"Бронзовата къща" и българската политическа халтура

Тя трябва да бъде демонтирана в края на 2018-та година, както реши Столичният общински съвет, коментира Петко Дурмана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая гадория веднага да се махне.

Павка, ще прощаваш, но си голям тъпанар за да създадеш подобие на шестокрилияпето*уйник в София. Това вече е било направено преди теб. Само да те питам колко пари получи за тоя шит?

Аре нема нужда от тоя кокошарник насред София! Всеки некадърник почна арт-инсталации да прави, а и пари иска - СТИГА, стига сте смукали народна кръв. Тоя българин се пише, а вместо да помогне на народа си, тръгнал с един прост железен кокошарник да го работи.

Толкова зор да се махне "боклука" който стърчеше пред НДК, сега зор да се струпа нова купчина боклук на малко "по - друго " място.

Този ...ОФФФ, не е луд, луди са тези, които му дават баницата, демек стотици хиляди лева, за да ПЛЬОСНЕ тази грозотия на пъпа на София. Друг път като имате напът за "модерно" икуВСТво моля да си го сложите във вашия двор, а не ми загрозявте града. Ега ти архитектите.....................

Ах, осмивал! Клетият неоценен талант! Този ДеянOFF да си хваща купчина арматура под мишница и да си я носи дома. По-добре статуи на царе, поне могат да са образователни, отколкото нечие криво разбиране за съвременно изкуство. Съвременно изкуство не значи купчина безидейни железа или надупчени камъни, правени от някой подпийнал "велик" творец (справка парк Заимов в София). Дори и съвременно, изкуството трябва да разказва, показва, отправя послания, вълнува, замисля. Щото, опре ли до модерна мацаница, знаете ли какъв превъзходен творец е 5 годишният ми син? Но между мацаница и изкуство има океан разлика. А това не го схващат повечето самообямили се за велики творци и клакьорите им.

Само да питам "редактора" : ЗАЩО ОПРЕДЕЛЕНИ АБЗАЦИ СЕ ПОВТАРЯТ ПО ДВА ПЪТИ, а някои - и по ТРИ ПЪТИ! Ама ние не сме малоумни!!!! Виж, някои други тук може и да са!

в министерство !

да си прибери в бронзовата къща децата от бежанците ! Може ли подвижно ?

пържени картофки с сирене , боза , сладко и кока-кола , за по-възрастните кафе .

тати тата , тука и таме няма !

липсва в атлантическото меню .

има нужда от такава инсталация за нарко-трафиканти !

Централна Гара , София , както и ВИП Зала Аерогарата ?

Развихме успешно пътека Тулуз-Бремен с нашенците Майстор-Калфа-Чирак. Сега предстои да окажем помощ и за развитие в собствения ни район - Черноморския Басейн : Одеса-Истанбул. Ще можем ли или вече няма сила след отлив на талантите ? Бронзовата къща ли ? Понеделничен и женски пазар : пазар на кантарите .

Тъп, накадърен, неспособен да говори пдрст оноди карикатурните ни политици. Кеф, кеф, та кеф...

и война им е забавление : бронзовата ера е тамън и точно , каквото си му потрябва в осъзнателният план софийская . Щом имащ брадва бронзова , ще ги управляваш каменаците . Сега още отметката относно Кавкас , ястърбите и Аргонавтите от-горе : готово кофата над главата : Динг-Донг .

Ах , какви апетити ! Нали , защо не ни занимават с съвремението вместо бронзовата ера ? Слави-БиТВ-Лондон, най-голямата зала в света , О-Бу , концерта му , пълни с лондончета в екстазия , смесени с агентите от Интернет-5 . Какви ретро-тематики тука ? Снимайте бронзовата Ви ера , окачете я в екраните на Метрото , измервайте кой ще погледна филмовия-клип , после продайте правата под правила ВТО и УНЕСКО , както и до сега ОЕСР вслучай , някой в САЩ да кликне .

да видим кой всъщност е некадърен ...

ще стане атракция за туристи пияндурници .

Златни Пясъции !

Вместо баските създавайки 200 км верига за съзнанието , какво създава Баш-BG като собствени Майстори-Калфи-Чираци ? Бронзовата ера , да , правилно . Да подменим скулптурата с златните трюфели на записваща индустрия българската шалга ! На всичко от.горе една британска фермерска огърлица , както и цертификат за загриженост от горната камера на Бестминистър на другата страна вляво мостчето Пиг-Пенка , село край сръбската граница със извънземните НЛО ...

както и една валута наречена по международна класификация вместо BG , JEP и всичко ще се уреди по правилният начин . Срещаме се вместо в Несебър , в Гибралтар . Ето , никой и да мисли за среща в Крим или в Одесса . За Цариградсото Шосе изобщо да не се мисли . Занче , нямаме въпрос относно духовната бронзова ера , нямаме да имаме очакване за подмяна на една халгура бронзовата с сребрената след като заминават по естествен път най-изтъкнати играчи от преход , както и нямаме въобще една вътрешната ценостна постъпателна верига , бронз - сребро - злато . Всичко се е сведил при халтурата до въпрос , как да надхитриш социалните системи , вместо да се изявиш с творението .

Мали що пиринч има у тая бронзова колиба!

на общественици както и преводачите за "български" език се говори за бронзовата култура ! Нека да сме реалистични на-щрек : Няма да се сбъдне линията географска-историческа-културна от Рига до Баку . Висшеградските ще се прикрепят към варшавските втенчен газови терминали . Докато тук черноморския басейн ще има овладяващо значение , макар че има си бягащо население от район. Тоест , за каква бронзова къща говорим ? А както се вижда , темата без насърчителни награди , преки и косвени средства , даже плъх няма да извади из подлезът на НДК или в Лондон да дойдат заради О-две ли ? Тогава , скулптурата на Народната Банка ли е това ? На Министерството Земеделие и подизпълнителни агенции , уредени по разпоредба ЕС , но всъщност отчетни станции на ОЕСР , тоест зад океана да знаят каквото вършат там в Европа л?

Деян OFF или ON? Май си е само и постоянно OFF...

малейй, по-дълга статия тук е нямало дори за наистина важни неща и за наистина важни хора каквато статия сте пуснали за шмекериите на никому неизвестния емигрантин деянофффффффф. на който, освен всичко, трудно му се разбира какво иска да каже, явно имаме синдрома кеми тодоффффф и при него. единстеното, което става ясно-харизали сме безвъзмездно един никаквец, некадърник и типичен андрешко на австрия! халал да им е, ние не му щем ни меда, ни жилото, ни бронзовата къща..

Ами защото всички медии подкрепяха Деянофф, че зад него стоеше Австрия.

Нерде Андрешко, нерде Австрия ...

Все едно чета глава от "Дванайсетте стола" на Илф и Петров, а не поредния разказ за поредната (само една от многото ... за съжаление!) дивотия, сътворена от тия парвенюта и нагли посредствености, които ни "управляват" ... Да, дори и "творецът" ги презира и се гаври с тяхната посредственост, обиграна във фалшивите конкурси, с които си разпределят евра от десетина години насам, а над столицата ни издевателстват и я превръщат все повече в бунище и строителна площадка с някакви вечно недовършение, недоремонтирани и задължително недомислени "проекти", които се утвърждават в мъгла и информационно затъмнение, без реално обсъждане от гражданите и с нарочно потискане на мнението на специалисти или просто образовани хора, но иначе милионите си ги разпределят, а срамът е за нас - които сме способни да изпитваме такива сложни емоции все още ... Фаворитката-кметица не е, нито пък нейните хунвейбини от СО, да не говорим за нейния покровител, вдъхновител и главен благодетел в живота! Може би има един добър момент в цялата простотия - като струпат толкова бронзови пръчки на площада - и толкова семейства на тъмно-зелени техни избиратели ще бъдат ощастливени - до Нова година няма следа да остане от съоръжението, а чаветата има да се радват ... И квартирните кражби може да намалеят - кой ще краде при такива перспективи, то и къртенето си иска време, сили и каруци, и лапането с пиячки и кючеци по махалите ... Жевот! Чалга и кютеци на пияни глави - мечтата на всеки тъмно-зелен стратегически избирател! ...

Тоя лъжлив некадърник да трае,защото е символ на най-мръсното от хората , от лъжите им и от гаврата с история, родина и хора.

Не се кахърете, братята ще я откарат още слеващата нощ. Лошото е че пак ние ще я плащаме.

цига вече, наш ли колко е скъпо цветното в чужбина!

Е? Къде е драмата?

Абе кво повече ни занимавате с тоя овчар. Тая скрап няма място в центъра на София! Да си я монтира в Аффстрия!

Да те поправя - пише се "оффчар" :)

Може и OFFчар

На ПламеНН Деянов като му казаха, че "царят е гол", ревна че бил неразбран, а тези, които не оценяват "изкуството" му, не разбирали нищо, за разлика от него. От друга страна, измекяри навсякъде, защо да няма някой и в областта на изкуството. Колко му е. Осигурил си спонсори, купил си критика и политическа протекция и хоп, халтурката му станала шедьовър.

Made in Bulgaria! Както винаги....

Спечеливчият ще е една от емблематични бронзови зали за обзвучлението на Черно-Морието ! Награда - софийската бронзовата къща . Демонтирано в срок от 3 часа изцяло . Доставка още преди излез слънце . Хайде , състезанието почва : СЕГА !