Атакисти замесени в скандал в ресторант в Брюксел

По време на посещението си в Брюксел нетрезви депутати от „Атака” са предизвикали скандал в ресторант и са опитали да не платят. Информацията, разпространена от протестния сайт "Noрешарски", бе потвърдена от управата на заведението. Националистите отричат.

Обратно в новината

Коментари - Атакисти замесени в скандал в ресторант в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за вас хора, избиратели, четци на новини, но аз лично много се интересувам този случай да се разплете докрай и да се отрече или подтвърди точно каквото е станало. Ако написаната статия съдържа дори 80% истина, аз лично Сидеров и компания не искам да ги чувам и виждам вече, незвисимо колко добри идеи имат понякога...

И аз държа да се разплете. Ако е "инсинуация" Народното събрание да осъди собственика на ресторанта. Ако казва истината, всички участвали в поредния срам за България да бъдат осъдени за уронване престижа на страната на затвор и лишаване от избирателни права, вкл. да бъдат избирани за срок от 10 години.

Абе каква е тази идиотщина с депутатите от Атака, затова ли се ползва субсидията, то бива наглост ама чак така.. в Брюксел ще ми ходят в Къщата на лебеда - един от най-скъпите ресторанти, в Париж тая гадина Сидеров ще ми ходи в Морис, ега ти наглеца, няма ли кой да разкара тази пасмина от парламента!!!!!

ПРОСТОТИЯ облечена във власт!

Макс, повярвай ми, по съм наясно с материала. Една изродена политическа действителност като нашата, ражда изродени партии. Защото те са адекватният отговор на хората, за лошото, което са им сторили политиците. Нима наистина мислиш, че ако в парламента я няма Атака, нещата ще се оправят.Наказанието на нашите политици са казва Атака и точно за това тя е така нужна. Освен това лично Волен е много грамотен човек. Няма сега да правя анализ на книгите му, но имам опита и от Москва и от Америка, за да твърдя, че неговият икономически модел е най подходящ за България. Още повече, че е доказал ефективноста си в Китай. Сигурно е, че неговите изцепки се преекспонират много, защото той по друг начин не може да бъде компроментиран. Но дори и да е така, това няма нищо общо с качествата му на политик.

Доскоро му викахме Луфтханзата, сега почваме да му викаме Лебеда :)))

В Брюксел времето върви много бързо.Един път да се напиеш и пропускаш всички срещи

Как е възможно с визия и хулигански действия да правиш такава "реклама" на нашата Родина? И после се чудим защо ни имат за тоалетната на Европа ,и защо като купчина фекалии привличаме освен мухи а и алкохолиците на Европа по нашето Черно море....Тези действия трябва да се разгледат от етичната комисия към НС.Трябва да се търси отговорност!

Е,видя се от какви хора и на какви, се крепи Тройната К.Срам!

Дали кризата в Европа не се дължи на една-единствена кардинална грешка: въвеждането на еврото? И ако е така, не трябва ли да се разделим с единната европейска валута? Видни германски икономисти спорят по темата. "Колко глупав съм бил на младини", признава един от най-известните икономисти на Германия Ханс-Вернер Зин, шеф на Института за икономически изследвания "Ифо". При това става въпрос за 1990-те години, когато се обсъжда въвеждането на еврото и когато Зин вече е преполовил 40-те. По онова време той е страстен привърженик на общата европейска валута. Днес е неин противник. "Еврото беше гигантска грешка", твърди икономистът пред "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг" и цитира следното афористично заключение на британския финансов журналист Мартин Улф: "Този, който смята еврото за добра идея, явно е мазохист." Според Зин еврозоната междувременно е стигнала до ситуация, от която няма "добър изход". Тя приличала на разпадащ се брак, в който разноските по развода са непосилно високи за партньорите. "Точно заради тези високи разноски обаче трябва да защитаваме еврото", казва германският икономист. В същото време му е ясно, че това не представлява истинско решение на проблемите. Какво мислят "икономическите мъдреци"? Ханс-Вернер Зин смята, че пътят, предложен от политиците, е напълно грешен: той има предвид наливането на все нови и нови кредити за спасяване на закъсалите държави. Според Зин по този начин Европа залита в някакъв нов вид социализъм, защото дълговете се социализират - т.е. те се прехвърлят върху всички данъкоплатци, а ЕЦБ продължава с помощта на ниски лихви да прелива евтини кредити към Южна Европа, за които е ясно, че никога няма да бъдат издължени.

Ги разказвай на ненормалният си лидер-продажник,най мразеният човек в страната ни!

Колкото е по-опашата една лъжа толкова повече празноглавци я приемат за истина. Сега ще я повтарят поне 1000 пъти и по стар способ (фашистки) тя се обявява за истина. И за глобалното затопляне е виновен Сидеров. ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ГЛОБАЛНИЯ ФАШИЗЪМ, драги кратунковци.

При нас беше приложен геноцид-така наречената шокова терапия-експеримент на американския план Ранът,който не цели подобряването на нацията ни а точно обратното -ограбване и разпродаване на всичко печалившо за печена кокошка и крадците костов,станишев и ндсв,се облагодетелстваха лично!!! Сега им сърбаме попарата.....Нека се обединим всички помазани от тиранията БЪЛГАРИ и покажем че сме истински националисти,подкрепим Атака и изгоним чуждите поробители-американски империалисти от МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!

Съмнява ме да е лъжа! Юнаците от Юруша са си хем прости, хем нахални ...Болното винаги така се държи от години, примери много, защо точно там да са започнали да се държят прилично?! По-вероятно е точно обратното изгонени и от пощенските кутии на партиите, тичат в рестотанта и "Ние сме БГ дупетати, давайте да ядем, да пием и да се освинваме"

Драги ми Смехурко, такива като Сидеров са виновни за глобалното видиотяване на българската нация.

Вратата на целият свят е отворена само за ГЕРБ ! Винаги са приемани с усмивки и целувки ! В тази Партия са истинските хора, честните хора, боклуците се отцепиха сами, защото разбраха, че не са достойни за тази партия !

Псевдо демократите от така наречения европейски съюз,са чиста проба долни неолиберали които се подхранват от вашингтонската неолиберална група БИЛДЕРБЕРГ!!! Това е една пасмина от 100-200 изключително богати хора които ръководят този измислен европеиски съюз! АТАКА е избрана от народа и никой няма право да се намесва във вътрешните работи на Държавите. Не ни е ноебходим никакъв европейски съюз защото той само колонизира Държавата и единственната му цел е ограбване,колонизиране и изпростяване на наода със нацистки подходи!!! Това е един агресивен капитализъм с който ние трябва да се борим независимо каква е цената!!!!! С НАМЪ И БОГЪ БРАТЯ БЪЛГАРИ.....

Към примитивните антикомунисти начело с пещерния демократ Боко. Още веднъж за неграмотните и манипулаторите: това го е написал Ботев, не аз и не Станишев. Символ-верую на българската комуна! Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото. Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят. Галац, 20 април 1871 г. Хр. Ботйов

И си сигурен че Доган и Станишев са чели написаното от Ботев и сега го прилагат в държавата?!

ти не разбра ли, че важното е какъв бил "боко", а не болната депесарска подлога в Брюксел

Ами човека е сгрешил.Какво като е Ботев?

Келнерите са на заплата на Бойко,Цецо ,Пашата,Дорис Пак ,Сорос и Яне ! затова и ядоха дървото!

Хей наивни хора, не вярвайте на всичко написано.Медиите не са независими, всичко се претегля според нечий интерес, преди да се публикува.Дори да са били пийнали - кой знае какво!Национализма ще става все по-актуален.Иначе Европа е загинала.Т. нар. й елит са плутократи.Барозу напр. е маоист, Меркел-бивша комсомолка и комунист.Да не изброявам другите.Защо убиха Хайдер.Наблюдавайте внимателно сега Гърция, най-вече Златна зора, виждате какво се случва, скалъпени обвинения.И търсете винаги алтернативен източник на информация.Има още такива.

Вервайте на Волен, той със сладки обещания ще ви продаде на турците

До сега Европа ревеше от нашенските цигани, сега ще пропищи и от нашенските депутати.

Обаче ,скивайте братя , как уродите комуняри и депесари бранят с пяна на устата батакажийската сган!краставите магарета през 9 баира се намират!На другият ден обратно! Охх,мори котьоооо ,що дръво нечегарено ви чака всичките зимата ,бедна ви е фантазията! Такива яки тупалки ще ядете ,че и моят даскал Божин Косинуса в гимназията не може им фана сметката!

управлявала до днес...примери много от 1997 година започна разпродаването на България от черния гарван иван-мангъра... този индивид разпродаде половината България и постави негови агенти-прокопиев,огнян донев идр. които доопоскаха през следващите години до днес Родината ми.... дясната дреб е нищо повече от едни крадци възползващи се от неолибералния модел наложен от вашингтон в европа -чрез набедения европейски съюз!!! Никога повече дясна дреб в парламента.....

Моя съпруг е белгиец и тази сутрин прочете в тяхната преса статия за излагацията на атакистите в ресторанта. Самия ресторант се намира близо до Европарламента. Срам ме е да обяснявам защо е така. Срам ме е за всички заблудени българи, които подкрепят тези арогантни депутати. Жалко, но се е случило и не прехвърляйте че това в дело на ГЕРБ. Никои в Белгия няма да тръгне да се занимава с интригите на нашите депутати..Наи-малко в такъв престижен ресторант.

Висша форма на анти Българско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

И какво от това,че съпругът ти е белгиец?Очевадно е,че е добре платена измишльотина, съшита с бели конци.

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

Ти да не си личният ибрикчия на Волен?

не е нищо друго освен един ЛЪЖЕЦ и разцепник на националистическия вот и това което прави е: услуга на про турската партия-дпс да бъде трета политическа сила,вместо на това място да бъде истинската,,,автентичната националистическа партия-АТАКА. валери симеонов-винкела...ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО СЪДИ....

ха, хааааааааааааа... селският коплексар пак е демонстрирал отоманските си маниери, на обществени места! Добре, че само са му затворили вратата, а не са го сбъркали да избършат тоалетните с него, щеше само да изцапа още повече.

Добре са се изръсили на журналята и на тоя продажен собственник на ресторант за да плюят НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ-АТАКА Нищо И ТОВА ЩЕ ИМ ПРОСТИМ...ВРЕМЕТО ЛИКУВА...ВРЕМЕТО ПОКАЗВА КОЙ КОЙ Е....

цената ми е 30лв. кеш + парче пица и веднага започвам да киризя с плакат плътно до побойника под масата. Клоаката ми е прякор и е бонусна услуга, понеже се освиням с биричката и не ми пука дали опикавам няква опера...

Келнерите са хора на Бойко,а готвача на Цецо!

Бай ГАНЬО в Европа , БЕЗ КОМЕНТАР!!!

Не Бай Ганьо в Европа,а Бай Ганьо прави политика с измислени и тлъсто платени истории

Тази тройна коалиция добре се доказа, трябваше да дойдат на власт, за да разберат най-после българите, че тези партии са вредни за България и никога повече да не гласува за тях и така да се затрият завинаги и да се очистим от тези измамници и крадци !

Абе ,ние разследваща журналистика ли имаме или лукови глави? Какво значи,,група нетрезви атакисти,,?Това ми звучи като бай х..й?! Поиименно аланкоолу,дайте да ги видим кой са тези хубостници и какво точно са правили,за какво ги криете от нас! Колективната отговорност води до индивидуална безотговорност е казал Наполеон!

Всичките тези изцепки на простаците от Атака, нека да тежат на съвестта на всеки гласувал за тях. Жестоки наказания за подобни пиянски скандали, излагащи Родината ми навън! Никой не би искал да се среща с нетрезви и луди хора. Другарю Судеров, не си струва човек да ви заплюе дори! Тотален позор сте за всеки нормален българин! Отвратен съм!

И тези хора са лицето на България пред Европа и света, тези хора ни "управляват"...Такива нямат място не само в парламента, а и в страната. Вън!

Всичко това е поръчка от ГЕРБ(ГЕП).Подкупили са персионала на ресторанта да говори така чрез Босфор тв.Всички сте поръчкови.Колко ви плаща бойко.

Сигурно и палачинките са подкупили тия гниди,за да летят сами към клиентите и да обвинят Сидеров..... Тц..тц...и на палачинките не може да вярваш в днешно време батка.....

Ako беше в България, можеше да се случи, но в Брюксел никога ! Те се плашат от сянката на Борисов, все той им е виновен ! А, кой се насра ? Напиха се от мъка, че никой не си отвори за тях вратата и си показаха простотията.............., това не е изненада, това е манталитета на партия Атака ! Не ги пускайте повече да напускат границата, за да не ни излагат повече !

От Атака заявиха, че това е инсинуация и пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал. Към избирателите и симпатизантите на Атака бих отправил следния въпрос. Що за човек трябва да си,за да гласуваш за тези жалки първосигнални нищожества , от парламентарната група на Атака?! На фона на техните "свински" истории Пеевски си изглежда едно много културно прасе.

Петров, ти имаш много здраве, че с такива примитивни измислени истории, могат да бъдат убедени многобройните твърди привърженици на Атака да гласуват за други. Абсолютно всички други политици са участвали в ограбването на България и ти много добре го знаеш това. Мястото им не е в парламента, а в затвора. Волен може да не е идеален, но поне в сравнение с другите е най свестният. Няма нещо, което да го е казал и да не е верно. Именно заради това е така мразен. А ти лично можеш ли да ми обясниш на мен, защо точно го мразиш? Нещо да ти е навредил? А пък аз го уважавам, точно по същата причина, поради която мафиотите управници го мразят. СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Но съм български данъкоплатец и НАЦИОНАЛИСТ съм крайно разочарован и омерзен от недостойното поведение на депутатите от тази политическа сила. Обидно ми е защото по такъв гнусен начин и не за първи път петнят името на родината ни. Име ,което е СВЯТО в сърцето на всеки истински националист.

Такива като тебе стигнаха до ....Нюрнбергския процес...Атака навреждат на всички,само ти не го разбираш.

Освен да ти тегля една майна.. Какво друго да ти кажа.. Я обясни на всички тук, защо твоя възлюбен, налудничав Сидеров се надупи пред Местан, като яростно до преди изборите плюеше тази партия?

Тъй като питате, "Атака" наврежда с поведението на своите депутати на всички: на младите - като дават пример с простащината, която явно е допустима, дори ако си депутат (а може да се разбира, че е задължителна); на целия облик на българската политическа система и участниците в нея - както вътрешнополитически, така и външнополитически; на цялостния морал в обществото и в частност сриват този в политиката до невиждани низини - по милион на месец не е мит, а реалност, което е цената, независимо от насрещната цена, която плаща цялото българско общество... Този човек втрещява с незачитането на каквито и да било етични и морални ценности. Може да говори от време на време и верни неща, които Вие чувате, но те могат да бъдат казани по друг начин и да не бъдат придружавани с 1000 неверни и лицемерни неща, прикриващи подкупната същност на казващия ги. Вие да сте чул, откак Сидеров стана платена подлога на БСП и ДПС, да настоява за някаква законодателна иницииатива или да гони някакви общественозначими цели, освен проститутките по чужбина и келнерките в ресторантите? Не продължавайте да се поддавате на празните му приказки, голяма част от които са казани и с просташки език, с което търси някакъв ефект и търсене на съпричастност с избирателя по линията на омразата към политиците. Той вече не е в ролята на страничен наблюдател, а е част от това, което се обявяваше, че мрази. Отгое на всичко стана най-долната и неморална част. Доскоро съпричастните с него нямат основание да продължават да се чувстват по този начин - той ги предаде и то по най-долен и очеваден начин. Не си затваряйте очите, моля Ви - заслужената реакция е в интерес на всички, включително на Вас и на децата Ви.

Волен Сидеров е ял и пил на масата, на която Карл Маркс е написал Манифеста за червения призрак в Европа ...

То и затова Волен е казал на келнера , че Маркс ще плати сметката.

нашия Маркс - Мики Маус, който му плаща сметките си останал у БГ

за туй болен се измъкна по терлици на летището а другите пияндурници казаха че ще направят прескон за какво са свършили у Белгийски

Атакистите яли и пили в ресторант ,,Умиращия лебед" в Брюксел и решили да бягат без да плащат. Не могли, защото охраната ги приклещила здраво. Платили атакистите, но все пак успели да откраднат няколко солници и пепелници ... През това време Михаил Миков ги води на работа ... Сигурно пак е бил пиян.

То едно магаре ако не си покаже магариите няма да е магаре и никой няма да разбере за него. Никога няма да се оправим след като има толкова много глупаци, които дават гласа си за боклуци като Волен.

Атакисти замесени в скандал в ресторант в Брюксел Явно депутатите от Атака са имали две важни срещи в Брюксел,едната е била с "пощенската кутия" на ЕНП, а другата с "чашката" в споменатия ресторант.

Колко ли са дали на тази келнерка за да каже тази глупост? Обърнете внимание, че говори за някаква група и нищо повече. В съда после може да каже всичко каквото си пожелае. Само като видите коя медия взима интервюто е ясна работата.

Ех ако беше Алф ТВ да видите какъв репортаж щяха да направят

Апсолутно си прав. Щом не е излъчено по Алфа значи е апсолутна лъжа и манипулация.

Келнерката да не ти е български депутат,че срещу даден и откуп ще говори срещу клиенти на заведението лъжи.Та нали собственика веднага ще я нарита.Това да не ти е кочината българска.Никъде в чужбина не показвам,че съм българин защото се срамувам заради такива като тези от Атака.,Не се срамувам заради циганите,защото те навсякъде са еднакви.

Новината била от миналата седмица. Браво на ДИРа! надявам се,че банковите ви индекси не се ъпдействат със същата точност..

Това са били Английски туристи !!!!! Не обвиняваите нашите момчета те нито пият , нито пушат нито се занимават със скандали .

Аз само не разбрах нещо. Пияните дупетати от Атака прибраха ли се или ще ни ги върнат заедно с циганите?

Висша форма на анти Българско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

Дойдат ли си - ще се размирише. Няма начин Волен да не се изпусне в някоя медия, пък била тя и неговата собствена. Само малко да изтрезнее за да не повтаря една и съща реплика като развален грамофон - Извини се бееее, Извини се бееее, Извини се бееее. И така 45 минути минимум. За толкова му стига умствения багаж...

един откровен лъжец който е неорентиран и заблуден от антибългарската партиика национален фонд за спасение на бойко-тиквата Превържениците и симпатизантите на АТАКА със всеки изминат ден се увеличават и на следващите избори много партиики ще останат доста изненадани от почти двойния електорат който ще получат-защото АТАКА води последователна политика и не се отклонява от своята програма от 2005 година....

Евродепутати заявиха, че българското правителство трябва да се разграничи от "антиевропейската" партия "Атака". НЕРВИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ КРАДЦИ НЕ ИЗДЪРЖАХА. НЯМАТЕ ПРАВО ДА СЕ МЕСИТЕ В НАШИТЕ ВЪТРЕШНИ РАБОТИ!!!!!!!!!!! АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ , ЗАЩИТАВАЩА НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!!! ВИЕ ГОСПОДА ЗАПАДНЯЦИ ПОЛУЧИХТЕ ОТ КРАДЕЦА КОСТОВ НАЙ-ДОБРОТО И ПЕЧЕЛИВШОТО ОТ ПНАШАТА ИКОНОМИКА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!!!! ОСТАНАЛАТА ЧАСТ БЕШЕ ПРЕМАХНАТА, ЗА ДА НЕ ВИ ПРАВИ КОНКУРЕНЦИЯ. НЕ НА ЕС!!!!!! ИСТИНАТА И СТРАХА ОТ ЕВЕНТУАЛНИ РАЗКРИТИЯ МНОГО СА ВИ СТРЕСНАЛИ!!!! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИМА ЗАЩО, ЧЕ АТАКА Е ПРАВА!!!!

Юруш защитават руските интереси в България.

Много по добре да си имаш работа с християнски народ...ако не е Русия до сега да нямаше да има държава с име България.........

Момче, пий си хапчетата, че ще го загазиш.

Още ли им вярваш на тези свини бе, психопат?????

Псевдо демократите от така наречения европейски съюз,са чиста проба долни неолиберали които се подхранват от вашингтонската неолиберална група БИЛДЕРБЕРГ!!! Това е една пасмина от 100-200 изключително богати хора които ръководят този измислен европеиски съюз! АТАКА е избрана от народа и никой няма право да се намесва във вътрешните работи на Държавите. Не ни е ноебходим никакъв европейски съюз защото той само колонизира Държавата и единственната му цел е ограбване,колонизиране и изпростяване на наода със нацистки подходи!!! Това е един агресивен капитализъм с който ние трябва да се борим независимо каква е цената!!!!! С НАМЪ И БОГЪ БРАТЯ БЪЛГАРИ.....

атакистите. След добрата сделка в парламента за тях сметка от 1600 евро на групата е смешна. Ако в същото време друг българин е присъствал сигурно би се притеснявал от арогантността на представляващите го. Да не говорим, че ни излагат като циганите из ЕС.

От винаги достоверния сайт"Кажи му, че сестра му е к..ва,пък нека доказва, че не е"изтече информацията,че Сидеров не само се напил,дрогирал,не искал да плати,изял три менюта,но и изнасилил в тоалетната на ресторанта две малолетни сервитьорки,защото смятал, че това влиза в консумацията.Когато честния,коварно излъган от Сидеров Борисов разбрал,в изблик на срам и негодувание и с довода, че да полага цяла България на пода пред ЕС и Турция,което май вече бил почти завършил,решил, че сега е редно България да приеме поне 50 хиляди сирийски бежанци, а Сидеров да бъде публично обесен,че дано обичливата ни Европа поне малко ни прости.

ПРЕДЛАГАМ, НА ДЕПУТАТИ ОТ АТАКА, ДА СЕ ЗАБРАНИ ПЪТУВАНЕТО В ЧУЖБИНА ! СТИГА СА "ПЕТНИЛИ" ДЪРЖАВАТА !...

начело с пещерния демократ Боко. Още веднъж за неграмотните и манипулаторите: това го е написал Ботев, не аз и не Станишев. Символ-верую на българската комуна! Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото. Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят. Галац, 20 април 1871 г. Хр. Ботйов

да си вЕрваш. Много агресивни станахте вие - вЕрващите.

И какво общо има това с пиянските изцепки на пикаещите по стената на операта

Да, да.... Даже прочетох че Ботев е минал Дунава с четата за да бие фашистите и да вдигне едно антифашистко въстание, ама бил объркал нещо с календара и дошъл петдесетина годинки по-рано. Турците му свили номер и докато шетал Ботев по Балкана не успял нито един фашист да намери, което резонно довело и до край на антифашистка му мисия.

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

Ибрик Сидероглу: "Булгар ,Булгар" Ех Алеко все си е едно и също

един откровен лъжец който е неорентиран и заблуден от антибългарската партиика национален фонд за спасение на бойко-тиквата Превържениците и симпатизантите на АТАКА със всеки изминат ден се увеличават и на следващите избори много партиики ще останат доста изненадани от почти двойния електорат който ще получат-защото АТАКА води последователна политика и не се отклонява от своята програма от 2005 година....

Хахаха... Абе Волен ако не до лудницата, поне до изтрезвителя да се добере най-после, че да се успокои малко. Все по-чести и по-големи му стават изцепките с алкохола.

Болен СайдероФФ-Президент на всички селски и градски WC-та в БГ !!!

"Днес в белгийската столица се проведоха редица срещи на парламентарната група на Атака с Мосю Шампан, Франция и Сеньор Грапа, Италия. По време на срещите беше обсъдено международното положение и междуличностните взаимоотношения на нашите парламентаристи с майките на политическите противници на ПП "Атака" или по-просто казано с майките на всички нормално мислещи хора, неприемащи дебилизма на парламентарната им група. По време на дебатите няколко непристойни келнери са се опитали да ограничат контактите на парламентарната група, но са били отблъснати с дъжд от тапи и благословии. Очаквайте продължение..."

Класически черен пиар. Noрешарски са медиийните продукти на соросовите организации. Тъй като те се състоят от евреи и български еничари, естествено е да не обичат Атака. За това е тази смешна история. При това правдива и с доказателства :)). Всъчност, това показва, че групичката от 300 човека е изцяло под соросов контрол. Странното е, че се представяза български национален протест. А такива номера са неприятни и гадни. За такива хора никога не бих гласувал.

Висша форма на анти Българско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

Цървули и кифли, предвождани от комплексар. Не са виновни те, а всички тъпанари, гласували за тях и вкарали ги на топло в Парламента. Същото важи и за избирателите на ДПС и БСП.

Да видим сега какви са доказателствата за една абсурдна новина. Една жена се нездрав поглед и излъчване пред камерата на БТВ говори абсолютни глупости. И какво ли прави оператор на БТВ точно по това време и точно на това място? Какво ли са търсили? Не е трудно да разберем, като прочетем текста след нея. Другата снимка със силна доказтелствена стойност е вътрешноста на ресторанта. С малко по болно въображение може да си представим как там атакистите са замеряли с тапи прерсонала. Малоумна измислица,предназначена за малоумни хора. И няколко недоносети келешчета, плюят ли плюят, като имитират колко народа е въмутен от тия изроди атакисти. Ще го духате на следващите избори, както го духахте на предишните, когато Атака ви отвея като нищо. Атака е безсмърта, както е безсмъртен и българският патриотизъм.

да пОпитам, четеш в различните медии, различни разкази, все На очевидци. съответно и очеВадните разлики, та те очевидците раЗказват.... групата била, около 20 до 30 човека? сметката е от около 1530 до 1600 евро? последните от групата, събрали пари и платили.... след като била повикана полиция, платили? около този скандал в Брюксел или около Брюксел ... още нещо да има? Умерен Националист, към Безпартиен.

И тези пияни олигофрени от Атака крепят Парламента и Правителството на тъпака Орешарски???