Брендо поиска да лежи в български затвор, а не в чужд. СГС му отказа

СГС не уважи молбата му за признаване и изпълнение у нас на присъдите в Италия и Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска в България, щото знае, че тук ще му се размине!

Този не е интригуващ! ....Па и булката му.

Иска в България защото знае, че няма да влезе в затвора тук

Абе казвам ви аз, при мене е най-хубаво!

Хехех. Митьо Очите стана треньор по бокс в затвора. Брендо ще стане треньор по билярд. Абе накрая ще излезе, че те помагали на родината и заплата ще им върви и присъдите ще намаляват.

Тука няма да лежи и ден. Още на летището ще го чака лимузината, Лозан Панов и компания да го оневиняват.

Няма какво да се чудите. Човекът е сигурен, че хората му ще изпълнят обещанието си "Мутри вън!" Иначе за какво беше цялата тази топурдия и циркове с преврата?!?!

Що така бе? Нали условията в нашите затвори са под всякаква критика? Ходи си у цивилизована Италия.

Украйна ще му даде 10г.! Като си ги отлежи ще видим.

Тоя с началника му Тиква ще са най ухажваните любовници на сиганите в затвора, които ще се бият за тяхната любов. Няма да има вазелини, лубриканти и тем подобни глезотии, всичко ще е натурално.

Да мре тоя паляк....иска в Бг щото знае, че ще си кара курорт, вместо затвор.Галош

Никакво връщане в Бг.,да излежи присъдата си в Румъния или Италия,защото нашият подкупен съд ще го пусне.

В това дело трябва да бъдат повдигнати обвинения и за виновните - а те са ОПГ - и от прокуратура, полиция, служби, СЪДИЯТА, които изкараха Брендо от затвора в Италия уж да го съдят в България и осигуриха бягството му. Знаят се кои са...

Ясно! Защото той тук дори няма и да лежи. Напоследък стана ясно ,че престъпниците ,крадците и опортюнистите живеят далеч по добре от достойните хора. Което е много тъжно,но явно няма и изгледи да се промени вече никога.

С Тиквата в една каюта при бай Ставри - има да си разказват и да обменят опит...

Хаджигенов и Т. Дончева поемат защитата и всичко е точно....

България, българския съд, прокуратура и българските затвори са рай за криминалните боклуци! Факт!

...тука гешефтът ще го пусне у дома с гривничка, да си джитка бизнеса на спокойствие от домашния уют...

Много ясно че иска в България. Та нали "новите" лица в политиката дойдоха, за да възстановят бизнеса на изявени престъпници.

30 години в Украински затвор - най-добре! И да му набият на челото татуировка на Путин.

Кой ще познае има ли държава по света, в която главният прокурор се гордее и хвали публично, че “нямало престъпник, който да го мрази”, и пие и пее със закоравели престъпници и рецидивисти?!? Или пък началникът на звеното за борба с организираната престъпност публично защитава лидер на ОПГ, който пренася тонове кокаин с кораби и яхти и говори “че той повече с това не се занимавал”?!?! Като олигофрен и ианфантил, като хлапе в детскатаа градина се оправдава: “Моля другарко, аз вече така няма да правя!”

А може и с черепа. Зимата и чорапа при тях.

Както казва Марсо , депутата от ДПС "Кур за бурканите, аз тях най-ги мразим!!!"

Мечти, мечти... и аз мечтая нещо за Раева, но... мечти, мечти....

инструмента на господ оглушително мълчи, с боевски какво става?

Тука след годинка е навън. Болен от нещо.

Тарикат е тоя Брендо!! Отлично е осведомен за корумпираната съдебна система в България!!

Дирници, защо сте ми изтрили поста.

"Разпореждането подлежи на обжалване и протест пред Софийския апелативен съд" Софийския апелативен "съд" веднъж пусна Брендо, ще го пусне и сега! 9 юли 2013 Брендо е осъден на 20 години затвор от италиански съд за международен наркотрафик. Това е и максималното наказание. Според италианската прокуратура в периода между 2006 и 2008 година Брендо и съучастниците му са пренесли 6 тона кокаин, като Банев е финансирал трафика от Южна Америка до Италия 3 август 2013 Брендо е докаран у нас, след като е изтекъл едногодишният срок, за който страната ни беше разрешила Брендо да пребивава в италиански арест, докато трае делото срещу него в Миланския съд 21 февруари 2014 СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД отмени решението на Градския съд, с което Брендо трябваше да бъде екстрадиран в Румъния. Румънските власти водят разследване срещу него за трафик на наркотици. 18 март 2014 Съдът пусна Брендо под домашен арест. СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД промени мярката за неотклонение на Евелин Банев-Брендо от задържане под стража на домашен арест. Магистратите мотивират решението си с това, че няма опасност Банев да се укрие.

Ми като искаше да лежи в български затвор,защо избяга

Нали са ,на хранилка при него..

Сега съдията,който е преценил,че Брандо няма да се укрие сигурно е повишен вече.Мафията е не само Брандо,но и съдийския състав който го е пуснал.Защо на тях не им дадат по 6 години,а? Заслужили са го тия корумпирани мизерници!

Домъчня му на човека за България , те дори не искат да го изслушат . А къде са парите € 500 000 дадени за откуп на дъщеря му ? Инвестирахте ги нали ?

Яко ме ебаха бразилските травестити в панделата.

Каква защита, като вече има влязла присъда и у нас.

ще лежи най-малко тук, а въобще няма да лежи тук

Ела си Ивелине, ние вече сме на власт.

А бе, не че нещо ми е направил човека, ама за укриване от правосъдието няма ли да има наказание?

Отново - кои са тези съдии и прокурори, които пуснаха Брендо да се укрие, (след като преди това няКОЙ се погрижи да го изкара от затвора в Италия - прокуратурата го изиска УЖ да го съдят в България), и прецениха, че лидер на ОПГ, наркобос от такъв мащаб - с огромни средства и контакти и лостове за влияние, с поне половин дузина фалшиви паспорти и т.н. НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАЛ РИСК ДА СЕ УКРИЕ!?!? ( А например Иванчева и Петрова представлявали, и то висок риск!) И къде са сега тези? Знаейки маниера и адета на мафията и Гешев тези сигурно са повишени. Защо още не са им повдигнати обвинения и на тези?

В нормалните, а всъщност и в останалите държави това е категорично силно утежняващо вината обстоятелство, в България е нещо нормално да се осигурява бягството на престъпници - колкото по-големи, толкова по-организирано и сигурно. Това е нещо като национален спорт, като емблема на псевдо прокуратурата и псевдоправораздаването ти! Затова сме на това дередже - твърдо последни!

:)

Убиецът на Милен Цветков изригна от затвора: Аз ще изляза, ама вие ще сте винаги бедни! 06/17/2020 Софийският градски съд отмени постоянното задържане на Кристиан Николов, обвинен за смъртта на Милен Цветков при катастрофа миналия Великден и го пусна с по-лека мярка за неотклонение - домашен арест с електронна гривна. В затвора Николов бил с добро поведение, работел и проявявал усърдие, заради което получил писмена похвала от началника. 09/01/2021

Откъде са им милионите в България и в чужбина на някои прокурори и съдии, чиито имена недоразуменията Гешев и Цацаров толкова време упорито крият, мислиш?

Всеки има право на втори шанс, но ако наистина е изрекъл това е редно да му прибавят още някоя годинка за неуважение към обществото.

Защо ли?!

Един истински българин да предпочете българскоро пред чуждото и да бъде отрязан. Жалко! Тоя СГС да бъде сменен с правилен!

Готиното е че след 39 години ще говори перфектно италянски и румънски

Ахахахаха хахахахаха

И каква му е ползата от това,че е български гражданин,след като семейството му вместо да ходи на свиждане в същия град ще обикаля планетата като космически спътник.

Кви прокурори са го пуснали бе, след влязла в сила присъда . Да си го прибира там съда на топло но първо да го обработат малко румънските цигани