17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гъмжи от индийци пакистанци,африканци,араби,мангусти, азиатци,които превземат район след район,град след град,квартира след квартира,пазар след пазар. После питат какво стана,но бомбата отдавна гърми без затихване. Чалмите и шпионите от Китай ще им разкажат играта.Там полицията е безсилна.

не искахте българи и румънци, получихте индийци и пакистанци. Това е резултата.

Самата тя прилича на индийка/пакистанка ??

Не мислете за GB, а за BG

по БТВ коментираха, че досега годишните им сметки общо ток и отопление са били 1200 паунда. Такааааааааа.... това са грубо 2600лв. годишно, т.е. 223 лв. на месец?!? При нас е същото, но при стандарт няколко пъти по-нисък. Явно ние сме много богат народ! :(

В бг топлофикация такова мамата на хората.

нещо бъркаш това е базова сметка и е сметка за миналата година сега сметката е 2500 паунда минимум... в момента 1квч ел.енергия е 35р т.е. около 70ст

Пълно е с индийци и пакистанци. Имам чувството, че постоянно са... на розови хапчета за спокойствие. А иначе, работата им.... с две леви ръце, в гъзъ заварени...

Неможеш нищо дакажеш, то културата им е такава....

Да, имат индийци, но са работливи и кротки- да сте чули индиец- джихадист? Така, че не берете дерта на Англия- да видим нашите гешефтари.....

Кротки и тъпи

Бере се грижа, не дерт

Ако не знаеш - пакистанците са точно индийци. Разликата е .. само в Исляма.

Вкарайте още 10на млн специалисти от Индия Пакистан и Бангладеш и закривайте Британката.

Който е бил в Лондон знае - белите там са малцинство.

тая мяза на пакистанка

те и политиците им такива - вижте само оня тъпунгер Борис Джонсън, колко време се задържа като премиер. Та така, Прости политици - слаба държава.

И твърде много квалифицирани дето не искат да идват в нашту кенеф.

Ех тези роби бееее. Те били не квалифицирани. Каква беда. Искаме роби с висше образование

Искат ама да са и черни та да ги онождат.

Пълно е с индийци и Пакистанци говорещи техният си английски нищо че са от поколения тук. Сега ли осъзнаха англичаните че имат ниско квалифицирани имигранти? Ямайци африканци сомалийци. Но явно те не са им правили впечатление. Когато имигранти от Европа започнаха да идват през 2014г хоп те са пречка. Повечето европейски имигранти са строители и квалифицирани работници с умения. Другите яко смучат помощи или работят нещо изискващо по малко физически труд и говори английски. Лондон е пълен с утрепки но то не е от днес или вчера. Политиката на тази държава е малко сбъркана меко казано.

Те и приказват за цената на тока, тя си пее за неквалифицирани имигранти и сакати. Абе служебна шизофрения на политик.

“Сладури”-искат висшисти да им слугуват,вън от Евр. кочина,евтин ток,газ и лидерство в Европа

Така си е. Има и големи тъпанари в кабинета обаче. Кофти комбинация.

какви протести, откачалките от Extinciton Rebellion които искат хем евтин ток, хем още сега (буквално сега, на минутата) да се спре ползването на всички горива??

Тия имат сериозен проблем с циганите…

Циганите имат сериозен проблем с британците.

когато карахте с кораби ония черничките закопчани с вериги. Винаги така е било явнобискате така и да продължи, но в един моментжсъщите тия ще хванат камък и ще смачкат главата на змията

Да гонят всички , които според тях не съответстват и да пшоставят на тяхно място квалифицирани и адекватни британци!!!

Хаха, лошото е че такива няма, 90% са болни мозъци

Ми накарайте марсианците да работят, какъв е проблемът?

Кралствито се превърна в окромна кочина с разноцветни свине.

Моля, уточнете какви са тези "зависими" - зависими от наркотици или зависими членове на семействата. Има разлика.

Ако наистина си толкова недосетлив, обяснявам: зависими от студента, т.е. деца, жена. После всичките се редят (образно казано) за помощи и държавата вместо да издържа 1, издържа 4.

Не. Става дума за инвалиди или стари хора, които зависят от друг да ги обслужва. Например да ги храни или води до леглото.

Терминът "зависими" (dependant) , в официалните документи и терминолоия на ХОум Офис се използва, когато някой кандидатства за виза, или статут на постоянно, временно пребиваващ и тн.и има право да доведе някого от семейството си. Например кандидатстваш да береш броколи зиния сезон или отиаш да работиш в банкоия сектор, и искаш да си доведеш семейстото, но те нямат уреден статут или работа. Зависими лица могат да бъдат, децата ти, майка ти, баща ти, жена ти.

...50-те хора - все родъ от катуна..

Да са ви честити новите "програмисти" от Индия с фалшивите дипломи. Поне не твърдят, че са завършили Харвард.

Тарикати са наглетата, чакат емигранти готови за работа, за които няма да плащат първите 25 години-такса за раждане, градини, детски помощи, училище, университет, когато разходите за отглеждане са най големи. Чакат някой направо да почне да им работи и да им снася. Тарикати.

то затова са били Империя толков дълго и са ограбили половината свят. Не е луд този който ползва евтина работна ръка, а този който я предоставя - да перефразирам приказката за зелника:)))

Щом пакитата са скъпи ще внесем циган. Не мой англичан да бачка баце!

Много тъп превод на английския израз: alive and kicking. Означава" жив и здрав " или "все още в играта" - използва се в преносен смисъл, а не "жив и рита"! Смях!

Дали е жив не се знае.

Жива и рита, направо хвърля къчове.

В Англия и в Европа има много Дървета и Въглища - най-екологичното Гориво . Но вече няма кандидати за Миньори и Дървосекачи - всеки иска някой друг да му достави горивото , и да му плати от Социалните Помощи .Дървата и Въглищата са част от Кръговрата на Планетата Земя - те няма как да се свършат , защото се възпроизвеждат .

Ние в Източна Еврооаъ като добри приятели на Великобритания още от 90те години изпращаме квалифицирани инженери, учители и медицински сестри да берат ягоди, поправят водопроводи и бършат задници в старчески домове на половин надница. И пак сме най-нежеланите мигранти и паразити.

Защо на половин надница? Ние получаваме точно токлова, колкото и англичаните. Видът на работата е определящ за за заплатата, не националността.

Написал си глупости на търкалета .Няма Инженер или Лекар заминал в Англия и да мие чинии , всички са Реализирани в своята област . Мааш като жена без мъж .

Точно така е. Преди Brexit имаше доста от нашите по-ниско образовани сънародници в бизнеса с брането на плодове и зеленчуци. Сега нещо не ги виждам. Но като лекар виждам къде Брекзитът е навредил на здравната система на Кралството. Много, много е трудно сега да се намерят болно-гледачи за вкъщи. Няма ги хората, които (включително българи) вършеха тази не особено привлекателна работа. Заради тази липса на такива кадри става много трудно да изписваме стари по възраст пациенти. В Кралството пациент не се изписва преди да е социално подсигурен. Това води до задържане на пациентите. Блокират се легла; сторите пацшинти от здрави се разболяват от някоя и друга инфекция, някои от тях умират. Явно за това не е мислено.

Много си в грешка! Навсякъде има източноевропейци завършили университет и извършват нискоквалифициран труд. Причината - ами не са завършили бритиш колидж! И така се оказава, че по строежите обикновени бачкатори са по-умни и по-интелигентни от преките си началници. ДА, тези тук си ВЯРВАТ на техните училища и техните сертификати и дипломи. Реално тези училища често са гОла вОда.

То зависи тези завършили университет какво са завършили. Ако е техническа специалност - инженер, строителен инженер, или медик, фармацефт и тн..се реализират без проблем. Виж ако си завършил хуманитарна специалност - психолоия, педагогика , туризъм и тн..ами то за техните хора завърили такива специалности е трудно д се реализират и да си изплатят заемите, ти очакваш за чужденците..Освен това да си бачкатор на строеж -електричар, или да може да редиш тухли и тн изкарват повече пари , отколкото да работиш в аптека или мед. сестра., често и от Джи Пи. Трябваше ми електротехник да ми изкара външен контакт, за да си включвам косачката и да ми смени един лампион - ами взе ми 95 паунда за под 40 мин работа.

Гони ги!

да се си мълчи,че иначе няма кой да върши черната работа,а студентите са и бъдещи данъкоплатци.

Че то половината население на Англия е родом от Индия и Пакистан, да не говорим за хората от Мавриций и Бангладеш. Това искаха, това получиха. Глупав народ, воден за носа от роялс.

В Бирмингам сме много над 50%.

въпросът е - без тях кой ще ви бачка?!

Щом са много да взема за ида и аз.ха-ха-ха.

Няма да има кой да им работи, тези за които говори тази са си юкейските мързеливи поданици - не други!!! Точно преди седмица пишеше точно обратното - разхлабват визовите рестрикции, че имали недостиг на работна ръка. Взеха да стават все по-некадърни в булшита, който бълват

Виждам какви са нещата! Изключително некоректен и дискриминационен коментар! Съвсем дори да спрат миграцията,тези толкова много са си отгледали нищоправци,че за много години напред нямат оправяне .

"Британска министърка: Имаме твърде много неквалифицирани мигранти, студенти и зависими """ Нарича се еврогейски,юдомасонски ,демократичен ,неолиберализъм. А да ,още и полово многообразие-,което е още по -гнусно. Няма как нормален мъж да не обича мила ,културна ,високообразована нормална жена.Няма как да обича някаква синтетика ,която сама не знае какво същество е .Няма как топло и с биещо сърце да прегръща "нещо ", което преди това е било мъжеподобно. Няма как да забрави ,че в това същество има един хромозома ,който не му дава да бъде жена

"25 600 паунда (28 570 долара)." Това е като да получаваш 10000 лева на година в България. Имам позната на 28к на година в Лондон и за ума покрив над главата си дели квартирата с още 1 приятелка и едва свързва двата края.

Да върви на село, там е по-евтино. Може и да потърси работа на полето, има реколта за прибиране.

А вие кой ред чушки за прекопаване си избрахте че по писането се познава че сте проЗд герберски ЦЪРВУЛ.

Вече прекопах лехичката на сестричката ви, утре и задния двор

с тези пари ще си живее добре.Но всичкото сигън се натиска в Лондон.

в Лондон с 28к на година и като махне данъцтие - е трудно. Да се премести на село както казва тоя над мене, ще ѝ е по-лесно и по-спокойно. Аз съм на село, е не на село в малко градче в аграрна източна англия и с тези пари, няма да ти се налага да имаш съквартиранти. А допреди ноото правителство можеше и за мортгич да се класираш, ако сте семейство и двамата работите. Ама сега като вдигнаха лихените проценти , не е много сигурно вече. А и това да се преместиш на село в Анлия , не е като да се преместиш на село в България. На село обикновено живеят хора с над среден стандарт - собственици на земя, фермери, и пачкирани от стари пари наследствени пари. Селскостопанските работници не живеят в селото а на къра във форгони или в евтини квартири в близкия град и ги извозват с бусове.

Така ви се пада саксони извратени. Който е успешен ще си стои дома.....

Леко цинично е натурална индийка да коментира миграционните въпроси и намаляването на имигрантите в UK.

Това правителство на десните във Великобритания е ярък пример как популизмът може да разруши една икономика. Проведохте Брекзит. Резултатите : 1.Затворени предприятия от калибъра на Honda Europe. 2. Непоправими щети във финансовия сектор. 3. Глад за медицински кадри в NHS. 4.Липса на шофьори на тирове. 5.Липса на сезонни работници в селското стопанство. 6. Опашки по границата при обработване на документите при внос на стоки. В резултат -нито мързеливите англичани тръгнаха на работа (висят на помощи и досега), нито вноса на работници от Индия компенсира дефицита. Паундът и щатския долар се изравниха. Банк ъф Енгланд вдигна лихвения процент,цените на енергоносителите скочиха с близо 40 % и ги замразиха ,за да не стане този процент 90. Честит ви Брекзит ,тъпанари!

Е, ще дойдат бачкери и от Бангладеш и ще се справим. Социалната помощ ми е достатъчна, пия евтина бира и гледам всички мачове.

Тях не ги мислите, те ще се оправят бързо. Ще издоят някоя колония такива като нас и пак ще имат да харчат занапред

Коя е тая колония, те май не останаха вече такива будали.

Абе опитват се да доят колонии, ама Путин неко им се дърви.

И нигърите са ви в повечко:)))))

Ми тая е чиста проба индийка или пакистанка. Само точка на челото и липсва. Да вземят и нея да я депортират!

А някой вас да ви беше канил в северна Америка?

Проверих я тая тарамбука, и майка и и баща и са индийци, домъкнали са се през Кения и Мавриций. Щях да пиша "кога стана циганка, кога ти почерня гъза", но в случая по-уместно е "кога стана британка, кога ти порозовя гъза"

Няма какво да я проверяваш. На лицето и е писано както веднага забелязах.

СМЯХ !!!!! За мигрантуте се изказва : а) министърката на ИНДИЯ. б)министърката на Англия, Познайте сами от снимката :)

Имате и още повече абсолютно неквалифицирани и мързеливи британци

И миризливи наркомани.

Е сега ще видят кон боб яде ли...