В Брюксел - ”Ден на добрата новина” от България

По инициатива на Бриджит Чарнота, бивш високопоставен служител на Европейската комисия, в Брюксел бяха представени проекти, осъществявани от граждански организации или частни лица в България.

Обратно в новината

Коментари - В Брюксел - ”Ден на добрата новина” от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕРГЕЙЧО И СЪПРУГА пак са платили на някога да ЛЪСКАТ ИМИДЖА НА булгаристан ПРЕД ЕВРОПА и една част от тези пари пък да се върнат в техните сметки.БРАВОС,ЕВАЛЛА.

това, което повтарям постоянно - в днешно време от обществото се очаква много повече от преди, за да върви напред. Освен, че то трябва да е политически активно и да бъде ефективен коректив на управлението - от него се очаква и да проявява креативизъм и да развива и създава насоките, нюансите си, да промотира и защитава практически идеи за подобряване на живота. В този смисъл бягането от отговорност обяснение, че ние си плащаме данъците и повече не ни интересува е невалидно и не може да доведе до промяна в живота ни. Но също така и опонирането, протестирането срещу статукво без поне посочване на конкретни негативи, които трябва да бъдат премахнати е също безмислено. От тук и извода - всеки член на обществото трябва да се стреми да развива живота около себе си, да се изкарар от изолацията, да намери време за обществена дейност, култура, да помага на общината, в която живее за да организира неща. Чакането на готово не креатира и е глупаво.

Припомнете си своята предизборна програма.

ама те добрите новини ги има много, ето една: оцелях и днес събудих се гладен но едно чайче с лъжичка захар и хляб ще ме спаси до обяд ако тогава пак нещо ям ще има още една добра новина за деня

Нещо не са споменали магистралите, бюджетният дефецит, олигарси с президенти и бивши шефове на охранителните фирми! Не е демократична тази работа, ББ да не е ходил напразно да хленчи там пролетта?

Професионално обучение, туризъм, изкуство и ..... занаяти. И това в 21-ви век. Сигурно сме впечатлили гражданите на индустриалните държави.

колко си зле...но може би трябва да те оправдая със факта, че никога никаде не си пътувал, не говориш други езици и поради този факт не можеш да четеш чужди медии. Сбито - докато ти се захласваш по икеа, същите тези от индустриалните страни изкупуват къде-що има китеник в родопите. Надявам се, че ше схванеш.

Какво толкова те ядоса в поста ми? Това,че искам родината ми да е съвременна страна от 21-ви век ли? Китениците са хубаво нещо, но все пак са си екзотика. Китениците надали биха могли да бъдат основа на една икономика. Германия, САЩ, Франция, Великобритания т.н. не градят имиджа си върху китеници. С екзотики ще си останем екзотични. Не и уважавани. Уважавани са индустриалните държави. Другите просто са бедни -с китени ци, килими , биволско мялко и розово масло, но бедни. И слаби. И техните граждани не само пътуват, но и са принудени да емигрират. Поздрави.

Като погледнеш как изглеждат евродепутатите ни - едни окръглили се, червендалести, доволни от живота хора.....направо се пръскаш от самочувствие... Толкова много направиха за родината си, че в Брюксел на ден идват не по една, ами по няколко добри новини от България.....коя от коя по-добра....Толкова сме добре, че току виж и с Европейски бежанци сме се сдобили.....

Гледайте сега и си правете извода от този документален филм за реалността и световния ред който ни се налага от америка.

може би е за предпочитане този от русия, където хората не знаят хора ли са...

Къде са милите ни, задгранични "протестъри"? Как така, поне един лозунг с "оставка" не са вдигнали? Лошо Генов, лошо Седларов! А на дежурните соросоиди във форума: дерзайте шушляци, пишете простотиите си, голям майтап сте. Като няма "ХХХ ден от протеста", само да мръсите ефира ставате.

И в Брюксел чакат и ние в България чакаме!- добрата новина, ОСТАВКА?

Там 20 лева на ден не минават, че хора пари имат да печелят :)

най добрата новина от България ще бъде: няма безплатни кебапчета за събора на комунетата на Бузлуджа! СКОРО! след това :БСП- пред фалит!/поради липса на кайма/! СКОРО! Мая Манолова остана без кебапче! СКОРО! НЯМА БЮЛЕТИНИ , НЯМА БЕЗПЛАТНИ КЕБАПЧЕТА! СКОРО! ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дай нещо по същество....

Едва е спрял да суче биберона, за кебапчета мечтае. Нещо не се сеща поне да смени плочата, пипето му не е развито.

Sangre sica

по същество тъпо е да сменяш памперса на сто и кусур годишна партия която дори не ти е рода,безроднико!

без да защитавам бсп, които са ми безразлично жалки, но мислите ли, че другите партии изразходвад субсидиите си от нашия джоб по по-добър начин? Справка - Атака - Сидеров плаща 5-звездни хотели в Париж. ГЕРБ - Борисов плаща полет на правителствения фалкон за бистришките тигри.....Не се оставяйте да ви моделират мнението толкова лесно - просто разсъждавайте.

Този г-н Бриджит Чарнота да не би да е новия г-н Хохегер? И какви кинти струва тази пиар акция на данъкоплатеца?

ПАК ПРЕМЕТНАХМЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ.БЪЛГАРИЯ И ДОБРА НОВИНА ДВЕ НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ.ПО ПРАВИЛНО БЪЛГАРИЯ ГЛАД,МЪКА,ПРОТЕСТИ ТОВА Е ИСТИНАТА.....

като знаем кои са ни евродепутати и какви хубави неща се случват в българия- направо ми звучи като некъв бъзик

Не е бъзик, а просто виц.

Не разбарах добрата новина. Help!

ГЕРБ си отиде завинаги!

Гуд нюз, ама дай по- същество:)