Брат и сестра набиха охранител в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив

В агресията си двамата бутнали гарда на земята и му нанесли удари, скъсали униформата му и повредили служебния му металдетектор

Обратно в новината

Коментари - Брат и сестра набиха охранител в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"а в агресията си братът и сестрата В агресията си двамата бутнали охранителя на земята и му нанесли удари, скъсали униформата му и повредили служебния му металдетектор." .......dir

са първи братовчеди на бежавия Косьо Вгъзрожденкин.

са платили през живота си тези "пациенти"...

Тъжно, но факт е че тази болница е ад за всички които са в нея лекари, мед. сестри, санитарки, пациенти, близки на болните. Ако бъде направено едно предаване на живо само за 24 часа от т. нар. Хирургии хората ще видят един филм на ужасите в който всички участници умират някои физически, а други психически и духовно. Ада е тук на Земята,а Рая е някъде другаде.

След като в България са нарушени здравните права на ромите, нека БХК (между другото във Финландия не са и чували за такава организация), да поеме лечението им в чужбина.

Представете си, ако нашите тъмно-зелени брадчеди атакуват и пребият охранител на болница в Турция.... Няма да излязат от затвор поне 6-7 години, където след проведеното "лечение" ще забравят доживотно за хемороиди, ще пръцкат винаги беззвучно, простата ще е наместена над пикочния мехур, ще са майстори на "дълбокото гърло", а при близка среща с анадолец - ще се кланят до земята.

Няма роми , има цигани. Как ви научиха да лъжете?

Болницата е била нападната от команчи

Циганска сган!

Ако битият е циганин НПО-тата ще вдигнат голяма врява,а като е българин си мълчат.Дори и имената не им пишат на циганите.Абе с една дума няма държава

Не са Сигани нали?

БРАВО ! Само така ! И аз щях да набия Охранител в МИнистерството на Правосъдието преди 10 години , дали помни педала който беше на пост , но Дъщерята ме спря !

Не мога да разбера, що не пишат, че са мангусти?

А дали са имали поне здравни?

В болницата, тия бабаити, явно искат да сложат някой ЦИГАНИН за охрана... Един познат, който ходи по НАЙ- СКЪПИТЕ магазини ми каза че- """ НЕ влиза в магазини, в които някаква мутра( охрана), стои до клиентите, когато разглеждат стоките и когато плащат... В БАНКИТЕ има охрана ВИНАГИ, но тия стоят на ВХОДА, а НЕ до клиентите и НЕ гледат в чантата/ портмонте на клиента, нито какви пари ще вземе или ще връща на банката... Охрана/ пазачи са доста ниско ниво... На банковите служители, които са доста по- ВИСОКО ниво, им е ЗАБРАНЕНО да коментират за парите на клиенти... ИМа доста бивши ЗАТВОРНИЦИ, които стават охрана/ пазачи...НЕ ми трябва някакви МУТРИ да знаят какви пари харча...""""

Мангали?

Защо криете, че това са цигани? Или и това е европейска ценност - да не казвате истината, за да не обидите "невинните" цигани.

А за убиване! Както и докторите там! Само изнудват роднините на болните! А и като им ги дадеш, роднината пак си умира! Схемата е, че мангизите ги даваш на посредник, например в някой гараж, това е!

Ами не ходете тогава , а се лекувайте и оперирайте самичък. Предполагам ,ме извършителите са от любимците на БХК, "Америка ЗАД България ", "Затворено общество " както и други соросоидни организации ,щедро финансирани от САЩ

Нещо против Привилегиите на малцинствата в България???

Да бе, арестувани били, друг път... Що ни правите на маймуни?!

Тия сигурно са били финландци по етническа принадл.

мръсна излишна гнусна сган са циганите, в която и болница да отида пълно с цигани и ги обслужват усмихнати а мен ме ругаят българина защото ги е страх от циганите.мръсни мангали излишни хора тежащи на социалната система на България на кариерата да чукат камъни нихната мама и боклуци

Асанка, а ти колко си чист, Че не се вижда в чата?

циганска работа. да ги товарят на самолета и директно в Норвегия, там да се грижат за тях. там има много НПО-та. нека се грижат а тях, а не да обясняват че българите не се грижели добре за циганите, а и от къде на къде аз трябва да се грижа за цигани които ме крадат, бият и т.н.

да мрат в жегата! Тъмнозелени!

Много тежко болни са тия!

Мангали!100%!

Мнгали трябва да бъдат избити

Да позная, живеят в Столипиново

Може и да са от Шекера или Аджи Асан маала

"...заедно с техни близки придружили пациент..." - кратък цитат съдържащ необходимата ни информация, която иначе медиите спестяват.