Коментари - "Брекзит с отворена граница" е фантазия. Тереза Мей обаче продължава да я преследва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българинът за пръв път видя, че може да има и по-тъпи от неги. Е се смее, ли смее. Брексита е типичен пример до какво води т.н. пряка демокрация. И при нас си имахме такъв референдум, за ядрената енергетика. И всичкото Българ гласува ЗА, щото няной му каза че тока от АЕЦ Козлудии е 5 ст, и той като вижда че плаща 20ст за ток си вика, а добре, добре, сега след референдума ще плащам 5ст. и аз. Само че каква стана тя сега плаща вече около 30ст, и тенденциата е нагоре. Нещата не са толкова прости в живота. Не става само с учене, трябва и акъл.

Да освобождават Сев. Ирландия и да се пръждосват.

След като открия какъв Брекзит искат британците, ще открият, че не могат да го получат от ЕС. Чак тогава ще проумеят, че сегашните условия са всъщност онова което ЕС одобрява и ако не им харесва могат да си излезнат без споразумение. Англичаните май съвсем се объркаха от страх и/или невежество и вече не виждат никакви причинно следствени връзки. Трудно ми е да си представя, че за разлика от оставащите в ЕС страни те виждат по-добро развитие за себе си. Чак толкова тъпи ли сме останалите в ЕС?

За това си има българска поговорка: " Хитрата сврака с двата крака " ..... сега да се хванат за косата и сами да се изтеглят нагоре / позната схема от литературата / и да не се опитват да манипулират ЕС

Да вярваш в чудеса не си е работа. Англичаните не виждат очевидното. Остава да си свият гнезденце с руснаците и да гледат отстрани.

"великите"британци си намериха Майстора . Ха сега де - "разделяй и владей" !!?? Мръсни души са !!!

Фантазия е че въобще има някакъв европейски съюз:(((((((в който ни вкараха без да ни питата за да си бършат задниците с нас, да си изпращат боклуците при нас след като ни разнебитиха с помоща на властниците ни земеделие и икономика. Та всички данни показват че сме станали консуматори на техните производства а всеки нормален нае че консуматорите трупат печалбата на производителите....

А в СИВ какъв прекрасен живот водехме.Апологети на мизерията,дефицита и търговия чрез връзки.Ако сега си бършат задниците с нас,спомнете си,че при шибания комунизъм нямаше и тоалетна хартия.В София,сдобилите се с това цивилизационно чудо,ходеха с нанизани на канап рула хартия,преметнати през врата като патрондаш.