ! чистенето винаги е по-трудно от мърсенето.