Брендо поиска да лежи в български затвор, а не в чужд. СГС му отказа

СГС не уважи молбата му за признаване и изпълнение у нас на присъдите в Италия и Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно@ Все още не са приключили преговори те, за финансовите средства, които съдиите трябва са получат за да го върнат в България

Не разбирам, за коноп ли има присъда ? С какво конопът/ тревата/кокаинът са по- различни от цигарите и алкохола? Хероинът в началото е бил лекарство, амфетамините също. Затова де казва “heroin», щото е бил герой (hero), лекувал е всичко ! Разрешете ги , да се продават легално, после всеки сам си носи отговорност ! Умира се не от наркотици, а от нещата около тях- споделени игли, лоши битови и хигиенни условия и т.н. Колко от зависимите имат неоткрити болести, които лекуват с наркотици? Докога метадоновата терапия ще се дава само на избрани и хора с връзки? Докога лекуващите лекари ще правят състояния на гърба на загрижените близки ? Дайте клинична пътека за лекуване на зависимости. Давате милиони за тъпанарските ви избори, А за болни хора, за деца, пари няма !

Да ,скоро един на амфетамини уби трима до Евксиноград,ама то не е заради амфетамините.Милен Цветков беше убит от надрусан наркоман,ама то не е заради наркотиците,а защото Милен е спрял на светофара.Така,че разрешете свободната употреба,какво толкова,демокрация сме.

До по-малко от два месеца Брендо ще го доставят при Бай Ставри и му иди на свиждане за обмяна на мисли,но си мисля,че повече от минута няма да те слуша.

Добре дошъл у дома, земя на крайна свобода...!

Изберете българското!

Е този голям патриот, я веднага да регистрира поредната "патриотична" партия и е готов депутат, дори министър.

Брендо да каже за страничните занимания на Илиана Раева и Бранимира.

Това да не е хотел-не ме кефи този, искам в другия?!? Или тук руумсървиса е по-добър? Не, тук може да напусне без да си плати сметката, а тя е голяма.

Колкото и да сте против изтърпяването на наказанията му в наш затвор,нито ще има обвинения за дейността му там,нито ще го предадат на друг освен на нас,защото е български гражданин,а не италиански или румънски.

Глупости! Трябва да излежи НАЙ- ГОЛЯМАТА ПРИСЪДА В ИТАЛИАНСКИ ЗАТВОР. АМА СПОКО, БОЖКОВ И КГБ ЩЕ ГО СПАСЯТ! ТЕХЕН КАДЪР!

Твоето е глупост - Божков си има достатъчно грижи сама как да се опази от екстрадиция,КГБ не съществува вече,а Бойко е топ политик у нас и ще се надпреварва по почтеност с твърдящите,че са такива.Обвинение на Брендо няма да му повдигнат в Украйна,а ще иска и тяхното обвинение само екстрадиция след като има двойно по-висока присъда от максимално предвидената там и е безсмислено според техните закони за определяне на общо наказание,които са по-либерални от нашите.И остава като наш гражданин тук да търпи и италианската присъда.

Съвсем нормално е да иска да лежи в БГ затвор, не защото е голям патриот, например, а защото тоя има бая парички, а в БГ затвор всичко може да се вкара с парички. Единственото, което не може е самолетоносач, защото няма толкова вода в двора на затвора. От работещи в системата го знам. Не са свободни съчинения. Ай със здраве!

Статья 307. Незаконное производство, изготовление, приобретение, хранение, перевозка, пересылка либо сбыт наркотических средств, психотропных веществ или их аналогов 2. Те же действия, совершенные повторно или по предварительному сговору группой лиц, или лицом, ранее совершившим одно из уголовных правонарушений, предусмотренных статьями 308-310, 312, 314, 315, 317 настоящего Кодекса,..... наказываются лишением свободы на срок от шести до десяти лет с конфискацией имущества.

Е и?Въпреки тези цитати ще го екстрадират и мисля,че ще е точно у нас.Доскоро бяхме братя с тях и сега и те се стремят да станат член на НАТО,но едно е да критикуваш изборите в Русия - това може,но да ги приемеш в НАТО си е друг въпрос,чието стартиране само ще направи непредвидима реакцията на мечока след като запалиш огън пред бърлогата му - едно е ракетите ти за летят хиляди км до целта,друго е стотици,въпреки че с тези технологии времето ще се скъсява все повече,но докато стане почти равно мечката може да побеснее във всеки момент.

И каква му е ползата от това,че е български гражданин,след като семейството му вместо да ходи на свиждане в същия град ще обикаля планетата като космически спътник.

Както си е изпълнявал задълженията като бългаски гражданин така ще си получи и ползите

Какви свиждания ве капут.......тоя трябва да бъде осъден на смърт за дето трови децата ?! .....Ти за престъпника си се загрижил да му е комфортно .......ей прост народ

Как си се самоопределил само?

Ахахахаха хахахахаха

Готиното е че след 39 години ще говори перфектно италянски и румънски

Един истински българин да предпочете българскоро пред чуждото и да бъде отрязан. Жалко! Тоя СГС да бъде сменен с правилен!

Защо ли?!

За да лежи в България... на Кайманите

Убиецът на Милен Цветков изригна от затвора: Аз ще изляза, ама вие ще сте винаги бедни! 06/17/2020 Софийският градски съд отмени постоянното задържане на Кристиан Николов, обвинен за смъртта на Милен Цветков при катастрофа миналия Великден и го пусна с по-лека мярка за неотклонение - домашен арест с електронна гривна. В затвора Николов бил с добро поведение, работел и проявявал усърдие, заради което получил писмена похвала от началника. 09/01/2021

Всеки има право на втори шанс, но ако наистина е изрекъл това е редно да му прибавят още някоя годинка за неуважение към обществото.

Не става. Не става бкп да убива и да гази закона, а за несъгласие с това да има репресии и заплахи. Не става българските граждани да ги е страх да се оплачат на полицията, защото полицията пази богатите комунисти. Не става полицията да продава наркотици. Не става с този двоен аршин - за наркомана-убиец може, а за Иванчева не може, понеже е спазвала закона и е била неудобна.

Отново - кои са тези съдии и прокурори, които пуснаха Брендо да се укрие, (след като преди това няКОЙ се погрижи да го изкара от затвора в Италия - прокуратурата го изиска УЖ да го съдят в България), и прецениха, че лидер на ОПГ, наркобос от такъв мащаб - с огромни средства и контакти и лостове за влияние, с поне половин дузина фалшиви паспорти и т.н. НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАЛ РИСК ДА СЕ УКРИЕ!?!? ( А например Иванчева и Петрова представлявали, и то висок риск!) И къде са сега тези? Знаейки маниера и адета на мафията и Гешев тези сигурно са повишени. Защо още не са им повдигнати обвинения и на тези?

Кви прокурори са го пуснали бе, след влязла в сила присъда . Да си го прибира там съда на топло но първо да го обработат малко румънските цигани

А бе, не че нещо ми е направил човека, ама за укриване от правосъдието няма ли да има наказание?

В нормалните, а всъщност и в останалите държави това е категорично силно утежняващо вината обстоятелство, в България е нещо нормално да се осигурява бягството на престъпници - колкото по-големи, толкова по-организирано и сигурно. Това е нещо като национален спорт, като емблема на псевдо прокуратурата и псевдоправораздаването ти! Затова сме на това дередже - твърдо последни!

Ела си Ивелине, ние вече сме на власт.

ще лежи най-малко тук, а въобще няма да лежи тук

ще лежи на Каймамите, а Ченалова ще воайорства...

Домъчня му на човека за България , те дори не искат да го изслушат . А къде са парите € 500 000 дадени за откуп на дъщеря му ? Инвестирахте ги нали ?

Ми като искаше да лежи в български затвор,защо избяга

:)

"Разпореждането подлежи на обжалване и протест пред Софийския апелативен съд" Софийския апелативен "съд" веднъж пусна Брендо, ще го пусне и сега! 9 юли 2013 Брендо е осъден на 20 години затвор от италиански съд за международен наркотрафик. Това е и максималното наказание. Според италианската прокуратура в периода между 2006 и 2008 година Брендо и съучастниците му са пренесли 6 тона кокаин, като Банев е финансирал трафика от Южна Америка до Италия 3 август 2013 Брендо е докаран у нас, след като е изтекъл едногодишният срок, за който страната ни беше разрешила Брендо да пребивава в италиански арест, докато трае делото срещу него в Миланския съд 21 февруари 2014 СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД отмени решението на Градския съд, с което Брендо трябваше да бъде екстрадиран в Румъния. Румънските власти водят разследване срещу него за трафик на наркотици. 18 март 2014 Съдът пусна Брендо под домашен арест. СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД промени мярката за неотклонение на Евелин Банев-Брендо от задържане под стража на домашен арест. Магистратите мотивират решението си с това, че няма опасност Банев да се укрие.

Сега съдията,който е преценил,че Брандо няма да се укрие сигурно е повишен вече.Мафията е не само Брандо,но и съдийския състав който го е пуснал.Защо на тях не им дадат по 6 години,а? Заслужили са го тия корумпирани мизерници!

Дирници, защо сте ми изтрили поста.

Тарикат е тоя Брендо!! Отлично е осведомен за корумпираната съдебна система в България!!

Нали са ,на хранилка при него..

Откъде са им милионите в България и в чужбина на някои прокурори и съдии, чиито имена недоразуменията Гешев и Цацаров толкова време упорито крият, мислиш?

Тука след годинка е навън. Болен от нещо.

инструмента на господ оглушително мълчи, с боевски какво става?

Яко ме ебаха бразилските травестити в панделата.

Както казва Марсо , депутата от ДПС "Кур за бурканите, аз тях най-ги мразим!!!"

Кой ще познае има ли държава по света, в която главният прокурор се гордее и хвали публично, че “нямало престъпник, който да го мрази”, и пие и пее със закоравели престъпници и рецидивисти?!? Или пък началникът на звеното за борба с организираната престъпност публично защитава лидер на ОПГ, който пренася тонове кокаин с кораби и яхти и говори “че той повече с това не се занимавал”?!?! Като олигофрен и ианфантил, като хлапе в детскатаа градина се оправдава: “Моля другарко, аз вече така няма да правя!”

30 години в Украински затвор - най-добре! И да му набият на челото татуировка на Путин.

Много ясно че иска в България. Та нали "новите" лица в политиката дойдоха, за да възстановят бизнеса на изявени престъпници.

...тука гешефтът ще го пусне у дома с гривничка, да си джитка бизнеса на спокойствие от домашния уют...

България, българския съд, прокуратура и българските затвори са рай за криминалните боклуци! Факт!

Хаджигенов и Т. Дончева поемат защитата и всичко е точно....

Каква защита, като вече има влязла присъда и у нас.

С Тиквата в една каюта при бай Ставри - има да си разказват и да обменят опит...

А може и с черепа. Зимата и чорапа при тях.

Ясно! Защото той тук дори няма и да лежи. Напоследък стана ясно ,че престъпниците ,крадците и опортюнистите живеят далеч по добре от достойните хора. Което е много тъжно,но явно няма и изгледи да се промени вече никога.

В това дело трябва да бъдат повдигнати обвинения и за виновните - а те са ОПГ - и от прокуратура, полиция, служби, СЪДИЯТА, които изкараха Брендо от затвора в Италия уж да го съдят в България и осигуриха бягството му. Знаят се кои са...

Мечти, мечти... и аз мечтая нещо за Раева, но... мечти, мечти....

Никакво връщане в Бг.,да излежи присъдата си в Румъния или Италия,защото нашият подкупен съд ще го пусне.

Да мре тоя паляк....иска в Бг щото знае, че ще си кара курорт, вместо затвор.Галош

Тоя с началника му Тиква ще са най ухажваните любовници на сиганите в затвора, които ще се бият за тяхната любов. Няма да има вазелини, лубриканти и тем подобни глезотии, всичко ще е натурално.

Украйна ще му даде 10г.! Като си ги отлежи ще видим.

Що така бе? Нали условията в нашите затвори са под всякаква критика? Ходи си у цивилизована Италия.

Няма какво да се чудите. Човекът е сигурен, че хората му ще изпълнят обещанието си "Мутри вън!" Иначе за какво беше цялата тази топурдия и циркове с преврата?!?!

Тука няма да лежи и ден. Още на летището ще го чака лимузината, Лозан Панов и компания да го оневиняват.

Хехех. Митьо Очите стана треньор по бокс в затвора. Брендо ще стане треньор по билярд. Абе накрая ще излезе, че те помагали на родината и заплата ще им върви и присъдите ще намаляват.

Абе казвам ви аз, при мене е най-хубаво!

Иска в България защото знае, че няма да влезе в затвора тук

Този не е интригуващ! ....Па и булката му.

Иска в България, щото знае, че тук ще му се размине!