Брат и сестра набиха охранител в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив

В агресията си двамата бутнали гарда на земята и му нанесли удари, скъсали униформата му и повредили служебния му металдетектор

Обратно в новината

Коментари - Брат и сестра набиха охранител в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...заедно с техни близки придружили пациент..." - кратък цитат съдържащ необходимата ни информация, която иначе медиите спестяват.

Да позная, живеят в Столипиново

Може и да са от Шекера или Аджи Асан маала

Мнгали трябва да бъдат избити

Мангали!100%!

Много тежко болни са тия!

да мрат в жегата! Тъмнозелени!

циганска работа. да ги товарят на самолета и директно в Норвегия, там да се грижат за тях. там има много НПО-та. нека се грижат а тях, а не да обясняват че българите не се грижели добре за циганите, а и от къде на къде аз трябва да се грижа за цигани които ме крадат, бият и т.н.

мръсна излишна гнусна сган са циганите, в която и болница да отида пълно с цигани и ги обслужват усмихнати а мен ме ругаят българина защото ги е страх от циганите.мръсни мангали излишни хора тежащи на социалната система на България на кариерата да чукат камъни нихната мама и боклуци

Тия сигурно са били финландци по етническа принадл.

Да бе, арестувани били, друг път... Що ни правите на маймуни?!

Нещо против Привилегиите на малцинствата в България???

А за убиване! Както и докторите там! Само изнудват роднините на болните! А и като им ги дадеш, роднината пак си умира! Схемата е, че мангизите ги даваш на посредник, например в някой гараж, това е!

Асанка, а ти колко си чист, Че не се вижда в чата?

Ами не ходете тогава , а се лекувайте и оперирайте самичък. Предполагам ,ме извършителите са от любимците на БХК, "Америка ЗАД България ", "Затворено общество " както и други соросоидни организации ,щедро финансирани от САЩ

Защо криете, че това са цигани? Или и това е европейска ценност - да не казвате истината, за да не обидите "невинните" цигани.

Мангали?

В болницата, тия бабаити, явно искат да сложат някой ЦИГАНИН за охрана... Един познат, който ходи по НАЙ- СКЪПИТЕ магазини ми каза че- """ НЕ влиза в магазини, в които някаква мутра( охрана), стои до клиентите, когато разглеждат стоките и когато плащат... В БАНКИТЕ има охрана ВИНАГИ, но тия стоят на ВХОДА, а НЕ до клиентите и НЕ гледат в чантата/ портмонте на клиента, нито какви пари ще вземе или ще връща на банката... Охрана/ пазачи са доста ниско ниво... На банковите служители, които са доста по- ВИСОКО ниво, им е ЗАБРАНЕНО да коментират за парите на клиенти... ИМа доста бивши ЗАТВОРНИЦИ, които стават охрана/ пазачи...НЕ ми трябва някакви МУТРИ да знаят какви пари харча...""""

А дали са имали поне здравни?

Не мога да разбера, що не пишат, че са мангусти?

БРАВО ! Само така ! И аз щях да набия Охранител в МИнистерството на Правосъдието преди 10 години , дали помни педала който беше на пост , но Дъщерята ме спря !

Не са Сигани нали?

Ако битият е циганин НПО-тата ще вдигнат голяма врява,а като е българин си мълчат.Дори и имената не им пишат на циганите.Абе с една дума няма държава

Циганска сган!

Болницата е била нападната от команчи

След като в България са нарушени здравните права на ромите, нека БХК (между другото във Финландия не са и чували за такава организация), да поеме лечението им в чужбина.

Тъжно, но факт е че тази болница е ад за всички които са в нея лекари, мед. сестри, санитарки, пациенти, близки на болните. Ако бъде направено едно предаване на живо само за 24 часа от т. нар. Хирургии хората ще видят един филм на ужасите в който всички участници умират някои физически, а други психически и духовно. Ада е тук на Земята,а Рая е някъде другаде.

Представете си, ако нашите тъмно-зелени брадчеди атакуват и пребият охранител на болница в Турция.... Няма да излязат от затвор поне 6-7 години, където след проведеното "лечение" ще забравят доживотно за хемороиди, ще пръцкат винаги беззвучно, простата ще е наместена над пикочния мехур, ще са майстори на "дълбокото гърло", а при близка среща с анадолец - ще се кланят до земята.

са платили през живота си тези "пациенти"...

са първи братовчеди на бежавия Косьо Вгъзрожденкин.

Няма роми , има цигани. Как ви научиха да лъжете?

"а в агресията си братът и сестрата В агресията си двамата бутнали охранителя на земята и му нанесли удари, скъсали униформата му и повредили служебния му металдетектор." .......dir