Светльо Витков като Брус Уилис за вота: Биа са сас лошите

Лидерът на "Глас народен" Светослав Витков влиза в предизборната надпревара като Брус Уилис.

Обратно в новината

Коментари - Светльо Витков като Брус Уилис за вота: Биа са сас лошите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bravo (naistina), no pone da go be6e napisal pravilno.. znam 4e e takova laf4eto, no neka da budem seriozni

Да, музикалните предпочитания са много важни при вземането на решение как да се управлява България... Наистина изтрещя тоя народ... и това, че полити,ите ни не стават, не е причина да седават субсидии на веселяци,решили да се включат в цирка

Хахахаха, мишоците вместо да се занимават с крадците като ГЕРБ, ДПС, БСП, РБ - правят сметки на 400 000 лв. за Глас Народен... Жалки душици. Че 400 000 лв. струва само на вашия духовен водач Боко Тиквето един полет с вертолето, бе.

Така като имаш умни хора около теб и си се научил да слушаш , а не да се правиш на всезнайко :)

Светльо Витков е много по достоен от стотици те еднодневки и доживотно абонирани те "политици" чиято дейност основно е ДАЛАВЕРА . Това че нарича нещата с истинските им имена само му прави чест

Стахххотен! Неотразззим! Веллличествен! Представям си го, как влиза тържествено в Парламента и всички - станали на крака, му ръкопляскат! Светльо! Светльо!Светльо!...

ГО РАЗПИТВАТ : .......А ОЩЕ КОЛКО ЛАПАЧКА ИСКАШ..............?

поредният шут *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бездарник и той да се нареди за държавната субсидия.Какви са тия олигофрени да гласуват за него.

Мислят си , че така наказват политиците, нещо като наказателен вот! Дреме им на политиците, те са си наредили бизнеса, всичко... Този скакауец-тарикат обаче си слага кинти у сметката и то не малко, а балъците галсували за него си се редят на опашките за социални и така

Олиго май си ти самият. Всеки, който не слуша чалга трябва да гласува за Светльо!

Олигофрени, на които им е втръснало ДПС, БСП и Герб да ги клати.

Докато има говеда, ще има и касапи! Докато има прости, невежи и наивни избиратели - ще има Витков, Бареков, Сидеров...!

Що сравняваш един нормален с барека и ...олен?

Каквито и отчети да прави достатъчно порочно е че ползва държавната субсидия. Само по себе си това е морално престъпление! Достатъчно известен е и няма нужда от това ако има идеи и иска да направи нещо! Това е ключът към оценката за поведението му. Изводът е, че е меркантилен!

Това че е известен не означава, че всеки трябва да работи с него само заради идеята. Хляба е с пари, рекламните материали са с пари, офиса, тока, вода, топло, чистачка, транспорта са с пари и т.н. Няма как физически да стане тая работа. Затова са тия субсидии. Добра идея са субсидиите за независимо финансиране на партиите, но опорочена в политиката.

Само ще ти кажа, че Витков е против застъпниците по изборите на които се плаща, защото това си е един вид платен вот. Вярно, че така пък излиза, че ако искам да съм им застъпник няма да получа нито лев за цялата лудница по изборите, но ... това е положението. Няма 100% правилно решение. Най-порочното е обаче, че шефа на комисия, получава по-малко от застъпника. Е ТОВА не го разбирам!

Принципно без държавна субсидия политическите партии ще се превърнат вв акционерно дружество, демек само акционерите ще ни таковат през 4 години, в зависимост кой колко пари изръси предизборно. Иначе съм ЗА намаляване на субсидиите на партиите.

Един чел Винету, друг гледал филм ... на БСП кадрите (дружинни и отрядни председатели) ги е страх сами и до тоалетна да отидат ... а ДПС пари прави и ни дави

Опорна точка

Гоуем пич!

Apollony

Поредния намерил законен начин да източва държавата ни. Добре, че има избори понякога, че и той да излезе на политическата сцена.

НО има някаква идея за нещата, не е самоцелно изпомпване на субсидии. Не знам за друга непарламентарна партия на субсидии да показва някаква активност. Изключваме абв, реформатори и сие, вмро, бюрека.

Кто знам кой му е съветник- Венци келеша Един безделник, който обича да се прави на интересен и оргинален, къде трябва и къде не, който никога не е пипал работа през живота си. Картинката става траги-комична. Няма по големи лиглъовци и живурняци на гърба на народа от тях.

То безделници у парламента, барабар с техните съветници, роднини, любовници и баджанаци дундуркаме 24 години. Та един Венци ли не моем да изтърпим?

По отношение на финансовия отчет за 2013 год, ще ви нахвърлям няколко данни: Получени 406 хил лв. субсидия.15 хил лв получени дарения - от които 12 хил лв са от 2 човека, 86 набор, които са и приети в УС на партията. Похарчили са 33 хил лв за заплати, не ясно какви други външни услуги за още 100 хил лв ( тук е доста интерсно, защото не е за реклама, имат право и на евтин офис, та ще ми е интересна разбивката тук ). Това е! 270 хил лв са си боцнали в депозити. 20 хил лв са си боцнали в каса налични в брой. От тези 270 хил лв няма и лев отчетен като приходи от лихви, при положение че 270 хил лв....при 6% лихва са си едни поне 15 хил лв.Тази година ще има и още 400 000 субсидийка.....плюс другите 300....едно 700 000 в депозити....6% лихва....42 000.И от другите разходи за 100 000 лв като щипнат поне 1/2......ето ви един приличен доход от 100 000 годишно и още 1 млн по сметките..... Е как да не се нацапа с боя човек за тия пари

Повтаряш се, и децата в яслите знаят командата копи и пейст.

Ами то и децата знаят кога се слагат запетайки ама не се пънат да стават политици и да лапат държавна субсидия. И копи = 1 команда пейст - друга = 2 команди. Пред "и" "или" освен при някои изключения ( неприложими в твоя случай ) не се слага запетая.Това се учи във втори клас, мисля.И е едно от най-простите и най-запомнящите се правила, не ми се мисли колко други знаеш, щом това не знаеш....

Не съм финансист, но дори и моето скромно депозитче знам, че се олихвява на определен период от време. Но не съм финансист и не бих си позволил да кажа повече. Голямата сума мисля, че беше обявена, че е за заплати. А за партия, която е взела 1-2% 100 човека организатори са ок, мисля. Но не съм финансист, може да не съм прав.

Мисля, че написах 33 хил лв. само са за заплати ( голям работодател е.....33/12 = 2 750 лв = около 2 200 лв. чисти за персонала месечно, та освен ако не е наел един човек, големи заплати плаща другаря ) 130 хил лв са за нещо друго, примерно ел.енергия, наем на офис, интернет.....( обикновено партиите плащат наеми на общините с огромно намаление и повече от 1000 лв наем на месец си е направо разхищение и трябва цяла няколко етажна сграда да е наел ). Та смятайте....Е тук влиза и гориво за Мерцедеса де.........хотелчета, вечери, туй онуй.... Приходите от лихви се начисляват за периода без значение кога ще постъпят реално парите по сметката или кога банката ще ги отчисли като дължими.

А и защото и аз взех да чета малко по диагонал ... Ти си написал, че 33хил. са за заплати. Даже малко ми се виждат ама ... както и да е. В нашата фирма само за едни малоумни пана 50см. на 1 метър, рекламни, 10 бр. платихме 1500 лева!!! Като видях фактурата лошо ми стана. Така, че тия 100хил. лева ... това да е проблема. И както се разбра повечето партии си държат депозитите по банки. Къде да ги държат, под дюшека ли?

Няма проблем парите да се държат по депозити. Проблем има лихвите от тези депозити да си ги взимаш ти, лично и да не ги отчиташ и да не отиват в партията.Явно и за това си прочел по диагонал.

Я сметни по-долните цени, колко билборда са 130 000 лв.А сметни примерно при 290 000 налични и сега субсидия от 400 000, колко билборда са 690 000 лв.Лихвите няма да ги добавяме към горната сметка, тя явно отива по други извънпартийни направления. Стандартният срок за наем на билборд е 1 период (2 седмици). За Републиканската Пътна Мрежа е 2 периода (1 месец). Минималната цена за наем на период е 220 euro, а максималната е 480 euro с ДДС. В цената е включен монтажа на платното от винил. Цената се определя от броя заети позиции и периоди. По отношение на платното за разполагане на билбордовете има два варианта: Платното печатаме ние: Размер 3x4 m. Цена 300 лв. с ДДС+дизайн 100 лв. Платното осигурявате вие: Размер 3x4 m. + 7 см. джобове за закрепването. В случай, че поради лоши метеорологични условия се повреди платно, ТАНГРАМ не носи материална отговорност.

Обаче някой от "партията", нищо чудно и самия Витков, се разхожда из коментарите тук и отговаря.Като аргументите са му жестоки: "Опорна точка".Всичко, което се каже срещу него е опорна точка :))))))))) Народе изтрезней! Този човечец не заслужава пари от нашите данъци! По-добре изобщо не гласувайте, отколкото да гласувате за подобни.Гласът за него не е наказателен спрямо другите, дарение за него и свитата му да си поживеят бохемски още някоя друга година за ваша сметка.

Ами кой ги заслужава бе наещастник ? Капута, бея, злодея или гея ? А ? или тиквуна с цеко тъпото ??? Кой от тия кретени ше почерпиш с гласа си тоя път ? И на кой ше смучеш макарона после а ? Кво подканяш хората да мислят, като на теб тая работа хич не ти се отдава ?

Точно когато ИЗОБЩО НЕ ГЛАСУВАШ гласа ти се разпределя за ГЕРБ, ДПС, БСП. Можеш да кажеш пуснете невалидна бюлетина. Това в момента е единствения начин РЕАЛНО д ане гласуваш за никой.

Ей го най-големния страх на БСПарите, БСП ги е страх най-много от високата избирателна активност, защото тогава ще изчезнат нацяло, даже и в парламента ням да влязат и ся троловете са инструктирани масово да агитират да не се гласува :) Лъснаха ви задниците тролчета:)

Аргументирал съм се, не виждам смисъл да повтарям едно и също, както правят тези на които им отговарям с посочената повтаряща се реплика.

Простащината в дължавата стана характерна черта за България- реклама, политика, а сега и това недоразумение.

като гледам червените тролове как започнаха с опорните точки по тази тема явно са разбрали, че Глас народен ще вземе доста сериозен процент на изборите, БРАВО ! Духайте супата, червени нещастници :) мухахахахаахххх :)

Глас народен са червени боклуци, която цел е разпиляване на гласове на простата людия и вземане на субсидии. Това е на ДС играта

Абсолютен боклук, който с нищо не може да помогне на Б-я, нито иска. Просто иска да вземе милионите които се дават за 1% успех на изборите

Опорна точка. Стига!

Кой!!!!!????? Витков айде спри се. Боклук

Ми посочи един, който е не изглежда като другите и не е боклук. Поне е различен и не с политическо минало, а точно обратното-бунтар и изказва по-различни идеи.

Aз ще гласувам за Светльо.

Драматичното фото веднага предизвика съчувствие и подкрепа, Аз бих изразил съчувствие към психическото му равновесие.

Явно не харесваш филмите " Умирай трудно ".

Не на Брус Уилис , а на Витков.

Смучи и не се обаждай

Добре ,Витков.

Светльо Витков е Зет на Бриго Аспарухов.Клати щерка му.

Няма такова нещо. Опорна точка!

Явно си им светил. Оффффффффффф, какви хора има в БГ останали не е истина.

Не съм, ама и ония които твърдят другот не са му светили, така че истината 100% не я знае никои, но по-скоро клони към моята версия.

Нещо си в грешка. Светла Аспарухова е омъжена за автомобилния състезател Дилян Попов и има почти 12-годишен син Борис. Това което е общото с "Глас народен", че беше пиар на партията преди време.

Светьо има да диша във врата на Бареков,Аз не знам защо изобщо се допускат такива партии измислени които не влизат във Парламента да участват на избори и да взимат държавни субсидии.Този е пълен Льольо.

Повтаряш се. Спри се с платеното разпространяване на спуснати опорни точки!

Този що коли си накупи от държавните субсидии. Но нека като има идиоти, които да гласуват за такива!

Опорна точка! А депутатите колко коли искат да накупят с обществена поръчка и с бюджетни пати да се возят напред назад. Има градски транспорт има БДЖ. И в двете могат да се возят без пари. Едната кола на Светьо да е кусура на нашата родина.

Хайде, кажи ни колко. Бентли, Мазерати, ферари, Пагани Зонда? Кажи колко коли си купи. 1 мерцедес на старо са купили да се возят. Само за справка ще ти кажа, че Дитер Матешиц се разходи в София в микробус, а не във скъпа кола. Много елементарно, много елементарно. Измисли нещо по-хитро.

Светльо има една кола, около 8 годишна. Дай доказателства за обратното. ТЪПАНАР !

До кухата лейка Вярно Витков не вреди, но до кога.Ако влезе във властта и той ще стане народен вредител като другите. За сега само ни бърка в джобовете, после ще ни бърка в здравето.

Светльо Витков ако наистина е зет на Бригадир Аспарухов - АМИ ЩЕ КАЖА - МОМЧЕ ПРИБИРАЙ СЕ В ПЕРНИК И СЕ НАУЧИ ДА ПЕЕШ! Толкова беден ли е станал бате Бриго или му е писнало да ви дава парички и ви е светнал с номера - НАПРАВИ ПАРТИЯ И ПАРИЧКИ ЩЕ ЗАВАЛЯТ !!! ЕВАЛА БРИГО, ЕВАЛА ЗЕТКО-СВЕТЛЬО - Е БРАВО И НА ПЕРНИЧАНИ, вместо да вземат винкело и кой-откъде е !

Опорна точка стига! Дъщеря му на Бриго е омъжена и има деца. Светльо е ерген. Айде събери 2 + 2 сега, но не като политик!

Това е Спиндермаан...

г-н Витков прави всичко само за субсидията която ще получи за всеки глас ... ей така се издържа този ахмак .... С нищо не се бори ами просто се прави на интересен и после си харчи нашите пари ...

Опорна точка стига! А другите, какви са? По-добри?

Няма мозък да измисли нещо свое за реклама .И в това отношение е по-лесно да се копира Брус.Безплатно най-вече.

У нас се гледа как изглеждаш, а не какво имаш в главата, колкото и банална да е поговорката. Никой не се вниква в идеи, ценности, начин на работа и т.н. Ще дам един пример от Исландия,в който не ми е на сърце начина на себе изразяване, но е достатъчно показателен за това как се приема един човек за стойностен. Там министър прецедател беше лесбийка с еднополов брак. На исландците обаче това не им пречи и няма никакви проблеми. Бирата им я плащаш по 15 лв. като отидеш, казаха НЕ на Ес, защото само им черпи от ресурсите и нищо не дава обратно, а те са 300 хил. население. Светьо няма вид на политик, т.е. костюмче, вратовръзчица, шпицари и т.н, защо трябва да изглеждаш така официален като другите? Явно за да лъжеш простолюдието, че си сериозен. А то само ни грабят и безчинстват. Не е нужно да изглеждаш сериозен, за да имаш добри и стойностни идеи и начин на работа, като Светльовите

бих гласувал за Светльо ама започвам да мисля че и той просто иска да се нареди на хранилка а не да пердаши лоши или д апроменя нещо в тая сбъркана държава

естествено! льохманите на Юруш също си мислеха добри неща за ибрика, ама той им го набута

Защо да пердашиш лоши е белег за добра власт? Трябват ясни правила и норми, които да не облагодетестват определени хора.

Човекът прави шоу, тихичко взима по 11 лева на глас държавна субсидия, пък вие му се смейте на шегите - забавен си е! Вярно, нищо няма да направи за България, но има едно огромно предимство пред всички други - поне не вреди!

Лейка, отдавна ти следя коментарите - определено си умен човек, постоянен, упорит, имаш идеи. Няколко пъти лично съм ти подхвърлял идеята да влезеш в политиката. Що се дърпаш? Ако ББ те вкара в екипа си, и той, и ти, и България само ще спечелите. Това сериозно го написах. Помисли си сериозно.

ККЛ май току що получи предложение за работа, а? :) А между другото, ККЛ, за пореден път изразявам удоволствието да чета коментарите Ви! :)

Нищо не се биеш ми само разпиляваш гласовете на хората по поартии които няма да влязат в парламента и така праиш услуга на путинските и догановите партии.

ocmpuemo@

Я "светнатите" тук да кажат на кой, на кой е зет Светльо? Докато има телета, ще има и касапи!

Зет е на Бриго Аспарухов.

link Чети кой зет, кой кум, кой сват

Това не е вярно!

И какво? Като му е зет? Ще ти дам 1 пример. Баби ме била учителка - партиен кадър на БКП. Дядо ми - съпругът и - е бил царски офицер. Изселили са ги от София и вероятно са го пожалили само, защото тя е била в БКП. Е, какво? Трябвало е да го зареже и да ме няма мен, така ли? Ако не ти стана ясно, може и още по-като за тъп човек да ти го напиша?

трябвало е, но е сгрешила жената и на ето те тебе тази грешка на живота... поправи я ти!

Защо триете - това не измислени от нас текстове, това са песните на Светльо Витков, наричат се ИБАНЕ, БОЛИ МЕ ГЪЗЪ и прочие, можете да проверите в сайта му.

Това какви текстове пее Витков какво общо има с политическата му кариера? Все 1 да кажеш, че ако играеш клоун в цирка, но искаш да се кандидатираш за общински съвестник значи, че си недосотоен за пост-а в общината?! Тва е ЪПСОЛУТНУ сбъркана ЛОГИКЪ!

Светльо никога не е имал претенции за Grammy:), но певица, която има е ,, изпяла,, шедьовър и ще бъде жури в музикален формат. Та текстовете на Светльо са цвете пред този шедьовър и клипа към него.

Светльо е шоомен и всички знаем каква му е целта - той не иска да властва, а да получи държавната субсидийка! Много хора си вадят така хляба в България...

Млъъъъъъъъъък!

ой, ти Чиерно морие защо тъй риевеш мойта буйна, вуйна младост ще я погрибеш ша ли оплиетием концити ако пийм на екс ща ли приепотими мишцити ако има сиекс

Малкият Хитрьо пак ще удари някой и друг милион държавна субсидийка на гърба на тийнейджърите и чалгаджийките.

Халал да му са. Имам да му връщам едни пари - Навремето слушах Хиподил от пиратска касета. Да си ги прихване от моята субсидийка.

E, я си задай въпорса ти или той е в нарушение. Защото туко-що си призна, че си ОТКРАДНАЛ нещо, което те прави КРАДЕЦ!

Щеше да има сайт, в който Глас народен ще дава отчет за есеки лев от субсидията.....Има ли такъв?

Да, има. Качени са разходите. Използвай ЛЕТ-МИ-ГУГЪЛ-ДАТ-ФОР-Ю. Стига си чакал наготово да те оправи някой.

Една комедия се повтаря като трагедия и се потретя като фарс. Този клоун вече е на третата фаза.

Увеличение на митата за вносните стоки. Увеличаване на данъците на чуждестранните фирми, опериращи на територията на страната. Увеличаване на таксите за транзит на стоки през територията на страната. Още?

Енергийният сектор и телекомуникационният трябва да са изцяло държавни, без частна намеса!

По принцип - бива... Но това означава България извън Европейския съюз и прилагане от страна на останалите държави на същите мерки спрямо нея! Принципа на реципрочност в международното право... Или можи би имате предвид страните извън ЕС - Турция, Сърбия, САЩ, Русия, Китай и др.? ... ще ни смачкат...

Щом герберастията е наскачала Светльо е на прав път.

Добре казано. И не само ГЕРБ, а като гледам и БСП, както и 1-2-ма ДПС.

Разбъркания и непреавилен правопис е хит в момента. Всъщност нещо, което се е смятало за нормално вече е анахронизъм - сега се издъгат геьовете, неграмотните и престъпниците. Те са станали модел за подражание у подрастващите. Celebrity culture.

Какво е това "издъгат"? Че нали сме много неграмотните и ни е непозната тази думичка? ... След като имаш големи претенции, не е лошо да си четеш написаното преди публикуване!

Спрете да живеете на помощи! Спрете да живеете с едничката цел да минете тънко, за да не се прецакате! Спрете да гледате все евтинията и търсете само българските продукти! Ценете труда си и времето си! Пожертвайте се за развитието на българския бизнес и земеделие! В противен случай с всяка изминала година ще затъваме все повече в хватката на ЕС и на фирмите навлизащи от ЕС в България!

Приятелю, младостта ми мина в това да се жертвам за на разни хора българския бизнес :_)

Ако повечето хора бяха като тяб, сега нямаше да има вносни домати по пазарите, а българските да е трудно да ги намираш. Инъче евала, ако предпочиташ българското и България, пред чуждите боклуци, които се внасят!

Вижте искам само да кажа че не е достатъчно да си "пич" както казват всички за да измъкнеш държавата от това блато. Така че Светльо може да е пич но си трябват далеч по-сериозни хора а не някакви шоумени.

Да де, ама малоумните му фенове няма да те разберат, щото са на неговото ниво.

Нещо от рода нааааа Уринарски ли? А може биииии Хр. Бисеров Или пък Варадеро ДАнчо Ментата. ДОГАН добър вариан СЪСЕЛО също МИката не на последно мяст

Пропуснах Мая Селската Тояга Аххх как можах

А и БАТ САЛИ

Никой не може да измъкне държавата България от блатото - даже и сериозни хора като теб. Така, че по-добре за Светльо отколкото за Бареков. Предпочитам Хиподил пред чалгата.

В партията има сериозни и ерудирани хора. Това, че те не са лицето е, защото това са хора които са по-скромни и за момента е по-добре лицето на кампанията да бъде някой по-известен. Иначе на дебатите за европейски парламент, които бяха излъчени по ТВ, можехте да се запознаете с поне 4-ма от кандидатите в листата. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ или незнаие? Кое от 2-те е?

Що за извратен тип трябва да си за да гледаш политически дебати?

кой казва, че Светльо си е поставил за цел да оправи държавата, да, той каза, че ще Я "оправи" ама по другия начин...

В темата се трие и то сериозно. Няколко мои мнения са изтрити! Всичките срещу Витков и всичките без какъвто и да е повод!

Лъжеш! Стига си заблуждавал аудиторията!

nasonasov

А това пък що ти го оставиха?

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ЗА НЕГО СЛЕД ИЗБОРИТЕ...ВЗЕ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ И СЕ ПОКРИ.СЕГА ПАК ИСКА ХАХАХ.АМА НИЕ СМЕ ГЛУПАВ НАРОД

Да, глупав всеки път избираме (ни избират с платени избиратели) все същите и е те със същата прогресивно ни яхат. Образовай се малко относно начина на работа на партията му и после говори кой, какво, що!

Явно съм пропуснала вътрешнополитическите дебати как Светльо се прави на циганин, та се налага да го показва по медиите. Ама така е, нашите "журналисти" мило и драго дават за такива глупости, дават им терен на който да се изявяват и от простаци ги превръщат в медийни звезди! страната да стават политици.

Говоря за дебатите за изборите за европейски парламент. Тези дебати могат да се намерят на страницата на партията. Не са били по медий и т.н., защото е много скъпо. Не си информирана, мила.

Няма дума в множествено число, която да завършва на й пише се медиИ, къде ви намериха толкова неграмотни и ви пуснаха да пишете по форумите от Глас Народен или както се казва тъпата партия.

Както всички други. Опорни точки!