Коментари - Изповедта на бивша съпруга на боец от ИДИЛ | Днес.dir.bg

Изповедта на бивша съпруга на боец от ИДИЛ

Британката Таня Джорджелас, бивша съпруга на член на "Ислямска държава", разказа за живота си сред терористи и как е загубила децата си.

Обратно в новината

Коментари - Изповедта на бивша съпруга на боец от ИДИЛ | Днес.dir.bg

Коментари

демек тотална английска измет се присламчила към идил.... Явно алах събира изметта на планетата на едно място...

Дебили пишат статия за супер тъпа дебилка , а ние като кандидат ( надявам се)- дебили четем тази простотия - животоописание на една физическа и морална блудница! Журналистиката в Бг е на толкова ниско и примитивно ниво в момента че просто няма с какво да я сравняваме! Ето така и обработват съзнанието на хората и след това се чудим защо от година на година децата ни в училищата все повече тъпеят вместо да умнеят!

Ако отчитам културата в древните арабски земи се питам генетично ли са тъпи арабите или ислямската религия е увредила мозъка им до малоумие и безчовечност. Алтруист съм по природа и не ме интересува на кой бог се моли човек в най-интимния си момент - изповед и молитва. Но излиза, че исляма уврежда логиката, адекватността и основния човешки инстинкт като майчинството.

двуличието на мюсюлманите. Бият жените си, убиват ги от ревност, много строго е да не поглеждаш чужда жена, а пък лигите им капят даже по женско расо и бурка - достатъчен сексуален атрибут за възбуда и изнасилване. Лицемерие, циганщина, липса на достойнство и човечност, пълно слабоумие. И способност на невероятни жестокости. Антихуманни. Античовеци, дори към децата си и майките на децата им.

"Алтруист" или атеист?

Малоумна патка! Демек - пак мюсюлманка сега, ма не толкоз радикализирана... Ще видим до кога...

2011-та Ал Багдади изпраща в Сирия Абу Мохамед ал Голани който създава клона на Ал Кайда - "Фронт Нусра". Заедно с Фронт Нусра Багдади праща в Сирия и Хаджи Бакр - идеологът на ИДИЛ. Фронт Нусра най-редовно помагаше на "Умерената опозиция". За същата тази групировка Фронт Нусра (Ал Кайда) тукашните видни ДС агенти Инджев и Алгафари казваха: "какво толкова като помага на бунта в Сирия"....

Оле ... Значи е от новото поколение британци ... малий искала да му роди синове, да се бият ... зарязала децата ... До тук все едно е долна циганка, само дето раждането на деца, циганите го правят за помощи, а тая е с идея да умрат в боя за тоя дето духа ... Света ще се затрие и генетичният фонд ще е само примати долни. Дано косатките да имат по-добър успех с еволюцията, за хората вече всичко е изгубено.

Точно казано! Няма какво да се добави! За да се охарактеризира мюсюлманският акъл, и то женския.Да си жена, да тупти в теб идващият живот и да мечтаеш да е мъжки, за да се утищожи на който и да е фронт, за каквато и кауза да е! Това мюсюлманството е страшен комплекс, когато се живее с него в Европа или между християни. Такъв огромен комплекс, че да унищожи майчинския инстинкт, да си готов да жертваш нероденото си дете, за да ти върне самочувствието, когато живееш сред християни и да замени омразата ти и чувството за незначимост със значимост. Какъв егоизъм в жена, спрямо рожбата си! Е, ТОВА ДОКАЗВА КОЛКО НЕСЪВМЕСТИМ Е ЖИВОТА НА МЮСЮЛМАНИ И ХРИСТИЯНИ! ПОЛИТИЦИ, ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ГО????

Скъпа не са ме убили руснаците,тука съм в Хасково но съм си запазил още американския паспорт и скоро се връщам да си видя малките бойци.

Защо не кажат кой спонсорираше ИДИЛ? Човек трябва да се рови за да намери нещо по въпроса. Оказа се, че разследват френско-швейцарския циментен концерн LafargeHolcim по подозрение, че е превеждал средства към терористични групи, включително "Ислямска държава". Това е нещо съществено, но вместо това се отклонява вниманието с разни глупости.

Едно време викахме "ГОЛЕМО ВАЖНО" - да ви пикая на новината и на вас също

Ей тва са избирателите на Джеремая корбин. ЛАЙбъристи, либерал-демократи, зелени, социал-незнам какви си... Ами Джереми Корбин да отиде до щатите, да се срещне с нея, да я прегърне, да я утеши... Може и членска карта да и връчи

Изключително ТЪПА статия за няк'ва неориентирана женица дето отглеждала джихадисти, ама се уплашила като и донесли граната.

Британката Джорджелас е шибано животно, което е пожертвало децата си, за да угоди на шибания ислямист. Животно създадено , отгледано , възпитано в либералната почва поддържаща бедност невежество и идиотия, за да може хора с течащи лиги да бъдат банкери, търговци на диаманти, злато и петрол.

За това исляма се е разпространил при арабите. Само изключително тъп идиот може да възприеме брътвежите на един малоумен наркоман и педофил като откровение свише. Нека някой оспори, че Мохамед не е бил такъв. Пушил е опиум, роден е слабоумен, оженил се е за Айша когато е била на 6 /ШЕСТ/ годинки и я "познал като жена" когато станала на 8 /ОСЕМ/ годинки. Сори мохамедани ама е истина. А за рая и девиците си е грешка в превода на думите на малоумника. Умирате за тоя дето духа. А за жените мюсулманки ще има ли по 77 нереза като умрат?

Нищо не казва тази изповед. Дори не е била женена за истински арабин-джихадист, тогава швше тя да разбере кон биб яде ли. Щото точно джихадистките съпруги са секс робини. Няма да изпадам в подробности, но бял ден не виждат - пряко и преносно....

...не исках да съм момичето, което наричат уличница... Да се радва че се е родила през 20-ти век. През Средновековието върху гробовете на такива са изписвали: Born a virgin, died a harlot

Това е толкова стара информация. Сега ли намерихте да я показвате тая крастава жаба? Либерастите сигурно са се просълзили от умиление. Аз ще и повярвам само ако вземе сега един кухненски нож и публично си пререже гърлото

Напрао урудска раута чоек....

"Нямала е идентичност" - това е разковничето на разпространението на исляма днес. Не може всички да са щастливи купувачи в моловете, като нямаш идентичност и започваш да търсиш някоя група, която да ти даде. Колкото по-радикална, толкова по-големи надежди възлагаш.

Аз

Нямала била идентичност... Дрън-дрън... Била е тъпа kypва и такава си е останала и сега... От kypварщината може и да се отърве, от простотията - никога. Ако не я евтаназират за благото на обществото, поне да я кастрират, че очевидно има навика да се множи... Щом го правят за невинните кучки, значи е още по-оправдано за нея.

Такава кастрацията не я лови, защото със сигурност се преструва, за да не бъде преследвана и да се интегрира по- лесно в старото общество. Нищо чудно утре да забрави какво е говорила днес и да се разлети из ефира в някой мол, в маструбираща поза и със сакрални викове.

Аз

-------------------- Смятах, че мога да допринеса към каузата, като отгледам синове, които след време ще постъпят в армията на муджихидините, изповядва още Таня. ... Един ден един от синовете ми се прибра у дома с граната. Изпаднах в ужас и насочих един от кухненските ножове към Джон и го предупредих, че не искам синовете ми да докосват тези неща, разказва Таня. ---------------------- А сега, де... Че какво е очаквала тъпата овца да се случи... Да я кастрират овреме...

От уличница (както само казва) - става жена на джихадист. От трън, та на глог, както се казва... Това е една безумна жена, чиято история изобщо не е за пример. Какво цели рекламирането на подобни погубени души в дир.бг?!?

Тая е типична британска разпоретина....

Bярно е, че тази е най-подходящ тип за деинтеграция на екстремисти. Tези, които не са си патили от грешките нищо не могат да направят по темата и да искат. браво на амерканците, мъдро решение!

и властите и са повярвали? Абдали!

Таня е поредния резултат от западната демокрация!

На източната е!

Иначе казано "спяща клетка"!

Тая е била с една спяща умствена клетка, като чета целият булшит....

Из новините: "Американски морски пехотинци охраняват сирийските национални ценности от други мародери."

Изворите на терористите ни казвате, ни това и децата го знаят.

публикуването на тази новина е опит за диверсия от разкриването на истината за идил в която преобладават руснаци и хора от онд

"Скриване на истината"? Добре де, защо някой западен политик или военен експерт не я разкрие тая истина??? Все пак сме във времето когато Путин е виновен за всичко!

ми путин го каза, челият свят чу, и разбра, само русолюбците те схванаха! та путин каза: за идил се бишят 5 000 руснаци и 9 000 граждани на другите републики!

Това са проблеми ,големи проблеми на западните общества Ние, слава Богу си играем още на вадене на павета

Нас дюнерите ни пазят от атентати. Само да не настъпим мина, улисани в пясъка с паветата.

Га еде кура мълча мръсната разпоретина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тези съвсем за канарчета ни взеха. Такава сълзлива история ни пробутват, че дори малоумен няма да се върже. По-интересното е, че американците са си ги прибрали обратно и ги обгрижват. Явно това си е било включено в договорите на мъжлетата им. Отврат, гнус, смрад.

112 ( нерегистриран ) 28.11.2017 18:34 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Курспам!!!

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Само това ли установиха от ДАНС?!

Ето нова идея за Европейска програма - реинтеграция на бойци от ИДИЛ - и без това повечето вече са в Европа.....

FuckTheEU

Нищо не разбрах, копнеела дената и да станат истински муджахедини а се ужасила когато синът и донесъл граната? Тя да не си е мислила, че муджахедините са земеделци или строители?!

Още вчера тази"изповед"беше публикувана от др.сайт. Прочетох я крайно внимателно. Тотално сбъркана работа,Танче,скъпа. Сбъркана душевност,самоличност,идеали и живот. Тя-британка,той американец....ислямисти и джихадисти.....нещастници. Станали били "забележими ",чрез"Правата Вяра",ти да видиш!!!Личности едва ли не...Въпросът е КАК!?Като са рязани глави,като са подпалвани живи хора в метални клетки,за радост на гледащата тълпа,като са давени бебета в кладенци,като са изкормвани бремени жени,така ли Танче,намерихте с американеца своето житейско признание!!!??? Пошла изповед,пошло разкаяние на пошъл,тотално объркан човек. Честно казано,ако те срещна на улицата,Таня,нищо не бих ти казал. Само ще те заплюя в лицето и ще продължа пътя си.

жириновски: "Тероризмът е изгоден за Русия, европейците да пукнат!" "Терористичните атаки в Европа са крайно изгодни за Русия" като са изгодни за русия те ли ги правят???

Слабо! Измисли нещо ново.

това към Жириновски ли беше ? Едва ли ще ти прочете коментара. Иди в Масква и му го кажи лично.

САЩ и Англия това го практикуват от край време, периодично събират отпадъка от бордеите, обучават го, въоръжават го и го изпращат да се бие някъде по света за някоя демократична кауза, ако спечелят ОК, ако загубят пак има полза, че са си изхвърлили боклука от държавите си

дир са препечатали от ББС защото западната преса пише истината в русия такава статия няма да има въпреки че повечето идилци са руснаци но това че вярвате на лъжите на руснаците ви прави нищо повече от глупаци

отцепвай на запад при истината

Е точно затова никой западен политик военен или експерт не посочи Путин като създател на ИДИЛ! Това ,че той ги е създал го пише само в украински сайтове от които се "информират" нашенските "русофоби".

тая и мъжът дали и те са били от ония 'умерени', които Обонго обучи и въоръжи за 500 милиона долара, и които вкупом се присъединиха към идил? а, соросчета?

обонго или блеър? А последно се изясни и прочети пак, какво е казал вождът ви! Най-много в идил са от русия и бившите съветски републики. Не си ли съгласен с вожда?

Мюсюлманите в съветските републики са много повече от тези в Западна Европа и са много по-бедни. Въпреки това броят им в ИДИЛ е близък. По официални данни тези от Западна Европа бяха над 5 000, неофициално около 7000. А това какво точно казва Путин се изопачава от нашенските "русофоби" както си искат.

а русия си има цяла държава с идилци чечня наричат я руска идиля !

Вари го, печи го-ИДИОТА СИ Е ИДИОТ. Да, това си ти >>>.

за вас истината е идиотщина защото никога не ви изнася

вяла си фустата насам натам, евала се, поживяла си, а като видяла дебелия взела, че се превъзпитала да се жалва на тия, дето й даваха парите да се развява по света и да трепе хората

Повече от 80 процента са дебилите у нас, но някъде на запад са още повече.Не ви ли звучи очарователно дори?

затова прошка не трябва да има.

идилците повечето не са от бившите републики на ссср основното ядро е от дагестан и чечня а те са си русия вашите братя :))))

чечня и дагестан, които бяха борци за свобода срещу руската окупация? или поне за такива ги описвахте в западната 'демократична' преса

ама ти усещаш ли, колко си кух? Русия си отглежда ислямисти и по заповед ги ползва в нейна угода. Ако не бяха идилците от чечня и дагестан, може би нямаше нужда руснаците да си оставят кокалите и ламарините в сирия.

Статията е за англичанка, женена за американец, но малоумника пише за Русия.

Коментари - Изповедта на бивша съпруга на боец от ИДИЛ | Днес.dir.bg

Изповедта на бивша съпруга на боец от ИДИЛ

Британката Таня Джорджелас, бивша съпруга на член на "Ислямска държава", разказа за живота си сред терористи и как е загубила децата си.

Обратно в новината

Коментари - Изповедта на бивша съпруга на боец от ИДИЛ | Днес.dir.bg

Коментари

демек тотална английска измет се присламчила към идил.... Явно алах събира изметта на планетата на едно място...

Дебили пишат статия за супер тъпа дебилка , а ние като кандидат ( надявам се)- дебили четем тази простотия - животоописание на една физическа и морална блудница! Журналистиката в Бг е на толкова ниско и примитивно ниво в момента че просто няма с какво да я сравняваме! Ето така и обработват съзнанието на хората и след това се чудим защо от година на година децата ни в училищата все повече тъпеят вместо да умнеят!

Ако отчитам културата в древните арабски земи се питам генетично ли са тъпи арабите или ислямската религия е увредила мозъка им до малоумие и безчовечност. Алтруист съм по природа и не ме интересува на кой бог се моли човек в най-интимния си момент - изповед и молитва. Но излиза, че исляма уврежда логиката, адекватността и основния човешки инстинкт като майчинството.

двуличието на мюсюлманите. Бият жените си, убиват ги от ревност, много строго е да не поглеждаш чужда жена, а пък лигите им капят даже по женско расо и бурка - достатъчен сексуален атрибут за възбуда и изнасилване. Лицемерие, циганщина, липса на достойнство и човечност, пълно слабоумие. И способност на невероятни жестокости. Антихуманни. Античовеци, дори към децата си и майките на децата им.

"Алтруист" или атеист?

Малоумна патка! Демек - пак мюсюлманка сега, ма не толкоз радикализирана... Ще видим до кога...

2011-та Ал Багдади изпраща в Сирия Абу Мохамед ал Голани който създава клона на Ал Кайда - "Фронт Нусра". Заедно с Фронт Нусра Багдади праща в Сирия и Хаджи Бакр - идеологът на ИДИЛ. Фронт Нусра най-редовно помагаше на "Умерената опозиция". За същата тази групировка Фронт Нусра (Ал Кайда) тукашните видни ДС агенти Инджев и Алгафари казваха: "какво толкова като помага на бунта в Сирия"....

Оле ... Значи е от новото поколение британци ... малий искала да му роди синове, да се бият ... зарязала децата ... До тук все едно е долна циганка, само дето раждането на деца, циганите го правят за помощи, а тая е с идея да умрат в боя за тоя дето духа ... Света ще се затрие и генетичният фонд ще е само примати долни. Дано косатките да имат по-добър успех с еволюцията, за хората вече всичко е изгубено.

Точно казано! Няма какво да се добави! За да се охарактеризира мюсюлманският акъл, и то женския.Да си жена, да тупти в теб идващият живот и да мечтаеш да е мъжки, за да се утищожи на който и да е фронт, за каквато и кауза да е! Това мюсюлманството е страшен комплекс, когато се живее с него в Европа или между християни. Такъв огромен комплекс, че да унищожи майчинския инстинкт, да си готов да жертваш нероденото си дете, за да ти върне самочувствието, когато живееш сред християни и да замени омразата ти и чувството за незначимост със значимост. Какъв егоизъм в жена, спрямо рожбата си! Е, ТОВА ДОКАЗВА КОЛКО НЕСЪВМЕСТИМ Е ЖИВОТА НА МЮСЮЛМАНИ И ХРИСТИЯНИ! ПОЛИТИЦИ, ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ГО????

Скъпа не са ме убили руснаците,тука съм в Хасково но съм си запазил още американския паспорт и скоро се връщам да си видя малките бойци.

Защо не кажат кой спонсорираше ИДИЛ? Човек трябва да се рови за да намери нещо по въпроса. Оказа се, че разследват френско-швейцарския циментен концерн LafargeHolcim по подозрение, че е превеждал средства към терористични групи, включително "Ислямска държава". Това е нещо съществено, но вместо това се отклонява вниманието с разни глупости.

Едно време викахме "ГОЛЕМО ВАЖНО" - да ви пикая на новината и на вас също

Ей тва са избирателите на Джеремая корбин. ЛАЙбъристи, либерал-демократи, зелени, социал-незнам какви си... Ами Джереми Корбин да отиде до щатите, да се срещне с нея, да я прегърне, да я утеши... Може и членска карта да и връчи

Изключително ТЪПА статия за няк'ва неориентирана женица дето отглеждала джихадисти, ама се уплашила като и донесли граната.

Британката Джорджелас е шибано животно, което е пожертвало децата си, за да угоди на шибания ислямист. Животно създадено , отгледано , възпитано в либералната почва поддържаща бедност невежество и идиотия, за да може хора с течащи лиги да бъдат банкери, търговци на диаманти, злато и петрол.

За това исляма се е разпространил при арабите. Само изключително тъп идиот може да възприеме брътвежите на един малоумен наркоман и педофил като откровение свише. Нека някой оспори, че Мохамед не е бил такъв. Пушил е опиум, роден е слабоумен, оженил се е за Айша когато е била на 6 /ШЕСТ/ годинки и я "познал като жена" когато станала на 8 /ОСЕМ/ годинки. Сори мохамедани ама е истина. А за рая и девиците си е грешка в превода на думите на малоумника. Умирате за тоя дето духа. А за жените мюсулманки ще има ли по 77 нереза като умрат?

Нищо не казва тази изповед. Дори не е била женена за истински арабин-джихадист, тогава швше тя да разбере кон биб яде ли. Щото точно джихадистките съпруги са секс робини. Няма да изпадам в подробности, но бял ден не виждат - пряко и преносно....

...не исках да съм момичето, което наричат уличница... Да се радва че се е родила през 20-ти век. През Средновековието върху гробовете на такива са изписвали: Born a virgin, died a harlot

Това е толкова стара информация. Сега ли намерихте да я показвате тая крастава жаба? Либерастите сигурно са се просълзили от умиление. Аз ще и повярвам само ако вземе сега един кухненски нож и публично си пререже гърлото

Напрао урудска раута чоек....

"Нямала е идентичност" - това е разковничето на разпространението на исляма днес. Не може всички да са щастливи купувачи в моловете, като нямаш идентичност и започваш да търсиш някоя група, която да ти даде. Колкото по-радикална, толкова по-големи надежди възлагаш.

Аз

Нямала била идентичност... Дрън-дрън... Била е тъпа kypва и такава си е останала и сега... От kypварщината може и да се отърве, от простотията - никога. Ако не я евтаназират за благото на обществото, поне да я кастрират, че очевидно има навика да се множи... Щом го правят за невинните кучки, значи е още по-оправдано за нея.

Такава кастрацията не я лови, защото със сигурност се преструва, за да не бъде преследвана и да се интегрира по- лесно в старото общество. Нищо чудно утре да забрави какво е говорила днес и да се разлети из ефира в някой мол, в маструбираща поза и със сакрални викове.

Аз

-------------------- Смятах, че мога да допринеса към каузата, като отгледам синове, които след време ще постъпят в армията на муджихидините, изповядва още Таня. ... Един ден един от синовете ми се прибра у дома с граната. Изпаднах в ужас и насочих един от кухненските ножове към Джон и го предупредих, че не искам синовете ми да докосват тези неща, разказва Таня. ---------------------- А сега, де... Че какво е очаквала тъпата овца да се случи... Да я кастрират овреме...

От уличница (както само казва) - става жена на джихадист. От трън, та на глог, както се казва... Това е една безумна жена, чиято история изобщо не е за пример. Какво цели рекламирането на подобни погубени души в дир.бг?!?

Тая е типична британска разпоретина....

Bярно е, че тази е най-подходящ тип за деинтеграция на екстремисти. Tези, които не са си патили от грешките нищо не могат да направят по темата и да искат. браво на амерканците, мъдро решение!

и властите и са повярвали? Абдали!

Таня е поредния резултат от западната демокрация!

На източната е!

Иначе казано "спяща клетка"!

Тая е била с една спяща умствена клетка, като чета целият булшит....

Из новините: "Американски морски пехотинци охраняват сирийските национални ценности от други мародери."

Изворите на терористите ни казвате, ни това и децата го знаят.

публикуването на тази новина е опит за диверсия от разкриването на истината за идил в която преобладават руснаци и хора от онд

"Скриване на истината"? Добре де, защо някой западен политик или военен експерт не я разкрие тая истина??? Все пак сме във времето когато Путин е виновен за всичко!

ми путин го каза, челият свят чу, и разбра, само русолюбците те схванаха! та путин каза: за идил се бишят 5 000 руснаци и 9 000 граждани на другите републики!

Това са проблеми ,големи проблеми на западните общества Ние, слава Богу си играем още на вадене на павета

Нас дюнерите ни пазят от атентати. Само да не настъпим мина, улисани в пясъка с паветата.

Га еде кура мълча мръсната разпоретина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тези съвсем за канарчета ни взеха. Такава сълзлива история ни пробутват, че дори малоумен няма да се върже. По-интересното е, че американците са си ги прибрали обратно и ги обгрижват. Явно това си е било включено в договорите на мъжлетата им. Отврат, гнус, смрад.

112 ( нерегистриран ) 28.11.2017 18:34 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Курспам!!!

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Само това ли установиха от ДАНС?!

Ето нова идея за Европейска програма - реинтеграция на бойци от ИДИЛ - и без това повечето вече са в Европа.....

FuckTheEU

Нищо не разбрах, копнеела дената и да станат истински муджахедини а се ужасила когато синът и донесъл граната? Тя да не си е мислила, че муджахедините са земеделци или строители?!

Още вчера тази"изповед"беше публикувана от др.сайт. Прочетох я крайно внимателно. Тотално сбъркана работа,Танче,скъпа. Сбъркана душевност,самоличност,идеали и живот. Тя-британка,той американец....ислямисти и джихадисти.....нещастници. Станали били "забележими ",чрез"Правата Вяра",ти да видиш!!!Личности едва ли не...Въпросът е КАК!?Като са рязани глави,като са подпалвани живи хора в метални клетки,за радост на гледащата тълпа,като са давени бебета в кладенци,като са изкормвани бремени жени,така ли Танче,намерихте с американеца своето житейско признание!!!??? Пошла изповед,пошло разкаяние на пошъл,тотално объркан човек. Честно казано,ако те срещна на улицата,Таня,нищо не бих ти казал. Само ще те заплюя в лицето и ще продължа пътя си.

жириновски: "Тероризмът е изгоден за Русия, европейците да пукнат!" "Терористичните атаки в Европа са крайно изгодни за Русия" като са изгодни за русия те ли ги правят???

Слабо! Измисли нещо ново.

това към Жириновски ли беше ? Едва ли ще ти прочете коментара. Иди в Масква и му го кажи лично.

САЩ и Англия това го практикуват от край време, периодично събират отпадъка от бордеите, обучават го, въоръжават го и го изпращат да се бие някъде по света за някоя демократична кауза, ако спечелят ОК, ако загубят пак има полза, че са си изхвърлили боклука от държавите си

дир са препечатали от ББС защото западната преса пише истината в русия такава статия няма да има въпреки че повечето идилци са руснаци но това че вярвате на лъжите на руснаците ви прави нищо повече от глупаци

отцепвай на запад при истината

Е точно затова никой западен политик военен или експерт не посочи Путин като създател на ИДИЛ! Това ,че той ги е създал го пише само в украински сайтове от които се "информират" нашенските "русофоби".

тая и мъжът дали и те са били от ония 'умерени', които Обонго обучи и въоръжи за 500 милиона долара, и които вкупом се присъединиха към идил? а, соросчета?

обонго или блеър? А последно се изясни и прочети пак, какво е казал вождът ви! Най-много в идил са от русия и бившите съветски републики. Не си ли съгласен с вожда?

Мюсюлманите в съветските републики са много повече от тези в Западна Европа и са много по-бедни. Въпреки това броят им в ИДИЛ е близък. По официални данни тези от Западна Европа бяха над 5 000, неофициално около 7000. А това какво точно казва Путин се изопачава от нашенските "русофоби" както си искат.

а русия си има цяла държава с идилци чечня наричат я руска идиля !

Вари го, печи го-ИДИОТА СИ Е ИДИОТ. Да, това си ти >>>.

за вас истината е идиотщина защото никога не ви изнася

вяла си фустата насам натам, евала се, поживяла си, а като видяла дебелия взела, че се превъзпитала да се жалва на тия, дето й даваха парите да се развява по света и да трепе хората

Повече от 80 процента са дебилите у нас, но някъде на запад са още повече.Не ви ли звучи очарователно дори?

затова прошка не трябва да има.

идилците повечето не са от бившите републики на ссср основното ядро е от дагестан и чечня а те са си русия вашите братя :))))

чечня и дагестан, които бяха борци за свобода срещу руската окупация? или поне за такива ги описвахте в западната 'демократична' преса

ама ти усещаш ли, колко си кух? Русия си отглежда ислямисти и по заповед ги ползва в нейна угода. Ако не бяха идилците от чечня и дагестан, може би нямаше нужда руснаците да си оставят кокалите и ламарините в сирия.

Статията е за англичанка, женена за американец, но малоумника пише за Русия.